پاسخ : سوالاتی در مورد سیتریکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n.m.t.u.1986
اونجا می خواستم پست بدم ولی نشد
ممنون دوست عزیز
مثل اینکه وی پی اس من هم از همین نوع ovh هست
لطفا برای من هم بفرستین
با تشکر
شما باید کنسول بدین من خودم تست کنم
سلام
ممننون از جوابتون
من دسترسی به کنسول رو ندارم ازشون پرسیدم ببینم چی جواب میدن!!
اون اموزشی که صفحه قبل لینک دادید هم اول باز میشد ولی الان باز نمیشه نمی دونم چرا ؟!! مثل اینکه سایت مشکل داره لینکهای دیگه هم همینطورین
شما تو یاهو انلاین هستین ؟
چند سوال درباره میکروتیک داشتم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n.m.t.u.1986
سلام
ممننون از جوابتون
من دسترسی به کنسول رو ندارم ازشون پرسیدم ببینم چی جواب میدن!!
اون اموزشی که صفحه قبل لینک دادید هم اول باز میشد ولی الان باز نمیشه نمی دونم چرا ؟!! مثل اینکه سایت مشکل داره لینکهای دیگه هم همینطورین
شما تو یاهو انلاین هستین ؟
چند سوال درباره میکروتیک داشتم
ممنون
بله Yahoo ID ــــــم توی پروفایلم هست
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
لینک های آموزش هم درست شد
ممنون من الان انلاین هستم تو یاهو ولی هرچی براتون پیغام می فرستم جواب نمی دید
لینک هنوزم مشکل داره
این ای دی من تو یاهو لطفا ادد کنید : nemanaldin
دوست عزیز روی با حالت (HVM(Other Install Media هر سیستم عاملی رو میشه نصب کرد کافیه اینو بهشون بگید و لینک iso میکروتیک رو بهشون بدید تا براتون نصب کنن گرچه اینم بگم میکروتیک زیاد خوب کار نمیکنه روی سیتریکس و مشکلش اینجاست چون تولز نداره و ساپورت هم نمیشه، نمیتونین رو حالت PV Mode نصب کنین و سرعت شبکشم خیلی میاد پایین...
سلام امیدوارم خوب باشید میشه لایسنس xen app رو به من هم بدید ؟ خیلی ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranspace
لازم می دونم چند تا نکته در مورد esxi و citrix عنوان کنم:
1- citrix گفته میشه که bare metal هست و مستقیم روی سیستم نصب و میشه و در اصل هم به همین صورت هست اما در واقع هسته سیستم عامل بر اساس redhat می باشد و کسانی که با آم کار کرده اند به وضوح این نکته را متوجه می شوند.
2- سیستم عامل سیتریکس به صورت 32 بیتی i686 می باشد اما مجازی ساز آن به صورت 64 بیتی می باشد برای حداکثر بهره وری از سیستم( به نقل از وب سایت سیتریکس).
3- داشتن نرم افزار کنسول کاربری مدیریت سیتریکس در محیط ویندوز و عدم وجود کنسول تحت وب برای مدیریت کامل.
4- وجود کنترل پانلهای تحت وب مثل xencenterweb و xvpsource برای اعمال اصلی وی پی اس مانند ریبوت، استارتو.. بر خلاف esxi .
5- استفاده از تکنولوژی para virtualization در سیتریکس و به اشتراک گذاری مستقیم سخت افزار و سرعت فوق العاده بالا شبکه و هارد دیسک بر خلاف esxi که از تکنولوژی full virtualization استفاده می کند و همه اجزای سیستم از قبیل network inteface ,hard disk و ... را شبیه سازی کرده و سرعت هارد دیسک و شبکه در این سیستمها به شدت پایین می باشد.
6- عدم امکان oversell کردن در سیتریکس بر خلاف esxi یکی از برتریهای این سیستم نسبت به vmware در جهت منافع کاربر و ضرر وب مستر می باشد :d ویژه دوستانی که oversell می کنن سراغ این سیستم نرید که با مشکل مواجه می شید گرچه خود ما استفاده می کنیم و اور سل هم نمی کنیم.
7- امکان بک آپ گیری هر وی پی اس به صورت مستقل و کل سرور به صورت یک جا با حجم فو ق العاده کم( اگر یک هارد دیسک 40 گیگابایتی برای وی پی اس تعریف کرده باشین و تنها 2 گیگ اططلاعات داشته باشین روش فقط همون 2 گیگ بک آپ گرفته میشه و نه 40 گیگ!) و امکان ایجاد فایل batch با crontab و بک آپ گیزی خودکار .
