-
پاسخ : پارسی نیک و دامنههای قفل شده ... ؟!
چندين سايت بزرگ بنده متاسفانه از ديروز از دسترس خارج شده ...
آقا مريضي مياي مقاله ميزني تو سايتت اونم بر عليه سازمان جاسوسي ؟؟؟
شكايت هم كنيم از پارسي نيك جواب جالبي تو آستينشون دارن !
ما بر عليه دشمن بزرگ يعني آمريكا مطلب زديم !
خب اون قاضي مياد از حقوق من و شما دفاع كنه ؟؟؟
هنو تقدير و تشكر هم ميكنه از پارسي نيك !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rootkit98
اشتباه شما همینجاست دیگه. سیستمی هست که بشه تشخیص داد:
http://whois.irdomain.com/
حتی دامین های آفلاین و ست نشده هم میگه آیا ***** هست یا نه!
عزیز این سیستم ثبت دامین که نیست
http://whois.irdomain.com
این فقط whois هست موقع ثبت هم مشتری باید خودش چک کنه که چی به چی هست نه ثبت کننده کلا فرآیند ثبت سیستمی و اتوماتیک هست نه دستی
الان همین دوستمون martin98 اگه روز اول چک کرده بود whois دامینش میدید که آدرسش عوض شده بود و کار به اینجا نمیرسید الان هم مشکلی نداشت
-
بدیش این هست که دومین چون بالا نمیاد نمیشه لینک ها رو ریدایرکت کرد ..
به همین دلیل هم نمیشه توی وبمستر تولز انتقال داد ... اگر میشد باز ضررش یه مقدار ناچیزی کمتر میبشد
اما اینطوری ...!
الان میخوای یه دامنه جدید هم راه بندازی دوباره باید نماد بگیری و هزار تا دنگ و فنگ ...!
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sJaguar
بدیش این هست که دومین چون بالا نمیاد نمیشه لینک ها رو ریدایرکت کرد ..
به همین دلیل هم نمیشه توی وبمستر تولز انتقال داد ... اگر میشد باز ضررش یه مقدار ناچیزی کمتر میبشد
اما اینطوری ...!
الان میخوای یه دامنه جدید هم راه بندازی دوباره باید نماد بگیری و هزار تا دنگ و فنگ ...!
اگه دامین باز بود که کلا dns اوکی میکردن یا حتی سریع انتقال میدادن به resello
نگاه کنید اینجوری میشه دامین
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27061&stc=1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softestan
چندين سايت بزرگ بنده متاسفانه از ديروز از دسترس خارج شده ...
آقا مريضي مياي مقاله ميزني تو سايتت اونم بر عليه سازمان جاسوسي ؟؟؟
شكايت هم كنيم از پارسي نيك جواب جالبي تو آستينشون دارن !
ما بر عليه دشمن بزرگ يعني آمريكا مطلب زديم !
خب اون قاضي مياد از حقوق من و شما دفاع كنه ؟؟؟
هنو تقدير و تشكر هم ميكنه از پارسي نيك !!!
به نظر من این دلیل صحت نداره و برا پیچوندن ماست. البته باید فردا رو ببینیم چی میشه. چون اولین روز کاری خارجی ها هست. دوستان لطفا همه با هم باید به پارسی نیک فشار بیاریم تا کاری بکنن. کسانی هم که مشکل واسشون ایجاد شده بیاید توی این پست بنویسید تا به عمق فاجعه بیشتر پی ببریم. سافتستان شما حتما از سایت هایت درامد هم داشتی مثل من . تماس گرفتی یا تیکت هم زدی بهشون ؟ چی گفتن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
حمید جان من خودم بعضی جاها مشاوره میدم در ضمینه دامین به پلیس فتا ایشون اگه بره اونجا میگن باید بره دادسرا اونجا شکایت کنه چون جرمی صورت نگرفته پرونده بسته میشه این میشه ارائه خدمات مشترکین اوشون هم میتونه راحت بگه تحریم بوده و کاملا هم درست بود
یعنی پلیس فتا از شما مشاوره میگیره؟ میدونید بیان این خودش جرم محسوب میشه؟
- - - Updated - - -
چون بخاطر تحریم این مشکل پیش اومده پس هیچگونه شکایتی وارد نیست. و کاملا منطقی هستش که مسئله تحریم یک مورد خودخواسته نیست پس جرم عملی که مسببش مباحث جهانی و سیاسی هست گریبانگیر شرکت داخلی رو نمیگیره
ضمنا یک سوال شما نمیخواد به دادگاه به ما اثبات کنید که مالک دامنه ایکس شما بوده ائید بعد برید غرامت بگیرید
همینطوری دوستان تخیلات خودشون رو بیان نکنن همینطوری هرتی پرتی نیست که جز اینکه شرکت مربوطه از طریق ایمیل اس ام اس یا درگاه خودش بهتون اطلاعات و نا خواسته توضیحاتی بده که بعدا بشه مدرک علیه خودش وگرنه اگر اینطوره من فردا برم دادگاه بگم صاحب سایت همون 5ساله 60 هزار آی پی من بودم و اینم فروشگاههم که ترافیک اون سایت رو اینجا نقد میکردم منطقیه؟؟؟!!!
