-
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
سلام من درخواست درگاه مستقیم داده بودن از طریق ایمیل Serverhaa@Gmail.Com ممنون میشم بدونم تا کی حاضر میشه ؟
-
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverhaa
سلام من درخواست درگاه مستقیم داده بودن از طریق ایمیل
Serverhaa@Gmail.Com ممنون میشم بدونم تا کی حاضر میشه ؟
درود
معمولا در کمتر از 10 روز فعال می گردد اما ممکن است تاخیر از جانب psp نیز رخ دهید.
در تایم اداری مورد بررسی و خدمتتان اطلاع داده می شود
-
درگاه اختصاصی که ارائه میدید نیازمنده مقدر مینیمم تراکنش خاصی در روز یا ماه هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.:: Ali ::.
درگاه اختصاصی که ارائه میدید نیازمنده مقدر مینیمم تراکنش خاصی در روز یا ماه هست؟
خیر هیچگونه محدودیی در درگاه سیباپال وجود ندارد
می توانید با خیالی آسوده فعالیت حرفه ای خود را بدون کارمزد و تسویه حساب آنی استارت بزنید :)
-
با درود و احترام
بنده از عوامل سیباپال به خصوص جناب نصرآبادی عزیز کمال تشکر رو دارم .
بنده از بانک شهر ، پاسارگاد و پارسیان درگاه اختصاصی دارم . اما تمام این درگاه ها کنار گذاشته شده و فقط درگاه اختصاصی ملت + 3 درگاه اختصاصی سیباپال بر روی وب سایت شرکت فعال میباشد ... ( با این عمل و صفر شدن کارمزد درگاه ملت هم غیر فعال خواهد شد )
تا کنون هیچ مشکلی با سیباپال نداشته و مطمئن هستیم که از این پس هم نخواهیم داشت . واریز ها بسیار سریع ، بدون هزینه هستند و همینطور تیکت ها در کمترین زمان ممکن پاسخ داده میشود .
آن دسته از موجوداتی ( انسان که نمیشه گفت ، وقتی وجدان نباشه انسان بودن معنی نداره ) که قصد تخریب این شرکت رو دارند بدونند که سیباپال کاربرای ثابت خودش رو داره و حتی اگه کارمزد هم بگیره باز همراه سیباپال خواهند بود و همانطور که سیباپال همیشه در کنار کاربران خودش هست ما هم در کنار سیباپال هستیم .
این موارد رو به بنده از سر بی تجربگی و یا آشناییت نداشتن عرض نمیکنم ، بنده با تمام درگاه های واسط کار کرده ام . پی لاین ، جهان پی ، زرین پال ، جی پال و...
جایی که کاربر رو به شکل کیسه پول نمیبنه و از هر راهی برای پول در آوردن از کاربر استفاده نمیکنه برای ما قابل احترام هستش ...
ممنونم و تشکر بابت این هم خدمت و اللخصوص صداقتی که مجموعه سیباپال برای کاربران خود خرج میکنند .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با درود و احترام
بنده از عوامل سیباپال به خصوص جناب نصرآبادی عزیز کمال تشکر رو دارم .
بنده از بانک شهر ، پاسارگاد و پارسیان درگاه اختصاصی دارم . اما تمام این درگاه ها کنار گذاشته شده و فقط درگاه اختصاصی ملت + 3 درگاه اختصاصی سیباپال بر روی وب سایت شرکت فعال میباشد ... ( با این عمل و صفر شدن کارمزد درگاه ملت هم غیر فعال خواهد شد )
تا کنون هیچ مشکلی با سیباپال نداشته و مطمئن هستیم که از این پس هم نخواهیم داشت . واریز ها بسیار سریع ، بدون هزینه هستند و همینطور تیکت ها در کمترین زمان ممکن پاسخ داده میشود .
آن دسته از موجوداتی ( انسان که نمیشه گفت ، وقتی وجدان نباشه انسان بودن معنی نداره ) که قصد تخریب این شرکت رو دارند بدونند که سیباپال کاربرای ثابت خودش رو داره و حتی اگه کارمزد هم بگیره باز همراه سیباپال خواهند بود و همانطور که سیباپال همیشه در کنار کاربران خودش هست ما هم در کنار سیباپال هستیم .
این موارد رو به بنده از سر بی تجربگی و یا آشناییت نداشتن عرض نمیکنم ، بنده با تمام درگاه های واسط کار کرده ام . پی لاین ، جهان پی ، زرین پال ، جی پال و...
جایی که کاربر رو به شکل کیسه پول نمیبنه و از هر راهی برای پول در آوردن از کاربر استفاده نمیکنه برای ما قابل احترام هستش ...
ممنونم و تشکر بابت این هم خدمت و اللخصوص صداقتی که مجموعه سیباپال برای کاربران خود خرج میکنند .
با تشکر
تشکر جناب دریاسری عزیز
از لطف و همراهی شما و دیگر کاربران گرامی متشکریم.
