-
پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
سلام
از دوستان کسی این سیستم را خریداری کرده ؟ و راضی هست؟
در تماس تلفنی که با ایشون داشتیم، گفتند که بعد از خرید لایسنس امکانات درخواستی اضافه خواهد شد.
درود
بله دوست عزیز بنده خرید کردم و راضی هستم
از ایشون تا به حال دو درخواست منطقی داشتم انجام دادند
با توجه به اینکه بنده خودم در بخش وب فعالیت می کنم ، میدونم که بابت هزینه کم درخواست های غیر منطقی نباید داشت...
البته تا به اینجا همکاریشون با ما خیلی خوب بوده
با سپاس
-
پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhedayati27
درود
بله دوست عزیز بنده خرید کردم و راضی هستم
از ایشون تا به حال دو درخواست منطقی داشتم انجام دادند
با توجه به اینکه بنده خودم در بخش وب فعالیت می کنم ، میدونم که بابت هزینه کم درخواست های غیر منطقی نباید داشت...
البته تا به اینجا همکاریشون با ما خیلی خوب بوده
با سپاس
سپاس از شما دوست محترم
تمام تلاش شركت ما برطرف كردن تمامي نيازهاي مشتري ست
-
سلام خسته نباشید میشه قیمت لایسنس ها رو برام پ.خ کنید
اگر ممکنه دمو انلاین هم بدید ممنون میشم
- - - Updated - - -
یک مشکلی هستش من میخوام برای هر نماینده قیمت خاصی تعیین کنم که برای هر اکانتی که میسازه انلاین پول رو پرداخت کنه امکانش هستش ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
سلام خسته نباشید میشه قیمت لایسنس ها رو برام پ.خ کنید
اگر ممکنه دمو انلاین هم بدید ممنون میشم
- - - Updated - - -
یک مشکلی هستش من میخوام برای هر نماینده قیمت خاصی تعیین کنم که برای هر اکانتی که میسازه انلاین پول رو پرداخت کنه امکانش هستش ؟
ايني كه شما مي فرماييد به طور كلي با طراحي سيستم متفاوت هست ولي با اين حال بازم امكان شخصي سازي سيستم به شكل در خواستي شما هست ، لطفا درخواست كامل تو نو از طريق تييكت اعلام كنيد تا توسط تيم برنامه نويسي بررسي بشود.
-
سوال اخر اینکه من ibsng فعال با ده نماینده و 5000 کاربر دارم بعد از تهیه این نرم افزار از شما به چه طریقی میشه این یوزراشون توی پنل های خودشون ادد بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
سوال اخر اینکه من ibsng فعال با ده نماینده و 5000 کاربر دارم بعد از تهیه این نرم افزار از شما به چه طریقی میشه این یوزراشون توی پنل های خودشون ادد بشه؟
این کار با سیستم اختصصای توسط تیم ما انجام خواهد شد
-
یک پیشنهاد دارم
البته نمیدونم شاید هم در اسکریپت باشه!
سیستم تیکتینگ هم اضافه کنید بهش٬ اینطوری دیگه یک پنل کامل میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
یک پیشنهاد دارم
البته نمیدونم شاید هم در اسکریپت باشه!
سیستم تیکتینگ هم اضافه کنید بهش٬ اینطوری دیگه یک پنل کامل میشه
سیستم تیکتینگ هم تو اپدیت جدید اضافه شده . به زودی بعد از تکمیل اپدیت های جدید پست اول ویرایش خواهد شد.در هر حال سپاس از شما
-
سلام
برای مدیریت و ارایه اینترنت adsl از این استفاده میکنن دیگه؟؟
یکی از شرکت های خصوصی شهرمون از این برای ای دی اس ال و وایرلس استفاده میکنه
بعد یک سوال دارم سرور باید حتما داخلی باشه؟؟
و اینکه سرعت اینترنت به سرعت سرور بستگی داره ؟ و همچنین ترافیک ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
سلام
برای مدیریت و ارایه اینترنت adsl از این استفاده میکنن دیگه؟؟
یکی از شرکت های خصوصی شهرمون از این برای ای دی اس ال و وایرلس استفاده میکنه
بعد یک سوال دارم سرور باید حتما داخلی باشه؟؟
و اینکه سرعت اینترنت به سرعت سرور بستگی داره ؟ و همچنین ترافیک ؟
قربان همونطوری کهتوضیح داده شد این سیستم به سیستم ibsng متصل خواهد شد .کانفیگ های سیستمی در سرور اصلی انجام خواهد شد و این سیستم مدیریت اکانت ها را به عهده میگیرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
قربان همونطوری کهتوضیح داده شد این سیستم به سیستم ibsng متصل خواهد شد .کانفیگ های سیستمی در سرور اصلی انجام خواهد شد و این سیستم مدیریت اکانت ها را به عهده میگیرد
ممنون میشم سوال هامو رو با دقت پاسخ بدید
برای ارایه اینترنت با این نرم افزار به چه سرور و امکاناتی نیاز خواهم داشت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
