-
پاسخ : سوال در مورد حساب پی پال و مدیریت و جلوگیری از لیمیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
با این حساب پی پال رو چطور باز کنیم که مشکلات لیمیت شدن رو نداشته باشیم؟
اگر کسی خارج از کشور مثلا در ترکیه برامون کاراش رو انجام بده حله ؟
بعضی ها با گرین کارت باز میکنن اون یعنی چی ؟
شما بگید دوستتون حساب پی پالُ از ترکیه باز کنه براتون با مشخصات خودشو همه مراحلشُ انجام بده. تهیه سرور ترکیه سخت نیست. کمکتون میکنم پیدا کنید. میشه از جای دیگه وصل بشید. اما برای اینکه با IP کشورهای دیگه وصل بشید باید حالت Travel حساب پی پالتونُ فعال کنید و تاریخ ورود و خروجتون به اون شهر و کشورُ بزنید. اکثر مواقع مشکلی ایجاد نمیشه، اما اگر این کارُ انجام بدین مطمئن تره.
چیزی به اسم گرین کارت برای افتتاح حساب پی پال وجود نداره قربان.
واسه اینکه حساب پی پالتون لیمیت نشه، چه با مدارک واقعی چه با مدارک ساختنی و چه بدون مدارک، باید به طرز صحبح ازش استفاده کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
بسیار عالی مدارک چی میدین؟
اسکن پاسپورت رنگی یا آی دی کارت - پروف آدرس ( قبض آب و برق و موبایل) - صورت حساب بانکی
-
برای vps تریکه ما از اینجا تهیه میکنیم http://client.vpsgroups.com کارشون خوب هست.
وی پی اس ویندوز ترکیه رو بگیرید وارد پی پال بشید و ثبت نام کنید
اسم ادرس دوستتون رو ازش بگرید و طبق قبضش وارد کنید.
شماره موبایل دوستتون در ترکیه رو هم وارد کنید.
حساب ابنکی داره تو ترکیه؟ باید ویزا کارتش رو ادد کنه بهتره بهش بگید اگر ایش بانکی حساب داره از داخل حساب براتون یک کارت مجازی بسازه
چون بنده خودم اقامت و حساب بانکی ترکیه دارم اشنایی دارم با سیستم ترکیه اگر کمک خواستید پ خ بدید راهنمایتون کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
اسکن پاسپورت رنگی یا آی دی کارت - پروف آدرس ( قبض آب و برق و موبایل) - صورت حساب بانکی
ممنون امروز وقعا بزرگواری کردین
مگه پاسبورد برای پی پال از مال ما استفاده نمیشه؟ که اینو به خودمون باز پس میدین؟ یا به نام فردی دیگه باز میکنید؟
یعنی به اکانت پی پال یک حساب وصل میکنید؟ میشه بفرمائید منظورتون از صورت حساب بانکی چیه؟ و یک سوال دیگه شما میتونید شماره سنگاپور هم برامون بخرید؟ و هر وقت خواستیم شارژش کنید؟
کلا شما الان کدوم شهر ایران تشریف دارید ای دی اسکایپ ندارید یا جی میل؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
برای vps تریکه ما از اینجا تهیه میکنیم
http://client.vpsgroups.com کارشون خوب هست.
وی پی اس ویندوز ترکیه رو بگیرید وارد پی پال بشید و ثبت نام کنید
اسم ادرس دوستتون رو ازش بگرید و طبق قبضش وارد کنید.
شماره موبایل دوستتون در ترکیه رو هم وارد کنید.
حساب ابنکی داره تو ترکیه؟ باید ویزا کارتش رو ادد کنه بهتره بهش بگید اگر ایش بانکی حساب داره از داخل حساب براتون یک کارت مجازی بسازه
چون بنده خودم اقامت و حساب بانکی ترکیه دارم اشنایی دارم با سیستم ترکیه اگر کمک خواستید پ خ بدید راهنمایتون کنم
چطور میشه حساب ترکیه باز کرد؟ اصلا مقدوره؟ وی پی اس کیفیتش خوبه؟ قیمتهاش چطور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
مگه پاسبورد برای پی پال از مال ما استفاده نمیشه؟ که اینو به خودمون باز پس میدین؟ یا به نام فردی دیگه باز میکنید؟
یعنی به اکانت پی پال یک حساب وصل میکنید؟ میشه بفرمائید منظورتون از صورت حساب بانکی چیه؟ و یک سوال دیگه شما میتونید شماره سنگاپور هم برامون بخرید؟ و هر وقت خواستیم شارژش کنید؟
- - - Updated - - -
چطور میشه حساب ترکیه باز کرد؟ اصلا مقدوره؟ وی پی اس کیفیتش خوبه؟ قیمتهاش چطور؟
اسم پاسپورت صاحب ویزا یا مستر کارت اسم روی قبض و اسم روی صورت حساب بانکی همه باید به نام یک نفر باشه.
