-
پاسخ : فروش سوزس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
عزیزم فرق داشته باشه نه اینکه کل کدپستی ها یک تعداد شماره داشته باشه الان برای تبریز همه کد پستی ها 1521 تا شماره داره و کدپستی در فایل دارین که کلا وجود خارجی توی استان آذربایجان شرقی نداره.
در مورد اصناف هم فرق این همه؟
شماره دکتر و نظام مهندسی بصورت دمو نشون دادین و در فایل شماره هایی که از روزنامه جمع کردین برام دادین.
و ذکر کردین:
با یوزر pcnsms وارد ببشید و به صفحه زیر برید و ارسال جدید انتخاب کنید تا دسته های موجود ببینید:
http://panel.pcnsms.ir/index.php?module=Bulks
من هم اینارو دیدم دوست من
و فرق اینقدر به نظر شما قبوله؟
توی نمونه گروه بندی اصناف بین 200-7000 تا شماره هست ولی در فایل بنده ماکسیمم 200 تا شماره که اونم از روزنامه جمع آوری شده
-
پاسخ : فروش سوزس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
سلام
من داخل پ.خ هم جواب تون دادم.گفتم که از اونجا دسته ها رو ببینید و گفتم متن کامل این تاپیک بخونید.
داخل متن تاپیک من گفتم که شماره ها فرق می کنه مثلا بانک ایرانسل و مشاغل مثال زدم گفتم مثلا بانک ایرانسل داخل سامانه به تفکیک استان هست اما ما براتون به تفکیک استان و شهر می فرستیم و گفتم که دسته بندی های مساغل با داخل سامانه فرق می کنه و متن تاپیک بخونید می بینید که من دقیقا گفتم بانک مشاغل دسته بندی هاش فرق می کنه.
من بهتون که گفتم برای بانک دقیق باید بانک ده رقمی خرید کنید.مثلا بهتون گفتم بانک دقیق تبریز 300 تومان هست.در صورتی که کل بانک غیر دقیق کشور ما به شما 45 دادیم. و گفتم که مثلا بانک دقیق تر تهران و شهر های دیگه 100 تومان هست.
اما شما همین بانک با خطای بیشتر خرید کردید.
موفق باشید
-
ممکن در مورد وب سرور های وایبر بیشتر توضیح بدید ؟
-
سلامهمون طور که شما با وب سرویس به سامانه ها وصل می شید و پیامک می فرستید به وب سرویس ما وصل می شید و پیام می فرستید. یا مثلا به سایت وایبرادز وصل می شید.موفق باشید
-
اگر بخواهیم وب سرور از خودمان باشه چی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
اگر بخواهیم وب سرور از خودمان باشه چی؟
سلام
روی سورس وب سرویس وجود دارد و کاربران تون به شما وصل می شوند و بعد وب سرویس شما به سایت ما وصل می شود.
برای ساخت سیستم جدا باید برنامه مخصوص تبلیغات وایبر بسازید و وب سرویس به اون اضاف کنید.
موفق باشید
-
سورسی که تحویل میدین امکان اتصال مستقیم به مگفا و.... هست و یا اپن سورس بودن برا تغییراتی که در برنامه نویسیش لازمه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سورسی که تحویل میدین امکان اتصال مستقیم به مگفا و.... هست و یا اپن سورس بودن برا تغییراتی که در برنامه نویسیش لازمه ؟
با سلام
سورس ، اپن سورس هست و به راحتی به هر کجا بخواهید می توانید وصلش کنید.
با ارائه مستندات هر سایت می توانیم به سایت مورد نظرتان وصلش کنیم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با سلام
سورس ، اپن سورس هست و به راحتی به هر کجا بخواهید می توانید وصلش کنید.
با ارائه مستندات هر سایت می توانیم به سایت مورد نظرتان وصلش کنیم.
