-
پاسخ : ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
بچه ها پنل KVM نداره. :-p
اون دسترسی kvm رو موقتی دیشب بهم داده بودن برم آی پی ست کنم که نشد.
تو تیکت گفتن منتظر باش؛ منتظر هستم درستش کنند.
اینقدر این صفحه ping رو نگاه کردم از دیشب که خسته شدم =((
تقصیر این بنده خدا ها هم نیست؛ سرور با این قیمت همینه؛ هرتز هم پیچونده؛ من امیددارم درسته بشه =(( اطلاعات لعنتیم =((
در خیلی از مواقع دلیل کار نکردن بخاطر مشکلاتی هست که سرویس دهنده در کارت شبکه ایجاد می کند و تنظیمات ناصحیح.
نیاز به ارسال تیکت یا حتی دریافت لارا هم نبوده و نیست! شما با استفاده از rescue mode می توانید تنظیمات کارت شبکه را به نحوه دقیق انجام داده و سرور را مجددا راه اندازی کنید.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در خیلی از مواقع دلیل کار نکردن بخاطر مشکلاتی هست که سرویس دهنده در کارت شبکه ایجاد می کند و تنظیمات ناصحیح.
نیاز به ارسال تیکت یا حتی دریافت لارا هم نبوده و نیست! شما با استفاده از rescue mode می توانید تنظیمات کارت شبکه را به نحوه دقیق انجام داده و سرور را مجددا راه اندازی کنید.
موفق باشید.
من نمیدونم واقعا چه دردی زده به جونش که از دیروز تا امروز قطع هست!
اما این rescue رو هم انجام دادن ولی درست نشده!
سر درد گرفتم از دست این سرور.
الان هم حتما دارن اونور یه کارایی انجام میدن؛ یکی دیگه بیاد کاری بکنه ممکنه پاک بدتر قاطی کنه.
الان خیلی خونسرد هستم مثلا....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
من نمیدونم واقعا چه دردی زده به جونش که از دیروز تا امروز قطع هست!
اما این rescue رو هم انجام دادن ولی درست نشده!
سر درد گرفتم از دست این سرور.
الان هم حتما دارن اونور یه کارایی انجام میدن؛ یکی دیگه بیاد کاری بکنه ممکنه پاک بدتر قاطی کنه.
الان خیلی خونسرد هستم مثلا....
در بعضی از مواقع تنظیمات صحیح نیست که نیاز به لارا هست تا در هنگام ریستارت نتورک ارور حل شود.
اگر دیشب لارا شما به اتمام رسیده باشد می توانند الان مجددا درخواست لارا را ارسال کنند.
یا حتی دیشب با پرداخت 8 یورو لارا را تمدید کنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viaccess
منم
ex60
داشتم هاردش سوخت
بدبخت شدم رفت
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
یک دیتاسنتر بی کیفیتی بیش نیست
متاسفانه اینطور که پیداست این مشکلات در سرور های هتزنر زیاد ایجاد می شود.
مدتی پیش یک مشکل مشابه برای هارد ssd یکی از سرور های جدید ما که تنها 2 هفته از خرید آن می گذشت در هتزنر ایجاد شد، خوشبختانه از تمامی سایت ها بک آپ وجود داشت.
بک آپ را جدی بگیرید!
-
هـــورا اطلاعاتم رو نجات دادن :d:))
دارم دانلود میکنم B-)
اتفاقا یه vps گرفته بودم از همین نوین هاست که خیر سرم بک آپ از سرور رو بریزم روش؛ ولی تنبل بازی درآوردم هی پشت گوش انداختم.
من نجات پیدا کردم ولی هرتز به درد نمیخوره :65: اما چکار کنم که بودجه در همین حد هست :65:...
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveisover
هتزنر دیوانه کننده هست
اینطور هم نیست که شما میفرمایید!
هر دیتاسنتری مشکلات خاص خودش رو داره.
در کل سرورهای هتزنر با این قیمتشون توی ایران خوب جواب داده.
این نکته رو باید همیشه در نظر بگیرید که بک آپ داشتن از اطلاعات رمز موفقیت یک هاستینگ هست...