بله برای ساخت و تایید حساب پی پال باید یک کارت بانکی ویزا یا مستر کارت به حساب پی پال وصل کنید و کارت رو ورفای کنید.(یک مبلغی از حسابتون برداشت میکنه ۱-۲ دلار داخل توضیحاتش یک کد میاد که تو صورت حساب ابنکی نگاه میکنید و کد رو میزنید تا تایید کنه)
حساب بانکی ترکیه؟
بله مقدور هست ولی باید حتما دفترچه اقامت داشته باشید و خونه داشته باشید در ترکیه که قبض خونه به نامتون باشه( در شعبه بانک باید یک قبض با خودتون ببرین)
بله کیفتشون خوب هست ما ۳-۴ تا وی پی اس متخلف ترکیه گرفتیم که همشون تا الان راضی کننده بوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
پس پیدا کردن سرور ترکیه که برامون سخته با سرور انگلیس یا آلمان میتونم کانکت بشم بهش ؟
الان یک نفر رو در اونجا دارم مراحل باز کردن حساب پی پال چیه ؟
یک اکانت باید بسازه در سایت پی پال.
بعد از ساخت اکانت از طرف مدارک میخاد تا وریفای بشه اکانت؟ چه مدارکی ؟
برای اینکه حساب بیزینس بشه چی کار باید کر د؟
در ابتدا یک Sign Up ساده هستش و مدارکی از شما نمیخوان. مدارک فقط زمانی از شما خواسته میشه که نیاز به تایید هویت شما داشته باشن یا اینکه اکانتتون لیمیت بشه. فقط برای وریفای کردن حساب پی پال در ترکیه شما نیاز به یک ویزا یا مستر کارت مجازی یا غیر مجازی دارید. حساب بیزنس هم پروسه ایجادش مثل حساب پرسنال هستش ولی بعدا شما باید TAX ID و مدارک شرکت ارائه کنید که طبیعتا امکان پذیر نیست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
خواهش میکنم، پاسپورتی که واسه مدارک بهتون ارائه میشه به اسم فرد دیگری هستش. اصولا پاسپورت سنگاپوری هست. حسابتون هم به همون اسم باز میشه. صورت حساب بانکی هم براتون ساخته میشه اگر پی پال درخواست Statement بانکی کنه ازتون. شماره سنگاپور هم میتونم براتون تهیه کنم، مشکلی نیست. خودم مشهد هستم قربان. در اسکایپ میتونین با gyftiran در تماس باشید.
افتتاح حساب بانکی در ترکیه برای افراد غیر مقیم هم امکان پذیره که به زودی راهکارشُ بهتون میگم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
سلام
متاسفانه پیمنت 24 اصلا مسئولیت پذیر نیست همانطور که 2سال پیش بود تمام پنل هایی که از ovh برای مشتریاتش باز کرده بود همه شان بسته شدند و حتی اگر کسی درخواست قبض میکرد ازشون میگفتند 50تومن بریزید حساب بعد یه قبض بهتون میدادند که ovh یا هیچ جای دیگه ای قبول نمیکردند
و اما راهنمایی برای جلوگیری از عدم لیمیت پی پال
مشکلی در سقف تراکنش نیست هرچقدر میتونید بریزید تو حسابتون ولی اوایل سعی کنید زیاد نگه ندارید و زود خرج کنید وتا چند ماه بیشتر از 500دلار نریزید تو حسابتون،شما اگر میخواهید به حساب پب پال امارات تون وصل بشید سعی کنبد با ای پی امریکا وصل بشید ویادتون باشه همیشه با یک ای پی وصل بشید (البته اگه میتونستید با اب پب امارات وصل بشید خوب بود ولی شاید نتونید ای پی امارات گیر بیارید پس همان آمریکا بهتره)
سعی کنید زیاد withraw نکنید به ویزا کارتتون چون گیر میدند و لیمیت میکنند و مدارک میخواهند
مورد بعدی هروقت هم لیمیت شد با ما در تماس باش تا برات از لیمیت در بیاریم واصلا وهیچ وقت مدارک پیمنت 24 را ارسال نکنید که به دردسر میوفتید
موفق باشید
سلام
ببخشید باید نظر شمارو تکمیل کنم
این که گفتید مشکلی در سقف ترانکش نیست
این مطلب سایت پیپال رو رو به دقت بخونید
We’re required to collect and verify information from our customers. We must do this before our customers receive £1,900 into their PayPal account (in total) within a year of receiving their first payment.
To ensure there is no disruption to you or your business, we’ll notify you of this requirement when you receive £1,650 (in total) into your PayPal account.
If you expect to receive funds in excess of £1,650, you can deal with this requirement as soon as you open your account. We recommend taking this proactive approach to save any possible disruption in the future.
شما تا یک سقفی در طول ۱۲ ماه میتوانی پول رد و بدل کنید که بعد از اون باید یا صبر کنید برای سال جدید و یا کاربری خودتون رو ارتقاء بدید
با سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از دقت شما لطفا به NOT supported by OKPAY Card Service هم دقت میکردید :)
در کشور های اشاره شده امکان استفاده از کارت های OKpay وجود ندارد ...
در کشور هایی که در این لیست وجود دارند شما نمیتویند با استفاده از کارت OKpay پول برداشت کنید از خودپرداز ها ... (مثلا فرض کنید آمریکا تحریم باشه :D مگه داریم ؟! :D )
کشور هایی که اشاره شده هنوز آمادگی استفاده از این کارت رو ندارن اما شما میتونید کارتتون رو بگیرید یه رو رفتین مثلا روسیه یا دبی اونجا برید پولتون رو نقد کنید ...
- - - Updated - - -
درباره ترجمه که دوستان پاسخ دادن ...
قبض رو بفرستین اوکی هست خیلی چیزای دیگه هم میتونید بفرستید برای تایید آدرس ...