-
دوستان در مورد هویز whois یه کم توضیح بدید که باید چیکار میکردیم توش؟ اصلا این سایت برای چه کاریه و به چه درد میخوره؟ آخه من یه خورده ناشیم .ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
metti44
دوستان در مورد هویز یه کم توضیح بدید که باید چیکار میکردیم و نکردیم؟ آخه من یه خورده ناشیم .ممنون
همونطور که از اسمش مشخصه هویز یعنی چه کسی و در معنی دامنه: یعنی صاحب این دامنه چه کسی هست
مثلا
http://whois.webrankstats.com/whois/webhostingtalk.ir
اطلاعات این دامنه رو میزنه
حالا بعضی جاها هویز پریویس فعال میکنن اطلاعات رو نمیزنه مثل دامنه پرشین تولز و یا ...
بهر حال وقتی هویز بگیرید باید ببینید دامنه بنام کیه
که باز اگر بنام شما هم بود باز خطر داشت چون ایران رو تحریم کرده رسلر کلاپ حالا این سایت برای راحتی خودش اومده دامنه ها رو در رسلرکلاپ نگه داشته با اینکه میبایست بعد از اعلام رسمی این شرکت به رسلو منتقل میکرد و نکرده و باز بعد از اون اصرار داشته به ادامه همکاری که باز دلیلش هر چی بوده از خودشون هست وگرنه مشتری چه میدونه کی تحریم کرده کی نکرده و اون شرکت خدمات دهنده وظیفه داشته پیگیر باشه
بهرحال سال 2013 نیم دات کام اینکار رو کرد و روش حل مشکل رو اینجور بیان کرد
ایجاد اکانتی بنام فردی در خارج از ایران و درخواست انتقال دامنه به اون پنل و ضمنا اون پنل نباید با ای پی ایران ساخته شده باشه یا بعدها در اون لاگین کنید و مثلا با آی پی کانادا برید ادرس یک مکان در کانادا هم پیدا کنید عضو بشید تلفن نمیزنن که بفهمند این بهترین و سریع ترین راه حله و ما باقیش برای اون شرکت مشکله بهتره خودتون دست به کار بشید
-
سلام
من هم دو تا دومین داشتم.هر دو فروشگاهی و یکی حدود 5 سال داشت کار میکرد و فروش خوبی هم داشت و دومین هم تا 75 میلیون مشتری داشته که به علت درامد خوب نفروختم
من تیکت زدم و تماس هم گرفتم.جواب درستی نمیدن و فقط میگن پیگیر هستیم و وقتی پرسیدم که اصلا درست میشه یا نه جوابی نداد و گفت پیگیریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
یعنی پلیس فتا از شما مشاوره میگیره؟ میدونید بیان این خودش جرم محسوب میشه؟
- - - Updated - - -
چون بخاطر تحریم این مشکل پیش اومده پس هیچگونه شکایتی وارد نیست. و کاملا منطقی هستش که مسئله تحریم یک مورد خودخواسته نیست پس جرم عملی که مسببش مباحث جهانی و سیاسی هست گریبانگیر شرکت داخلی رو نمیگیره
ضمنا یک سوال شما نمیخواد به دادگاه به ما اثبات کنید که مالک دامنه ایکس شما بوده ائید بعد برید غرامت بگیرید
همینطوری دوستان تخیلات خودشون رو بیان نکنن همینطوری هرتی پرتی نیست که جز اینکه شرکت مربوطه از طریق ایمیل اس ام اس یا درگاه خودش بهتون اطلاعات و نا خواسته توضیحاتی بده که بعدا بشه مدرک علیه خودش وگرنه اگر اینطوره من فردا برم دادگاه بگم صاحب سایت همون 5ساله 60 هزار آی پی من بودم و اینم فروشگاههم که ترافیک اون سایت رو اینجا نقد میکردم منطقیه؟؟؟!!!
