-
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam_sarraj
من از این آقا سرویس گرفتم!
پشتیبانی عالی ☺
سرویس خوب و با کیفیت ☺
بدون قطعی ☺
قیمت مناسب ☺
سرعت بالا☺
من از هر دو لوکیشن گرفتم
ما ک راضی بودیم خدا از ایشون راضی باشه
نظر لطف شماست انشالله که همیشه همینطور بتونیم شماکاربران را راضی نگه داریم
موفق باشید
-
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
این رو به عنوان وظیفه اینجا عرض میکنم:
متاسفانه سرویس ضعیفی ارائه دادند. البته قیمتشون پایینه، ولی در ازای 30% ارزونتر بودن شاید 10% سرویسی که باید رو ارائه میدن. قطعی های مکرر، در دسترس نبودن سرویس، حتی سرعت پایین دانلود و آپلود.... مشکلات زیادی داشتن خلاصه، شاید بتونم بگم بدترین سرور مجازی ای بود که تا حالا دیده بودم. عملاً غیرقابل استفاده بود. دیگه از اون بگدریم که یه همکاریشون رکب زده بود و هرکی پسور دیفالت رو عوض نکرده بود رو یه حال اساسی داده بودن (و متاسفانه ایشون هم کوچکترین مسئولیتی در قبالش به عقده نگرفتن) بهرحال چون پنل تحت وبشون کار نمیکرد برای ریست کردن سرور تیکت باید میزدم که از حق نگذریم تقریبا سریع به تیکت ها جواب دادن، حداقل برای من که اینطور بود.
در کل جمع بندی بخوام کنم، کلاهبردار نیستن و فرار نمیکنن، با شخصیت هم هستن و کاملاً محترم. ولی سرویسشون فوق العاده ضعیف بود و ابداً رضایت مشتری رو فراهم نمیکنه. امیدوارم ناراحت نشن بهرحال ولی این مدل کار کردن نیست، اگه لازمه قیمتهاشون رو افزایش بدن و سطح سرورها رو به حد نرمال و حداقل قابل استفاده (نه عالی) برسونن. یکم هم حرفه ای تر عمل کنن 100% میتونن موفق باشن، چون آدم شریف و خوش برخوردی هستن.
با آرزوی موفقیت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Musketeer
این رو به عنوان وظیفه اینجا عرض میکنم:
متاسفانه سرویس ضعیفی ارائه دادند. البته قیمتشون پایینه، ولی در ازای 30% ارزونتر بودن شاید 10% سرویسی که باید رو ارائه میدن. قطعی های مکرر، در دسترس نبودن سرویس، حتی سرعت پایین دانلود و آپلود.... مشکلات زیادی داشتن خلاصه، شاید بتونم بگم بدترین سرور مجازی ای بود که تا حالا دیده بودم. عملاً غیرقابل استفاده بود. دیگه از اون بگدریم که یه همکاریشون رکب زده بود و هرکی پسور دیفالت رو عوض نکرده بود رو یه حال اساسی داده بودن (و متاسفانه ایشون هم کوچکترین مسئولیتی در قبالش به عقده نگرفتن) بهرحال چون پنل تحت وبشون کار نمیکرد برای ریست کردن سرور تیکت باید میزدم که از حق نگذریم تقریبا سریع به تیکت ها جواب دادن، حداقل برای من که اینطور بود.
در کل جمع بندی بخوام کنم، کلاهبردار نیستن و فرار نمیکنن، با شخصیت هم هستن و کاملاً محترم. ولی سرویسشون فوق العاده ضعیف بود و ابداً رضایت مشتری رو فراهم نمیکنه. امیدوارم ناراحت نشن بهرحال ولی این مدل کار کردن نیست، اگه لازمه قیمتهاشون رو افزایش بدن و سطح سرورها رو به حد نرمال و حداقل قابل استفاده (نه عالی) برسونن. یکم هم حرفه ای تر عمل کنن 100% میتونن موفق باشن، چون آدم شریف و خوش برخوردی هستن.