خدمتتون بگم دوست عزیز Okpay یکی از سختگیر ترین گتوی هایی بوده که باهاشون کار کردم
خیلی ساخت میگیرن واسه حساب باز کردن
و اینکه شما میگی با کارتش نمیشه کار کرد
باید بگم پروویدرها مثلا مستر سرویس رو آراء میده و اگه جای این سرویس قبل قبول باشه کار میکنه و به این کاری ندارند که مستر یا ویزا یه okpay یا RBS یا بانکه دیگری هست
تجربه شخصی من این رو میگه که کار با پی پل بهتر هست تا okpay
- - - Updated - - -
[QUOTE=behzad83;1364252]در ابتدا یک Sign Up ساده هستش و مدارکی از شما نمیخوان. مدارک فقط زمانی از شما خواسته میشه که نیاز به تایید هویت شما داشته باشن یا اینکه اکانتتون لیمیت بشه. فقط برای وریفای کردن حساب پی پال در ترکیه شما نیاز به یک ویزا یا مستر کارت مجازی یا غیر مجازی دارید. حساب بیزنس هم پروسه ایجادش مثل حساب پرسنال هستش ولی بعدا شما باید TAX ID و مدارک شرکت ارائه کنید که طبیعتا امکان پذیر نیست.
- - - Updated - - -
خواهش میکنم، پاسپورتی که واسه مدارک بهتون ارائه میشه به اسم فرد دیگری هستش. اصولا پاسپورت سنگاپوری هست. حسابتون هم به همون اسم باز میشه. صورت حساب بانکی هم براتون ساخته میشه اگر پی پال درخواست Statement بانکی کنه ازتون. شماره سنگاپور هم میتونم براتون تهیه کنم، مشکلی نیست. خودم مشهد هستم قربان. در اسکایپ میتونین با gyftiran در تماس باشید.
افتتاح حساب بانکی در ترکیه برای افراد غیر مقیم هم امکان پذیره که به زودی راهکارشُ بهتون میگم.[/QUOTE
ببخشید دوست عزیز پیپال برای وریفای کردن حساب بانکی که به پیپال وصل هست ۲ تا پیمانت کوچیک میفرسته که از شما میخواهد تایید کنید برای ارتقاء یا وریفای کردن
پس این ۲ تا پیمانت به کجا واریز میشه و چطور قابل دست رسی هست؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
در ابتدا یک Sign Up ساده هستش و مدارکی از شما نمیخوان. مدارک فقط زمانی از شما خواسته میشه که نیاز به تایید هویت شما داشته باشن یا اینکه اکانتتون لیمیت بشه. فقط برای وریفای کردن حساب پی پال در ترکیه شما نیاز به یک ویزا یا مستر کارت مجازی یا غیر مجازی دارید. حساب بیزنس هم پروسه ایجادش مثل حساب پرسنال هستش ولی بعدا شما باید TAX ID و مدارک شرکت ارائه کنید که طبیعتا امکان پذیر نیست.
- - - Updated - - -
افتتاح حساب بانکی در ترکیه برای افراد غیر مقیم هم امکان پذیره که به زودی راهکارشُ بهتون میگم.
افتتاح حساب بدون اقامت به چه صورت ؟!
چون دو بانک ایش بانکی و زراعت بانک که واسه ایرانی ها حساب باز می کنند چند شعبش من رفتم حتما باید اقامت باشه و کد مالیاتی گرفته باشید. قبض نباشه ایش بانکی باز نمیکنه ولی زراعت بدون قبض هم باز میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toopfile
سلام
ببخشید پول رد و بدل کنید که بعد از اون باید یا صبر کنید برای سال جدید و یا کاربری خودتون رو ارتقاء بدید
ببخشید دوست عزیز پیپال برای وریفای کردن حساب بانکی که به پیپال وصل هست ۲ تا پیمانت کوچیک میفرسته که از شما میخواهد تایید کنید برای ارتقاء یا وریفای کردن
پس این ۲ تا پیمانت به کجا واریز میشه و چطور قابل دست رسی هست؟
ممنون
Statement بانكى رو فقط جزو مداركى كه واسه از ليميت خارج كردن حساب استفاده ميشه، واسه كاربر با اون اسمى كه اكانت باز شده ميفرستيم. چون حساب سنگاپور براى وريفاى شدن نياز به اضافه كردن حساببانكى نداره. اين موردى كه شما ميفرماييدُ واسه حسابهايى كه از امريكا باز ميكنيم استفاده ميكنيم چون اكانت پى پال امريكا واسه وريفاى شدن نياز به شماره تلفن و حساب بانكى داره. خوب شد شما پيغام داديد، من يك سوالى خدمتتون داشتم كه ميخواستم بپرسم، چه ساعتهايى روى ياهو جوابگو هستيد؟ چون انگليس تشريف داريد، با ساعت خودتون بفرماييد كه من مزاحمتون بشم، ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
افتتاح حساب بدون اقامت به چه صورت ؟!
