-
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
چطور میتونم تهیه کنم
من centos 6.6 میخوام
-
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
چطور میتونم تهیه کنم
من centos 6.6 میخوام
درسایت سفارش بدید
http://cp.bartarhost.in/cart.php?gid=2
-
سلام
پلان دوم با 250 g هارد چقدر میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mousavi.
سلام
پلان دوم با 250 g هارد چقدر میشه ؟
16000 تومان
-
سرورمجازی رم یک گیگابایت شما را دیروز ظهر سفارش دادیم ولی هنوز تحویل ندادید.
تا امشب میتوانید تحویل بدهید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
سرورمجازی رم یک گیگابایت شما را دیروز ظهر سفارش دادیم ولی هنوز تحویل ندادید.
تا امشب میتوانید تحویل بدهید؟
بنده تموم سفارشات رو تحویل دادم چک کنید اگر نبود تیکت کنیددرسایت تا بنده بررسی کنم باتشکر
-
ازشون وی پی اس گرفتم.
پشتیبانی بسیار خوب و تحویل سریع (برای من کمتر از یک ساعت طول کشید).
ممنونم.
-
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
قطعی نداریم ولی ابوز بیاد مشکل داره شما اگر سرور واقعا خوب میخواید باید سرور اختصاصی بخرید که با قیمت مناسب میتونم بهتون ارائه بدم
اگر که خیر سرور مجازی میتونم بهتون بدم
فعلا سرور پر شده انشالله در روز های اینده
- - - Updated - - -
با سلامی دوباره سرور سوم هم خریداری شد باتشکر
-
امروز سرور پنجمم هم از ایشون گرفتم، خوبیش اینه که هزینه تمدید و هزینه اولیه یکسان هستن.
برای دوستانی که ممکنه در مورد سرور ها سوال داشته باشن، سرور ها کیفیت مناسبی دارن، قطعی و کندی و ... نداشتم تو این چند روز.
-
سلام
سرور مجازی با رم 1 موجوده که سفارش بدیم؟
سلام و درود.
سرعت دانلود و همچنین اپتایم چطوریه؟
پیغام خصوصی لطفا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehryar
سلام
سرور مجازی با رم 1 موجوده که سفارش بدیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
سلام بله موجود هست
مرسی ممنون
یک عدد سفارش دادم انشالله که مشتری دائم بشیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehryar
مرسی ممنون
یک عدد سفارش دادم انشالله که مشتری دائم بشیم...
دوست عزیز لطفا سیستم عامل خودتون را ذکر کنید تا سرویس تحویلتون داده بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
دوست عزیز لطفا سیستم عامل خودتون را ذکر کنید تا سرویس تحویلتون داده بشه
همانطور که در تیکت هم عرض کردم لطفا ویندوز سرور 2008 یا 2003
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
سرویس 2008 تحویل شما داده شد
مرسی ممنون از لطف شما
جهت اطلاع سایر دوستان عرض میکنم سرویس ایشون نسبت به سرور قبلی من که از رد استیشن بود سرعت و کیفیت بسیار بیشتری داره تا این لحظه و راضی هستم
-
با سلام :)
1- در پست اول مشخصات سرور اول خورده بقیه سرور ها هم همین مشخصات را دارند ؟
2- سی پی یو 8 هسته ای است آیا هر کور که به وی پی اس اختصاص داده میشود باز هم بصورت شیر است ؟
3- نوع مجازی سازی ؟
4- مشکلی از بابت تورنت با سید بسته وجود دارد ؟
5- انکود ویدیو مشکلی ندارد ؟
6- کریو (یا هر قند شکنی) برای استفاده شخصی نصب میکنید ؟ هزینه ای دارد ؟ چقدر ؟
7- نمونه سرعت دانلود دارید بگذارید ؟ معمولا روی چند است ؟
8- پهنای باند لیمیت شده است ؟
9- برای خرید نیاز به ارسال تصویر کارت ملی و تاییده تلفنی و این چیزا هست ؟!
با تشکر از شما :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenovo
با سلام :)
1- در پست اول مشخصات سرور اول خورده بقیه سرور ها هم همین مشخصات را دارند ؟
2- سی پی یو 8 هسته ای است آیا هر کور که به وی پی اس اختصاص داده میشود باز هم بصورت شیر است ؟
3- نوع مجازی سازی ؟
4- مشکلی از بابت تورنت با سید بسته وجود دارد ؟
5- انکود ویدیو مشکلی ندارد ؟
6- کریو (یا هر قند شکنی) برای استفاده شخصی نصب میکنید ؟ هزینه ای دارد ؟ چقدر ؟
7- نمونه سرعت دانلود دارید بگذارید ؟ معمولا روی چند است ؟
8- پهنای باند لیمیت شده است ؟
9- برای خرید نیاز به ارسال تصویر کارت ملی و تاییده تلفنی و این چیزا هست ؟!