سو تفاهوم نشه نگفتم کارشناس فنی اونا هستیم عزیز حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست چندین مورد خ بزرگ بوده که حل آن با ما بوده ما صادر کنند حکم اونا نیستیم فقط در مورد بعضی از مسائل پیش اومده طبق استعلامات مشکل برطرف کردیم در صورتی که نیاز دارید بیشتر هم بدونید میتونید تماس بگیرید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
همونطور که از اسمش مشخصه هویز یعنی چه کسی و در معنی دامنه: یعنی صاحب این دامنه چه کسی هست
مثلا
http://whois.webrankstats.com/whois/webhostingtalk.ir
اطلاعات این دامنه رو میزنه
حالا بعضی جاها هویز پریویس فعال میکنن اطلاعات رو نمیزنه مثل دامنه پرشین تولز و یا ...
بهر حال وقتی هویز بگیرید باید ببینید دامنه بنام کیه
که باز اگر بنام شما هم بود باز خطر داشت چون ایران رو تحریم کرده رسلر کلاپ حالا این سایت برای راحتی خودش اومده دامنه ها رو در رسلرکلاپ نگه داشته با اینکه میبایست بعد از اعلام رسمی این شرکت به رسلو منتقل میکرد و نکرده و باز بعد از اون اصرار داشته به ادامه همکاری که باز دلیلش هر چی بوده از خودشون هست وگرنه مشتری چه میدونه کی تحریم کرده کی نکرده و اون شرکت خدمات دهنده وظیفه داشته پیگیر باشه
بهرحال سال 2013 نیم دات کام اینکار رو کرد و روش حل مشکل رو اینجور بیان کرد
ایجاد اکانتی بنام فردی در خارج از ایران و درخواست انتقال دامنه به اون پنل و ضمنا اون پنل نباید با ای پی ایران ساخته شده باشه یا بعدها در اون لاگین کنید و مثلا با آی پی کانادا برید ادرس یک مکان در کانادا هم پیدا کنید عضو بشید تلفن نمیزنن که بفهمند این بهترین و سریع ترین راه حله و ما باقیش برای اون شرکت مشکله بهتره خودتون دست به کار بشید
البته اگه whois گرفته بودند میفهمیدن با اینکه دامین به نام خودشون یا ایمیل خودشون بوده ولی آدس تلفن خارجی بوده ومیتونستد راحت تر پیگیر بشند
- - - Updated - - -
تمام مشکلات این فقط به خاطر اینه که یا حساب اصلی مشکل مالی داشته فهمیدن بلاک کردن یا اینکهreselelrclub سایت های فارسی رو دید روی روی سیستمش بسته سایت ها رو ایشاالله که بتونند مشکلات احتمالی حل کنند چون در غیر اینصورت به هیچ عنوان دامین ها باز نمیشه
-
مشکل اینجاست که در حال حاضر دامنه ها قابلیت انقال رو هم ندارند
سوال دیگه ای دارم از دوستان.اگه دومین لاک شده اکسپایر بشه دوباره آزاد میشه و میشه دوباره ثبتش کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid.memfis
مشکل اینجاست که در حال حاضر دامنه ها قابلیت انقال رو هم ندارند
سوال دیگه ای دارم از دوستان.اگه دومین لاک شده اکسپایر بشه دوباره آزاد میشه و میشه دوباره ثبتش کرد؟
بله میشه ومشکلی هم نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
بله میشه ومشکلی هم نداره
بعد از اینکه دومین اکسپایر بشه چند روز زمان میبره آزاد بشه و از کجا دوباره ثبت کنم؟.دومین اصلی من حدود 20 روز دیگه تمومه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid.memfis
بعد از اینکه دومین اکسپایر بشه چند روز زمان میبره آزاد بشه و از کجا دوباره ثبت کنم؟.دومین اصلی من حدود 20 روز دیگه تمومه
دامین که expire بشه بین ۶۰ تا ۷۵ روز طول میکشه که دامین کاملا آزاد میشه هرجایی که ثبت میکنید حتما از شرکت resello باشه چون با ایران هیچ مشکلی فعلا نداره
-
سلام
من هم مثل همه ی دوستان این مشکل رو دارم و دامنه های زیادی رو از دست دادم
حالا چاره چیه؟
1- مطمئن باشید مسئولین شرکت دارن همه این پست ها رو می خونن، پس از همین جا پیامتون رو بشون بدید
2- بد تر بلاک شده دامنه پاسخگو نبودن اینها ست. تلفن ثابت رو که جواب نمی دن، یه ایرانسل هست که اون شخص هم هر بار یه جواب می ده و به هیچ عنوان سعی در جلب اطمینان مشتری نمی کنه.