چون دو بانک ایش بانکی و زراعت بانک که واسه ایرانی ها حساب باز می کنند چند شعبش من رفتم حتما باید اقامت باشه و کد مالیاتی گرفته باشید. قبض نباشه ایش بانکی باز نمیکنه ولی زراعت بدون قبض هم باز میکنه
تا يك ماه ديگه خدمتتون عرض ميكنم قربان. البته مجموعا پى پال تركيه به سود كاربران ايرانى نيست. چون تبديل لير به دلار و كارمزداش هزينه بر ميشه واسشون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
Statement بانكى رو فقط جزو مداركى كه واسه از ليميت خارج كردن حساب استفاده ميشه، واسه كاربر با اون اسمى كه اكانت باز شده ميفرستيم. چون حساب سنگاپور براى وريفاى شدن نياز به اضافه كردن حساببانكى نداره. اين موردى كه شما ميفرماييدُ واسه حسابهايى كه از امريكا باز ميكنيم استفاده ميكنيم چون اكانت پى پال امريكا واسه وريفاى شدن نياز به شماره تلفن و حساب بانكى داره. خوب شد شما پيغام داديد، من يك سوالى خدمتتون داشتم كه ميخواستم بپرسم، چه ساعتهايى روى ياهو جوابگو هستيد؟ چون انگليس تشريف داريد، با ساعت خودتون بفرماييد كه من مزاحمتون بشم، ممنون
- - - Updated - - -
تا يك ماه ديگه خدمتتون عرض ميكنم قربان. البته مجموعا پى پال تركيه به سود كاربران ايرانى نيست. چون تبديل لير به دلار و كارمزداش هزينه بر ميشه واسشون.
ما برای یکی از دوستامون که اقامت نداشت همه راه رو رفتیم حتی وکیل هم گفت نمیشه اخرش هم اقامت ۱ ساله تورسیتی گرفت و حساب باز کرد.
در حساب های بانکی ایش بانکی میشه به ۴ ارز لیر دلار پوند و یورو حساب و کارت باز کرد.
مثلا دو تا کارت و حساب لیر و دلار باز می کنید داخل حساب دلار دلار میریزید و حساب لیر لیر (البته از اینترنت بانک میشه چنج هم کرد بهم که نرخ تبدیلش خیلی مناسب هست نسبت به پی پال )
بهترین کار این هست که همشه حواله دلار بزنید به حسابتون و موجودی اصلی به دلار باشه اگر نیاز به استفاده از حساب لیر داشتید با موبایل بانک دلار رو به لیر چنج کنید.
وقتی هم می خواهید داخل پی پال دلاری پرداخت کنید از کارت دلاریتون برداشت میکنید. در نتیجه هیچ نرخ تبدیلی بهتون نمی خوره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toopfile
سلام
ببخشید باید نظر شمارو تکمیل کنم
این که گفتید مشکلی در سقف ترانکش نیست
این مطلب سایت پیپال رو رو به دقت بخونید
We’re required to collect and verify information from our customers. We must do this before our customers receive £1,900 into their PayPal account (in total) within a year of receiving their first payment.
To ensure there is no disruption to you or your business, we’ll notify you of this requirement when you receive £1,650 (in total) into your PayPal account.
If you expect to receive funds in excess of £1,650, you can deal with this requirement as soon as you open your account. We recommend taking this proactive approach to save any possible disruption in the future.
شما تا یک سقفی در طول ۱۲ ماه میتوانی پول رد و بدل کنید که بعد از اون باید یا صبر کنید برای سال جدید و یا کاربری خودتون رو ارتقاء بدید
با سپاس
سلام و تشکر بابت اشتراک اطلاعاتیتون
میشه بفرمائید امکانش هست الان ما که حساب معمولی داریم اونو به بیزنس تبدیلش کنیم؟
یک مورد دیگه چرا بعضی دوستان با همین حساب پی پالشون تا سقف ماهیانه 1500 بعضا 2000 دلار ورودی خروجی داشتند و با اینکه حسابشون معمولی بوده باز مشکلی نداشتند؟ شانسیه یا طبق اصول و قانون به سقف که رسید گیر میده؟
و آیا منظورشون کل گردش مالی هست یا فقط ورودی؟ مثلا 100دلار بیاد اونو خرج کنیم 200 دلار محسوبش میکنن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام و تشکر بابت اشتراک اطلاعاتیتون
میشه بفرمائید امکانش هست الان ما که حساب معمولی داریم اونو به بیزنس تبدیلش کنیم؟
یک مورد دیگه چرا بعضی دوستان با همین حساب پی پالشون تا سقف ماهیانه 1500 بعضا 2000 دلار ورودی خروجی داشتند و با اینکه حسابشون معمولی بوده باز مشکلی نداشتند؟ شانسیه یا طبق اصول و قانون به سقف که رسید گیر میده؟
و آیا منظورشون کل گردش مالی هست یا فقط ورودی؟ مثلا 100دلار بیاد اونو خرج کنیم 200 دلار محسوبش میکنن؟
سلام
معمولا قبل از اینکه به سقف مبلغ برسید ایمیل میاد که کاربریتون رو بروز کنید تا اون لیمیت برداشته بشه و اینکه شانسکی هاست نه چون این قسمت با برنامه انجام میشه و منوال نیست که بشه گفت شانسکی انجام میشه
و برای حساب بیزینس شما وقتی صاحب حساب پرمیوم باشید هر وقت که بخواهید میتونید به بیسینس ارتقاء بدید که اون هم به ۲ شکل هست
۱ میتوانید ۲ حساب مجزا یعنی شخصی و بیزنس داشته باشید که استیتمنتهای مجزا دارند
۲ میتوانید هر دو حساب را در یک حساب داشته باشید هر دو با یک لوگ این کار کنند
ولی معمولا همه آپشن اول رو انتخاب میکنند چون میتوانید ۲ تا حساب مجزا داشته باشد و میتوانید حساب بیزینس رو کانفیگ کنید و کسانی که برای شما کار میکنند نام کاربری به حساب رو داشته باشند با تنظیم محدودیتها که شما در کانفیگ حساب انتخاب کردید
باز هم اگه سوالی هاست در خدمت هستم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
- - - Updated - - -
من معمولا در یاهو آنلاین هست روی سیستم اندروید والی اگر هم نتوانم در جا جواب بدم به مهز دریافت پیام جواب میدم
موفق باشید
-
اگر کارتون با ویزا کارت راه میوفته بهتر هست از ویزا کارت استفاده کنید
-
توی ترکیه کسی از این بانک ها اطلاع داره ؟
Kuveyt Türk bank
Finans bank
Ak bank
آیا کسی اطلاع داره که کدوم رو میشه ویزا کارت و هر چی که لازمه به پی پال وصل کنیم رو کدوم یکی از بانک های بالا امکانش رو داره؟
به نظرتون کدوم یکی بهتره که به پی پال وصلش کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
توی ترکیه کسی از این بانک ها اطلاع داره ؟
Kuveyt Türk bank
Finans bank
Ak bank
آیا کسی اطلاع داره که کدوم رو میشه ویزا کارت و هر چی که لازمه به پی پال وصل کنیم رو کدوم یکی از بانک های بالا امکانش رو داره؟
به نظرتون کدوم یکی بهتره که به پی پال وصلش کنیم؟
هیچ کدوم از این بانک ها واسه ایرانی ها حساب باز نمی کنند.
