-
پاسخ : فروش اس اس ال یکساله 7000 تومان و ارائه اس اس رایگان به کاربران شیراز تکنولوژی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
بله نصب اولیه رایگان هست
۲ حالت دارید یا میتونید هر ساب دامین جدا بگیرید یا میتونید مدل wildcard بگیرید که بی نهایت ساب دامین support میکنه
قیمت ها برای دامنه اصلی + 1 ساب دامنه چطور میشه ؟
+
آیا در سرعت بارگذاری سایت نیز تاثیر منفی دارد ؟ در چه حد ؟
-
پاسخ : فروش اس اس ال یکساله 7000 تومان و ارائه اس اس رایگان به کاربران شیراز تکنولوژی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
قیمت ها برای دامنه اصلی + 1 ساب دامنه چطور میشه ؟
+
آیا در سرعت بارگذاری سایت نیز تاثیر منفی دارد ؟ در چه حد ؟
برای یک ساب دامین و دامین اصلی ۲ تا اس اس ال تهیه کنید قیمتش کمتر در میاد
از 15 تومن تا 4000000 تومن اس اس ال داریم بستگی به نوع انتخابی خودتون داره
برای چه کاری میخوایید؟
سرعتش فقط فقط به isp اینترنت ها مربوطه نه اس اس ال اگه سرور ایران باشه کمتر اذیت میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
برای یک ساب دامین و دامین اصلی ۲ تا اس اس ال تهیه کنید قیمتش کمتر در میاد
از 15 تومن تا 4000000 تومن اس اس ال داریم بستگی به نوع انتخابی خودتون داره
برای چه کاری میخوایید؟
سرعتش فقط فقط به isp اینترنت ها مربوطه نه اس اس ال اگه سرور ایران باشه کمتر اذیت میکنه
من یک اس اس اس ال مثل سایت شما می خوام که بشه در اس اس ال مثل سایت شما نام سایت رو درج کنیم ...
( در کادر سبز رنگ )
کاربرد ما = سایت اصلیمون با اس اس ال باز بشه + قسمت کلاینت کاربریمون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
من یک اس اس اس ال مثل سایت شما می خوام که بشه در اس اس ال مثل سایت شما نام سایت رو درج کنیم ...
( در کادر سبز رنگ )
کاربرد ما = سایت اصلیمون با اس اس ال باز بشه + قسمت کلاینت کاربریمون.
اس اس ال سایت ما شرکتی هست نزدیک به سالی 1000000 تومان تمدیدش هست بسته به نوع اس اس ال شرکتیش البته فقط برای دامین ساب دامین هم باید جدا در خواست براش بزنیم که با دامین اوکی بشه
برای گرفتنش و نحوه ست شدنش با بخش فروش در تماس باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
اس اس ال سایت ما شرکتی هست نزدیک به سالی 1000000 تومان تمدیدش هست بسته به نوع اس اس ال شرکتیش البته فقط برای دامین ساب دامین هم باید جدا در خواست براش بزنیم که با دامین اوکی بشه
برای گرفتنش و نحوه ست شدنش با بخش فروش در تماس باشید
از طریق فرم زیر اقدام شد
http://shiraz.technology/contact-us/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
از راه های زیر در تماس باشید
-
پاسخ : فروش اس اس ال یکساله ۷۰۰۰ تومان و ارائه اس اس رایگان به کاربران شیراز تکنولوژی
راجب این تکنولوژی توضیح می دهید !
آیا از کیفیت ssl کاسته می شود ؟
نقل قول:
قابلیت نصب با آی پی اختصاصی و بدون آی پی اختصاصی با تکنولوژی sni بر روی cpanel ver 11.38 ( به بالا)
-
پاسخ : فروش اس اس ال یکساله ۷۰۰۰ تومان و ارائه اس اس رایگان به کاربران شیراز تکنولوژی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
راجب این تکنولوژی توضیح می دهید !