-
هتزنر المان بد هم نیست نسبت به قیمت خیلی ها هستند در کل دنیا چندی سال دارند کار میکنند با این دیتاسنتر . اما نسبت به دیتاسنتر های دیگر در دنیا قابل مقایسه با هتزنر نیست البته گران تر هم هستند ان ها هم مشکلات هم پیش میاد اما در مجموع دیتاسنتر امریکا یا انگلیس یا هلند یا فرانسه از نظر کیفیت سخت افزار مسائل فنی دیگر که من سوادش را ندارم بهتر هست با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
هـــورا اطلاعاتم رو نجات دادن :d:))
دارم دانلود میکنم B-)
اتفاقا یه vps گرفته بودم از همین نوین هاست که خیر سرم بک آپ از سرور رو بریزم روش؛ ولی تنبل بازی درآوردم هی پشت گوش انداختم.
من نجات پیدا کردم ولی هرتز به درد نمیخوره :65: اما چکار کنم که بودجه در همین حد هست :65:...
باسلام
سرور مارکتی مگه نبود ؟ انتظار داشتید با 160 تومان ابر سرور بهتون بدن؟
سرور های مارکتی شانسی هست یکبار میبنی کیفیت خیلی خوبی داره یکبار هم میبینی اشغال ترین سرور بهتون میدم . بستگی داره قبلا از سرور چه استفاده ای شده...
-
خب NovinHost اینو نهایت برام صفرش کرد؛ اطلاعاتم رو هم که ریختم روی همون وی پی اسی که ازشون داشتم و الان دارم از صفر سایت هام رو میریزم روش.
فقط یه کاری من امروز که سرورم قطع بود کردم؛ اونم اینکه خسته شده بودم از قطع شدن سایت بعد از 24 ساعت؛ اینکه یک سرور فرانسه سفارش دادم از یکی از سایتهای اینجا؛ که گفت 2 ساعته تحویل میدن منم گفتم اگه دو ساعته تحویل میدن برام فاکتورش کنید و الان دو ساعت شده چند ساعت و خبری نیست.
برام فاکتور کردن 170 تومان؛ بعد گفتن نه یادشون رفته مالیات رو اضافه کنند و 37 هزار تومان دیگه هم با عنوان مالیات سرور فرانسه اضافه کردند که پرداخت کردم؛ میخواستم ببینم این مالیات که از ما گرفتن درست بوده یا نه؟
یعنی در واقع این سرور رو: https://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-sat-1.xml
رو برام گرفتن : 205 تومان!. درست هست این قیمتی که به ما ارائه دادن؟
اگه میدونستم این سرور آلمان درست میشه نمیرفتمدیگه پول سرور فرانسه بدم :))؛ سه روزه تمدیدش کرده بودم المان رو.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
خب NovinHost اینو نهایت برام صفرش کرد؛ اطلاعاتم رو هم که ریختم روی همون وی پی اسی که ازشون داشتم و الان دارم از صفر سایت هام رو میریزم روش.
فقط یه کاری من امروز که سرورم قطع بود کردم؛ اونم اینکه خسته شده بودم از قطع شدن سایت بعد از 24 ساعت؛ اینکه یک سرور فرانسه سفارش دادم از یکی از سایتهای اینجا؛
برام فاکتور کردن 170 تومان؛ بعد گفتن نه یادشون رفته مالیات رو اضافه کنند و 37 هزار تومان دیگه هم با عنوان مالیات سرور فرانسه اضافه کردند که پرداخت کردم؛ میخواستم ببینم این مالیات که از ما گرفتن درست بوده یا نه؟
اگه میدونستم این سرور آلمان درست میشه نمیرفتم بیخود پول سرور فرانسه بدم :))
دوست عزیز خودتون میتونید از سایت دیتاسنتر ببینید نیازی نیست تمام موارد مربوط به نوین هاست ذکر کنید و بگید امروز نوین هاست ما رو شام هم میخواد دعوت کنه.
بله مالیات در اکثر دیتاسنتر های اروپایی هست و حتما باید پرداخت کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
دوست عزیز خودتون میتونید از سایت دیتاسنتر ببینید نیازی نیست تمام موارد مربوط به نوین هاست ذکر کنید و بگید امروز نوین هاست ما رو شام هم میخواد دعوت کنه.
