-
پاسخ : سوتی های جالب نماد اعتماد الکترونیکی
همین الان!:
سیستم عامل مورد استفاده هم فدورا و مرورگر گوگل کروم بدون هیچگونه ادآن هست!
-
الان باز یه سری از دوستان میان می گن ؛ نه ! سیستم شما آلودست و مشکل از مرورگره!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
همین الان!:
سیستم عامل مورد استفاده هم فدورا و مرورگر گوگل کروم بدون هیچگونه ادآن هست!
منم می خوام تبلیغ بدم اونجا ! یکی بره شرایطش رو بپرسه :D
اینها قراره به ما اعتبار بدن؟! خدا به دادمون برسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
الان باز یه سری از دوستان میان می گن ؛ نه ! سیستم شما آلودست و مشکل از مرورگره!!
منم می خوام تبلیغ بدم اونجا ! یکی بره شرایطش رو بپرسه :D
اینها قراره به ما اعتبار بدن؟! خدا به دادمون برسه
برای اثبات اینکه مشکل از مرورگر نیست و به قول دوستان نمکی "استارتر سوتی نداده"، لینک زیر رو مشاهده بفرمایید:
http://www.kolahsefid.com/enm/
(میتونید مستقیما پیج زیر رو باز کنید و در سورس صفحه جستجو کنید.)
http://www.enamad.ir/promotion.aspx?...07706114172806
عبارت iframe رو جستجو کنید ( معمولا source از این دامنه هست : deliver.adsurfin.com)، اگر در مقابل فهمیدن مقاومت نکنید، احتمالا متوجه بشید که کی سوتی داده کی نداده!
در رابطه با پستِ محمد ( 1eng) باید بگم من خودم باعث شدم به اشتباه بیافته!
-
بررسی شد 1 عدد آی فریم تبلیغاتی پیدا شد !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
دقیقا !
اما اگر استفاده کنندگان به حداقل میرسیدند 2 اتفاق می افتاد :
1- سود دهی بانک ها کمتر می شد (به دلیل ندادن درگاه)+(الان برخی میگند بانک انقدر سود می کنه که این 1% ها چیزی نیست ! اما همین 1% ها هم خیلی میشه...)
2-خود نماد هم سودی نمیکرد
نتیجه = جمع شدن نماد مانند همون سیبیل شکن دولتی :|
درگاه های بانک ملت ، سامان ، پارسیان ، ملی ، صادرات ، رفاه و شهر اگر اشتباه نکنم کارمزد نمیگیرد
فقط پی پاد بانک پاسارگاد بود که اگر اشتباه نکنم کارمزد میگرفت
باز هم اگر دوستان اطلاعات بیشتری دارند و یا حرف من اشتباه بود ممنون میشم اصلاح کنند
-
فقط یک خبر این مشکل داشت http://www.enamad.ir/promotion.aspx?...07706114172806
source چک کردم مربوط به پست هست احتمالا کسی که این پست داشته کپی میکرده برای ثبت خبر توی سایت نماد مرورگر ویروس ads داشته، این مشکل هیچ ارتباطی به نماد نداره فکر کنم
4 نفر که فکر می کنن استادن یه چک کنن نظر منو تایید کنن
نگاه کنین http://www.enamad.ir/EditNews.aspx داخل کد ها هم هست دقیقا مشخص هست زمان copy past کردن اشتباه صورت گرفته که مربوط به نویسنده هست نه سایت اینماد! که ممکنه برای هر سایتی پیش بیاد
البته اینکه مرورگر این بنده خدا نویسنده ویروسی هست خودش جالبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
بله من هم فکر می کنم مشکل ار پست بوده؛
البته این تبلیغات در دو یا سه خبر دیگر هم بوده ولی ظاهرا الان نیست؛ یا حذف شده.
احتمالا کد آلوده به صورت یک پست ثبت شده؛ اما با این قضیه که "این مشکل هیچ ارتباطی به نماد نداره" موافق نیستم !
