انشالله در جشنواره بعدی :)
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من به شرینی آلرژی دارم :D مارو هم از یاد ننداز :v
خوشبحال شما/// وقعا جهان پی کارش درسته♥
آرزوی موفقیت برای همه.
mamadletsgo/:)
- - - Updated - - -
با سلام و عرض خسته نباشید
طبق اطلاعیه های قبلی, لیست برندگان جشنواره نوروزی جهان پی مشخص و با برندگان جهت دریافت جوایز ( i Phone 6 ) هماهنگی های لازم صورت گرفت. بزودی عکس های مراسم تحویل جوایز
در وب سایت شرکت منتشر و اطلاع داده خواهد شد
شما نیز میتوانید در جشنواره های بعدی جهان پی شرکت و یکی از برندگان جشنواره تابستانی جهان پی باشید :) + جوایز نفیس
با سلام و تشکر و تبریک به برندگان
در این نوبت روال قرعه کشی و اعلام نتیجه خوب برگزار نشد
معمولا چنین مواردی رو شفاف و آنی اطلاع رسانی میکنن تا تاثیر مثبت و بهتری داشته باشه
علیرقم گذشت چند روز از موعد قرعه کشی هنوز برندگان مشخص نیستند و اطلاع رسانی خوبی در سایت صورت نگرفت
به هر حال موفق باشید
مسلما نیاز است اطلاعات بیشتر مستند در وب سایت منتشر شود به همین جهت بعد از اعطای جوایز اطلاعات کاملی در وب سایت منتشر خواهد شد
تقریبا 3 نفر عضو همین فروم هستند مابقی نیز در انجمن های گفتگو عضو نمی باشند .
- - - Updated - - -
ارائه رایگان سرویس پرداخت در محل به همراه درگاه پرداخت اختصاصی با کارمزد صفر درصد
سلام به همه دوستان
ما به تازگی درگاه انلاین را با همکاری شرکت تجارت الکترونیک جهان پی راه اندازی کردیم. پشتیبانی قوی دارند و 1 درصد چیز زیادی نیست که بابت خدمت دهی ای که ارائه میدن کم می کنند. به همه دوستان پیشنهاد می کنیم واسه درگاه پرداخت انلاین از جهان پی استفاده کنند. این ادرس صفحه پرداخت ما است : http://www.kamyabdl.com/p/
ممنون
رتبه من تو جهان پی 3هزارو 275 :D
فکر کنم آخرین نفرم :-p
سلام
حدود 2 سال و خرده ای هست که با جهان پی کار میکنم خیلی راضی هستم
پشتیبانی عالی - کارمزد کم - اطلاع رسانی عالی - راحتی کار باعث شده که من تاحالا حتی یه سایتم رو به درگاه دیگه ای وصل نکنم.
رتبه جهان پی من الان 782 هست.
با تشکر از مدیران و کارکنان جهان پی جوون.
طبق معمول ازین شانسا نداریم ما :|
تبریک به اونایی که گرفتن :)
ببخشید چرا تاپیک زیر باز نمیشه تا ما سوال ها درخواست هارو بدیم ؟!
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=99110&page=65
الان من یه درخواست دارم میخوام بیان کنم اما بیشتر از 1 ماه هست تاپیک بسته هست !!
نکنه بعضیا تحدید کردن تاپیک باید بسته بشه ؟!
رقابت سنگینه منم جزو باشگاه 1000تایی هستم ، البته با اینه مجدد ثبت نام کردم توی این مدت کوتاه رسیدم به این رتبه اگه در خواست غیر فعال کردن اکانت نداده بودم الان نتیجه طوری دیگری بود چون با اکانت قبلیم ربته خوبی داشتم ...
سلام لیست کامل برندگان رو میشه اعلام کنید؟
درود بر شما
آررزوی موفقیت روزافزون...
- - - Updated - - -
دست مریزاد و خسته نباشید...
سلام
اردیبهشت تموم شد دیگه
نمی گین
سلام خدمت دوستان و عزیزان ببخشید که دیر اعلام میکنم (خداییش از رشت تا مازندران - رویان فاصله زیاده :D اونم با خستگی رفت و برگشت بدون استراحت ...)
خوب باید عرض کنم که هم اکنون دارم iphone6 خودمو برنامه ریزی میکنم و تنظیماتشو اعمال میکنم (5 دقیقه هست رسیدم خونه و اولین کاری که دارم میکنم همینه :D )
میخواستم یک بار دیگه هم در این تاپیک از تمامی تیم مدیریتی جهان پی مخصوصا مدیریت بسیار عالی مهمان نوازی بسیار عالی (آخه چی بگم :D اخلاق همه 20 ! ادب 20 ! نیمدونم چی بگم کلا هرچی فکرشو میکنی 20 :D )
دقیقا زمانی که داشتم جازیم رو تحویل میگرفتم و مصاحبه میکردم دوستان اومدم و به سیستم مشکوک شدن :D که اونم خوب حق دارن البته از بس شرکتای ایرانی میان قرعه کشی از این جیب به اون جیب میکنن :D
امید واریم روز به روز شاهد پیشرفت روز افزون جهان پی باشم :)
----------------------
اونجا اعظراف نکردم اما اینجا اعطراف میکنم :D
من هروقت میرم توی سایت زده 4 پشتیبان آنلاین میباشد !! خوب من همیشه به این شک داشتم :65: فک میکردم جوری تنظیم شده که از 4 به جای 0 شروع کنه !! اما وقتی امروز تلاش تیم جهان پی رو دیدم واقعا باید بگم خسته نباشید ... اگرم یک شرکت واسط پرداخت در ایران به فکر کاربرانش باشه نه به فکر پول بیشتر برای خودش همین جهان پی هست و بس !