با آرزوی موفقیت.
با سلام
دوست عزیز 1-ناراضی بودن شما از سرعت سرور به احتمال زیاد بابت این بوده که بیشتر از میزان منابع اختصاصی ک خرید کردین استفاده کردین
2- من موقع تحویل سرور به مشتری تذکز میدهم که پسورد سرور رو فورا عوض کنید و حتی تو قسمت اخبار سایت هم توضیح کلی در رابطه با این موضوع نوشته ام
3-پنل تحت وب مشکلی نداره و همچنان درسته و هم اکنون روی 70% از سرورهای مجازی فعال میباشد شما باید تیکت میدادین تا پنل تحت وب برای شما فعال بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام
دوست عزیز 1-ناراضی بودن شما از سرعت سرور به احتمال زیاد بابت این بوده که بیشتر از میزان منابع اختصاصی ک خرید کردین استفاده کردین
2- من موقع تحویل سرور به مشتری تذکز میدهم که پسورد سرور رو فورا عوض کنید و حتی تو قسمت اخبار سایت هم توضیح کلی در رابطه با این موضوع نوشته ام
موفق باشید
خب قربان بنده کمترین استفاده ممکن رو از سرور کردم، اگه استفاده زیاد میکردم که شما مطمئناً و البته بدرستی سرور رو از دسترس خارج میکردید و تذکر میدادید. ضمن اینکه همین استفاده رو با تعداد زیادی سرور دیگه انجام دادم و هرگز همچین مشکلاتی نداشتم باهاشون. پس این قضیه هم که منتفی هست. در مورد اون قضیه پسورد هم که شما یه خبر زدید که پسوردها رو عوض کنید، تذکر خاصی ندادید، حتی یه ایمیل دسته جمعی به مشتریانتون نزدید. البته این چیزها پیش میاد ولی خب شما خیلی غیرحرفه ای عمل کردید و با اینکه میدونستید مسئولیت این موضوع بهرحال با مجموعه شما بوده هیچی رو گردن نگرفتید.
در مورد پنل هم همونطور که توی تیکت عرض کرده بودم برام فعال کرده بودید، ولی کار نمیکرد. گویا به سرور متصل نبود.
بهرحال فقط قصد داشتم دیگران رو در جریان بزارم در مورد نحوه فعالیتتون و البته اینکه انتقادی هم کرده باشم شاید شما طرز فکرتون رو عوض کنید در مورد کارتون، چون کاملاً انسان موجهی هستید و این موضوع مسلماً محتمل هست.
موفق باشید.
-
یک سرور خریداری شد و تحویل داده شد
-
یک سرور رم 1 گیگ سفارش داده شد و منتظر تحویل هستم
- - - Updated - - -
سرویس تحویل گرفته شد ممنون از پشتیبانی عالی
-
نقل قول:
3- سرور های مورد نظر در امریکا و آلمان میباشد و دیتاسنتر به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , DDos و .... حساس اند.
می خواستم بدونم با سایت آپلود هم مشکل دارن؟
چون معمولا دیتاسنترها آلمان زیاد رو این موضوع حساس نیستن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
woods_f
می خواستم بدونم با سایت آپلود هم مشکل دارن؟
چون معمولا دیتاسنترها آلمان زیاد رو این موضوع حساس نیستن.
با سلام خیر مشکلی نیست
میتونید از سایت سفارش بدین
-
یک سرور 512 آلمان خریداری شد
-
یک سرویس رم 1 گیگ سفارش داده شد و تحویل گرفتم
-
یک سرور مجازی از آلمان با رم 1 سفارش و تحویل داده شد.