بله مالیات در اکثر دیتاسنتر های اروپایی هست و حتما باید پرداخت کنید .
آخه تاپیک به سمت انتقاد ازشون رفته بوده و باید بگیم که مشکل رو حل کردند.
اها پس مالیات درست بوده. مرسی از پاسخ!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
فقط یه کاری من امروز که سرورم قطع بود کردم؛ اونم اینکه خسته شده بودم از قطع شدن سایت بعد از 24 ساعت؛ اینکه یک سرور فرانسه سفارش دادم از یکی از سایتهای اینجا؛ که گفت 2 ساعته تحویل میدن منم گفتم اگه دو ساعته تحویل میدن برام فاکتورش کنید و الان دو ساعت شده چند ساعت و خبری نیست.
یعنی در واقع این سرور رو:
https://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-sat-1.xml
رو برام گرفتن : 205 تومان!. درست هست این قیمتی که به ما ارائه دادن؟
اگه میدونستم این سرور آلمان درست میشه نمیرفتمدیگه پول سرور فرانسه بدم :))؛ سه روزه تمدیدش کرده بودم المان رو.
ببخشید متوجه نشدم شما یعنی دیدید که مشکل خردید و1 روز قطع بودید رفتید جای دیگخ 205 تومان پول دادید سرور دیگه خریدید اختصاصی ؟ اگر بله چرا از خود نوین هاست سرور بهتر قوی تر از دیتاسنتر دیگه میخردید اونا داشتند از اکثر جاها الانم که سرور شما گفتید مشکلش حل شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
ببخشید متوجه نشدم شما یعنی دیدید که مشکل خردید و1 روز قطع بودید رفتید جای دیگخ 205 تومان پول دادید سرور دیگه خریدید اختصاصی ؟ اگر بله چرا از خود نوین هاست سرور بهتر قوی تر از دیتاسنتر دیگه میخردید اونا داشتند از اکثر جاها الانم که سرور شما گفتید مشکلش حل شده
بله!
تحویل هم ندادن هنوز!
من سرور هرتزم درست شد و فایل هام رو هم آوردم ریختم روش دوباره؛ ولی سرور جدیده هنوز نیومده دستم :))
به من گفتن بهتون 2 ساعته تحویل میدیم؛ منم با شرط تحویل 2 ساعته خریدم ازشون!
ولی خبری ازشون نیست. تیکت هم دادم جواب نمیدن!
لایسنس ssl هم ازشون سفارش دادم از اونم خبری نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
بله!
یکم فکر میکردید این همه ضرر نبینید
میداد از دوستان انجمن اوکی میکردن براتون و یا صبر میکردید ببینید واسطتون چی میگه!
سرور سوپر استار از کیفیت خوبی بر خوردار نیست
همچنان
255.255.255.255 هستش
که بعضی ویندوز ها یا سیستم عامل ها باهاش مشکل دارن... (صد رحمت به هتزنر)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
یکم فکر میکردید این همه ضرر نبینید
میداد از دوستان انجمن اوکی میکردن براتون و یا صبر میکردید ببینید واسطتون چی میگه!
سرور سوپر استار از کیفیت خوبی بر خوردار نیست
همچنان
255.255.255.255 هستش
که بعضی ویندوز ها یا سیستم عامل ها باهاش مشکل دارن... (صد رحمت به هتزنر)
سایت شما هم اگه دیروز ساعت 8 شب قطع میشد و چپ و راست دوستاتون بهتون زنگ میزدن که سایت چی شد چرا قطعه و هی میگفتی الان وصل میشه؛ داره درست میشه؛ و تا بعد از ظهر روز بعد هم وصل نمیشد حتما همچین کاری میکردید!
-
وقتی قطعی وجود میاد
باید به فکر هر چه سریع تر رفع مشکل بود
چون سرور بدون مشکل وجود نداره... حتما مشکلاتی در پی داره هر سروری...
در مورد دوستتون هم بعضیا عادت زنگ زدن رو دارند... :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
بله!
تحویل هم ندادن هنوز!
من سرور هرتزم درست شد و فایل هام رو هم آوردم ریختم روش دوباره؛ ولی سرور جدیده هنوز نیومده دستم :))
لایسنس ssl هم ازشون سفارش دادم از اونم خبری نیست.
