-
پاسخ : فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
سلام.ببخشید قیمت
Ram : 1024 MB
CPU : 1 Core 1000MHz
HDD : 200GB
Port : 1Gbps
BW : Unlimited
چقدر در میاد؟
با سلام خدمت شما دوست گرامی
براتون 25 هزار تومان در می اد
-
پاسخ : فروش ویژه خرداد - سرور مجازی از امریکا و انگلیس *** رم 1 گیگ 15 هزار تومان *** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر
سلام
در عنوان تاپیک ویژه خرداد ذکر کردید و متن پایدار بودن تعرفه رو . لطفا بفرمایید قیمت ها ثابت می مونن ؟ سرور ها با منابع اختصاصی اند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maddak
سلام
در عنوان تاپیک ویژه خرداد ذکر کردید و متن پایدار بودن تعرفه رو . لطفا بفرمایید قیمت ها ثابت می مونن ؟ سرور ها با منابع اختصاصی اند؟
با اجازه از اقای مددیان
بله دوست عزیز ثابته .
دو سرور از دو لوکیشن خریداری شده و راضی هستیم .
منابع هم کاملا اختصاصی هستن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
با سلام
از ایشون سرور مجازی هلند گرفتم از کیفت بالایی برخوردار است و نیاز مارو که با اکثر دیتا سنترها مشکل داشتیم برطرف میکنه
با تشکر از شما جناب مددیان
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maddak
سلام
با تشکر از دوست عزیز - همونطور که دوستمون فرمودند
بله تا زمانی که دلار و کلا ارز تغییری قابل تجهی نکنه قیمت ها به این منوال خواهند بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarat
با اجازه از اقای مددیان
بله دوست عزیز ثابته .
دو سرور از دو لوکیشن خریداری شده و راضی هستیم .
منابع هم کاملا اختصاصی هستن .
با تشکر از توضیحات شما
- - - Updated - - -
توضیح دیگه ای هم که باید بگم
خوب متاسفانه دیروز داشتیم روی پنل کار می کردیم و متاسفانه نتونستیم سرور ها رو تا امروز تحویل بدیم
و امروز الان تحویل دادیم - اولا به خاطر این تاخیر زیاد عذرخواهی می کنیم
و ثانیا برای هر کدوم از این دوستان که دیروز خریداری کرده بودند به دلیل تاخیر در تحویل 3 روز اضافه گردید
-
با سلام
دوست عزیز نصب cc pr0xy برای استفاده شخصی روی سرور های UK مشکلی نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WinDesign
با سلام
دوست عزیز نصب cc pr0xy برای استفاده شخصی روی سرور های UK مشکلی نداره؟
نه موردی نداره و ما هم بعد از تحویل , در مورد نصب برنامه ها و ... هیچ مسئولیتی نداریم و بهشون رسیدگی نمی کنیم
-
با سلام
یه سرور مجازی ویندوز برای مرور و نصب چند نرم افزار و دسترسی به وب سایت های تحریمی میخواستم. پلان اول رو موجود دارید؟ چقدر طول میکشه تحویل بدید؟
پنل ریست دارن یا باید برای ریستارت به خودتون اطلاع بدیم؟
ممنون مهندس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام
یه سرور مجازی ویندوز برای مرور و نصب چند نرم افزار و دسترسی به وب سایت های تحریمی میخواستم. پلان اول رو موجود دارید؟ چقدر طول میکشه تحویل بدید؟
پنل ریست دارن یا باید برای ریستارت به خودتون اطلاع بدیم؟
ممنون مهندس
با سلام خدمت شما
بله از پلان اول موجود داریم
زمان تحویل بعد از سفارش و پرداخت در صورتی که کانفیگ خاصی مد نظر نداشته باشید در حدود 15-20 دقیقه هست
پنل ریستارت داریم ولی متاسفانه فعلا در دست تعمیر هست :دی ولی بزودی در دسترس قرار خواهد گرفت
-
سلام مهندس. پلان اول رو سفارش دادم. آماده نشده هنوز؟ تمدید 6 ماهه یا یکساله هم میشه انجام داد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
سلام مهندس. پلان اول رو سفارش دادم. آماده نشده هنوز؟ تمدید 6 ماهه یا یکساله هم میشه انجام داد؟
سلام خدمت شما
از بابت تاخیر عذرخواهی می کنم
سفارش شما تحویل داده شد
تمدید 6 ماهه و یا یک ساله نیز وجود دارد
تمدید 6 ماهه 1 ماه رایگان (5 ماهه حساب خواهد شد)
تمدید 1 ساله 2 ماه رایگان (10 ماه حساب خواهد گردید)
-
با سلام. پورت سرور بسیار عالی هست. مهندس شما که خدایی نکرده مثل بعضی ها نخواهید بود که چند ماه سرویس میدن و بعد جمع میکنن و میرن. احتمالا از ماه بعد 6 ماهه تمدید خواهیم کرد.
