مشتاقانه منتظر واکنش این آقای به ظاهر کارشناس هستم
پست مدارک من تقریبا کاملترین بود
بعید بدونم مدرکی ایشون داشته باشه مثل مدارک من
نمایش نسخه قابل چاپ
مشتاقانه منتظر واکنش این آقای به ظاهر کارشناس هستم
پست مدارک من تقریبا کاملترین بود
بعید بدونم مدرکی ایشون داشته باشه مثل مدارک من
سلام .
دوست عزیز خوب مشخصه به درستی تحقیق و مطالعه نفرمودین :ولی نوع گفتارتون نشون میده علاقه مند به دونستن هستین .
شرکت ترندمیکرو در زمینه تامین امنیت در حوزه های مختلف مخصوصآ دیتا سنترها و مراکز داده فیزیکی ، مجازی و کلود از اصلی ترین شرکای فنی و تجاری شرکتهای HP , VMware , Amazon , Facebook , Cisco , DELL , IBM و .. هستش .
مسئله بعدی اینکه همه اخبار دیسنا با ارائه دلایل ، شواهد و مستندات معتبر و موثق که اکثرآ هم خارجی هست منتشر شده . تلاش برخی برای به حاشیه روندن بحث ها خودش نشان دهنده معتبر بودن مدارک دیسنا هستش .
و نکته آخر اینکه نباید فراموش کنیم صدها شرکت ( نماینده و همکار ) ارتباط با شرکت کسپرسکی رو قطع کردن و دهها مدیر ارشد و کارمندش استعفاء دادن . خوب به اونها میخوائید چه اتهاماتی بزنین .
اون 4 تا سایت مقایسه ای هم زیاد جدی نگیرین . مثال بارز ایرانیش نشریات به ظاهر معتبری مثل دنیای اقتصاد و عصر ارتباط و فناوران هستن که مطالب شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی رو منتشر میکنن و برای حمایت از اون دست به هر کاری زدن و میزنن .
این در حالی هستش که هیچ کدوم از این شرکتها در هیچ بخشی از محصولات کسپرسکی استفاده نمیکنن .
- - - Updated - - -
خوبه اعتراف دارید ی کاربر معمولی هستین .
دوست عزیز ضد ویروسایی مثل کسپرسکی شاید برای 4 تا کاربر که فرق ضد ویروس رو از فوتوشاپ تشخیص نمیدن و یا نمیدونن امنیت چیه و سر رشته ای تو این حوزه ندارن به واسطه تبلیغاتش و خبرسازیهاش خوب به نظر برسه ولی متخصصین و غولهای فناوری هیچوقت با شرکتی که 20 روز طول میکشه آپدیت اشتباهش رو درست کنه و با انتشار اخبار دروغ دنبال تبلیغات هستش و قادر به رفع نقص های امنیتی نرم افزارهاش نیست قرارداد نمیبندن .
شما چند کلمه هست تو گوگل جستجو کن :
کسپرسکی نقص امنیتی
کسپرسکی کلاهبرداری
کسپرسکی آپدیت فاجعه بار
کسپرسکی نقره داغ
کمی مطالعه کنی خیلی خوبه و دانش بیشتری کسب میکنی .
- - - Updated - - -
بنده هیچ اصراری روی عدم استفاده از کسپرسکی ندارم .
مثل این میمونه که من که ی متخصص هستن بیام کسی رو راضی کنم که به جای پراید بیا بنز سوار شو .
این شما . اینهم اطلاعات ارزنده روی اینترنت و وب سایت معتبر دیسنا .
خوش باشید .
- - - Updated - - -
NSA : قرار نیست به یاوه گویی های هر کسی جواب دهیم .
سلام
تنها چیزی که درمورد کسپر میشه گفت
اینه که چهارتا ویروس بیشتری که ممکنه پیدا کنه
یا نکنه اصلا به میزان مصرف منابعش نمی ارزه.....
بعدشم من به روسها و چینی ها اعتمادی ندارم و ترجیح میدم
امریکایی ها یک چیزی تحویلمون بدن تا استفاده کنیم
و میشه از انتی ویروسهای سبک تری استفاده کرد
که منابع کمتری اشغال کنه .