پست هم یه بخشی از سایته و رابطه مستقیم با اون سایت و امنیتش و اعتبارش و هر چیز دیگه ای داره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
فقط یک خبر این مشکل داشت
http://www.enamad.ir/promotion.aspx?...07706114172806
source چک کردم مربوط به پست هست احتمالا کسی که این پست داشته کپی میکرده برای ثبت خبر توی سایت نماد مرورگر ویروس ads داشته، این مشکل هیچ ارتباطی به نماد نداره فکر کنم
http://www.enamad.ir/promotion.aspx?...08906162438025
http://www.enamad.ir/promotion.aspx?...06906178021840
http://www.enamad.ir/promotion.aspx?...11506178021840
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
نقل قول:
نگاه کنین
http://www.enamad.ir/EditNews.aspx داخل کد ها هم هست دقیقا مشخص هست زمان copy past کردن اشتباه صورت گرفته که مربوط به نویسنده هست نه سایت اینماد! که ممکنه برای هر سایتی پیش بیاد
البته اینکه مرورگر این بنده خدا نویسنده ویروسی هست خودش جالبه
source تمامی لینک ها مربوط به ارسال پست نویسنده هست نه اینماد
بهتره به نویسنده خبر این سایت انتقاد کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
source تمامی لینک ها مربوط به ارسال پست نویسنده هست نه اینماد
بهتره به نویسنده خبر این سایت انتقاد کنین
هرگز به این اشتباهها در سازمانی به این گستردگی و ابعاد، اشتباه فردی گفته نمیشه. یعنی اونجا کسی برای بررسی خبر و تایید نهایی و ... وجود نداره؟!
این از نظر شما ضعف و کمبود نیست؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
هرگز به این اشتباهها در سازمانی به این گستردگی و ابعاد، اشتباه فردی گفته نمیشه. یعنی اونجا کسی برای بررسی خبر و تایید نهایی و ... وجود نداره؟!
این از نظر شما ضعف و کمبود نیست؟!
بحث این تاپیک امنیت بود نه ضعف تایید نهایی خبر پیشنهاد کنید به اینماد پیگیری کنن البته اگر منطقی این پست دنبال کرده باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
بحث این تیکت امنیت بود نه ضعف تایید نهایی خبر پیشنهاد کنید به اینماد پیگیری کنن البته اگر منطقی این پست دنبال کرده باشین
هیچ جای این تاپیک حرفی از امنیت زده نشده! عنوان: سوتی های جالب نماد اعتماد الکترونیکی! بحث بر سرِ سوتی دادن بود، نه امنیت! و فکر میکنم حتی در منطق شما هم به این مورد بشه سوتی گفت!
در موردِ امنیتش میشه یک کتاب نوشت انقدر که خوبه!:)
-
نماد هم رفت بر باد !
البته اون زمانی که بروی لوگوی نماد تبلیغات ظاهر شد بر باد رفت ...
-
فکر کنم این پست برای زیر سوال بردن اعتبار نماد با تمسخر زده شده در حالی که این مشکل سطح پایین هست و درجه ای نداره که اعتبار یک سایت بخواید زیر سوال ببرید اگر خیلی دوست دارین میتونین به سایت گزارش بدین و منتظر درست کردن مشکل باشین + یک تشکر ،یک سیستم درست کردن هیچوقت هم نزدن 100% کامل مشکلهایی از اول تا الان داشتن و دارن و نیاز دارن کاربر ها مشکلات ببینن و گزارش بدن، نه بیاین مچ بگیرین و بزنین داخل انجمن بگین من فلان کار کردم خیلی بزرگم اینا کوچیکن
این مشکل هم از نویسنده این سایت بوده که حتما برخورد می کنن البته لینک خبر ها قدیمیه شاید اصلا نوسنده قدیمی هنوز باهاشون همکاری نداشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