3- لطفا سعی کنین فعلا کنار آمدن با مسئله رو فراموش کنین و همه تلاشمون رو برای بازگشت دامنه ها بکنیم
-
ولی من امید دارم. آخه مگه میشه این همه دامین بره هوا ؟! این همه ملت نون میخوردن . به نظر من پارسی نیک درستش میکنه. البته این شرکت باید اخبار رو مرتب به روز کنه و بگه در چه مرحله ای هستن. یا کلا بگه نمیشه. چه می دونم...
-
من یه چت کوتاهی کردم با چت آنلاینش کردم، هرررر کاری کردم بگه مشکل چیه نگفت!
فقط میگه برو سراغ PDR :-|
If your service provider is not assisting you with your query, you could drop an email to compliance@publicdomainregistry.com
Mohammad, I would strongly suggest that you get in touch with PDR as they would help resolve your issue at the earliest
I'm sorry, Mohammad, however, I would not be able to assist you with the details for the same
Mohammad, if you want to get your issue resolved at the earliest, it would be best if you send an email to compliance@publicdomainregistry.com
Thank you for chatting with us. Have a nice day :D
بزنم چپش کنما، هندیه فلفل خور :-|
Reseller Club is now a US based entity, and does not support countries listed under OFAC, which includes Iran
حالا برای این دوستمون میرم سراغ PDR'شون ببینم چی میگن!
این همه زحمت بکشی برای سایتت و حماقت یه شرکت گند بزنه به این همه زحمتت!!
من بودم الان دم در شرکتشون نشسته بودم با چماق و شلوار کُردی :دی
اولین و آخرین مرحله رو بذارید برای شکایت :-|
-
-
اقای محمد دمت گرم.
فک کنم کار پارسی نیک به وکیل و اینا بکشه با طرفشون که این کارا یه ماه هم زمان ببره...
-
اطلاعات دامینهاتون به نام خودتونه؟
یا همش به نام "مریم وحدانی" و "سعید فلیزاده" هست؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
martin98
مریم وجدانی! :-/
آره تو دامینا زده :d
ایمیل هویز دامینت برای خودتونه یا پارسینیک؟
-
دامنه من نام و ایمیل ادمین دامنه و tech email فقط به نام خودمه .
آدرساش و سایر ایمیل ها و نام ها مریم وجدانی ..
البته اینم بخاطر نماد اعتماد قبلا درخواست دادم عوض کردن بنام خودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اطلاعات دامینهاتون به نام خودتونه؟
یا همش به نام "مریم وحدانی" و "سعید فلیزاده" هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
martin98
مریم وجدانی! :-/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sJaguar
دامنه من نام و ایمیل ادمین دامنه و tech email فقط به نام خودمه .
آدرساش و سایر ایمیل ها و نام ها مریم وجدانی ..
