نمونه کار شما رو میشه پ.خ کنین؟
با این شرایطی که گفتی ارزشش رو داره
نمایش نسخه قابل چاپ
نمونه کار شما رو میشه پ.خ کنین؟
با این شرایطی که گفتی ارزشش رو داره
سلام.
لطفا قیمت و مدت زمان انجام کار رو برای این کلید واژهها اعلام بفرمایید:
reverse ip lookup
reverse lookup
network tools
reverse ip
بر روی این قالب انجام خواهد شد:
http://www.hamidsoltani.name/temptest/
نام کاربری و رمز عبور: webhosting
نام دامنه reversemonster.net خواهد بود. روی سرور اختصاصی همراه با گواهی ssl معتبر آپلود خواهد شد.
امکان ایجاد تغییر در متن و طراحی صفحه اول به صورت جزئی وجود داره. این مشکل ساز خواهد بود؟ به علت اختصاصی بودن وبسایت و ارزش زیاد دیتابیس متاسفانه امکان ارائه دسترسی وجود نداره، اما تمام تغییرانی که بفرمایید فورا انجام خواهند شد.
همچنین بفرمایید که راهی که دارید، امکان سندباکس شدن رو در پی داره یا نه؟ چون یک سری راه هست که سریع جواب میدن ولی این احتمال رو به همراه داره.
ارادتمند.
باسلام
همین تاپیک مطالعه کنید نمونه ها ذکر شده
لطف دارید
- - - Updated - - -
باسلام
درابتدا باهام تماس بگیرید لطفا09107588129
درمورد دسرسی چشم میگم خودتون انجام بدید
اولا سندباکس یک کشف جدید هنوز گوگل تاییدش نکرده اما:سندباکس فقط درزمان افتتاح سایت احتمال داره رخ بده و اگه هم رخ بده خیلی سریع میشه رفعش کرد چون گوگل توجه خاصی روش نداره
ولی درکل نه سندباکس نمیشه
شما سئو اولیه سایت و رفه ایرادات کد نویسی سایت هم انجام میدین
هزینه
من سایتم تو قالب ش یکم اشکالات کد نویسی داره.سو اولیه سایت که رو قالب انجام میشه
خطای1:عنوان سایتت طولانیه
2-عنوان+توضیحات+کلمات کلیدی سایتت سه تاشم از یه سری کلمات مشترک داری استفاده میکنی که غلطه
3-نقشه گوگل سایتت داغونه
W3C Validity 4-حدودا25ارور که15-19تاش خطرناک(برای سایتت مضر هست)داری
5-سرعت لود سایت مناسب نیست 4ارور مختلف ازسرور -ایندکس-سی اس اس و...داری
6-امنیت سایتت پایینه باگ داره
7-نسخه ی مثلا مخصوص موبایلش کلا کنسله
8-خطای یوار ال داره شدیدا
پیشنهاد من اینه قالب رو عوض کنی منطقی ترین کاراینه چون90%خطاهات از روقالبته
یه سری ارور دیگه هم داره که من نمیدونم چیه
با سلام
جسارتا چرا سایت خودتونو به عنوان یک نمونه کار بالا نمیارید ؟
سلام
1-عزیز تاالان صدبار ذکرکردم بنده فرصت برای رسیدگی به سایتام ندارم علاوه براون علاقه ای به فروش هاست ودامین ندارم
2-ثانیا اگه کارمن ایراد داشته باشه:
1-قرارداد نمیبندم
2-نمیگم پول بعدکار بدید
پس به کارم اعتماد دارم
قابل توجه:از طریق همین تاپیک سازمان های بزرگ وبرند کشور اومدند برای همکاری بامن که بعدازاتمام موفقیت امیز پروژه هاشون ازشون اجازه میگیرمو اینجا اسماشون منتشر میکنم
آیا واسه سایت ضرری هم داره تضمین میکنید که سایت پنالتی نشه.بعد 4 ماه سایت ورودیش زیر 10 تا نشه و در کل سایت نابود نشه بعد از کاری که شما انجام میدید.بعد از 4 ماه اگه خواستیم تو همون کلمه بالا بمونیم در صفحه اول باز باید همین هزینه را پرداخت کنیم یا هزینه کاهش پیدا میکنه؟
(ببخشید من هی سوال میپرسم چون میخوام دقیق آگاه بشم و بعد ازتون پکیج بگیرم)
آدرس سایت بنده را که دارید لطفا واسه شروع یک کلمه ای که 150 هزار هستش را انتخاب کنید و بهم معرفی کنید تا در صورت تایید پیش پرداخت را بریزم و زحمت بکشید واسه تست اولیه انجامش بدید اگه اوکی بود سفارشات بیشتری بهتون بدم
