سلام
می خواستم پلن 2 انگلیس رو سفارش بدم.
اولش صفحه خرید دامین باز میشه و بعدش هم
Error 522
میده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم پلن 2 انگلیس رو سفارش بدم.
اولش صفحه خرید دامین باز میشه و بعدش هم
Error 522
میده
system virtualizator
دارین ؟
برای دسترسی کامل
تم های مختلف رو دارین ؟
قیمت ها تا کی ثابت هست ؟
سلام. میکروتیک هم ارائه می کنید؟ پینگ کدوم لوکیشنتون به ایران بهتره؟
دوست عزیز ایشون خودشون فعلا نیستن دلیل مشکل رو بیان کنن
ولی من از ایشون زر حال حاضر ۴تا سرور دارم داون تایم نداشتم از 35 روز قبل تا الان....
بازم خودشون که بیان انجمن دلیل این مشکل رو حتما بیا میکنن.....(البته شاید به نت شما هم مربوط باشه)
ببخشید تاپیک رو اشتباهی پیدا کردم، نوشته قبلی رو پاک کردم، البته از این دوستمون هم سرور داشتم که کیفیتش هم خیلی خوب بود.
من خریدم کلا 5 روز هم کار نکرد و قطع شد . قرار بود سرور جایگزین بدن که ندادن قرار بود استرداد وجه کنن که اونم انجام ندادن . کلا راضی نبودم از خدماتشون
سیستم عامل روی سرور هاتون نصب نمی کنید ؟؟
و اگه نصب می کنید قیمتش چقدر می شود.
به صفحه پرداخت نمی ره
صفحه سفید می شه با هر دو درگاه تست شد
سلام.
سرور VDS (نه vps) آلمان چه نوع مجازی سازی داری؟ cpu بدون لیمیت؟ تعداد هسته؟ میزان فرکانس cpu? لطفا بفرمایید تا سفارش بدهم. ممنون. نوع پیکر بندی هارد؟ هارد RAID چنده؟ RAID سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ این اطلاعات واقعا ضروریه. با گارانتی 100% منابع دیگه؟
ایشون بن شدن ، برای اطلاعات بیشتر تیکت بدین به ایشون
افرشون خیلی خوب بود هست الان میخوام 2 تا سرور تهیه کنم چون دیدم ایشون بن هستن و توی نظر های اخر کمی از خدماتشون انتقاد شد دو دل شدم که بخرم یا نه
ممنون میشم از دوستانی که سرور گرفتن بیان کیفیت سرویس های ایشون رو شرح بدن ! ایا پشتیبانی خوبی دارن ؟
قطعی زیاد هست ؟
ما که راضی بودیم
و الان از ایشون 4 تا سرویس دارم و تمامی سایت هام رو روی سرورهاشون منتقل کردم تا الان قعطی ندیدم
دو ماه هست از این شرکت سرویس گرفتیم و کاملا پشیمونم
تماس که جواب نمیدن سرور تمدید میکنیم تحویل نمیدن سرور همیشه خاموشه پنل مدیریت نداره الانم بخش ورود کاربران 3-4 روزه تعطیله
پول گرفته و هیچی
هیچکسم پاسخگو نیست بن هم که شدن باید از طریق فتا پیگیری کنین.
ای کاش سایت قبل شروع کار این جور شرکت ها یه تاییده ای چیزی میداد که حداقل اعتماد کسی نسبت به بقیه دوستان هم از بین نره.
من کلی دنبال این تایپیک گشتم خدا خیرتون بده که آوردینش بالا.طرف کلاهبرداره الان 4 روزه پیداش نمیکنم مرتیکه گوشیش رو هم محدود کرده.هیچ خبری ازش نیست و پرتال کاربران رو هم بسته
کلاه برداره
آفر سه ماهه خریدم ، سر یه ماه نشده از دسترس خارج شد .