ممنون میشم سوال هامو رو با دقت پاسخ بدید
برای ارایه اینترنت با این نرم افزار به چه سرور و امکاناتی نیاز خواهم داشت؟
بسته به نوع امکاناتتون،یک سرور لینوکس برای نصب ibsng و سیستم Ibsmng و یک میکروتیک متصل به آنتن . برای توضیحات دقیقتر می توانید در ساعت اداری با شرکت تماس بگیرید با کمال میل پاسخگوی سوالاتتون هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
بسته به نوع امکاناتتون،یک سرور لینوکس برای نصب ibsng و سیستم Ibsmng و یک میکروتیک متصل به آنتن . برای توضیحات دقیقتر می توانید در ساعت اداری با شرکت تماس بگیرید با کمال میل پاسخگوی سوالاتتون هستیم
میشه ایدی تلرگام یا یاهو بدید
میخوام در مورد اینترنت و اکانت های افزایش سرعت صحبت کنم
قیمت نرم افزارتون چنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
میشه ایدی تلرگام یا یاهو بدید
میخوام در مورد اینترنت و اکانت های افزایش سرعت صحبت کنم
قیمت نرم افزارتون چنده
ایدی یاهو : rayanagostar
تلگرام : taher6775
-
دوست عزیز میخواستم وارد سایتتون بشم ولی باز نمیشه!
نمی دونستم از کجا بپرسم!
مشکلی پیش اومده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidmadrid
برای ارائه کاهش پینگ مناسب هست ؟
سیستم فروش هست !
شما میتونی سرور هاتون و به ایت اسکریپت وصل کنید برای تحویل آنی و فروش
-
فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhedayati27
دوست عزیز میخواستم وارد سایتتون بشم ولی باز نمیشه!
نمی دونستم از کجا بپرسم!
مشکلی پیش اومده؟
خیر قربان مشکلی نبود و نیست . احتمالا آی پی تون بلاک شده
در صورت نیاز آی پی تون رو تغییر بدید یا بفرستید تا بررسی بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidmadrid
برای ارائه کاهش پینگ مناسب هست ؟
همون طور که دوست خوبمون فرمودند
این یک سیستم فروش هست شما میتونید سرور های IBSng تون رو برای مدیریت یکپارچه اکانت ها و شارژ و پرداخت آنلاین به این سیستم متصل کنید و از آن استفاده کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
سیستم فروش هست !
شما میتونی سرور هاتون و به ایت اسکریپت وصل کنید برای تحویل آنی و فروش
سپاس از شما بابت توضیحتون
-
این اسکریپت له چه دردی میخوره حالا?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matintarh
این اسکریپت له چه دردی میخوره حالا?
همونطور که توضیح داده شد.یک سیستم فروش مکمل ibsng می باشد برای امکاناتی چون شارژ و تمدید و پرداخت و رسیلردهی
-
من فقط یه سیستم میخوام به ibsng وصل شه
فارسی باشه
یوزر هایی که میدم خودشون بتونن تمدید کنند و ریز مصرف رو ببینن
برای کاهش پینگ یه فروشگاه حرفه ای میخوام
قیمت این اسکریپت بالاست
-
گود
+++++ گروه مایان +++++
اینستاگرام گروه مایان -------------------------------
instagram.com/mayan.co
کانال تلگرام گروه مایان -----------------------------
telegram.org/mayanco
وب سایت گروه مایان --------------------------------
www.mayannet.com
www.mayannet.net
ایمیل گروه مایان -------------------------------------
contact[at]mayannet[dot]com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
movie131
من فقط یه سیستم میخوام به ibsng وصل شه
فارسی باشه
یوزر هایی که میدم خودشون بتونن تمدید کنند و ریز مصرف رو ببینن
برای کاهش پینگ یه فروشگاه حرفه ای میخوام
قیمت این اسکریپت بالاست
دوست خوبم طبیعیه که قیمت فروشگاه حرفه ای نسبت به بقیه بالاست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
دوست خوبم طبیعیه که قیمت فروشگاه حرفه ای نسبت به بقیه بالاست!
نمونه های دیگه ندارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
movie131
نمونه های دیگه ندارید ؟
نمونه هاي چي؟ از طريق پرتال پشتيباني درخواستتونو ارسال كنيد
-
تعرفه هاش رو میشه لطف بفرمایید/؟
اینم کار شماست؟
http://portal.2020.eatc.ir/Login.aspx
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
تعرفه ها بر روی سایت به آدرس http://ibsmng.ir
قرار داده شده
این سیستمی هم که لینک دادید طراحی ما نیست
-
نسخه جدید و به روز سیستم با امکانات جدید و سرعت بسیار بالا حتی با داشتن چندین سرور از امروز بر روی سایت رسمی سامانه قرار گرفته است .