میشه بگید از چه سایتی خرید کردید ؟
-
سایت خوبی بود..
تخته هم بازی کردیم
فقط اون صفحه که برای خرید اکانت هی میاد خیلی رو اعصابه....
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
سایت خوبی بود..
تخته هم بازی کردیم
فقط اون صفحه که برای خرید اکانت هی میاد خیلی رو اعصابه....
موفق باشید
:d اصلش همونه :)) فعلا که فایل های قسمت خرید اکانت رو ندارم؛ باید دوباره بنویسم. هین اساس کشی فایل ها گم شده.
من امشب باید تا صبح بشیم یه سرور بک آپ درست حسابی بسازم B-)
-
در ضمن سرور پک آپ 200 هزار تومان نیست
1 ترا حداکثر 100 تومان هستش (برای پک آپ) (جهت راهنمایی)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
:d اصلش همونه :)) فعلا که فایل های قسمت خرید اکانت رو ندارم؛ باید دوباره بنویسم. هین اساس کشی فایل ها گم شده.
من امشب باید تا صبح بشیم یه سرور بک آپ درست حسابی بسازم B-)
سایتتون روی cpanel هست ؟
از طریق whm و قسمت بک آپ میتونید یک ftp backup بهش ادد کنید و تایم گذاری کنید که هر 24 ساعت براتون بک آپ بگیره و بفرسته روی ftp .
البته سرور های سویو استارت 100 گیگ فضای بک آپ روی سرور هاش میده ! هتزنر هم ب همین صورت !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سایتتون روی cpanel هست ؟
از طریق whm و قسمت بک آپ میتونید یک ftp backup بهش ادد کنید و تایم گذاری کنید که هر 24 ساعت براتون بک آپ بگیره و بفرسته روی ftp .
البته سرور های سویو استارت 100 گیگ فضای بک آپ روی سرور هاش میده ! هتزنر هم ب همین صورت !
حجم فایل هام زیاد هست؛ یه بک آپ اینطوری خیلی سریع هارد رو پر میکنه.
من برای بک آپ گرفتن از فایل هام؛ میخوام از rsync استفاده میکنم؛ که فایل ها مثل تصاویری که کاربران آپلود میکنند رو؛ روی یک سرور یا وی پی اس ارزون قیمت بصورت incremental ذخیره کنه و حجمش تند تند زیاد نشه!
اما برای mysql دقیقا نمیدونم چکار کنم. یه چیزایی در مورد master/slave کردن دیتابیس شنیدم که یک دیتابیس slave روی یک سرور دیگه بسازی تا هر تغییری تو دیتابیس اصلی اجرا میشه؛ روی دیتابیس دوم؛ در سرور دوم هم اعمال شه. دقیقا نمیدونم این چطوری هست ولی میخوام اینو استفاده کنم؛ چون اونطوری که از کل دیتابیس بک آپ بگیریم هر ساعت؛ خیلی زود حجم بک آپ ها سر به فلک میکشه
-
با سلام دوست عزیز براتون یک پیشنهاد دارم توی یکی از تاپیک ها توی همین انجمن دیدم یکی از دوستان(سکویا سرور) به یکی از مشتریان یک آفر با 8 گیگ رم و 500 گیگ هارد و 11 آی پی از دیتاسنتر سینگل هاپ(یکی از بهترین دیتا سنتر های حال حاضر)با قیمت 150 هزار تومان داده بودن شما می تونید این سرور رو سفارش بدید و یه جای این تعداد آی پی هارد بیشتری تهیه کنید قطعا با این کار از دردسر های موجود در این دیتاسنتر ها خلاص می شید
-
حرفه ایشون xmohammadx
تایید میشه، الان به نظرم بهترین کیفیت رو سینگل هاپ میده، سرورهاش واقعا ارزش دارن درسته یه خورده گرونه ولی مثله hetzner بازی در نمیاره، الان ما خودمون یه سرور hetzner داریم، انقدر بامبول در میارن اذیت میکنن
سینگل هاپ هم از نظر سخت افزاری کیفیتش خوبه هم از نظر پورت که واقعا قویه، بهترین پورت رو میده تضمینی!!!!
و به تورنت از این داستانا هم گیر نمیده
سپاس