(آقایون داداشم ! جهان پی واس ماس ! یعنی کلش ماس ماس :D )
ببخشید که زیادی حرف زدیم امید وارم موفق باشید :53:
- - - Updated - - -
اینم عکس از گوشی + کارتنی که جایزه در اون تحویل داده شد ...
http://up.vbiran.ir/uploads/39525143222777534643_WP_20150521_21_13_15_Pro.jpg
:)
زود قضاوت نکنید :|
دوست عزیز این یوزر یکی از برنده ها هست Mr.Pouria تصاویر هم ضمیمه کرده ( ان شاءالله همیشه تاچ صفحه لمسیش کار کنه:دی )
دوستا بی جهت تاپیک را به حاشیه نکشید جوایز روز 5 شنبه تحویل داده شده و بزودی اطلاعات تکمیلی در وب سایت منتشر می شود
از مدیران شرکت های p30web.org آقای احمدی - qaemhost.ir آقای معتمدی فر و آقای امینی اصفهانی که جهت دریافت جوایز از تهران و مازندران به دفتر مرکزی تشریف آورده بودند نیز تشکر می کنیم
سلام . من هم از کاربران جهان پی هستم و حدود یکسالی هست که دارم از جهان پی استفاده میکنم و بسیار هم راضی هستم از سرویس دهی. ولی متاسفانه در این مورد قرعه کشی بسیار ابتدایی کار کردند . بهتر بود که قرعه کشی بصورت علنی باشه تا اینکه تو اخفا برای خودشون ببرن و بدوزن. من هم بصورت قاطعیت نمیگم تقلبی شده ولی با توجه به اینکه جوایز به کاربران متعصب و سایتهای مهم داده شده کمی شک بین کاربران دیگر افتاده. این دوره که گذشت انشالله برای جشنواره تابستانی برنامه ای بچینید تا دیگر این حرف و حدیث ها نباشد. موفق باشید
سلام دوستان
ببخشید که دیر اعلام میکنم
ولی من هم یکی از برندگان جهان پی هستم که پنجشنبه هفته گذشته برای دریافت جایزه رفتم رشت و آیفون 6 رو تحویل گرفتم
همون روز اولی هم که جهان پی اعلام کرد که جشنواره هست و وجایزه میده بدون اینکه حتی فکرشو بکنم که یکی از برندگان میشم نظر خودمو اعلام کردم و گفتم که جهان پی همیشه بهترین هست
اکثر کاربران انجمن مارو میشناسن و همکار هستیم و با اطمینان بگم که هیچ تقلب یا دروغی در کار نبوده و نیست
دقیقا همون روزی که تماس گرفتن و به بنده اطلاع دادن روز تولد 24 سالگیم بود که خیلی هم واسم جالب بود و یک خاطره شیرین شد
دوستان اینو با اطمینان بگم بهتون که شما هم میتونید جزو برندگان دوره های بعدی باشید
روزی که برای تحویل جایزه اومده بودم رشت باتوجه به خستگی راه نتونستم درست از تیم کاری جهان پی که همشون در مجموعه مثل همیشه حاضر بودن و داشتن خدمات به مشتریان ارائه میدادن به خوبی بخاطر زحماتشون و لطفی که به ما داشتن تشکر کنم ، فقط میتونم بگم که براشون ارزوی موفقیت میکنم
کمتر شرکتهایی پیدا میشن که همینطوری از مشتریانشون بخوان تقدیر و تشکر کنن اون هم با جوایز نفیس
با امید به اینکه سایر دوستان هم در دوره های بعدی برنده بشن
یاعلی
پس چرا اطلاعات تکمیلی برندگان رو اعلام نمیکنید؟ یعنی اینقدر سخته؟
بروز رسانی:
مشاهده فیلم تحویل جوایز در محل شرکت http://www.vbiran.ir/New/happysmiley.gif
قرعه کشی جشنواره ی نوروزی جهان پی در اردیبهشت ۱۳۹۴ انجام شد و در تاریخ ۹۴/۰۲/۳۱ چند دستگاه آیفون۶ به برندگان خوش شانس جشنواره تقدیم شد فیلم آپلود شده مربوط به برندگانی می باشد که در مراسم اهدای جوایز حضور داشته اند
- - - Updated - - -
از همه دوستانی که لطف کردند و در جشنواره نوروزی شرکت کردند تشکر می کنیم
بزودی سرویسی دیگر از جهان پی :)
بسیار عالی پشتیبانی عالی و سریع
باسلام و درود
متن تقدیر و تشکر همکار عزیرم جناب احمدی ( یکی از برندگان جشنواره نوروزی جهان پی ) از شرکت رسا پژواک جهان - جهان پی :
متن اصلی : http://www.vbiran.ir/thread99465-5.html#post731540نقل قول:
مجدد جا داره بابت پذیرایی و هدیه جهان پی از مجموعه جهان پی تشکر کنم ، واقعا همه چیز عالی بود
با آرزوی بهترین ها برای شما و همکارانتان
علیرضا احمدی
سلام
می تونید اسامی رو در اینجا قید بفرمائید.
با تشکر