مگر اینکه اقامت دایم وطن دشلی داشته باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
هیچ کدوم از این بانک ها واسه ایرانی ها حساب باز نمی کنند.
مگر اینکه اقامت دایم وطن دشلی داشته باشین
این طرفی که میخام با مشخصاتش پی پال باز کنم خودش مقیم ترکیه هست .
خودش تو اینا حساب داره میتونه برام یک کارت مجازی یا فیزیکی جدا تو اینا باز کنه تا به پی پالم وصل کنم و وریفای کنم؟
تو کدوم یکی باز کنه بهتره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
این طرفی که میخام با مشخصاتش پی پال باز کنم خودش مقیم ترکیه هست .
خودش تو اینا حساب داره میتونه برام یک کارت مجازی یا فیزیکی جدا تو اینا باز کنه تا به پی پالم وصل کنم و وریفای کنم؟
تو کدوم یکی باز کنه بهتره؟
از تو اینرنت بانکش میتونه کارت مجازی بسازه برات
- - - Updated - - -
دوستان برای حساب بیزینس چه چیز های لازم هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toopfile
سلام
معمولا قبل از اینکه به سقف مبلغ برسید ایمیل میاد که کاربریتون رو بروز کنید تا اون لیمیت برداشته بشه و اینکه شانسکی هاست نه چون این قسمت با برنامه انجام میشه و منوال نیست که بشه گفت شانسکی انجام میشه
و برای حساب بیزینس شما وقتی صاحب حساب پرمیوم باشید هر وقت که بخواهید میتونید به بیسینس ارتقاء بدید که اون هم به ۲ شکل هست
۱ میتوانید ۲ حساب مجزا یعنی شخصی و بیزنس داشته باشید که استیتمنتهای مجزا دارند
۲ میتوانید هر دو حساب را در یک حساب داشته باشید هر دو با یک لوگ این کار کنند
ولی معمولا همه آپشن اول رو انتخاب میکنند چون میتوانید ۲ تا حساب مجزا داشته باشد و میتوانید حساب بیزینس رو کانفیگ کنید و کسانی که برای شما کار میکنند نام کاربری به حساب رو داشته باشند با تنظیم محدودیتها که شما در کانفیگ حساب انتخاب کردید
باز هم اگه سوالی هاست در خدمت هستم
- - - Updated - - -
من معمولا در یاهو آنلاین هست روی سیستم اندروید والی اگر هم نتوانم در جا جواب بدم به مهز دریافت پیام جواب میدم
موفق باشید
سلام
یعنی شما میفرمائید اگر یکبار دیگه در پی پال عضو بشیم برای حساب بیزینس کافیه دیگه؟
در کل حساب شخصی با سطح پرداخت محدود که بکار ما نمیاد اگر همینی که داریم رو بخواهیم ارتقا بدیم شرایطش چیه؟ بهتره بزاریم وقتی پی پال گفت انجام بدیم یا هر چه زودتر بهتر؟
برای پرداختها از چه نوع کارت اعتباری استفاده کنیم که قیمتها برامون اقتصادی تر تموم بشه؟و بشه مدوام اونو شارژ کرد؟یا کلا حساب خاصی رو پیشنهاد میدین که بعد از اون بتونیم ویزا کارت مجازی بسازیم و خرج کنیم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zimaserver
اگر کارتون با ویزا کارت راه میوفته بهتر هست از ویزا کارت استفاده کنید
سلام ممنون
چه نوع ویزا کارتی که قیمتها در سطح همین پی پال باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
یعنی شما میفرمائید اگر یکبار دیگه در پی پال عضو بشیم برای حساب بیزینس کافیه دیگه؟
در کل حساب شخصی با سطح پرداخت محدود که بکار ما نمیاد اگر همینی که داریم رو بخواهیم ارتقا بدیم شرایطش چیه؟ بهتره بزاریم وقتی پی پال گفت انجام بدیم یا هر چه زودتر بهتر؟
برای پرداختها از چه نوع کارت اعتباری استفاده کنیم که قیمتها برامون اقتصادی تر تموم بشه؟و بشه مدوام اونو شارژ کرد؟یا کلا حساب خاصی رو پیشنهاد میدین که بعد از اون بتونیم ویزا کارت مجازی بسازیم و خرج کنیم؟
- - - Updated - - -
سلام ممنون
چه نوع ویزا کارتی که قیمتها در سطح همین پی پال باشه؟
ادرس شماره تماس و حساب و کارت بانکی که بهش وصل هست حقیقی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
ادرس شماره تماس و حساب و کارت بانکی که بهش وصل هست حقیقی هست؟
بله فیک نیست البته با پافشاری و ... تونستیم اوکیش کنیم اما حقیقی هم نیست اما زنگ بزنید و در مورد ما بپرسید اوکی میدن و پست کنید چیزی رو تحویل میدن + حساب هم تو سایت ویزا بنام ماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
بله فیک نیست البته با پافشاری و ... تونستیم اوکیش کنیم اما حقیقی هم نیست اما زنگ بزنید و در مورد ما بپرسید اوکی میدن و پست کنید چیزی رو تحویل میدن + حساب هم تو سایت ویزا بنام ماست
بعد اینکه بزینس بکنید
یک کپی از دفترچه حساب بانکی می خواهد
با قبض ادرستون (۴ ماه قبل)
عکس کریدیت کارت
کپی کارت شناسایی
یه حساب بی استفاده فیک داشتیم بیزینسش کردم ۲۴ ساعت بعد اینا رو درخواست دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
بعد اینکه بزینس بکنید
یک کپی از دفترچه حساب بانکی می خواهد
با قبض ادرستون (۴ ماه قبل)
عکس کریدیت کارت
کپی کارت شناسایی