فکر کنم این پست برای زیر سوال بردن اعتبار نماد با تمسخر زده شده در حالی که این مشکل سطح پایین هست و درجه ای نداره که اعتبار یک سایت بخواید زیر سوال ببرید اگر خیلی دوست دارین میتونین به سایت گزارش بدین و منتظر درست کردن مشکل باشین + یک تشکر ،یک سیستم درست کردن هیچوقت هم نزدن 100% کامل مشکلهایی از اول تا الان داشتن و دارن و نیاز دارن کاربر ها مشکلات ببینن و گزارش بدن، نه بیاین مچ بگیرین و بزنین داخل انجمن بگین من فلان کار کردم خیلی بزرگم اینا کوچیکن
این مشکل هم از نویسنده این سایت بوده که حتما برخورد می کنن البته لینک خبر ها قدیمیه شاید اصلا نوسنده قدیمی هنوز باهاشون همکاری نداشته باشه
کسی اینجا حرفی از بزرگی و کوچیکی نزد. دوستمون به یک سوتی - که نباید همچین چیز پیشپاافتادهای باشه - بر خوردن و اومدن به اشتراک گذاشتن. اینماد یک نهاد غیرانتفاعی نیست که بخواد به مرور زمان عیوبش رو با گزارش کاربرها برطرف کنه! یک نهاد دولتی با بودجه کلان - و جدیدا درآمد نسبتا زیاد- هست که بدون شک ازش انتظار میره از ابتدا درست و محکم کار کنه. کار تو این ابعاد مهربانی و گزارش دوستانه سرش نمیشه واقعا، اون مربوط به خاله بازی هست. تو فضای جدی اینچنینی احتمال داره کار به دکتر بازی کشیده بشه!:دی
البته این مورد اصلا چیز خاصی نیست که بخوایم به عنوان ایراد بهش نگاه کنیم، اما بدون شک چنین نهادی باید نظارت قویتری نسبت به محتوای خروجی وبسایتش داشته باشه!
-
اگر کسی از دوستان هزینه تبلیغات را می دانند اعلام کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
-
درود
پس الان تکلیف چیه؟
نمیشه که همینطوری بمونه!
ینی هیچ کاری انجام نشده!!!
-
اینماد هک شده ؟ کلاه سفید کیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
حمید چه چشمی داری :)
میبینی برادر؟ عکسِ ما رو برداشتن میذارن آواتارشون، خجالتم نمیکشن!:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taleshifr
اینماد هک شده ؟ کلاه سفید کیه ؟
خیر قربان، اون لینک به هک شدن ارتباطی نداشت. تنها یک صفحه برای نشان دادن یکی از ایرادهای اینماد بود. اما از نظر هک شدن، اون لینک نشاندهنده هک شدن نیست.
-
اقا خیلی دردسر داره این نماد! شرکت ثبت کنی بهتره!
-
-
میگفتن هاستینگ دارا بیکارن ولی نمیدونستم تا این حد! :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
میگفتن هاستینگ دارا بیکارن ولی نمیدونستم تا این حد! :d
تقصیر یاسینه دیگ ...
-
-
سلام / یک سوال دارم / این هایی که توانایی محافظت از سیستم های خودشون دربرابر حملات ویروسی رو هم ندارند و حتی نمیتونند سایت خودشون رو هم بررسی کنند چه طور توقع داریم که سایت هایی که کلاه برداری میکنند را بررسی کنند و از حقوق کاربر حفاظت کنند؟! / یعنی کسی که پشت سیستم هست اصلا چیزی درمورد امنیت میدونه که باید سیستمش ویروسی بشه و پست ها با تبلیغات بیان بالا؟! / بعد دوستان میگن که باید از نظر فنی هم فرد رو بررسی کنند و بعد نماد بدن این ها کارمنداشون هم از نظر بحث اطلاعات کامپیوتری و امنیت بررسی نکردند حالا توقع داریم ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
جهت تمسخر نیست و بحث از سوتی بود؛ اما شما فکر می کنید این مساله امنیتی نیست؟؛ سطح پایین؟؟
باز شدن آی فریم امنیتی نیست؟ بنر هایی که به دروغ پیغام جعلی دانلود مدیا پلیر نسخه جدید را می دهند بدون شک ویروس های مضر یا تبلیغاتی هستند!!
لطفا یکی از دوستان بیاد تشریح کنید که چه مساله امنیتی بزرگی اینجا مطرح هست ! چون من اگه چیزی بگم فکر می کنند قصد تمسخر دارم
-
لطفا جهت ایجاد تاپیک های طنز به فروم های سرگرمی مراجعه نمایید