بعدشم اشفتگی شرکت کاسپراسکای مشهود هست و مشکلاتش با کارمنداش
اینها که نیاز به درگیری و کل کل و به انحراف کشیدن تاپیک نداره حتی کیفیتش یا موارد دیگه ای که صحبت میشه!
ارادت
بنده هم طرفدار اویرا هستم:)))
به نظرم هم سبکه هم قوی
اشتباه شما اینه که فکر میکنی کسپر ویروس بیشتری پیدا میکنه .
بد نیست بدونید کسپرسکی تو شناسایی ویروسهای پیچیده و apt ها ضعیفه و برای همین تو 2 سال اخیر با تاخیر 1 ساله بعد از کمپانی های بزرگ شروع کرده حسابی داره رو این موضوع کار خبری میکنه .
این در حالی هستش که شرکتهای فناوری برای امنیت در برابر تهدیدات سایبری مخصوصآ تهدیدات پیچیده با غولهای امنیتی مثل ترندمیکرو و سایمنتک همکاری دارن و نه ی شرکت در پیت و دله *** مثل کسپرسکی .
بازم با این سایت فیکت و تحلیل های خودساختت اومدی؟ :-|
ما برای شبکه استانی بیمارستانی از مک افی استفاده می کردیم بدلیل ضعف و اختلاف در شبکه کاسپر نصب کردیم لایسنس برای 2000 سیستم تهیه شد :| بعد 2 سال تازه به نتیجه رسیدند نود استفاده شود :| کسپر سرعت شبکه را پایین می اورد :|
برای شبکه های his اجازه استفاده از مسائل غیر مجاز نداریم :| انگاری از داشنگاههای پزشکی خبر ندارید
قضیه مک افی هم مربوط به سال 88 قبل بود بدلیل سنگینی روی سیستم های بیمارستانی منسوخ کردیم
نیاز به مشاوره نیست خودمون به حد کافی اطلاعات داریم
سلام
من واقعا برای همتون متاسفم دراینک کسپرازهمه بهتره شکی نیست اماانگارمتوجه نیستید داره ازایران جاسوسی میکنه
واقعا واسه این غیرتتون......
بنده همین الان کسپر ازسیستمم پاک کردم
نمیخوام ادای ادم وطن دوستا رو دربیارم ولی یه کوچولو سرکشورم غیرت دارم
- - - Updated - - -
راستی یه چیز یادم رفت بگم که الان میگم قصدجسارت ندارم پس ازم ناراحت نشید:
جالب بود همه شماگفتید کسپرخوبه امنیتتون تامین میکنه!!!کدوم شما میتونه یه ویروس نام ببره؟اونایی هم که ویروس میشناسید جزاینک اسم ویروس ودوخط توضیح از دوتا وبلاگ دربارش خوندید دیگه چی میدونید؟
دیدید شما یه همچین ادمایی هستید
شمااگه متوجه بودید امنیت یعنی چی درک میکردید همینک کسپرداره جاسوسی میکنه خودش یعنی امنیت ندارید.
امیدوارم دفعه های بعد قبل از دفاع از اینجورچیزا یکم فکرکنید*
راستی خدمت شما وطن پرستای عزیز:بدنیست منبعد ازجستوجوگر یوز استفاده کنید اینجور که نمایانه ازگوگلم یکم قوی تره هرچندفیکه ولی بهرحال ملی یکم ازش حمایت کنیدولااقل هفته یبار یه کلمه توش سرچ کنید که یکم جون بگیره
بنده ازشما نظر خواستم جناب؟
باشه شما خوب کسپر اسکای خوب گوگل خوب اسرائیل وروسیه وامریکا خوب
بابا بخاطر امثال شماست که کشورمون اینقدبدبخته دیگه.