موفق باشید
باگ ها به صورت رایگان پچ میشه ؟
و اینکه اگر امکان اضافی لازم داشته باشیم به چه صورت هست ؟
چه درگاه هایی به صورت رایگان به سیستم اضافه شده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
باگ ها به صورت رایگان پچ میشه ؟
و اینکه اگر امکان اضافی لازم داشته باشیم به چه صورت هست ؟
چه درگاه هایی به صورت رایگان به سیستم اضافه شده ؟
سلام
باگ های که از سورس باشند رایگان پچ می شوند.
امکانات اضافی خودتان به راحتی مثل ماژول می توانید طراحی کنید اما اگر بخواهید ما براتون انجام بدهیم با توجه به میزان کاری که می برد با دریافت هزینه براتون انجام می دهیم.
درگاه های ملت و پارسیان و زرین پال رایگان هست و اگر خودمان درگاهی اضاف کردیم به صورت رایگان برایتان ارسال می شود.
موفق باشید
-
سلام خدمت شما در مورد ارسال وایبر فرموده بودین به وب سرور ما وصل میشه ؟ برای این وب سرور به یک api مستقیم به وایبر متصل کردید ؟ یا نه به صورت کلیکی ؟
-
سلام
نه مستقیم به وایبر وصل نیست از برنامه های وایبر دسکتاپ استفاده می شود.
می توان به سامانه ای مثل وایبر ادز وصلش کرد و دیگه شما نیازی به سرور جداگانه و برنامه ندارید.
موفق باشید
-
ما دقیقا دنبال سامانه وایبردس هستیم بدون واسته
-
سلام
یا باید به سامانه های خارج وصل کنید یا برنامه مخصوص خودتون بسازید.
موفق باشید
-
شما برای ما این برنامه نویسی انجام میدید ؟
-
سلام
تصمیم داریم چنین برنامه ای برای فروش بذاریم اما زمانش مشخص نیست و ممکن است زیاد طول بکشد.
موفق باشید
-
تشکر در هر صورت شرکت ما نیاز داره اگر زود بنویسید شرکت ما خرید میکنه از شما چون حتما دنیال هستیم
-
با سلام
پس از آماده شدن اطلاع رسانی می کنیم.
موفق باشید
-
باسلام
من نتونستم وارد سامانه بشم. میگه اطلاعات صحیح نمی باشد. می خوام مدیریت رو ببینم.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborz94
باسلام
من نتونستم وارد سامانه بشم. میگه اطلاعات صحیح نمی باشد. می خوام مدیریت رو ببینم.
ممنون
سلام
متاسفانه یک عده بی حنبه بازی در آوردن ما هم پسوورد تغییر دادیم.پسوورد برایتان پ.خ شد.
موفق باشید
-
سلام،
آیا قابلیت ایجاد نمایندگی هم وجود داره؟
دمو را چطور میشه دید؟
-
اگر امکانش هست دمو برای بنده هم ارسال کنید. ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehregan
سلام،
آیا قابلیت ایجاد نمایندگی هم وجود داره؟
دمو را چطور میشه دید؟
سلام
بله شما می تونید نماینده بسازید و نمایندگان شما نیز می تونند نماینده بسازند و...
اطلاعات مدیریت نسخه دمو برایتان ایمیل شد.
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran18
اگر امکانش هست دمو برای بنده هم ارسال کنید. ممنون.
با سلام
پ.خ شد.
موفق باشید
-
با سلاام
در صورت امکان اطلاعات ورود ارسال بفرمایید
-
سلام
روی سورس دومین http://source.pcnsms.ir/ امکانات زیر نسبت به دومین خودتون http://panel.pcnsms.ir کمتره چرا ؟
جنسیت و ایرانسل
وپ
نظرسنجی
پیامک مناسبت
کد خوان
کاربران
***** پیامک
-
سلام
برای جنسیت و ایرانسل که باید بانک شمارش داشته باشید که بدون اون یعنی هیچ.
وپ هم که الان کلا غیر فعال هست
بقیه موارد برنامه نویسیشان فعلا انجام نشده و هر وقت انجام شد برایتان ارسال می شوند.
