پاسخ : دانلود فیلم ۵۰ گیگابایتی در ۷ دقیقه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
اتفاقا همین های وب زنگ زدم پشتیبانش پرسیدم این اینترانت که روی سایت هم دربارش نوشتین چه طوری باید تهیه کنم؟گفتن اطلاعیه های روی سیات رو از روی خود سایت پی گیری کنید ما اطلاع نداریم.
والا من یکی دو باز باهاشون در تماس بودم که اولیش موقع خرید بود دومیش هم 25ام ماه قبل بود که 48 ساعت قطع کرده بودن (البته چن روز قبلش اطلاع دادن قطع میشه)
تو همین یکی دو بار هم ازشون عیب و ایرادی ندیدم. لا اقل دانش فنی شون خوبه. مثل پشتیبانی 2020 مخابرات ارومیه نیستن که تا زنگ میزدی انگار تازه از خواب بیدار شده اصلا حوصله نداشت جواب بده !
سلام
دوستانی که از مخابرات اینترنت 2مگ حجمی + شبانه رایگان دارند سرعت دانلودشون چنده
الان من 6 ماه 208 تومان میدم ماهانه 8 گیگ حجم و شبانه رایگان سرعت دانلودم رو 210-220 کیلوبایت هست
زمانی که اینترنت میگرفتم مسئولش گفت سرعت دانلودت که رو 512 کیلوبیت 80 کیلوبایت داری رو 2 مگ 350 میده ولی 210 شد سرعت دانلودم
دوستان دیگر سرعت دانلودشون چطور هست ؟ این سرعت نسبتا پایین نیست از اون چیزی که باید باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
دوستانی که از مخابرات اینترنت 2مگ حجمی + شبانه رایگان دارند سرعت دانلودشون چنده
الان من 6 ماه 208 تومان میدم ماهانه 8 گیگ حجم و شبانه رایگان سرعت دانلودم رو 210-220 کیلوبایت هست
زمانی که اینترنت میگرفتم مسئولش گفت سرعت دانلودت که رو 512 کیلوبایت 80 کیلوبایت داری رو 2 مگ 350 میده ولی 210 شد سرعت دانلودم
دوستان دیگر سرعت دانلودشون چطور هست ؟ این سرعت نسبتا پایین نیست از اون چیزی که باید باشه؟
ببین عزیزم...
وقتی میگن 512 کیلو بیت یعنی چی؟!!
هر 8 بیت، برابر است با 1 بایت
پس وقتی میگن 512 کیلوبیت یعنی 512 رو بر 8 تقسیم کنی تا 64 بایت در بیاد
هر 1000 بایت هم برابر با 1 مگابایت هست.
پس سرعت اینترنت شما که 2 مگابیت پر سکند هست ،یعنی حدود 256 کیلو بایت در ثانیه دانلود میده.
سرعتت رو هم با نرم افزار NetWorx اندازه گیری کن
اینا فکر سرعت 1000 مگابیتی هستند ما هم همچنان درگیر لنگر کشتیهامون تا اینترنتمون قطع نشه!! :106:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
ببین عزیزم...
وقتی میگن 512 کیلو بیت یعنی چی؟!!
هر 8 بیت، برابر است با 1 بایت
پس وقتی میگن 512 کیلوبیت یعنی 512 رو بر 8 تقسیم کنی تا 64 بایت در بیاد
هر 1000 بایت هم برابر با 1 مگابایت هست.
پس سرعت اینترنت شما که 2 مگابیت پر سکند هست ،یعنی حدود 256 کیلو بایت در ثانیه دانلود میده.
سرعتت رو هم با نرم افزار NetWorx اندازه گیری کن
دوست عزیز این موارد رو من قبلا یاد گرفتم اون هم یه غلط املایی بود که اصلاح شد. کسی که فرق کیلو بایت و کیلوبیت رو ندونه نباید حرف از هاستینگ و .. بزنه.