اصلا کسپر اسکای بهترین دنیا ولی همینک میگن جاسوسی کرده به ایران حتی خبر دروغ باشه بهتر نیسه عقلتون یکم کاربندازید برید تحقیق کنیدبعد پشت کسپر دربیاید؟اووه یادم نبود شماخوبی شماعلم غیب داری
البته قصدجسارت وبی ادبی ندارما بذارید بپای سطح اطلاعات پایینم
- - - Updated - - -
بنده ازشما نظر خواستم جناب؟
باشه شما خوب کسپر اسکای خوب گوگل خوب اسرائیل وروسیه وامریکا خوب
بابا بخاطر امثال شماست که کشورمون اینقدبدبخته دیگه.
اصلا کسپر اسکای بهترین دنیا ولی همینک میگن جاسوسی کرده به ایران حتی خبر دروغ باشه بهتر نیسه عقلتون یکم کاربندازید برید تحقیق کنیدبعد پشت کسپر دربیاید؟اووه یادم نبود شماخوبی شماعلم غیب داری
البته قصدجسارت وبی ادبی ندارما بذارید بپای سطح اطلاعات پایینم
به نظرم در این تاپیک فقط دوستان با هدف تخریب همدیگه دارن نظر میدن و نظرات دوستان و همکاران جنبه ی تبادل اطلاعاتی نداره ...
ممنون میشم دوستان تجدید نظری در این مورد بکنند
یا علی ...
حق باشماست
اما بنده به نیت تخریب نیومدم
اگر کسی هم از نظرم دراین تاپیک ناراحت شد شدیدا عذرمیخوام
اماکل حرفم اینه چه راست چه دروغ توروقران پشت کشورتون دربیاید
بابا کسپر چیه که بخاطرش کشورتون رو تخریب میکنید
انصافامردم بی ذوقی هستید
انصافاادم ازدست بعضی ها حرصش درمیاد
مثلا همه جستوجوگر یوز بدبخت باتمام بدی ها وخوبی هاش افتتاح شده اما اکثرا توکشور دارن تخریبش میکنن وپشت گوگل میگیرن
بابا گوگل براتون چیکارکرد؟هااا؟نصف امکانات گوگلم که بخاطر تحریم بروی ایران بستس باز شمامیگیدگوگل/؟میدونید اگه شماایرانی ها فقط دوروز ازگوگل استفاده نکنید سها
گوگل چقدضرر میخوره
باباامثال گوگل وکسپراسکای واینا براتون نون واب نمیشه بچسبید به کشورخودتون
منظورم شما نبودید دوست عزیز :)
از اول نظرات دوستان رو در این تاپیک بخونید متوجه منظورم میشید
نظرتون کاملا درسته و تایید میشه و در این تاپیک هم بنده میخواستم این بحث رو مطرح کنم که به بحث امنیتیش دوستان بپردازند به جای بحث اینکه کسپر بهتره یا نود یا ...
در هر حال ممنون از نظرتون هرکس یه دیدگاهی داره و شما هم از دیدگاه دیگران دلخور نشید هرکس سوابقی داره و داره از تجربیات خودش میگه و دیگه خوب و بد هست و ما هم استفاده میکنیم :)
یا حق
"دراینک کسپرازهمه بهتره شکی نیست " ؟!!!! شما طبق چه چیزی میگید کسپر از همه بهتره ؟!!!
بله هست. ولی در ***ی ، کلاهبرداری ، شیادی ، دروغگویی ، سوء استفاده و اینجور موارد بهترینه .
الان که اعتبار و آبرویی برای این شرکت شیاد روسی نمونده خودش و نماینده هاش دارن شایعه و تبلیغ میکنن که این حرفا درسته ولی کسپر محصولاتش بهترینه و خوبه .
به هر شکل ممکن و به هر قیمتی میخوان بگن کسپرسکی بهترینه . آخه یکی نیست بگه ی شرکت دله *** که آویزون 1-2 تا نمایندشه و صدتا شرکت و مدیر و کارمندش تو 3-4 سال استعفاء دادن چطوری بهترینه ؟!!
آقا شوخی و مسخره بازی رو بزارین کنار .
