-
پاسخ : اسکریپت رایگان ViP Tooles با امکانــــــــــــــــــــ ـــــــات کاملا متفاوت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
شما در این انجمن به دو صورت می توانید محصول را ارائه دهید.
1- به صورت غیر رایگان که در این صورت باید تاپیک در بخش فروش ایجاد فرمائید و کلیه شرایط و توضیحات را قرار دهید
2- به صورت رایگان و قرار دادن لینک محصول یا خدمات و ....
در حال حاضر تاپیک شما در بخش فروش قرار ندارد. اعلام فرموده اید اسکریپت رایگان است به جزء مازول ها. موظف هستید لینک دانلود مستقیم اسکریپت + راهنمای نصب را پابلیک کنید و در پست اول همین تاپیک قرار دهید.
لطفا بعد از قرار دادن لینک موضوع را اطلاع دهید. در غیر این صورت مطابق با قوانین سایت برخورد خواهد شد
رامین جان دقیقا حرف دل منو زدی !!! فکر کنم این مشکل واسه اسکریپت cardstore هم هست.برسی کنید
-
پاسخ : اسکریپت رایگان ViP Tooles با امکانــــــــــــــــــــ ـــــــات کاملا متفاوت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
رامین جان دقیقا حرف دل منو زدی !!! فکر کنم این مشکل واسه اسکریپت cardstore هم هست.برسی کنید
دوست عزیز مگه لینک ورژن یک به صورت رایگان برای دانلود گداشته نشده؟؟؟
واقعا اگه میدونستم حرف دلتون اینه زود بهش رسیدگی می کردم اگه نگاه کنید می بینید ورژن یک رایگانه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
شما در این انجمن به دو صورت می توانید محصول را ارائه دهید.
1- به صورت غیر رایگان که در این صورت باید تاپیک در بخش فروش ایجاد فرمائید و کلیه شرایط و توضیحات را قرار دهید
2- به صورت رایگان و قرار دادن لینک محصول یا خدمات و ....
در حال حاضر تاپیک شما در بخش فروش قرار ندارد. اعلام فرموده اید اسکریپت رایگان است به جزء مازول ها. موظف هستید لینک دانلود مستقیم اسکریپت + راهنمای نصب را پابلیک کنید و در پست اول همین تاپیک قرار دهید.
لطفا بعد از قرار دادن لینک موضوع را اطلاع دهید. در غیر این صورت مطابق با قوانین سایت برخورد خواهد شد
مشکلی نیست دوست عزیز در پ خ باهاتون صحبت می کنم
-
سلام
الان لینک دانلود این اسکریپت کجاست؟؟ ما که لینک دانلودی توی پست پیدا نکردیم :d
-
نقل قول:
اسکریپت رایگان ViP Tooles با امکانــــــــــــــــــــ ـــــــات کاملا متفاوت
خوب عزیزم اگه رایگان که دست شما درد نکنه لینک بدین .
اگر نیست این اسم تاپیک گمراه کننده رو بردارید .
لینکی من ندیدم .
در ضمن اگر برای فروش هست فکر نکنم این بخش از سایت برای فروش باشه ؟:-?
-
سلام ..... سرویس ما رو تحویل دادند و محیط خوب و کاربرند پسندی داره ... و تغییراتی هم که میخواستیم زحمت کشیدن و فیکس کردن .... پشتیبانیشون هم تا الان بیشتر مواقع انلاین بودند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
سلام ..... سرویس ما رو تحویل دادند و محیط خوب و کاربرند پسندی داره ... و تغییراتی هم که میخواستیم زحمت کشیدن و فیکس کردن .... پشتیبانیشون هم تا الان بیشتر مواقع انلاین بودند
داداش میشه برای من ادرس سایتتو بفرستی نگاه کنم ؟ چون تو دمو های اینجا صفحه دانلود کاربر قرار نگرفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
داداش میشه برای من ادرس سایتتو بفرستی نگاه کنم ؟ چون تو دمو های اینجا صفحه دانلود کاربر قرار نگرفته
چی لازم دارید براتون بفرستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
چی لازم دارید براتون بفرستم
صفحه دانلود فایل
-
سلام
هنوز فروش دارین؟
من این اسکریپت رو میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
صفحه دانلود فایل
فایل تست برای دانلود گذاشته شده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shoplex
سلام
هنوز فروش دارین؟
من این اسکریپت رو میخوام
بله دوست عزیز
-
یکی از دوستان نصب کرده و در لود مشکل داره.