یه حساب بی استفاده فیک داشتیم بیزینسش کردم ۲۴ ساعت بعد اینا رو درخواست دادن
ممنون
همه رو داریم بجز کپی دفترچه؟ از کجا بگیریم از خود سایت ویزا اسکرین شات بگیریم بدیمشون قبوله؟
در کل پیشنهادتتون چیه؟ راهی سراغ دارید حسابی رو باز کنیم و بهش وصل کنیم در کل دستمون بازه فقط راهنما نداریم همین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
شما بگید دوستتون حساب پی پالُ از ترکیه باز کنه براتون با مشخصات خودشو همه مراحلشُ انجام بده. تهیه سرور ترکیه سخت نیست. کمکتون میکنم پیدا کنید. میشه از جای دیگه وصل بشید. اما برای اینکه با IP کشورهای دیگه وصل بشید باید حالت Travel حساب پی پالتونُ فعال کنید و تاریخ ورود و خروجتون به اون شهر و کشورُ بزنید. اکثر مواقع مشکلی ایجاد نمیشه، اما اگر این کارُ انجام بدین مطمئن تره.
چیزی به اسم گرین کارت برای افتتاح حساب پی پال وجود نداره قربان.
واسه اینکه حساب پی پالتون لیمیت نشه، چه با مدارک واقعی چه با مدارک ساختنی و چه بدون مدارک، باید به طرز صحبح ازش استفاده کنید.
الان بهترین کشوری که به جای ترکیه میشه با سرورش لاگین شد کدوم کشور هست ( آلمان- فرانسه-انگلیس-هلند) ؟
ترکیه سرور هاش رو از کجا تهیه کنیم ؟
یکی داره میگه ترکیه سرور نداره ( امکان نداره . ایران داشته باشه ترکیه نداشته باشه)
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1365675
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
الان بهترین کشوری که به جای ترکیه میشه با سرورش لاگین شد کدوم کشور هست ( آلمان- فرانسه-انگلیس-هلند) ؟
ترکیه سرور هاش رو از کجا تهیه کنیم ؟
یکی داره میگه ترکیه سرور نداره ( امکان نداره . ایران داشته باشه ترکیه نداشته باشه)
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1365675
کانادا حوزه یورو نگیر وت و....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
کانادا حوزه یورو نگیر وت و....
مثلا از ovh کانادا بگیرم ؟
کدوم کشور ها حوزه یورو میشن ؟( آلمان رو میدونم که یورو هست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
مثلا از ovh کانادا بگیرم ؟
کدوم کشور ها حوزه یورو میشن ؟( آلمان رو میدونم که یورو هست)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81...88%D9%BE%D8%A7
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
دلیل اینکه بهتره از این کشور های اروپایی گرفته نشه چی هست ؟
و اینکه از ovh کانادا بگیریم که مشکلی نیست درسته ؟
-
5 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
ممنون
همه رو داریم بجز کپی دفترچه؟ از کجا بگیریم از خود سایت ویزا اسکرین شات بگیریم بدیمشون قبوله؟
در کل پیشنهادتتون چیه؟ راهی سراغ دارید حسابی رو باز کنیم و بهش وصل کنیم در کل دستمون بازه فقط راهنما نداریم همین
نه دقیقا نوشته که رسید و قبض آنلاین نباشه باید کاغذی باشه
مثلا صورت حساب کارت صورت حساب بانکی دفترچه حساب صورت حساب پرداخت کریدیت کارت و.... که کاغذی چاپ شده باشه و اسکنش کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
ممنون
اگر امکانش رو دارید یک حساب بانکی باز کنید کارتش رو وصل کنید
iban حساب رو هم ادد کنید داخل پی پالتون
رسید های کاغذی حساب و دفترچه و... رو هم نگه دارید
- - - Updated - - -
مواردی که می خواهند:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27108&stc=1
- - - Updated - - -
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27109&stc=1http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27110&stc=1http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27111&stc=1http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=27112&stc=1
- - - Updated - - -
دوستانی که تا حالا تجربیات در مورد رفع لیمیت ها هم داشتن مشارکت کنند و تجربشون رو بگن که به چه صروت های تونستن رفع لیمیت رو انجام بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
سلام
نه عزیز باید اول حساب کاربریتون پریمیوم بشه تا بتونید بیزینس اکانت باز کنید
هر چه زودتر شروع به انجام وریفای کردن حسابتون باشد بهتر هاست و تماس پیپال با شما به نوعی مکسیموم زمان قرار بدید
والا من از چه نوع کارت استفاده کردن چیز خاصی رو نمیتونم معرفی کنم
من تقریبا ۱۵ ۱۶ تا کارت دارم که یا دبیت کارت هستند که برای حساب بانکیم هست یا کارت اعتباری هست که من از اعتباری که اون کارت داده استفاده میکنم و وقتی که استیتمنتش میاد یا داخل بانک واریز میکنم و یا با تلفن
-
دوستان شخصی که داخل ترکیه هست به عنوان مثال, خونه به نام خودش نیست و مستاجر هست.