- - - Updated - - -
سایت خیلی معتبر و موثق درباره اخبار شرکتها و محصولات ضد ویروس میخوایی : دیسنا
=d>
تبریک میگم که واقعا فرد بی اطلاعی هستید و به قول خودتون 4 تا چیز رفتید خواندید در وبلاگ ها
بعدم کل دنیا از هم دارند جاسوسی میکنند ایران از آمریکا
اسرائیل از ایران
ایران از روسیه
یه چیز طبیعی هستش عزیز مهم امنیتی بالایی هستند که با کسپر داریم حالا شما بچه بازی در میاری حذف میکنی به خودت ربط داره
عقل ما به چشمامون نیستش
- - - Updated - - -
کسی این حرفو میزنه که یکی چیزی داشته باشه
ما که چیزی نداریم ساکت میشینیم استفاده میکنیم پرو هم نمیشیم تحریممون کنند
دانشجو نخبه اینقدر داریم چرا اکثرا میرند خارج تحصیل اونایی هم که میمونند یا میرند تو شغل غیر مربوط رشتشون یا نشستند تو خونه تا بابای بدبخت خرجشون رو بده فقط ادعا دارند مردن بیان یه آنتی ویروس ملی درست و حسابی طراحی کنند که حداقل از آپدیت نود32 و کسپر و امسال این ها کپی برداری نکنه
بعضی از ایرانی ها فقط بلندن حرف بزنند کار که به عمل میرسه بهونه تحریم و گرونی میارند عزیزم
- - - Updated - - -
برادران این آقا فقط تو مغزشون یک دستور اجرا میشه دیسنا
زیاد توجه نکنید چون هر چی بگیم میگند دیسنا
چی؟دیسنا
کی؟دیسنا
کجا؟دیسنا
انگاری مدرسان شریف=))
جناب شما توهین می کنید و بعد میگید قصد نداشتید ؟
مدل جدید هست ؟
به خاطر بنده و امثال بنده نیست که کشور پیشرفت نمی کنه .
به دلیل امثال شما هست که با وجود پتانسیل های بسیار بالا توی کشور ما به حداقل قانع میشید .
بنده میدونم چه کسانی و افرادی داخل کشور بنده و در این زمینه در حال فعالیت هستند در نتیجه هر چیزی رو قبول نمی کنم .
بنده می دونم چه کسانی وجود دارند که با سرمایه 160 میلیاردی چه می کنن در نتیجه با چنین چیز ساده و ضعیفی قانع نمیشم دوست عزیز .
شما اصلا بنده رو میشناسید ؟ میدونید تو چه زمینه ای فعالیت می کنم که اصلا نظر میدید ؟
آمریکا میدونید چرا به اونجا رسیده ؟ چون یکی مثل شما هرکی هرچی بهش داده نگفته خوبه بیا حمایت کنیم .
چرا فکر می کنید ریسک اطلاعاتی که دست آمریکا از بنده باشه بیشتر از این هست که دولت بنده به اون دست داشته باشه ؟
توی این پروژه ها بار ها و بارها بی توجهی شده به افرادی که از بهترین ها در این زمینه هستند و در انتها هم همیشه انتظار حمایت داشتند .
بنده شخصی رو میشناسم که توی بخش امنیتی یکی از بزرگترین شرکت های دنیا کار می کنه و ایران هم حضور داره ( در حل گوگل ، فیسبوک ، یاهو و ... ) ولی حتی 1 بار درخواست همکاری از ایشون نشده .
دلیل عقب موندگی ما استفاده از افرادی هست که در زمینه کاریشون به عنوان افراد متوسط هم شناخته نمیشن در حالی که افراد بسیار قویترین در این زمینه در کشور وجود دارن .
و از اون بدتر وجود افرادی مثل شما که با چشم و گوشی بسته همه چیز رو قبول می کنید و فکر می کنید چون داخلی هست باید حمایت بشه .