آیا مورد از اسکریپت است یا اضافتی که ایشان نصب نموده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
یکی از دوستان نصب کرده و در لود مشکل داره.
آیا مورد از اسکریپت است یا اضافتی که ایشان نصب نموده ؟
کی نصب کرده؟؟
-
من ان اسکریپت رو میخام.
لینک خرید ماژول ها کجا هستند؟
-
قابلیت نصب چند مرتبه هست ؟
درگاه کارت فن آوا هم امکانه استفاده داره ؟
-
سلام
لینک دریافت رو برای بنده هم ارسال کنید .
نکته : پنل دمو کار نمیکنه و لینک فایل تست دانلود نیز کار نمیکنه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PiterBishab
قابلیت نصب چند مرتبه هست ؟
درگاه کارت فن آوا هم امکانه استفاده داره ؟
اگه دامین ها به اسم خودتون باشه تا ب نهایت
درگاه هم اگه بخواهید نوشته میشه براتون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shoplex
من ان اسکریپت رو میخام.
لینک خرید ماژول ها کجا هستند؟
مبلغ دلخواه
مبلغ مورد نظر پرداخت و براتون نصب میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
لینک دریافت رو برای بنده هم ارسال کنید .
نکته : پنل دمو کار نمیکنه و لینک فایل تست دانلود نیز کار نمیکنه !
دوست عزیز خود اسکریپت رایگانه فقط درگاه ها و اطلاع رسانی پولی خواهد بود
دمو هم درست شد
-
منظور بنده همون ارسال لینک دانلود اسکریپت + آموزش بود ، همچنین تخفیف خرید ماژول ها .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
منظور بنده همون ارسال لینک دانلود اسکریپت + آموزش بود ، همچنین تخفیف خرید ماژول ها .
کلیه نصب و پیشتیبنی با خود بنده خواهد بوذ
برای تخفیف هم اگه کل ماژل هارو بخواهید در خدمت تون هستم
-
هزینه کد تم برای این اسکریپت چیه ؟؟
psd از خودمون باشه فقط شما کدش کنید .
اگه ارزون باشه از شما میخوایم این اسکریپت و ماژول هارو
- - - Updated - - -
PSD از خودمون باشه فقط شما کدش کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
psd از خودمون باشه فقط شما کدش کنید .
- - - Updated - - -
PSD از خودمون باشه فقط شما کدش کنید .
در یاهو پیام بدید
-
با عرض سلام، بنده این اسکریپت رو نیاز دارم
ممنون میشم اطلاعات تماس و لینک اسکریپت رو برام ارسال کنید، سپاس
-
دوستانی که این اسکریپت رو نصب کردند. خواهشا یه آمار ازین اسکریپت,نحوه پشتیبانی ,نحوه عملکرد اسکریپت بدند.
-
با سلام
در صورت امکان آدرس دریافت اسکریپت را ارسال کنید .
-
واقعا هیشکی از این اسکریپت استفاده نمیگنه؟
ممنون میشم اگه کسی در حال استفاده هست مزایا و معایبشو بگه
-
دوست عزیز اسکریپت در حال تغییراتی هست
تا چند روز آینده ورژن جدید انتشار میشه
کسانی هم که استفاده می کنند در این انجمن نیستند..... پ خ بدید نمونه هارو بهتون بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز اسکریپت در حال تغییراتی هست
تا چند روز آینده ورژن جدید انتشار میشه
کسانی هم که استفاده می کنند در این انجمن نیستند..... پ خ بدید نمونه هارو بهتون بدم
سلام.چند روز شد نزدیک یک هفته
مثله اینکه حالا حالاها اکی نمیشه.
اسکریپت خوبی به نظر میرسید(دید بصری)
به هر حال ممنون