آیا از کیفیت ssl کاسته می شود ؟
نه این تکنولوژی کاری میکنه که فقط اس اس ال روی ip اشتراکی هم جواب بده
-
همیشه از خرید از شما راضی بودم یک اس اس ال خریداری شد .زحمت نصب رو هم کشیدن .پیگیری چند باره کردن برای حل مشکلات. واقعا خدمات عالی و با قیمت مناسب هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
برای دامنه های .ir چه ssl باید سفارش داد ؟
قیمت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
سلام و عرض ادب
ssl واسه دامنه IR نیازداریم، چجوریه مشکل ساز نمیشه ؟
برای دامین های .ir هم اوکی شده
-
این ssl شامل ir هم میشه یا خیر؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MovieZone
این ssl شامل ir هم میشه یا خیر؟؟
برای برای .ir هم داریم
-
قربان برای دایرکت ادمین نشد کاری انجام بدید؟
از سفارش بنده چند ماه میگذره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
برای برای .ir هم داریم
با همین قیمت یا قیمت دیگه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MovieZone
با همین قیمت یا قیمت دیگه؟؟
قیمت دیگه
-
با حوصله بسیار و پشتیبانی عالی مشکل ما رو حل کردن و سرویس رو به درستی تحویلمون دادن
اخلاق کاری و پشتیانی بیست
-
شرایط دریافت ssl با قیمت 7 تومن چی هست ؟ داخل سایت 14.5 زدید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
شرایط دریافت ssl با قیمت 7 تومن چی هست ؟ داخل سایت 14.5 زدید !
هر 25 دامین پیش ما داشته باشید یک اس اس ال 7350 میدیم تعداد بالاتر هم رایگان میدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
هر 25 دامین پیش ما داشته باشید یک اس اس ال 7350 میدیم تعداد بالاتر هم رایگان میدیم
هر 25 دامین ؟؟؟ بیست و پنج تا دامین واسه چمونه آخه اخوی ؟ این 14.5 هم که توی سایت هست، شرط و شروط داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
هر 25 دامین ؟؟؟ بیست و پنج تا دامین واسه چمونه آخه اخوی ؟ این 14.5 هم که توی سایت هست، شرط و شروط داره ؟
برای کسایی هست که دارن دیگه :-)
نه 14500 راحت میتونید بخرید استفاده کنید
-
سلام
اس اس ال .ir ولید هست؟ یعنی پیغام خطا نشون نمیده و نماد اعتماد 2 ستاره تایید میکنه؟
میشه یه نمونه دامنه .ir که نصب کردید بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtabaf
سلام
اس اس ال .ir ولید هست؟ یعنی پیغام خطا نشون نمیده و نماد اعتماد 2 ستاره تایید میکنه؟
میشه یه نمونه دامنه .ir که نصب کردید بدید؟
سلام بله ولید هست خطاهم نداره با بخش فروش در ارتباط باشید ارسال بشه براتون
راه های ارتباطی با شيراز تكنولوژي
Id Yahoo : Techshiraz
Email 1: Techshiraz@yahoo.com
Email 2: domain@shiraz.technology
Email 3 : info@shiraz.technology
پشتیبانی از طریق تیکت وب سایت شیراز تکنولوژی
Web Site : http://client.shiraz.technology
Viber : 09355569387
Telegram : 09355569387
-
سرو سرور تنها دارنده
گواهینامه بین المللی ssl در ایران
خدمات هاستینگ ارایه سرورهای قدرتمند
دامنه رایگان
هاست لینوکسهاست وردپرسهاست ویندوز
ارایه خدمات
ارسال ایمیل انبوه با قیمت مناسب و رایگان
-
سلام SSL FREE برای کاربران شیراز تکنولوژی همچنان ارائه میشه؟ :d واسه یکی از دامین هایی که در پنل خودتون ثبت هست میخواهم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
سلام SSL FREE برای کاربران شیراز تکنولوژی همچنان ارائه میشه؟ :d واسه یکی از دامین هایی که در پنل خودتون ثبت هست میخواهم.