عزیزدل برای اینک من بتونم درست توضیح بدم لطفا تماس بگیرید مثل بقیه دوستان
09107588129
منتظرتماستون هسم تاتوضیحات خدمتون عرض کنم
امادرکل:سایتی که میاد اول دیگ کسی راحت نمیتونه جاشو بگیره اللخصوص اگ من سئوکارش باشم خیالتون تخت
- - - Updated - - -
خیالتون ازبابت کیفیت کارراحت اصلااگه لازم باشه میام قرارداد رسمی هم میبندم
عزیز نمونه کلمه کلیدی دانلود و هاست داری ؟
به من پ.خ کن
ممنون
نمونه سایت موزیک دارید ؟
در صورتی که ممکنه نمونه کارهاتون رو برای بنده پ.خ کنید
ممنونم انشاالله به زودی مزاحمتون میشم
باسلام
من استارتر این تاپیک هستم
متاسفانه مدیر نام کاربری منوbolorwebبدلیل مولتی یوذر بودن بسته
درصورتی که مولتی یوذ نیسم من
الان کاربری یکی از دوستان قرض گرفتم اومدم
لطفا از مدیر بخواید نام کاربریمو باز کنه چون سفارشای اکثرتون توخصوصی منه ودسرسی ندارم که ببینمش
ازاین به بعد به این نام پیام بدید تا نام کاربری بلوروب باز بشه
بنده یک مورد سفارش سایت تفریحی خدمت ایشون دادم
ایشالا که نتیجه ی دلخواه رو میگیرم...
تمام دوستان لطفا مراحل سفارشتون رو به شکل زیر طی کنید خواهشا
اول وارد سایت زیر بشید وثبت نام کنید
ثبت نام کنید - بلور هاست
بعد از داخل پنل کاربری اطلاعات زیر رو برام تیکت کنید:
ادرس دامنه
کلمه ای که میخواید توش بیاید بالا
اطلاعات ورود به مدیریت سایت
اطلاعات ورود به هاست
اگراکانت گوگل وبمستر والکسا دارید اطلاعات ورود بهش
هرکس هم قبلااطلاعات فرستاده الان مجدد تیکت بزنه اونجا اعلام کنه قبلا فرستادهش
- - - Updated - - -
عزیزان لطفا سریعتر اقدام کنید
باسلام
بالاخره نام کاربریم باز شد
ازاین به بعد میتونید باز به همین پیام بدید
- - - Updated - - -
باسلام
توجه:اونایی که سفارش دادیدکاراتون شروع شده وفرداجهت هماهنگی های پایانی باهاتون تماس میگیریم
ثانیا:اونایی که میخوان سفارش بدند نهایت تافردااقدام کنند
ثالثا:اونایی که میخوان نمونه کارای بیشتری ازمون ببینند منتظربمونند مااواخر فروردین بانمونه کارهای فوق العاده قوی برمیگردیم وهمین تاپیک روباهمین عنوان بصورت تاپیک دوم ایجادمیکنیم
ونمونه کارارو داخلش معرفی میکنیم
سلام کلمه طراحی سایت می خواهم چند همون صفحه اول گول باشه بسه:d
دوست عزیز خسته نباشید می خواستم بدونم چطور کلمه ای که ما به شما میدیم رو میارید بالا؟
سلام
اگه قرارباشه روشام رو مطرح کنم که دیگه از نون خوردن میفتم چون همه میان یادمیگیرن من روشام فقط به کسایی یادمیدم که ازشون سفارش داشته باشم بعداتمام کارسفارششون بهشون اموزش میدم
- - - Updated - - -
باهمون روشی که گوگل والکسا توصیه کردند+روشهای خودم که توسط خودم ابداع شده وخداروشکر تواین دوسه سالی که توکار سئوهستم روشام هیچگونه امتیازمنفی از گوگل والکسانگرفته
لطفا در یاهو آنلاین شید
نمونه کارای خوبتونو لطفا بگین
بنده به دلایل زیر احساس میکنم نمیشه به گفته های شما اعتماد کرد
البته نوشته من قضاوت کردن در باره شما نیست بلکه دلایلی هست که با توضیحات شما ممکنه باعث بشه نظر بنده تغییر کنه
1. اگر قرار بر بالا آوردن سایت با متد خاصی بر روی گوگل طی تلاش های چند روزه و ثابت ماندن آن به مدت 4 ماه باشد اصول وب زیر سوال میرود