البته اینم بخاطر نماد اعتماد قبلا درخواست دادم عوض کردن بنام خودم
الان یه مدرک خوب دارید راحت میتونید بگید دامین ها بالا کشیدن :) اگه کارتون درست نشد با این زودتر به نتیجه میرسید البته دوستانی که ایمیل و نام خودشون تو admin هست همینجوری ایمیل بزنید به resellerclub شاید تعداد بره بالا بتونند براتون بازش کنند بگید به ما اعلام نشده که تحریمه الان هم دامینتون بسته شده خدارو چه دید شاید به نتیجه رسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
الان یه مدرک خوب دارید راحت میتونید بگید دامین ها بالا کشیدن :) اگه کارتون درست نشد با این زودتر به نتیجه میرسید البته دوستانی که ایمیل و نام خودشون تو admin هست همینجوری ایمیل بزنید به resellerclub شاید تعداد بره بالا بتونند براتون بازش کنند بگید به ما اعلام نشده که تحریمه الان هم دامینتون بسته شده خدارو چه دید شاید به نتیجه رسید
آدرس ایمیل این شرکت رو لطف می کنید؟
البته من قبلا به Publicdomainregistry ایمیل زدم . اما جواب بدرد بخوری ندادن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sJaguar
آدرس ایمیل این شرکت رو لطف می کنید؟
البته من قبلا به Publicdomainregistry ایمیل زدم . اما جواب بدرد بخوری ندادن.
ازاینجا تیکت بهشون بدید
https://support.resellerclub.com/helpdesk/
البته سعی کنید از *** یا vps استفاده کنید که ip ایران نباشه
این ایمیل هم هست
abuse@resellerclub.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
از اون حرفا بودا ...
شما میگی دامینُ بالا کشیدن اونا هم میگن بفرما؟
وقتی ریسلر کلاب به شما جواب میده که دامین مستقیماً تو ریسلر کلاب ثبت شده باشه، نه توسط ریسلر ... (ساپورتشون هم 2 بار این مسئله رو تاکید کرد)
وقتی از طریق ریسلر ثبت شده باشه، فقط میتونی از طریق خودشون (پارسینیک) پیگیری کنید!
اگه شکایتی باشه فقط از طریق رجیسترار قابل پیگیری هست (اینم چند باری تاکید و توصیه کرد!)
-
نقل قول:
همه چیز به نام مریم وجدانی و parsinic@keyana.ae است.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
از اون حرفا بودا ...
شما میگی دامینُ بالا کشیدن اونا هم میگن بفرما؟
وقتی ریسلر کلاب به شما جواب میده که دامین مستقیماً تو ریسلر کلاب ثبت شده باشه، نه توسط ریسلر ... (ساپورتشون هم 2 بار این مسئله رو تاکید کرد)
وقتی از طریق ریسلر ثبت شده باشه، فقط میتونی از طریق خودشون (پارسینیک) پیگیری کنید!
اگه شکایتی باشه فقط از طریق رجیسترار قابل پیگیری هست (اینم چند باری تاکید و توصیه کرد!)
برای بالا کشیدن دامین که برای مراجع قانونی خودمون گفتم برای reselelrclub هم تنها راهش اینه که اعلام بشه شرکتی الان وجود نداره کسی جوابگو نیست سایت خودشون هم down شده باید یه تعدادی بشن که به resellerclub ایمیل بدن وقتی ببیند هر روز داره ایمیل میاد شاد کاری براشون کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
برای بالا کشیدن دامین که برای مراجع قانونی خودمون گفتم برای reselelrclub هم تنها راهش اینه که اعلام بشه شرکتی الان وجود نداره کسی جوابگو نیست سایت خودشون هم down شده باید یه تعدادی بشن که به resellerclub ایمیل بدن وقتی ببیند هر روز داره ایمیل میاد شاد کاری براشون کردن
یه چند تا کامایی نقطهای چیزی بذاری بین متنت، بدک نمیشه! خلاصه اینکه، نفهمیدم دقیقاً چی گفتی ...
خلاصه اینکه ریسلر کلاب به شکایات پیگیری نمیکنه، فقط وقتشون تلف میشه اگه بخوان از این راه جلو برن :)
If your service provider is not assisting you with your query, you could drop an email to compliance@publicdomainregistry.com
میگه شکایت داری بفرما Pdr ...