سلام آره
-
سلام. بنده هم ssl برای یکی از دامین ها در پنل شما میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
سلام. بنده هم ssl برای یکی از دامین ها در پنل شما میخوام
دو مدل رایگان داریم با بخش فروش هماهنگ بشد تا بهتون اعلام کنند
-
یک عدد ssl تهیه شد ، پشتیبانی فوق العاده ای دارند
-
Ssl سفارش داده شد . با تشکر از جناب دانش پناه
-
سلام
الان برای دامین ir چه قیمتی اراییه میکنید؟؟؟
-
به مشتیرانتان رایگان میدهید یاخیر به کسانی که همان دامین را از شما تهیه کردن ؟
من یه دامین دارم اما برای آن دامین نمیخوام,آن .کام هست من ای ار میخوام اس اس ال بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
به مشتیرانتان رایگان میدهید یاخیر به کسانی که همان دامین را از شما تهیه کردن ؟
من یه دامین دارم اما برای آن دامین نمیخوام,آن .کام هست من ای ار میخوام اس اس ال بدم
اس اس ال به همه میدیم
هم کام هم ir هر چی بخوایید داریم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vwh
سلام
الان برای دامین ir چه قیمتی اراییه میکنید؟؟؟
سلام 75000 برای ir
-
مثل سایتتون بالا در نوار نوشته سبز میتونم رو تعیین کنم؟
- - - Updated - - -
برای ای ار هم 7000 تومان ؟
- - - Updated - - -
الان من متوجه نشدم 7500 و رایگان برای چه کسانی هست؟
ایا کادر سبز داره یا نه؟
یه جا میگید 15 ت یه جا میگید 1 میلیون ! متوجه نشدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
مثل سایتتون بالا در نوار نوشته سبز میتونم رو تعیین کنم؟
- - - Updated - - -
برای ای ار هم 7000 تومان ؟
- - - Updated - - -
الان من متوجه نشدم 7500 و رایگان برای چه کسانی هست؟
ایا کادر سبز داره یا نه؟
یه جا میگید 15 ت یه جا میگید 1 میلیون ! متوجه نشدم
اس اس ال ir =75000
اس اس ال ۷۵۰۰ برای کسایی هست که از ما دامین دارند کسایی که ندارد۱۴۵۰۰
اون مدهایی که اسم میفتون اسم برند گرونه ارزون نیست
-
ssl ev دارای کادر سز رنگ برند برای دامین بین المللی چند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
ssl ev دارای کادر سز رنگ برند برای دامین بین المللی چند؟
150 تومن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
اس اس ال به همه میدیم
هم کام هم ir هر چی بخوایید داریم
- - - Updated - - -
سلام 75000 برای ir
نه آخه گفتید برای کاربران رایگان هست... من یه .کام گرفتم از شما ,ولی ای ار میخوام اس اس ال بگیرم بازم رایگان حساب میشه؟یا تخفیف داره
فقط یه سوال سرعت سایت های اس اس ال کم هست اره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
نه آخه گفتید برای کاربران رایگان هست... من یه .کام گرفتم از شما ,ولی ای ار میخوام اس اس ال بگیرم بازم رایگان حساب میشه؟یا تخفیف داره
فقط یه سوال سرعت سایت های اس اس ال کم هست اره؟
سرعت به خاطر محدودیتی که مخابرات ایران گذاشته روی اینترنت سرعت پایین هست
برای رایگان بودن اس اس ال مدل اس اس ال ir رایگان نیست برای کاربران فقط com هست برای شرایطشم با بخش فروش در ارتباط باشید
-
یک اس اس ال مورد قبول نماد برای .کام چه گزینه ای خوبه و ارزون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
یک اس اس ال مورد قبول نماد برای .کام چه گزینه ای خوبه و ارزون؟
برای دامین com و تایید نماد شما میتونید از اس اس ال های ۱۴۵۰۰ به بالا سالانه تهیه کنید