آی پی اضافه هم برای سرور مجازی میدید؟ تعرفه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام. پورت سرور بسیار عالی هست. مهندس شما که خدایی نکرده مثل بعضی ها نخواهید بود که چند ماه سرویس میدن و بعد جمع میکنن و میرن. احتمالا از ماه بعد 6 ماهه تمدید خواهیم کرد.
آی پی اضافه هم برای سرور مجازی میدید؟ تعرفه؟
نه قربان سود ما بسیار خوب هست برای چی با جمع کردنش این سود و 5 سال تلاشمون رو به باد بدیم
موردی از این بابت نداریم
در مورد ای پی اضافه در صورت تمایل می تونیم براتون از دیتاسنتر به صورت اختصاصی بگیریم
-
سلام
سرور آلمان قصد راه اندازی ندارید ؟؟؟؟؟؟
-
متاسفانه از اونجایی که هتزنر استاندارد های لازمه رو نداره نمی خواییم مشتری هامون رو ناراضی نگه داریم
و قیمت لیزوب + ای پی های اون هم یه مشکل هست
در حالت کلی سعی داریم که یه دیتاسنتر معتبر المانی پیدا بکنیم بعد
-
سلام خسته نباشید
من یه سرور وی پی ان میخوام از امریکا احتیاج دارم
قبلا open *** روی سرور هتزنر خودم داشتم الان میخوام فقط یه آی پی برای این موضوع داشته باشم امکان ارایه این سرویس رو دارید؟
ممنون
-
متاسفانه مواردی که فرمودید خلاف قوانین انجمن هست
از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید
-
سلام
چند روز پیش برای سرور هلند توافق کردیم ...میخوام انتقال رو شروع کنم لطفا در یاهو پاسخگو باشید تا هماهنگ کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariya_music
سلام
چند روز پیش برای سرور هلند توافق کردیم ...میخوام انتقال رو شروع کنم لطفا در یاهو پاسخگو باشید تا هماهنگ کنیم
متاسفانه در یاهو زیاد فعالیت نمی کنم
اگر تیکت بدید و یا با جی تاک (Hang outs) در تماس باشید بهتر می تونم پاسخ گوی شما دوست عزیز باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
متاسفانه در یاهو زیاد فعالیت نمی کنم
اگر تیکت بدید و یا با جی تاک (Hang outs) در تماس باشید بهتر می تونم پاسخ گوی شما دوست عزیز باشم
تو سایت ثبت نام نکردم ...در اسکایپ هم پیام فرستادم جواب ندادید...تو سایتتون چجوری باید ثبت نام کنم؟
-
بله متاسفانه اسکایپم بلاک شده بود که امروز تونستم بازش بکنم
الان توی اسکایپ انلاین هستم
برای ثبت نام هم از ادرس زیر استفاده بفرمایید
http://vpsco.ir/register.php
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
بله متاسفانه اسکایپم بلاک شده بود که امروز تونستم بازش بکنم
الان توی اسکایپ انلاین هستم
برای ثبت نام هم از ادرس زیر استفاده بفرمایید
http://vpsco.ir/register.php
در سایت ثبت نام کردم و تیکت دادم
-
سلام
من یه سرور با رم 8گیگ و 10گیگاهرتز سی پیو میخوام
مصرف سایتام زیاده
و همچنین کانفینگ حرفه ای میخوام که همون اول انجام بشه
هاردم 120گیگ باشه
هزینه اش چقدر میشه؟
-
سلام
حدودا چه مدت طول میکشه که سرویس آماده بشه ؟ از لحظه سفارش
سرویس های امریکا با تورنت مشکل داران ؟
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariya_music
در سایت ثبت نام کردم و تیکت دادم
پاسخ تیکت شما داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
سلام
من یه سرور با رم 8گیگ و 10گیگاهرتز سی پیو میخوام
مصرف سایتام زیاده
و همچنین کانفینگ حرفه ای میخوام که همون اول انجام بشه
هاردم 120گیگ باشه
هزینه اش چقدر میشه؟
البته در تماس تلفنی با شما صحبت شد
متاسفانه سی پی یو به علت محدودیت نمی تونیم به اندازه ای که می خوایید ارائه بدیم
در مورد رم مشکلی نداریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ar min
سلام