- - - Updated - - -
یک سرور مجازی از آلمان با رم 1 سفارش و تحویل گرفتم
-
سرور با رم 2 خریدم بعد بی دیلیل cpu مصرف بالا داشت. گفتند لیمیت هست. 10 تومان هم دادیم تا سی پی یو نامحدود کنه.فرقی نکرد. سرور های ایشون بیشتر درد کسایی می خوره که اصلا کاری نمی خوان بکنن و پولشون رو بیرون بریزن. برگشت وجه درخواست دادیم گفتند که انجام نمیدیم. سرور 2 روزه خریداری شده و کلی هم هزینه کانفیگ شده. طبق ماده 37 قانون تجارت الکنرونیک به دلیل پس نگرفتن سرور از جانب این شخص و خسارتی که به ما زده شده شکایت خواهد شد .
-
به ایشان یک سرور آمریکا سفارش دادم که خیلی سریع تحویل دادند . جا داره از سرعت پشتیبانی هم تشکر کنم . بعد از 2 هفته هم بازخورد این سرور رو همینجا می نویسم
-
با سلام
من vps دارم ولی اگه بخوام vps شما رو جایگزین کنم نیاز به تست دارم...
واسه تست هم دارید ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrsystem
با سلام
من vps دارم ولی اگه بخوام vps شما رو جایگزین کنم نیاز به تست دارم...
واسه تست هم دارید ؟؟
با سلام دوست عزیز
تست ما به این صورته که شما از سایت ما آنلاین خریدتون رو انجام میدین
بعد تا1 هفته اگر ناراضی بودین هزینه شما برگشت داده میشه
موفق باشید
-
آقا یک سرور رم 2 گیگ الان سفارش بدم کی آماده میشه؟هنوز آفر با پرجاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaazad
آقا یک سرور رم 2 گیگ الان سفارش بدم کی آماده میشه؟هنوز آفر با پرجاست؟
با سلام
بله آفر پابرجاست
چه سیستم عاملی نیاز دارین؟
بستگی به سیستم عامل شما و نوع کانفیگ درخواستی شما داره تحویل از 15 دقیقه تا حداکثر 1 ساعت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام چه سیستم عاملی نیاز دارین؟
بستگی به سیستم عامل شما داره تحویل از 15 دقیقه تا حداکثر 1 ساعت هست
ویندوز 2008 میخوام و الان سفارش میدم
-
رم یک تو عنوان نوشتید 10 ، من پیدا نکردم لینک خرید رو ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30pro
رم یک تو عنوان نوشتید 10 ، من پیدا نکردم لینک خرید رو ؟
عنوان تاپیک یه خورده قدیمی هست روی رم 1 گیگ 2 تومان افزایش قیمت داشتیم
از مدیر خواهش میکنم عنوان تاپیک را عوض کند
-
یک سرور با رم 2 گیگ خریدم همه چیزش خوبه!20 20!
-
سرور با رم 2 خریدم بعد بی دیلیل cpu مصرف بالا داشت. گفتند لیمیت هست. 10 تومان هم دادیم تا سی پی یو نامحدود کنه.فرقی نکرد. سرور های ایشون بیشتر درد کسایی می خوره که اصلا کاری نمی خوان بکنن و پولشون رو بیرون بریزن. برگشت وجه درخواست دادیم گفتند که انجام نمیدیم. سرور 2 روزه خریداری شده و کلی هم هزینه کانفیگ شده. طبق ماده 37 قانون تجارت الکنرونیک به دلیل پس نگرفتن سرور از جانب این شخص و خسارتی که به ما زده شده شکایت خواهد شد .
-
دوست عزیز سرور شما هیچ گونه مشکلی نداره شاید مشکل از سرعت نت شما باشه
نمیدونم شما چه انتظاراتی از وی پی اس دارین با این تفاسیر شما باید سرور اختصاصی تهیه فرمایید
برگشت وجه در صورتی امکان پذیر هست که سرور مشکل داشته باشه نه که الان مثل ساعت داره کار میکنه
مورد اخر هم خدمتتون عرض کردم اگر بازم از این وی پی اس ناراضی هستید به سرور دیگه انتقال داده میشه با کل بکاپاتون و متعلقاتش ولی شما کلا هدفتون چیز دیگه بوده
بهر صورت ببخشید میزبان خوبی برای شما نبودیم
سرور شما هم تا تاریخ سر رسیدش روشن میباشد.