دیگر دوستان نیز می توانند از خدمات حرفه ای و بدون کارمزد سیباپال استفاده نمایند :)
-
سیباپال که از روز اول امد و اینجا پست گذاشت و معرفی کردند همان اول با 6 درگاه فعال بانکی امدند جلو کسی که با 6 درگاه بانکی داره از روز اول راه اندازی سایت بدانید چه اعتبار و انگیزه ای داشت که اینطور قوی پیش گرفت و امد جلو خوب معلوم هست که عاقبت و ایندش این میشه :) ( نظر شخصیم هست )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سیباپال که از روز اول امد و اینجا پست گذاشت و معرفی کردند همان اول با 6 درگاه فعال بانکی امدند جلو کسی که با 6 درگاه بانکی داره از روز اول راه اندازی سایت بدانید چه اعتبار و انگیزه ای داشت که اینطور قوی پیش گرفت و امد جلو خوب معلوم هست که عاقبت و ایندش این میشه :) ( نظر شخصیم هست )
نظر لطف شماست
تنها حدود ۱ سال از فعالیت سیباپال می گذرد و موارد دیگری نیز در حال اضافه شدن می باشد
ان شاء الله با جلب رضایت ۱۰۰٪ کاربران می توانیم به اهداف خود برسیم و این شروع کار می باشد!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdizade
سلام جناب مهدیزاده
فعال گردید.
امیدواریم دوستان کمتر حرکت غیراخلاقی انجام دهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
سلام جناب مهدیزاده
فعال گردید.
امیدواریم دوستان کمتر حرکت غیراخلاقی انجام دهند
سلام
ممنون از تلاش شما .
فقط ممنون میشیم شماره تماس ثابت شرکت + همراه در دسترس در سایت قرار بدید .
لینک : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141061
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
حتما جناب جنت مکان
شماره جدید شرکت امروز درج خواهد شد.
-
سلام
ببخشید سایت برای بنده هنوز بالا نمیاد
دلیلش چیه عزیز ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
ببخشید سایت برای بنده هنوز بالا نمیاد
دلیلش چیه عزیز ؟
با سلام و عرض ادب
سایت در دسترس می باشد.
لطفا با یکی از آدرس های زیر وارد شوید
https://sibapal.com
http://sibapal.ir
-
با تشکر فراوان از سیباپال بخاطر امکانات اختصاصی که گذاشته و همچنین کارمزد کمی که گذاشته
بخش تیکتینگشون خیلی قوی داره عمل میکنه و در کمترین زمان ممکن تسویه هارو هم انجام میدن
با توجه به ارسال یکی از دوستان که گفتن تیکت زدن تا کارمزدشون صفر شد باید اعلام کنم که بخاطر خدمات فوق العادشون که کاملا ازشون راضی هستم اصلا تیکتی هم نمیزنم که کارمزدمو وردارن چون کاملا به پرداخت این کارمزد کم در کنار سرویس فوق العادشون راضی هستم (برای اطلاع هم کارمزدای من از جیب مشتری نمیره و کارمزدم رو روی کسر از حساب خودم تنظیم کردم)
بازم متشکرم سیباپال بخاطر سرویست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasleghermez
با تشکر فراوان از سیباپال بخاطر امکانات اختصاصی که گذاشته و همچنین کارمزد کمی که گذاشته
بخش تیکتینگشون خیلی قوی داره عمل میکنه و در کمترین زمان ممکن تسویه هارو هم انجام میدن
با توجه به ارسال یکی از دوستان که گفتن تیکت زدن تا کارمزدشون صفر شد باید اعلام کنم که بخاطر خدمات فوق العادشون که کاملا ازشون راضی هستم اصلا تیکتی هم نمیزنم که کارمزدمو وردارن چون کاملا به پرداخت این کارمزد کم در کنار سرویس فوق العادشون راضی هستم (برای اطلاع هم کارمزدای من از جیب مشتری نمیره و کارمزدم رو روی کسر از حساب خودم تنظیم کردم)
بازم متشکرم سیباپال بخاطر سرویست
از لطف شما متشکریم و تنها انجام وظیفه می باشد.
دیگر کاربران گرامی انجمن میتوانند بدون پرداخت هزینه درگاه اختصاصی خود را از ملی , سامان و فن آوا با کارمزد 0 درصد دریافت نمایند.
-
با سلام ایا این امکان هنوز برقرار است ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
با سلام ایا این امکان هنوز برقرار است ؟
درود
بله میتوانید از خدمات حرفه ای سیباپال به صورت رایگان استفاده نمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
درود
بله میتوانید از خدمات حرفه ای سیباپال به صورت رایگان استفاده نمایید
سلام.ببخشید برای شما چه سودی داره که رایگان میدید؟مگه میشه بدون سود این همه خدمات بدید؟حتما سودی واستون داره
بعد سوال دیگر این که بانک ملت رو هم در لیست تون بذارید.اکثر جا ها بانک ملت رو برای مچ کردن با سیستمشون انتخاب کرده اند. قصد ندارید درگاه اختصاصی ملت رو هم ارائه بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
سلام.ببخشید برای شما چه سودی داره که رایگان میدید؟مگه میشه بدون سود این همه خدمات بدید؟حتما سودی واستون داره
بعد سوال دیگر این که بانک ملت رو هم در لیست تون بذارید.اکثر جا ها بانک ملت رو برای مچ کردن با سیستمشون انتخاب کرده اند. قصد ندارید درگاه اختصاصی ملت رو هم ارائه بدید؟
درود
فعالیت شرکت گسترده می باشد و این نیز جزو سیاست کاری است.
در حال حاضر امکان ارائه درگاه ملت وجود ندارد
-
کاربران گرامی انجمن میتوانند درخواست درگاه اختصاصی خود را از طریق تیکت ارسال نمایند تا ترمینال به نام فروشگاه شما , بدون هیچ اسمی از سیباپال در رفت و برگشت , بدون کارمزد به همراه تسویه حساب آنی فعال گردد