حدودا چه مدت طول میکشه که سرویس آماده بشه ؟ از لحظه سفارش
سرویس های امریکا با تورنت مشکل داران ؟
مرسی
اصولا حدود 30-45 دقیقه طول می کشه البته امشب کمی طولانی تر خواهد بود
سرویس امریکا با تورنت در صورتی مشکل دار هست که شما تورنت های دارای کپی رایت رو با سیدباکس باز دانلود بکنید
-
سلام دوست عزیز
ممنون میشم آیپی از انگلستان و هلند جهت تست پینگ تایم در اختیار بنده قرار دهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام دوست عزیز
ممنون میشم آیپی از انگلستان و هلند جهت تست پینگ تایم در اختیار بنده قرار دهید
با سلام
پیام خصوصی شد
-
سلام
نیاز به سیستم عامل Ubuntu 14.04 دارم آیا امکانش هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
سلام
نیاز به سیستم عامل Ubuntu 14.04 دارم آیا امکانش هست ؟
بله قابل نصب است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
بله قابل نصب است
سفارش داده شد لطفا سیستم عامل مدکور رو نصب بفرمایین
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
سفارش داده شد لطفا سیستم عامل مدکور رو نصب بفرمایین
ممنون
خواهش می کنم سفارش شما با سیستم عامل مد نظرتون تحویل داده شد
-
یه سرور مجازی centos می خواستم فقط اینکه دسترسی روت هم می دید که remte sql رو بشه داخلش باز بذارم ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
پیام خصوصی شد
سلام
متاسفانه چیزی نرسیده
-
یه ای دی یاهو بدید باهاتون کار دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jolge
یه سرور مجازی centos می خواستم فقط اینکه دسترسی روت هم می دید که remte sql رو بشه داخلش باز بذارم ؟
ممنون
با سلام
وقتی به شما سرور تحویل داده می شه کاملا با دسترسی روت داده خواهد شد که خودتون سرور رو مدیریت بفرمایید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام
متاسفانه چیزی نرسیده
پیام خصوصی شما باز هست ؟
دوباره براتون فرستادم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sinaking123456
یه ای دی یاهو بدید باهاتون کار دارم
متاسفانه زیاد توی یاهو فعالیت ندارم
ولی اسکایپ : hmadadian72
- - - Updated - - -
سرور های جدید امریکا - انگلیس - هلند اضافه شد
-
سلام من سرور میکروتیک واسه هک میخوام به همراه وی پی 2 اگه کسی میتونه کمکم کنه مشتری ثابت میشم.
id yahoo خودشم پ خ کنه
-
درود
امکان ارسال پیام خصوصی ندارم
وارد سایت نمیتونتم بشم . مشخصات رو که وارد میکنم میگه اشتباهه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ESP
درود
امکان ارسال پیام خصوصی ندارم
وارد سایت نمیتونتم بشم . مشخصات رو که وارد میکنم میگه اشتباهه
با سلام به همه دوستان
در طی 3 روز اخیر ما بیشترین حمله دی داس رو تجربه کردیم که با تعویض هاستینگ های مختلف نیز همچنان مشکل به جای خود باقی مانده بود.
که دیروز حملات به اوج خود رسید و مشکلات شدیدی برای هاست و سایت به وجود اورد - به طوری که سایت اصلا در دسترس نبود و یا به شدت کند بود.
از دیروز هاست خود را به سرور خودمان در دیتاسنتر Psychz منتقل کردیم - از مزیت این دیتاسنتر داشتن فایروال و انتی دیداسر سخت افزاری 10Gb می باشد.
ولی برای جلوگیری از مشکلات اتی ما به این مورد بسنده نکردیم و از همکار گرامی سنترال هاستینگ فایروال میانجی برای حفط بیشتر تهیه کردیم.
و بر روی خود سرور نیز بهترین نوع کانفیگ فایروال نرم افزاری نصب شده است.
در حال حاضر سایت در بهترین وضعیت خود قرار دارد و با سرعت بسیار مناسبی در دسترس شما دوستان قرار دارد.
از بابت در دسترس نبودن چندین روزه سایت واقعا عذرخواهی می کنیم.
با تشکر
VPSCO