در نتیجه قبض آب و برق به نام خودش نیست.
اگر پیپال لیمیت کنه و قبض آب و برق بخواد چیکار میشه کرد؟
-
اين تاپيك بطور مشخص و واضح فقط براى اسپم فرستادن شما براى بالا بردن تعداد پستهاتون هست. ريپورت ميشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
دوستان شخصی که داخل ترکیه هست به عنوان مثال, خونه به نام خودش نیست و مستاجر هست.
اگر پیپال لیمیت کنه و قبض آب و برق بخواد میشه چیکار میشه کرد؟
این رو لطفا یکی جواب بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
اين تاپيك بطور مشخص و واضح فقط براى اسپم فرستادن شما براى بالا بردن تعداد پستهاتون هست. ريپورت ميشه!
عزیز روی هوا صحبت نکنید لطفا.
من احتیاجی به تعداد پست ندارم همین الان مدیریت تعداد پست هام رو صفر کنه!
سوالاتی هست که برام پیش اومده و هر کسی میدونه لطفا جواب بده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
این رو لطفا یکی جواب بده.
عزیز روی هوا صحبت نکنید لطفا.
من احتیاجی به تعداد پست ندارم همین الان مدیریت تعداد پست هام رو صفر کنه!
سوالاتی هست که برام پیش اومده و هر کسی میدونه لطفا جواب بده.
در ترکیه وقتی کسی خونه اجاره میکنه همه قبض های اب و برق و... تعییر میکنند و به اسم مستجر میاد
-
یک نفر که حساب در یکی از بانک ها ( به عنوان مثال همون ایش بانکی) داره و برای ما از طریق اینترنت بانکش یک حساب مجازی باز میکنه این حساب مجازی آیا فقط برای وریفای حساب پی پال کاربرد داره (یا کاربرد دیگه ای هم داره)؟
یعنی فقط اون شماره حسابی که برامون ساخته رو باید در پی پالمون وارد کنیم و دیگه با اون حساب کاری نداریم درسته(احتیاجی نیست که پولی بریزیم توش یا نیاز باشه رمز حساب و... رو ازش درخواست کنیم )؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
یک نفر که حساب در یکی از بانک ها ( به عنوان مثال همون ایش بانکی) داره و برای ما از طریق اینترنت بانکش یک حساب مجازی باز میکنه این حساب مجازی آیا فقط برای وریفای حساب پی پال کاربرد داره (یا کاربرد دیگه ای هم داره)؟
یعنی فقط اون شماره حسابی که برامون ساخته رو باید در پی پالمون وارد کنیم و دیگه با اون حساب کاری نداریم درسته(احتیاجی نیست که پولی بریزیم توش یا نیاز باشه رمز حساب و... رو ازش درخواست کنیم )؟
حساب نمی ساره!