موفق باشید
-
سلام
سورس شما یه سری اشکالات دارد تصمیم گرفتیم پس از برطرف شدن مشکلات خریداری کنیم
مشکلات بررسی شده ما تا الان
1-در قسمت ارسال "درج به متون سریع" مشکل دارد
2-ارسال "متناظر" فایل نمونه ندارد
3-ارسال "هوشمند" فایل نمونه ندارد
4-ارسال "کشوری" امکان دریافت دانلود گزارش و دریافت شماره نیست
5-امکان دریافت دلایوری در پیام های ارسالی نیست
6-امکان دریافت خروجی اکسل در قسمت پیامهای ارسالی دریافتی نیست
7-امکان حذف پیام های ارسالی/دریافتی نیست
8-قسمت سفارش شماره هزینه خط را کسر نمیکند
9-قسمت سفارش "شماره جهت اختصاص به یکی از کاربران" کاربران زیر مجموعه نمایش نمیدهد
10-قسمت شارژ "درج فیش واریزی" فیش ثبت میشود ولی در پنل مدیریت امکان تایید وجود ندارد
11-قسمت نمایندگی "تعرفه ها" امکان ثبت تعرفه کمتر از تعرفه کنونی کاربر وجود دارد ک نباید این طور باشد
12-ارسال پیامک زماندار مشکل داره "قابل ویرایش نیست و در ساعت ارسال،ارسال انجام نمیشود
لطفا بفرمایید مشکل چند روز دیگر حل میشود
خواهشمندیم پس از حل مشکلات اطلاع دهید
منتظر پاسخ شما هستیم
باتشکر
-
با سلام
رفع شد و از طریق پ.خ اطلاع داده شد.
موفق باشید
-
یوزر پسورد admin لاگین نمیشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3.pirin
یوزر پسورد admin لاگین نمیشود
سلام
متاسفانه بعضی از افراد نسبت به تغییر پسوورد اقدام می کردند ماهم پسوورد تغییر دادیم.پسوورد برایتان پ.خ شد.
موفق باشید
-
سلام میشه تعرفه ارسال رو بگید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gnet
سلام میشه تعرفه ارسال رو بگید؟
سلام
تعرهف تون بستگی دارد که از کجا نمایندگی داشته باشید.اگر از ما بخواهید نمایندگی بگیرید به نوع پنل بستگی دارد.یکی از پنل های لینک زیر انتخاب کنید و عضو بشید تا تعرفه هارو ببینید:
panel.pcnsms.ir
موفق باشید
-
سلام
لطفا اطلاعات ادمین رو جهت تست ارسال نمایید
با سپاس فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystem
سلام
لطفا اطلاعات ادمین رو جهت تست ارسال نمایید
با سپاس فراوان
آقای رضائی اين يوزر سامان سيستم نيست.
لطفا مراقب باشيد که از اطلاعات سايتتون به اسم ما سوء استفاده ای نشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
آقای رضائی اين يوزر سامان سيستم نيست.
لطفا مراقب باشيد که از اطلاعات سايتتون به اسم ما سوء استفاده ای نشه.
سلام
ممنون بابت اطلاع تون.قبلا هم متوجه این موضوع شده بودم که یوزرشون شبیه شما هست.
موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamtermi
میشه یوزر پس تست بدین؟
سلام
پ.خ شد.
موفق باشید
-
با سلام
به مناسبت عید سید فطر 10 درصد تخفیف داده می شود.
موفق باشید
-
بادرود
قیمت اخر +دمو
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakhost
بادرود
قیمت اخر +دمو
با تشکر
با سلام
دمو پ.خ شد.قیمت 500 هزارتومان می باشد.در ضمن یک سری امکانات دیگر به سورس افزوده شده که با پرداخت هزینه بیشتر می توانیم در اختیار تان قرار دهیم.برای دیدن کامل امکانات اضاف شده به سایت partamsms.ir مراجعه نمایید.
موفق باشید