کره یکی از پیشرفته ترین کشور های حال حاظر دنیا هست ولی با این حال وقتی سامسونگ که قدرتمند ترین تولید کننده موبایل تو دنیا هست توی مدت بسیار کوتاهی از پتانسیل های همیشگیش استفاده نکرد و بلافاصله اپل جای اون رو توی خونش گرفت و سامسونگ رو وادار کرد تا کیفیت محصولاتش رو افزایش بده که موفق شد و سامسونگ باز هم تونست به عنوان بهترین شناخته بشه .
ولی اینجا چی ؟
سرمایه دست افراد بی تجربه هست
افرادی هم مثل شما حظور دارن که همیشه تو سر پیشرفت می زنن و بعد توی چنین جمعی به بنده حمله می کنن که چرا شما حمایت نمی کنید و مانع از پیشرفت ما میشید . :)
دوست عزیز چه قبول کنید چه نکنید نگرش شما برای قرن 19 هست نه قرن 21 که سرعت مهمترین عامل و ویژگی هر کشور موفقی هست . با حمایت کورکورانه حمایت نمی کنیم هیچ بیشتر مانع از پیشرفت خودمون هم میشیم .
سعی کنید یاد بگیرید
بنده هم مطمعن باشید خیلی بیشتر از شما به کشورم اهمیت میدم
چه بحث ادامه داری شده .
یادمه زمان سیستم های پنتیوم 4 ( !!) یه ویروسی اومد که فولدر داخل فولدر باز میکرد خودش و کل هارد رو پر میکرد و ویروس نیو فولدر و ویروسی که سیستم رو ریستارت میکرد ( اسم هاشون رو نمیدونم ) یادمه اون موقع همه آنتی ویروس هارو با آپدیت هاشون نصب کرده بودم ولی دریغ از کشف یکی از این ویروس ها . جالبته خود آنتی ویروس رو هم میبستن این ویروس ها !!!! یه بنده خدایی به من کسپر رو معرفی کرد . یه آنتی ویروس خیلی قشنگ با یه آرم قرمز و مشکلی . ویروس ریست رو که از سیف مود درستش کردم که کاری نتونه بکنه و کسپر رو که ریختم و شب تا صبح با دایل آپ گذاشتم آپدیت شد . صبح با چیزی مواجه شدم که باورم نمیشد . 200 300 تا ویروس توی رایانم بود که هیچ کدوم از آنتی ویروس های دیگه نتونسته بودن پیداش کنن ولی کسپر همه رو پیدا کرده بود و تونسته بود پاکشون کنه . اینه فرق آنتی ویروس ها . همه ی اینارو از تجربه ی خودم میگم نه مدارکی که وجود نداره
یه سوالی واسم پیش اومده !
اینکه دولت آمریکا نمیتونه واسه کسپرسکی مشکلی به وجود بیاره؟؟؟
این تاپیک کلا موضوعش چیز دیگست بحث داخلش یه چی دیگه
کسپر که این گزارش رو داده راه حلی هم برای خلاص شدن ازش داده ؟ یا مثلا آپدیت جدیدش این ویروس رو میشناسه ؟ در این مورد مطلبی نیست ؟
ضد ویروسهای دیگر و صد در صد غیر اورجینال و جعلی کردی .
کسپرسکی و فروشنده هاش برای اینکه فقط بازار ایران رو داشتن باید کاری میکردن که کاربرهای ایرانی رو ی جوری برای مدت زیادی به بقیه شرکتهای ضد ویروس مخصوصآ غولهای ضد ویروس بدبین کنن و برای همین سالهاست که نسخه ها و لایسنسهای جعلی و تقلبی بقیه ضد ویروس ها مخصوصآ کمپانی های بزرگ و معتبر ضد ویروس رو به صورت تقلبی و جعلی تو بازار و در بسته های نرم افزاری و غیره توزیع میکنن .
اینقدر تو این کار غرق شدن که کسپرسکی برای اینکه همین 4 تا مشتریش رو به وب سایت فروش آنلاینش هدایت کنه تو لایسنسهایی که تو بسته بندی های خودش میذاشت هم دست برد .
توزیع لایسنسهای 200 روزه : یک اشتباه ساده یا یک کلاهبرداری برنامه ریزی شده ؟
ی هدف دیگش این بود که بازار اعتبارش رو از دست بده تا نتونه ضد ویروسهای دیگه رو جایگزین کسپرسکی کنن .