موفق باشید
-
با سلام ببخشید وظیفه دونستم که تو این تاپیک شرکت کنم و نظرشخصیخودمو بنویسم هدفم نه دفاع هست نه چیز دیگه فقط میخوام نظر شخصیمو بگم من ازین اقا مدتی هست سرویس دارم تو این مدت واقعا از سرویس های که خریدم راضی بودم هم از پشتیبانیشون و هم از کیفیت سرویس هاشون در واقع نسبت به قیمت هایی که میده کیفیت خیلی خوبی ارائه میده انشالله که روز بروز موفق تر باشند
-
شما یک عدد سرور خریدین به 100 نفر میدین .هیچ گونه هم تخصصی ندارید که سرور سی پی یو میکشه نمیکشه . فقط به فکر جیب خودتی . به مردم وی پی اس میدی بعد میای میگی بیا در مورد من تعریف بنویس .تاپیک رو هم بیخودی شلوغ کردی. با این کارا نه کسی پول دار شده نه پولی هم که کاسب میشی برکت داره. شما سرویس دادی کسی خوشش نیومد قانون به کنار وجدانت باید بگه پس بزنم. من از شما سرویس خریدم بیخودی cpu مصرف میکنه عکس هم فرستادم گفتی ار cpu هست 10 تومن باز از ما گرفتی گفتی نامحدود کردم. عصر باز اومدیم دیدیم وصل نمیشه. پینگ گرفتم اصلا وصل نمیشد به ریموت. گفتی از شبکه هست. من خریدم از شبکه خودم وصل بشم. اینترنت شما وصل میشه دلیل نمیشه. شما کلا سرورت شلوغ هست .ارزون فکر میکنی میدی به اندازه رم و هارد بدم. اطلاع نداری cpu باید بکشه. فقط سر خودتو کلاه میزاری با این کارا. 1 ماه 1 سال کار میکنی فوقش آخرش که چی بشه. شما سرویسی که میدی باید تعهد هم بدی نه پول بگیرم .بعد بگم بیا نظر خوب بده مشتری های من زیاد بشن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas.asghari
با سلام ببخشید وظیفه دونستم که تو این تاپیک شرکت کنم و نظرشخصیخودمو بنویسم هدفم نه دفاع هست نه چیز دیگه فقط میخوام نظر شخصیمو بگم من ازین اقا مدتی هست سرویس دارم تو این مدت واقعا از سرویس های که خریدم راضی بودم هم از پشتیبانیشون و هم از کیفیت سرویس هاشون در واقع نسبت به قیمت هایی که میده کیفیت خیلی خوبی ارائه میده انشالله که روز بروز موفق تر باشند
دوست عزیز من نظر و تجربه خودم رو با مردم بیان میکنم تا کسی بخواد سرویس جدید از روی نظرات سرویس بخره. سرور این شخص صلاحیت لازم رو نداره و فقط کیلویی وی پی اس داده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
دوست عزیز سرور شما هیچ گونه مشکلی نداره شاید مشکل از سرعت نت شما باشه
نمیدونم شما چه انتظاراتی از وی پی اس دارین با این تفاسیر شما باید سرور اختصاصی تهیه فرمایید
برگشت وجه در صورتی امکان پذیر هست که سرور مشکل داشته باشه نه که الان مثل ساعت داره کار میکنه
مورد اخر هم خدمتتون عرض کردم اگر بازم از این وی پی اس ناراضی هستید به سرور دیگه انتقال داده میشه با کل بکاپاتون و متعلقاتش ولی شما کلا هدفتون چیز دیگه بوده
بهر صورت ببخشید میزبان خوبی برای شما نبودیم
سرور شما هم تا تاریخ سر رسیدش روشن میباشد.