8- داشتن نسخه فری با امکانات کامل و تنها گرفتن لایسنس با اعتبار سالیانه و قابل تمدید در هر سال.
9- امکان انتقال آنلاین وی پی اس ها (livemotion) از یک سرور به سرور دیگر توسط نسخه فری این نرم افزار در صورت مشابه بودن سخت افزار مبداً و مقصد( در صورت استفاده از نسخه پولی امکان انتقال به صورت آنلاین حتی در صورت مشابه نبودن سخت افزارها امکان پذیر است).
10- استفاده از تکنولوژی hvm و و توانایی نصب هر سیستم عامل و حتی نصب مجازی ساز vmware بر روی آن( که این امکان به صورت بر عکس و روی vmware وجود ندارد).
11- توانایی تعریف تعداد هسته سی پی یو مقدار رم و تنظیم سرعت دسترسی به شبکه برای هر وی پی اس.
12- اضافه شدن قابلیت جدید تعریف رم جایگزین( burst) و نه swap space در ورژن جدید این نرم افزار برای هر وی پی اس(نسخه پولی).
13- عدم وجود قابلیت پک کردن پهنای باند مورد استفاده توسط وی پی اس.
14- توانایی تعریف اینترفیسهای داخلی(شبکه محلی بین vps ها) و اینترفیسهای خارجی به صورت نا محدود.
15 - داشتن tools برای سیستم عاملهای مختلف برای فعال کردن حالتهای pv در سیستم عامل لینوکس و ویندوز برای بالا بردن سرعت وی پی اس به صورت چشمگیر بر خلاف vmware tools که هیچ تاثیری در سرعت وی پی اس ندارد.
16- امکان مونت کردن ایمیجهای مختلف به هر وی پی اس با استفاده از یک دستور ساده و توانایی ایجاد تمپلیت از هر وی پی اس و ساختن وی پی اس جدید بر اساس آن تمپلیت.
این یعنی یک vps باز می تونه vps بده ؟؟؟!!!؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
بله .
بعد همونجوری به صورت Default مراحل ساخت VM رو باید بریم و فقط اون تیک هم که مربوط به Bios هست رو بزنیم ؟
دقیقا ..
این به نظر من تنها برتری سیتریکس نسبت به وی ام ویر هیمن هست .....
من نصب وی ام ویر روی سیتریکس رو تست کردم ولی جواب نداد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
سیتریکس روی سیتریکس چی ؟؟ بعد اون تیک رو هم زده بودین ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
با ارور پاور روبرو شدید یا سی پی یو ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soroushhost
سیتریکس روی سیتریکس چی ؟؟ بعد اون تیک رو هم زده بودین ؟؟
اینو تست نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
اینو تست نکردم
من همه ی سرور هام پر هستند الان، سرور جدید تا اخر هفته می گیرم تست می کنم خبر می دم !
تست شد و جواب داد
ولی به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم
مشخصات سرور اصلی که تست کردیم به صورت زیر میباشد
Dual CPU Xeon E5620, 8x 2.4 GHz
24 GBram
2x 1000 GB Samsung SpinPoint F3 Desktop Class
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
تست شد و جواب داد
ولی به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم
مشخصات سرور اصلی که تست کردیم به صورت زیر میباشد
Dual CPU Xeon E5620, 8x 2.4 GHz
24 GBram
2x 1000 GB Samsung SpinPoint F3 Desktop Class
چرا ؟؟ خیلی کیفیت پایین بود ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
اصولی نیست !
:-b نمی دونم والا
سلام به همه دوستان.
من یک سرور HP ML570 G3دارم که روی آن سیتریکس زن سرور را نصب کردم و xencenter را روی کامپیوتر خودم.
حالا میخوام یک VM با تمپلیت ویندوز اجرا کنم که ERROR می دهد.ولی اگر لینوکس نصب کنم مشکلی ندارد.عکس پیغامی که بهم میدهد را میزارم.
لطفا کمکم کنید.ممنون
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
در ضمن آدرس سایتی که باید در آن مشخصات خود را وارد کنید تا سیتریکس فایل رجیستری XEN را برای شما ارسال کند.
https://activate.vmd.citrix.com/manual_activation.php
HVM is required for this operation