با تشکر از شما :53:
سلام
1.هر موقع سرور جدید خریداری بشه مشخصات رو میزنیم سرور جدید تفاوتی نمیکند فقط در سی پیو تفاوت دارد
2.هرکور سی پیو 1700 میباشد
3.vmware
4.بشدت ابوز میاد دوست عزیز
5.انکوئ ویدیو هم تست نشده اگر نرم افزار المان بهش گیر بده مجبوریم ببندیم
6.استفاده شخصی مشکلی ندارد و هیچ گونه مسئولیتیما نمی پزیریم
7.نمونه خیر اگر لینک دانلود کشور های خارجی داشته باشد خوب سرعت بالایی دارد بستگی پینگ به المان را دارد برای ایران روی 10 یا 15 هستش
8. پهنای باند کل سرور 30 ترابایت میباشد ما برای هر سرور نامحدود میدیم
9.مشخصات کامل شماره تماس کد ملی باید باشد
باتشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afsoongar
سلام
من هم در خواست خرید دادم
سرویس شما تیکت شد
-
سلام
سایتتون خراب شده کی درست میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afsoongar
سلام
سایتتون خراب شده کی درست میشه ؟
کوکی هاتونو پاک کنید
-
متاسفانه قالب سایت تان مشکل داره که این بر میگرده به ادرس دهی شما در تنضیمات whmcs وقتی میخواد عکس ها رو لود کنه مشکل داره نمیتونه ادرس پرتال رو بگیره ممنون میشوم چک کنید چون میخوام سفارش بدم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
متاسفانه قالب سایت تان مشکل داره که این بر میگرده به ادرس دهی شما در تنضیمات whmcs وقتی میخواد عکس ها رو لود کنه مشکل داره نمیتونه ادرس پرتال رو بگیره ممنون میشوم چک کنید چون میخوام سفارش بدم ...
از یاهو در ارتباط باشید
-
سلام
سرور رم 2 موجود هستش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
In-God-We-Trust
سلام
سرور رم 2 موجود هستش؟
سلام فعلا خیر
-
سلام
امکان دانلود از تورنت روی سرور ها هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afsoongar
سلام
امکان دانلود از تورنت روی سرور ها هست
خیر مشکل داره ابیوز میاد
- - - Updated - - -
فروش سرور دوباره اغاز شد
-
اگه میشه تیکت هارو پی گیری کنید
ای پی من ابیوز شده
لطفا پی گیری کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza1980
اگه میشه تیکت هارو پی گیری کنید
ای پی من ابیوز شده
لطفا پی گیری کنید
جواب تیکت شد
- - - Updated - - -
با سلام فروش دوباره آغاز شد
-
با سلام
یه سرور مجازی ویندوز برای مرور و دسترسی به وب سایت های تحریمی میخواستم. موجود دارید؟ چقدر طول میکشه تحویل بدید؟
ممنون مهندس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
با سلام
یه سرور مجازی ویندوز برای مرور و دسترسی به وب سایت های تحریمی میخواستم. موجود دارید؟ چقدر طول میکشه تحویل بدید؟
ممنون مهندس
بله هم امریکا هست هم المان
-
سلام قیمت رو افزایش دادی ؟ چرا اینقد زیاد ؟ من میخواستم تازه امروز سرویس سفارش بدم :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام قیمت رو افزایش دادی ؟ چرا اینقد زیاد ؟ من میخواستم تازه امروز سرویس سفارش بدم :|
بله فعلا سایت رو فروختیم با مدیریت جدید صحبت کنید جناب رحیمی
-
دوست گرامی
الان میشه از سایتتون خرید کرد یا خیر ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
دوست گرامی
الان میشه از سایتتون خرید کرد یا خیر ؟
بله از سایت برترهاست میشه دوست عزیز
-
سلام
سرور مجازی جهت انجام عملیات دانلود و آپلود نیاز داریم.
از رداستیشن دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
سرور مجازی جهت انجام عملیات دانلود و آپلود نیاز داریم.
از رداستیشن دارید؟
خیر فقط امریکا و ایران داریم
-
پنل ریبوت قبلا تو سایت بود ولی الان نیست چرا؟
-
یک سرور رم 1 سفارش داده شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid53214
یک سرور رم 1 سفارش داده شد
مدیریت عوض شده عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehryar
پنل ریبوت قبلا تو سایت بود ولی الان نیست چرا؟
مدیریت عوض شده تو سایت تیکت بفرمایید
- - - Updated - - -
فروش سرور مجازی آلمان با کیفیتی عالی قیمتی مناسب