و مسئلهی دیگهای هم که هست، شرکتای خارجی رو اصول و قوانینی کار میکنن و نمیان به خاطر 1، 10، 100 یا هزار تا دامین ایرانی که قبلاً اعلام کرده بوده شما تحریم هستید و باید منتقل کنید، بدون اصول پیش بره. شکایت دارید باید از راهش وارد بشید یا اینکه منتظر نماینده بشید که پیگیر کارتون باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
آره تو دامینا زده :d
متاسفانه من نمیتونم پیغام خصوصی بزنم هنوز و برام بسته هست.
ممنون بابت پیام . آنشاالله که راهی پیدا بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یه چند تا کامایی نقطهای چیزی بذاری بین متنت، بدک نمیشه! خلاصه اینکه، نفهمیدم دقیقاً چی گفتی ...
خلاصه اینکه ریسلر کلاب به شکایات پیگیری نمیکنه، فقط وقتشون تلف میشه اگه بخوان از این راه جلو برن :)
If your service provider is not assisting you with your query, you could drop an email to
compliance@publicdomainregistry.com
میگه شکایت داری بفرما Pdr ...
و مسئلهی دیگهای هم که هست، شرکتای خارجی رو اصول و قوانینی کار میکنن و نمیان به خاطر 1، 10، 100 یا هزار تا دامین ایرانی که قبلاً اعلام کرده بوده شما تحریم هستید و باید منتقل کنید، بدون اصول پیش بره. شکایت دارید باید از راهش وارد بشید یا اینکه منتظر نماینده بشید که پیگیر کارتون باشه.
:-) نتقطه هم میذاریم
درسته resellerclub خیلی سر سخته توی این قضیه ولی خوب شانس امتحان کنند ضرر نمیکنند الان کاری از دسشون بر نمیاد خوب
-
برای دوستانی که گیر میدن برید سراغ ریسلر کلاب ...
کل حرفشون اینه:
Mrinal R: Unfortunately, I will not be able to help you out with the same
Please email your query to compliance@publicdomainregistry.com
کلی خواهش و التماس کردم که بگه چرا لاک شده!
Mrinal R: It is Suspended
Mrinal R: I can see a Suspension order towards your domain name
Mrinal R: Furthermore, according to our company policy, we cannot interact with the end customers of our Resellers
Mrinal R: Have a nice day
بدون خداحافظی پیچید :-|
http://img.overpic.net/images/f/9/b/...9wvti8krdt.jpg
1)
ریسلر کلاب یا هر شرکت آمریکایی (حتی اروپایی و آسیایی و عربی و در پیت!) قانون دارن!
مث این مملکت عزیزمون نیست که 99% کارها غیرقانونی و زیر میزی حل میشه!
2)
ریسلر کلاب بدون شک، دلیل اصلی رو به نماینده خودش (پارسینیک) گفته! اینکه چرا به کاربراش نمیگه مشکل چیه رو خدا میدونه! ...
IRITN هم دلیل چرندی بیش نیست!
ما که رفتیم سراغ PDR
compliance@publicdomainregistry.com
:-|
-
خوب اینا هم تقریبا آب پاکی ریختن رو دستمون!!!
Hello,
I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.
We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity now, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As your domain name '**' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended it.
If you have a valid proof of residence that proves that you are a resident of a country that's not prohibited by OFAC then please send it to us. We will share it with our legal team to check if we can let your account remain active and allow you to transfer the domain names.
Awaiting your response.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sJaguar
Hello,
I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.
We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity now, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As your domain name '**' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended it.
If you have a valid proof of residence that proves that you are a resident of a country that's not prohibited by OFAC then please send it to us. We will share it with our legal team to check if we can let your account remain active and allow you to transfer the domain names.
Awaiting your response.
این کار کاملا غیر حرفه ای است! مطابق با قوانین ICANN میتوانند با ایران business نداشته باشند (بر اساس قوانین کشورشون)اما نمیتوانند به خاطر ایرانی بودن دامین ها را SUSPENDکنند اونها میتوانند دامین ها را freez کنند و به شما فرصت انتقال دامین به رجیسترر دیگر را بدند یعنی عملا موظف هستند کد انتقال را در چنین شرایطی در اختیار شما قرار دهند.(به عنوان شخصی که نام شما در whois دامین وجود دارد)
توضیح: وضعیت freez وضعیتی است که دامین فعال است اما امکان تغییر در اطلاعات آن و یا تغییر name server های آن نیست، اما name server های قبلی بر روی آن فعال است و شما میتوانید دامین را منتقل کنید. این مورد که اعلام شد مطابق با برخورد رجیسترر های درجه 1 آمریکایی است. نکته بعدی هم اینه که اونها نمیتوانند با Payment هایی که از ایران میشه کار کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sJaguar
Hello,
Awaiting your response.