لعنت به شما
سلام
لطفا خریداری نکنه کسی من در یاهو با ایشون در ارتباط بودم گفتن یوزرشون بن شده و مشکل سربازی براشون پیش اومده و اینا دیگه فعالیت نمیکنن
خدارو شکر قبلش به من گفتن بک آپ گرفتم از اطلاعاتم و طبق گفته ایشون که من سرور آلمان ازشون خریدم گفتش سرور های المانشون تا تاریخ 17/7/2015 فعال هستش اینو گفتم شاید کسی مشتری ایشون بوده نمیدونه بک آپ بگیره تا بعدا" مثل بقیه ناراحتی ایجاد نشه براش
ما که نجات پیدا کردیم !!
تو این مدتی که من از وب هاستینگ تالک استفاده میکردم با اکثرا همکاری داشتم و با خیلیا مشکل بر خوردم ولی آخر به این نتیجه رسیدم گرون بخرم ولی با کیفیت !! دوستان هیچ ارزونی بی دلیل نیست !!
پس حتما قبل تهیه سرور برای کار مهم از جای مطمئن خرید کنید !! حتما نماد داشته باشه اون سایت !! نماد خیلی مهمه چون نشون دهنده خیلی چیزا در مورد مدیر فروش و میشه باهاش شکایت پیگیری کرد و ... !!
بله
بالاخره آه و ناله شروع شد!!!!
نخرید دوستان
به خدا نخرید
سرور 7 تومنی تهش همینه دیگه
به نظر من هرکی ازشون سرور خریده یه گزارش به فتا بفرسته. این حرکت یه خوبی که داره اینه که شاید این کلاه بردارا کم کم بساطشونو جمع کنم. خدا رو شکر من ازشون سرویسی نگرفتم
من همکارا رو نمی تونم قضاوت کنم یا بگم چیزی
شاید مشکلی پیش اومده براشون
اما همیه قبل از خرید نگاه به اعتبار طرف کنید،نماد و درگاه و ...
سرور 7 هزار تومانی هیچ وقت هیچ وقت سود که نمی ده هیچ ضررش هم خیلی خیلی زیاده
دوستانی که شکایت دارن میتونن طبق گفته ی دوستمون به پلیس فتا شکایت کنن...تعداد شکایات بالا باشه زودتر رسیدگی میکنن...
البته مقصر اصلی خود عزیزان هستند که بدون تحقیق اقدام به خرید هاست و سرور میکنن من خودم یه سرور مجازی میخوام بخرم الان 2 هفته اس دارم انجمنو زیر و رو میکنم!!
درود و عرض تاسف برای کاربرانی که به راحتی گول این جور افراد رو میخورند ..
فقط باید بگم که
خودکرده را تدبیر نیست..
راه اندازی هاستینگ با نمایندگی و حتی دامین .in ( ارزون ترین دامنه موجود ) از اون کارهاست که آدم رو یادِ ولت سرور میندازه .. :d
اقایون سرور هفت تومنی همین هست از یک جای مطمعن مثل درویس وب بخرید من ایشون را تایید می کنم
اینم ادرسشون
http://drsweb.ir
به خدا قسم که فردا دوباره تاپیک درخواست سرور بعضی ها خواهند زد با بودجه 10 هزار تومان حداکثر و درخواست سرور ابرقدرت :| :|
دوستان عزیز
به خدا سرور 10تومنی فایده نداره من سرور با رم 10گیگ خریدم 25تومان این سرور سرعت وصل شدن به سرور اینقدر ضعیف بود که 2دقیقه باید صبر می کردم تا وارد بشه و بعدش هم سرعت اینقدر پایین بود که کاری که می خواستم بکنم یادم می رفت
خود طرف می گفت پورت شما یک گیگ هست اما وقتی از سایت speedtest.netتست گرفتم سرعت دانلود روی 25مگ و اپلود روی 40مگ و سرعت دانلود از سایت دانلودها 200کیلوبایت بود حتی از سرعت اینترنت خودم پایین تر بود این سرور به چه درد من می خورد؟
پس خواهش دارم از دوستان این گونه سرور ها را نخرن تا بعد پشیمون نشن
من برای هاست تونستم از جایی که نمایندگی گرفته سوال کنم
گقتند زمانش تموم شده و تمدید نکرده...
امیدوارم دوستان سریع تر بکاپ بگیرند ... تا اطلاعات هاست رو از دست ندهند
من که پسوردم رو گم کردم نمی دونم چیکار کنم