موفق باشید
سرور جدید هم 2 3 روز دیگه مثل سرور قبلیتون میشه. خودت میدونی که سرور قدیمیت ایراد داره که این پیشنهاد رو میدی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
شما یک عدد سرور خریدین به 100 نفر میدین .هیچ گونه هم تخصصی ندارید که سرور سی پی یو میکشه نمیکشه . فقط به فکر جیب خودتی . به مردم وی پی اس میدی بعد میای میگی بیا در مورد من تعریف بنویس .تاپیک رو هم بیخودی شلوغ کردی. با این کارا نه کسی پول دار شده نه پولی هم که کاسب میشی برکت داره. شما سرویس دادی کسی خوشش نیومد قانون به کنار وجدانت باید بگه پس بزنم. من از شما سرویس خریدم بیخودی cpu مصرف میکنه عکس هم فرستادم گفتی ار cpu هست 10 تومن باز از ما گرفتی گفتی نامحدود کردم. عصر باز اومدیم دیدیم وصل نمیشه. پینگ گرفتم اصلا وصل نمیشد به ریموت. گفتی از شبکه هست. من خریدم از شبکه خودم وصل بشم. اینترنت شما وصل میشه دلیل نمیشه. شما کلا سرورت شلوغ هست .ارزون فکر میکنی میدی به اندازه رم و هارد بدم. اطلاع نداری cpu باید بکشه. فقط سر خودتو کلاه میزاری با این کارا. 1 ماه 1 سال کار میکنی فوقش آخرش که چی بشه. شما سرویسی که میدی باید تعهد هم بدی نه پول بگیرم .بعد بگم بیا نظر خوب بده مشتری های من زیاد بشن.
- - - Updated - - -
دوست عزیز من نظر و تجربه خودم رو با مردم بیان میکنم تا کسی بخواد سرویس جدید از روی نظرات سرویس بخره. سرور این شخص صلاحیت لازم رو نداره و فقط کیلویی وی پی اس داده
- - - Updated - - -
سرور جدید هم 2 3 روز دیگه مثل سرور قبلیتون میشه. خودت میدونی که سرور قدیمیت ایراد داره که این پیشنهاد رو میدی.
لطفا کنید مشکلات شخصیتان را به تاپیک بنده نکشونید.
اولا شما اولین مشتری و همینطور آخرین مشتری ما نیستید
در کل من بهت پیشنهاد میکنم بجای سرور مجازی یک سرور اختصاصی بگیرید نه خودتونو اذیت کنید نه مدیر سرور رو!!!
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas.asghari
دوست عزیز نظر لطف شماست
انشالله که همیشه راضی باشید و از افتخارات ماسا که میزبان همچین کاربرای قدردانی باشیم!
فروش همچنان ادامه دارد با سرور های جدیدتر و قویتر
-
دوست عزیز من هیچ مشکل شخصی با شما ندارم. شما از ما پول گرفتی سرویس بدی که سرویستون به درد نمی خوره. اشخاصی مثل من باید بیان نظرشون رو بدن تا کسایی که میان به این پست به نظرات دوستای شما که نظر مثبت نوشتن منحرف نشن. شما باید در قبال پولی که میگیری سرویس بدی که این سرویس به درد بخور نیست.
-
با سلام ، ما از شما یک سرور داریم میخواستم بدونم امکان ارتقا رم هست یا بایست مجدد سفارش دهیم؟ تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
با سلام ، ما از شما یک سرور داریم میخواستم بدونم امکان ارتقا رم هست یا بایست مجدد سفارش دهیم؟ تشکر
با سلام بله امکان ارتقا رم وجود داره لطفا از طریق تیکت در سایت با ما در ارتباط باشید
-
سلام
من اون سرور حرفه اي كه قيمتش 20 تومان هست ازتون گرفتم
خواستم ببينم بدون تغيير سرويس فقط سي پي يو تنها رو بخواهيد ارتقا بديد امكانش هست؟
هزينه هر گيگاهرتز چقدره؟
-
من هم برای دوستی گرفتم زیاد راضی نبود. گاهی حتی ssh هم کانکت نمیشد . و دیگه تمدید هم نکرد
کاری که انجام میشد فقط پ......... ایجاد میکرد . چندتا سایت خرید فروش چینی باز میکرد
شاید استارتر محترم ناراحت بشود ولی این حقیقتی است که باید گفته شود .