به تمام کسانی که دامنه شان قفل شده است توصیه می کنم توسط یکی از کسانی که در خارج از ایران زندگی می کنند و در آنجا مدارک اقامتی و تابعیتی دارند به پاراگراف آخر عمل کنید تا بتوانید دامنه ها را آزاد نمایید:
نقل قول:
ترجمه ماشینی:
نقل قول:
اگر شما یک مدرک معتبر اقامت که ثابت می کند که شما ساکن یک کشور که توسط OFAC ممنوع نیست پس لطفا آن را به ما. ما آن را با ما به اشتراک بگذارید تیم حقوقی برای بررسی اگر ما می توانیم اجازه حساب شما فعال باقی می ماند و به شما اجازه انتقال نام دامنه.
اسم من کیان هست و هیچ ارتباطی با پارسی نیک و کیانا آی تی ندارم و فقط راه حلی که در پاسخ پست قبلی داده بودند را دیدم و به نظرم راه حلی خوبی آمد البته اگر بتوانید درست و حسابی پیگیری کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
به تمام کسانی که دامنه شان قفل شده است توصیه می کنم توسط یکی از کسانی که در خارج از ایران زندگی می کنند و در آنجا مدارک اقامتی و تابعیتی دارند به پاراگراف آخر عمل کنید تا بتوانید دامنه ها را آزاد نمایید:
ترجمه ماشینی:
اسم من کیان هست و هیچ ارتباطی با پارسی نیک و کیانا آی تی ندارم ندارم و فقط راه حلی که در پاسخ پست قبلی داده بودند را دیدم و به نظرم راه حلی خوبی آمد البته اگر بتوانید درست و حسابی پیگیری کنید
منظورشون این هست که اسم شخصی که در whois دامنه هست باید مدارکش اقامتش ارائه بشه که ساکن خارج از ایران هست یا هر شخصی؟!
-
معمولا هویز دامنه بیشتر در اولویت هست البته کاستومر و یا ساب رسیلر هم شاید قبول کنند، بهتره اینمورد را از خودشان مجددا سوال کنید.
-
ظهر باز تیکت زدم و بهشون گفتم کی باز میشه؟. اصلا باز میشن دامنه ها؟ جواب داد:
متاسفانه زمان دقیقی نداریم که اعلام کنیم اما همکاران خارج از کشور ما به صورت جدی پیگیر این موضوع هستند...
درصورت تمایل موبایل خود را اعلام تا به محض برطرف شدن به شما اطلاع داده شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سو تفاهوم نشه نگفتم کارشناس فنی اونا هستیم عزیز حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست چندین مورد خ بزرگ بوده که حل آن با ما بوده ما صادر کنند حکم اونا نیستیم فقط در مورد بعضی از مسائل پیش اومده طبق استعلامات مشکل برطرف کردیم در صورتی که نیاز دارید بیشتر هم بدونید میتونید تماس بگیرید
- - - Updated - - -
البته اگه whois گرفته بودند میفهمیدن با اینکه دامین به نام خودشون یا ایمیل خودشون بوده ولی آدس تلفن خارجی بوده ومیتونستد راحت تر پیگیر بشند
- - - Updated - - -
تمام مشکلات این فقط به خاطر اینه که یا حساب اصلی مشکل مالی داشته فهمیدن بلاک کردن یا اینکهreselelrclub سایت های فارسی رو دید روی روی سیستمش بسته سایت ها رو ایشاالله که بتونند مشکلات احتمالی حل کنند چون در غیر اینصورت به هیچ عنوان دامین ها باز نمیشه
مشکل دامنه فارس غیر منطقی هست
یعنی بی بی سی و ... سایت آمریکا .. باید همه بسته بشند؟ یا ازبک ها یا افغان ها و... پس اینمورد رو همینطوری نفرمائید