اون یک کارت مجازی می تونه بسازه که اعتبار مشخصی داره مثلا بازه ۵۰ لیر یا ۱۰۰ لیر بعد استفاده هم فعال میشه
ولی واسه ورفای پی پال ۵-۶ لیر کفایت میکنه
-
دوستان مگر با مستر کارت هم نمیشه از هر جایی خرید کرد؟
مگه مستر کارت ایجاد کردنش و دردسر هاش از پی پل کمتر نیست ؟
چرا از اون استفاده نمی کنید؟
در مورد مستر کارت لطفا کمی توضیح بدید و آیا کسی هست بتونه بدون مشکل بسازه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
اگر پیپال لیمیت کنه و قبض آب و برق بخواد چیکار میشه کرد؟
دوست عزیز proof of address فقط قبض آب و برق و گاز نیست میشه مثلا از گواهونامه که در اکسر کشورهای اروپائی آدرس روی کارت هست استفاده کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toopfile
دوست عزیز proof of address فقط قبض آب و برق و گاز نیست میشه مثلا از گواهونامه که در اکسر کشورهای اروپائی آدرس روی کارت هست استفاده کرد
سلام
مطمعن هستید و تا حالا استفاده فرموده اید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dayapay.com
سلام
مطمعن هستید و تا حالا استفاده فرموده اید؟
بله اینو ما هم استفاده کردیم اما طلب ادرس کنن گواهینامه تائیدیه خوبی نیست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad83
دوست ممنون از کمکهای قبلیتون
اما یک سوال دارم میشه بفرمائید چی و کجاش این هدف رو دنبال میکنه؟ و تعدا پست برای بنده و یا بقیه چه مزیتی داره؟ و اسپم از نظر شما چه تعریفی داره؟ پرسیدن سوالات فنی در یک حوزه کاملا مشخص و گنگ چه اسپمی میتونه داشته باشه جز بخطر انداختن کسب و کارهای کذائی چون شما و پیمنت 24 که از تحریم ها بنفع خودتون بهره بردید چرا بخیل هستین و نمیزارید چند نفر دیگه هم بتونن به آسانی از امکانی که همه دنیا از ان برخوردارند بهره ببرند؟
من فکر میکنم شما با ارسال این پست و با این امضا هدفی جز تبلیغاتت نداشتین
لطفا اگر دوستان هم مثل بنده فکر میکنن گزارش کنند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Amin
دوستان مگر با مستر کارت هم نمیشه از هر جایی خرید کرد؟
مگه مستر کارت ایجاد کردنش و دردسر هاش از پی پل کمتر نیست ؟
چرا از اون استفاده نمی کنید؟
در مورد مستر کارت لطفا کمی توضیح بدید و آیا کسی هست بتونه بدون مشکل بسازه؟
ببینید یک جمع بندی بکنم
شما میتونید همین الان با در اختیار داشتن یک وی پی اس ترجیحا کانادا(چون تعدا ایرانی های ساکن اونجا زیاد هستند + گیر کمی پی پال به اون کشور داره) برای خودتون ایجاد کنید و با اتصاب یک کردیت کارت که الان در بازار بفروش میرسد حساب رو وریفایکنید و صاحب یک حساب پرمیوم بشید(حساب پرمیوم محدوده و رجوع کنید به پستهای قبلی تاپیک) اما میگن اگر دوست دارید بعدا با لیمیت و ... مواجهه نشید بنام یکی در خارج بسازید که آشنای شماست علت چیه؟؟/ چون بعدا میتونید براحتی قبض آب /برق و یا ... بهش وصل کنید و از لمیت درش بیارید نیازی نیست روز اول به اون پی پالتون حساب دیگری بزنید و بعدا میتونید اضافه کنید و اگر اصول رو رعایت کنید لیمیت هم نمیشید ولی خدای ناکرده لیمیت شدید کسی باشه بتونه شما رو از لیمیت در باره(اقوامتون در ترکیه) همین حالا اگر ایشون یک حساب داشته باشه یا باز کنه میتونه ویزا مجازی بسازه بنام شما و شما میتونید با اون کار کنید و هر وقت نیز لازم شد ایشون اون حساب رو از لیمیت احتمالی در بیاره و برای ایشون هیچ مشکلی پیش نمیاد جز اینکه شما خطایی بزرگ کنید منور از خطا همه اموری که الان در بانکداری ایران جرمه اونجا هم هست همین
عین سیستم ایرانه یا بهتر بگم ایران کپی سیستم اوناست
-
گزارش كنيد قربان، من اهل بحث نيستم كلا، كلامتونُ حفظ كنيد :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
ببینید یک جمع بندی بکنم
شما میتونید همین الان با در اختیار داشتن یک وی پی اس ترجیحا کانادا(چون تعدا ایرانی های ساکن اونجا زیاد هستند + گیر کمی پی پال به اون کشور داره) برای خودتون ایجاد کنید و با اتصاب یک کردیت کارت که الان در بازار بفروش میرسد حساب رو وریفایکنید و صاحب یک حساب پرمیوم بشید(حساب پرمیوم محدوده و رجوع کنید به پستهای قبلی تاپیک) اما میگن اگر دوست دارید بعدا با لیمیت و ... مواجهه نشید بنام یکی در خارج بسازید که آشنای شماست علت چیه؟؟/ چون بعدا میتونید براحتی قبض آب /برق و یا ... بهش وصل کنید و از لمیت درش بیارید نیازی نیست روز اول به اون پی پالتون حساب دیگری بزنید و بعدا میتونید اضافه کنید و اگر اصول رو رعایت کنید لیمیت هم نمیشید ولی خدای ناکرده لیمیت شدید کسی باشه بتونه شما رو از لیمیت در باره(اقوامتون در ترکیه) همین حالا اگر ایشون یک حساب داشته باشه یا باز کنه میتونه ویزا مجازی بسازه بنام شما و شما میتونید با اون کار کنید و هر وقت نیز لازم شد ایشون اون حساب رو از لیمیت احتمالی در بیاره و برای ایشون هیچ مشکلی پیش نمیاد جز اینکه شما خطایی بزرگ کنید منور از خطا همه اموری که الان در بانکداری ایران جرمه اونجا هم هست همین
عین سیستم ایرانه یا بهتر بگم ایران کپی سیستم اوناست
یک سوالی که پیش میاد اینه که حساب پیپال کاملا دست من هست به عنوان مثال .
ویزا کارت مجازی که کاملا دست اون طرف و آشنایی هست که برامون اون ور ساخته.
آیا پول توی حساب پی پال باید بریزیم دیگه درسته؟
احتیاج به ریختن پول توی اون ویزا کارت مجازی که نیست به جز اون 5-6 لیری برای وریفای لازم هست توش باشه؟
در عمل کاری با ویزا کارت مجازی نداریم دیگه ؟