یک سئوال پیش اومده برام . این همه یوزر جدید با تاریخ 2013 چرا از زمان عضویتشان تا حالا سرور مجازی نخریده اند ؟؟!!! و جالبه بیشتر هم 2013 است نه یک سال اینور تر و ان ان ورتر
-
سلام آقا ما یه اوردر دادیم تو سایتتون واسه رم 1 فرموده بودین رم 1 قیمتش 10.000 تومان و تو سایت 12000 تومان بود و کد تخفیفتون جواب نمیداد در هر حال ما یه 1 گیگ سفارش دادیم امیدوارم زود بهمون برسونیدش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
سلام آقا ما یه اوردر دادیم تو سایتتون واسه رم 1 فرموده بودین رم 1 قیمتش 10.000 تومان و تو سایت 12000 تومان بود و کد تخفیفتون جواب نمیداد در هر حال ما یه 1 گیگ سفارش دادیم امیدوارم زود بهمون برسونیدش
دوست عزیز عنوان تاپیک یه خورده قدیمی هستش 2 تومان رفته رو رم 1 گیگ ولی قیمت بقیه سرویس ها ثابت هستند
سرور شما تحویل داده شد با تشکر از خرید شما
همچنین در جواب شماmnifa عزیز ما تعداد سرورهای اختصاصیمون رو نسبت به قبل چندید برابر کردیم و روی سرور تعداد محدودی وی پی اس بالا میاریم تا جایی که کیفیت سرورها افت نکنه همچنین ما پنل های حرفه ای به سایت اضافه نمودیم که اختلاف قیمت با پنل های معموملی فقط 5 تومان هست ولی فوق العاده از لحاظ سی پی یو و پورت و رم بالا هستند
میتوانید مشخصات پنل های حرفه ای را اینجا ببینید
http://www.berbidvps.ir/cart.php?gid=5
-
سلام
چند وقت اول خوب بود سرعت وی پی اس ولی الان اصلا خوب نیست
وی پی اس رم 1 آمریکا گرفتم ولی ibs اصلا باز نمیشه و هر بار لود شدنش حدود 30-50 ثانیه طول میکشه!!!!!
پنل ریبوت هم خراب بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojjatele
سلام
چند وقت اول خوب بود سرعت وی پی اس ولی الان اصلا خوب نیست
وی پی اس رم 1 آمریکا گرفتم ولی ibs اصلا باز نمیشه و هر بار لود شدنش حدود 30-50 ثانیه طول میکشه!!!!!
پنل ریبوت هم خراب بود
سلام شما 11 تا سرویس کانفیگ روی یک وی پی اس با رم 512 گرفتید بعد چه انتظاری دارید اقا؟2 تومان دیگه بیشتر هزینه کن تا سرعتت بره بالا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
سلام
خواستم ببينم بدون تغيير سرويس فقط سي پي يو تنها رو بخواهيد ارتقا بديد امكانش هست؟
هزينه هر گيگاهرتز چقدره؟
جواب نميديد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
سلام
هزينه هر گيگاهرتز چقدره؟
با سلام دوست عزيز بله امكانش هست
هزينه هر گيگاهرتز 5 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام دوست عزيز بله امكانش هست
هزينه هر گيگاهرتز 5 تومان
سلام
1 تا 2 گيگاهرتز
-
سلام
گفته بودم نظرمو در اواخر سرویس میگم
الان یک ماهه سرویس دارم فقط اوایل دوبار مشکل جزئی پیش اومد که با ریسیت حل شد
برای ماه دوم سرویسم رو تمدید کردم
با تشکر
-
سلام سرور با رم دوگیگ میخوام ویندوز سرور 2003 واسه دانلود خصوصی میخوام کی میتونین تحویل بدین