می خوام ببینم در شهر های دیگر هم اینطور کم فروشی دارند یا نه! که به جای 256 سرعت 220 بدند یا فقط قزوین اینطوره
جالبه یعنی در سرعتی حد یک سرور از رداستیشن با پورت کامل
و سرعت ما کمر از پورت اختصاص داده شده به یک هاست رایگان!
من موندم این همه زبان درازی خیلی از مسئولین و حتی بعضی از دوستان در خود همین انجمن به قول خودشون در مقابل دنیای خارج اینجا دیگه چرا ساکت میشن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
دوست عزیز این موارد رو من قبلا یاد گرفتم اون هم یه غلط املایی بود که اصلاح شد. کسی که فرق کیلو بایت و کیلوبیت رو ندونه نباید حرف از هاستینگ و .. بزنه.
می خوام ببینم در شهر های دیگر هم اینطور کم فروشی دارند یا نه! که به جای 256 سرعت 220 بدند یا فقط قزوین اینطوره
آره اتفاقا. من هم تعجب کردم ، گفتم طرفو نگاه، هنوز فرق بین بیت و بایت رو نیمدونه اومده سرور میفروشه :))
شما سرعت اینترنتت رو با چی اندازی میگیری؟ با NetWorx باید بگیریا ، چون بقیه خطا دارند.
در کرج و هشتگرد که ما هستیم سرعت ADSL مخابرات میزون میزونه.
والا من خودم سرعت نمی خوام حجم ارزون و زیاد می خوام کارمون شده فقط خرید حجم
به نظر من هم های وب فعلا در زمینه سرعت و حجم خیلی خوبه
تا چند روز پیس 40 گیگ ماهانه داشت 32 تومن که نمیدونم چرا برش داشتن
در هر صورت طرح های دیگه فشفشه داره که مناسب تر از شرکت های دیگه است
سرعتش هم خوبه، با سرعت 2مگ فیلم 1گیگ و 100 کیلوبایتی رو تو کمتر از 20 دقیقه دانلود کردم
جدا از بحث سرعت قیمت اینترنت اینجا از انگلیس خیلی ارزونتره به دلایلی که ...
در کل توی ایران همچین سرعتیم بیاد با اون قیمت کسی نمی خره همین های وب فعلا قیمتش
خیلی مناسبه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
جدا از بحث سرعت قیمت اینترنت اینجا از انگلیس خیلی ارزونتره به دلایلی که ...
در کل توی ایران همچین سرعتیم بیاد با اون قیمت کسی نمی خره همین های وب فعلا قیمتش
خیلی مناسبه
موفق باشید
دوست عزیز گرانتر نیست اونجا ... اونجا برای شغل و کارشون چند برابر ما حقوق میگیرن و برای تعادل اقتصاد و استفاده کنترل شده این تعرفه هاشون طبیعیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NewConfig
دوست عزیز گرانتر نیست اونجا ... اونجا برای شغل و کارشون چند برابر ما حقوق میگیرن و برای تعادل اقتصاد و استفاده کنترل شده این تعرفه هاشون طبیعیه
اونجا همه چیز قیمت واقعی خودشو داره برای همین ...
ولی خب قطعا 100 یا 200 پوند برای ما واسه اینترنت خانگی بصورت ماهیانه زیاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fasterhost
اونجا همه چیز قیمت واقعی خودشو داره برای همین ...
ولی خب قطعا 100 یا 200 پوند برای ما واسه اینترنت خانگی بصورت ماهیانه زیاده
انگلیس حقوق یک کارگر و کارمند ساده ساعتی 6 پونده و روزی 8 ساعت حدودا در ماه میشه 1500 پوند یعنی 1/15 حقوق یک کارگر ساده !
فکر نکنم زیاد باشه اونجا
اینجا همین اینترنت 128 "کیلوبیت" هم میگن واسمون زیادیه واسه همین اینقدر لطف دارن و فیــلترینگ هم بهش اضافه میکنن
تو ایران حقوق یک روز یه کارگر میشه 6 پوند (30 هزار تومان) :| خب طبیعیه اونجا پولی واسشون نباشه
این رو به یکی مثل من بدن باید ماهی 500 خرج هارد کنم
باید برم از نزدیک بهش دست بزنم =p~