برای دریافت اطلاعات و کد تخفیف میتونید از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل نمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
نسخه جدید و به روز سیستم با امکانات جدید و سرعت بسیار بالا حتی با داشتن چندین سرور از امروز بر روی سایت رسمی سامانه قرار گرفته است .
برای دریافت اطلاعات و کد تخفیف میتونید از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل نمایید
میشه بگید نسخه جدید چه امکانات جدیدی اضافه شده؟ ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsmad
میشه بگید نسخه جدید چه امکانات جدیدی اضافه شده؟ ممنون
کد نویسی پیشرفته برای اتصال تعدادی زیادی سرور به سامانه و افزایش چند برابر اتصال
بهینه سازی بخش فروش اکانت
خبرنامه
مدیریت فایل
یادآوری تمدید
خرید مستقیم از گروه با لینک
و ...
در بخش دمو سامانه می تونید ملاحضه نمایید
-
-
امکانات جدید اضافه شده :
بخش تیکتینگ کاربر و نماینده
بخش خبرنامه ایمیلی
تغییر قالب بخش فروش
لینک مستقیم فروش محصول( امکان قرار دادن لینک در هر قالبی و ارجاع مستقیم به فرم سفارش)
امکان ویرایش قالب ایمیل های ارسال و کنترل ارسال یا عدم ارسال
افزایش سرعت داخلی سیستم به دلیل استفاده از الگوریتم های پیشرفته اتصال
Import کاربران سرور IBsng به سامانه و همسان سازی
نمایش ترافیک مصرفی بر اساس Credit تعیین شده
و...
تلفن همراه : 09111276775
آدرس پرتال پشتیبانی : پرتال پشتیبانی شرکت شبکه پردازان
آدرس اختصاصی سامانه به همراه توضیحات تکمیلی و دمو آنلاین : http://ibsmng.ir
آی دی یاهو : rayanagostar
تلگرام : http://telegram.me/taher6775
-
آپدیت جدید ...
اضافه شدن ماژول های درگاهای پرداخت بانک های مختلف (جهان پی { عادی و اختصاصی } و سیباپال {عادی و اختصاصی} ٫شتابها ٫ بانک سامان ٫ بانک ملت ٫ و.. )
لینک مستقیم فروش محصول با نام کاربری دلخواه با پیشوند از پیش تعیین شده توسط مدیر. خرید توسط کاربر فقط با وارد کردن ایمیل یا موبایل
-
1 فایل پیوست
آپدیت جدید گزارش اتصال اکانت و اضافه شدن ماژول های درگاه های درگاه پرداخت و راشاپی و مهرپرداخت
فایل پیوست 30539
-
سلام امکان حذف شماره موبایل ( چون به شماره خرید کاربر نیازی ندارم ) و اضافه کردن توضیحات یا مطالب لازم هنگام خرید توسط کاربر هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meisam317
سلام امکان حذف شماره موبایل ( چون به شماره خرید کاربر نیازی ندارم ) و اضافه کردن توضیحات یا مطالب لازم هنگام خرید توسط کاربر هست
بله حتما ، هر حالتي كه بفرماييد قابل تغيير هست
-
نحوه ارتباط اسکریپت با ibsng از طریق http هست یا پورت 1235 ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
نحوه ارتباط اسکریپت با ibsng از طریق http هست یا پورت 1235 ؟
از طریق http و پورت80
-
به مناسب این عید بزرگ . به ۱۰ نفر ی که تا پایان این هفته لایسنس دائمی سامانه را خریداری نمایند ۵۰٪ تخفیف استثنایی اهدا خواهد شد. پایان مهلت این آفر ساعت ۲۴ روز پنجشنبه می باشد .
-
به قید قرعه به همه دوستانی که تا روز عید فطر در سایت شرکت شبکه پردازان به آدرس panel.rayanagostar.ir ثبت نام کنند ۵ لایسنس ماهانه و ۱۰ عدد کوپن ۵۰٪ تخفیف خرید لایسنس دائمی به عنوان هدیه تقدیم می گردد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
به قید قرعه به همه دوستانی که تا روز عید فطر در سایت شرکت شبکه پردازان به آدرس panel.rayanagostar.ir ثبت نام کنند ۵ لایسنس ماهانه و ۱۰ عدد کوپن ۵۰٪ تخفیف خرید لایسنس دائمی به عنوان هدیه تقدیم می گردد .
سلام واقعا اسکریپت بی نظیر و زیبایی هست. تبریک میگم. من خواستم ثبت نام کنم نشد جناب. حالا شما ثبت نام کن meisam.2006@gmail.com