2- چنانچه شما سئو کار هستید میبایست در اول سایت خود را سئو نموده و از این راه و با نشان دادن مدرک بسیار عیان به عنوان سایت خود این ادعا را اثبات نمایید
3- چنانچه شما قادر به سئو سایت بر اساس کلمات کلیدی هستید بهتر هست قبل از قبول هر گونه سفارش یک سایت برای خود طراحی کرده و با سئو کامل عده بسیاری از مشتری ها را وارد سایت خود کنید چنانچه سایت شما دارای سئو مناسب باشد دیگر نیاز نیست به صورت دستی تبلیغ خود را در تاپیک ها نشر دهید
4- اگر شما قادر هستید سایت را به در ردیف های اولیه گوگل بنشانید جای بسیار خوشحالیست بنده پیشنهاد میکنم یک سایت با دیزاین عالی طراحی کرده و سپس با یک فرد وارد مذاکره شوید و خود فروشنده و مدیر آن سایت باشید و با توجه به این که قادر هستید سئو را به صورت بسیار حرفه ای به صورتی که خود فرمودید انجام دهید دیگر نیاز به سفارش های دیگران از طریق تاپیک ها نخواهید داشت و با اینکار خواهید توانست در طول ماه حداقل سود خالص 10 میلیونی کنید با توجه به اینکه میفرمایید قادر به سئو هستید میتوانید چندین سایت با موضوعات زیر ایجاد کرده و تجارت خود را به میلیون ها برسانید برای مثال چندین نکته ذکر میکنم فروشگاه فایل - ایجاد جامعه مجازی - یک سایت که شامل خدمات طراحی سایت سرور مجازی سرویس پیامک سرور اختصاصی و .. باشید - سایت تبلیغات پاپ آپی - سایت افزایش بازدید کلیکی - پنجره ای پاپ آپی - فروش کارت شارژ - و .... شما با حرفه ای که در دست دارید و با دانش فنی که خود دارید میتوانید صاحب میلیون ها تومان سود شوید
5- سایت های بسیاری در صفحات اول گوگل در باره سئو سایت دیده میشوند اما بنده نام و نشانی از شما در بین این اسامی پیدا نکردم
6- برای اطمینان مشتری - شما نیازمند یک سایت با نماد ملی - به همراه اثبات ادعاهای خود هستید تا مشتری به شما اعتماد کند
موفق باشید
کسی ازشما نظر خواست؟
به کوری چشم رقیبامون ودشمنامون تاالان تمام پروژه هامون باموفقیت تموم شده وبزودی باکلی نمونه کار بزرگ دهن خیلیا رومیبندیم
البته جسارت نباشه بخودتون نگیریدااا
- - - Updated - - -
باسلام
درمورد کارما باید بگم ازموقعی که که کارو شروع کردیم خاری شدیم توچشم رقیبا چون کارمون خیلی حرفه ای داریم جلومیبریم وبارضایت کامل مشتری ها
اما درمورد گفته هاتون؛:بله ب دلیل درخواست شما وکاربرای مثل شما.ما دوروز پیش یه مجموعه سایت باتمام موضوعاتی که شماگفتید ایجادکردیم+بیش از 30سفارش از جانب مشتری ها
وبابت سایتامون نماد اعتماد هم تقاضا دادیم
درکل اخرفروردین با40نمونه کارمعتبر وبزرگ+مجموعه سایتای خودمون ک همگی درکلماتبزرگی قراربیان اول ونماددهم بگیرند همه رو درهمین تاپیک باعنوان تاپیک دوم به نمایش عموم میذاریم که خیال همه راحت شه
- - - Updated - - -
عزیزانی هم که سایت موزیک دارند اما میخوان با کلمه بیل بیان بالا مااین کارو انجام میدیم باقرارداد رسمی محضری.حالا هرکی روش کم نشد بیاد قرارداد پروژه روببندیم
- - - Updated - - -
عزیزانی هم که سایت موزیک دارند اما میخوان با کلمه بیل بیان بالا مااین کارو انجام میدیم باقرارداد رسمی محضری.حالا هرکی روش کم نشد بیاد قرارداد پروژه روببندیم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ممنون از پاسختون با آروزی موفقیت برای شما
لطفا پ.خ تون رو چک کنید.
باتشکر