از طرفی برای اینکه کاربرهای ایرانی با شرکتهای معتبر امنیتی آشنا نشدن دست به هر کاری زدن .
از خریدن خبرنگارای حوزه فناوری گرفته تا رسانه ها و نفوذ به کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه ای و مرکز ماهر .
مواردش هم به طور مشخص بارها و بارها اعلام شده .
این ی نمونشه :
ادامه رفتار خصمانه و تبعیض آمیز مرکز ماهر با برخی شرکتهای معتبر آنتی ویروس
اینقدر حرکتشون چیپ و مسخره هستش : اسم ترندمیکرو رو از خود خبری که ترندمیکرو منتشر کرده و نقل شده حذف کردن .
اگر هم الان میبینی هنوز 4 تا کاربر ضد ویروسهای این شرکت در پیت رو میخرن فقط به خاطر استفاده کسپرسکی و فروشنده هاش از ترفندهای کثیف خبری و تبلیغاتی هستش یا 4 تا سازمان هستن که کسپرسکی بهشون مفت و قسطی میفروشه . در خیلی از موارد پول فروشنده کسپرسکی رو 1-2 سال بعد میدن .
3 تا لینک زیر رو ببینی بیشتر روشن میشی دوست عزیز :
یک کارشناس خبره امنیتی ، ادعاهای کسپرسکی درباره ویروس Mask را زیر سوال برد .
کسپرسکی سر نیویورک تایمز هم کلاه گذاشت .
سوء استفاده کسپرسکی از نام یک ایرانی فعال حوزه امنیت اطلاعات
و این لینک هم اختصاصی میدم حالش رو ببری
سیاستها و فعالیتهای کسپرسکی
- - - Updated - - -
ضد ویروسهای دیگر و صد در صد غیر اورجینال و جعلی کردی .
کسپرسکی و فروشنده هاش برای اینکه فقط بازار ایران رو داشتن باید کاری میکردن که کاربرهای ایرانی رو ی جوری برای مدت زیادی به بقیه شرکتهای ضد ویروس مخصوصآ غولهای ضد ویروس بدبین کنن و برای همین سالهاست که نسخه ها و لایسنسهای جعلی و تقلبی بقیه ضد ویروس ها مخصوصآ کمپانی های بزرگ و معتبر ضد ویروس رو به صورت تقلبی و جعلی تو بازار و در بسته های نرم افزاری و غیره توزیع میکنن .
اینقدر تو این کار غرق شدن که کسپرسکی برای اینکه همین 4 تا مشتریش رو به وب سایت فروش آنلاینش هدایت کنه تو لایسنسهایی که تو بسته بندی های خودش میذاشت هم دست برد .
توزیع لایسنسهای 200 روزه : یک اشتباه ساده یا یک کلاهبرداری برنامه ریزی شده ؟
ی هدف دیگش این بود که بازار اعتبارش رو از دست بده تا نتونه ضد ویروسهای دیگه رو جایگزین کسپرسکی کنن .
از طرفی برای اینکه کاربرهای ایرانی با شرکتهای معتبر امنیتی آشنا نشدن دست به هر کاری زدن .
از خریدن خبرنگارای حوزه فناوری گرفته تا رسانه ها و نفوذ به کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه ای و مرکز ماهر .
مواردش هم به طور مشخص بارها و بارها اعلام شده .
این ی نمونشه :
ادامه رفتار خصمانه و تبعیض آمیز مرکز ماهر با برخی شرکتهای معتبر آنتی ویروس
اینقدر حرکتشون چیپ و مسخره هستش : اسم ترندمیکرو رو از خود خبری که ترندمیکرو منتشر کرده و نقل شده حذف کردن .
اگر هم الان میبینی هنوز 4 تا کاربر ضد ویروسهای این شرکت در پیت رو میخرن فقط به خاطر استفاده کسپرسکی و فروشنده هاش از ترفندهای کثیف خبری و تبلیغاتی هستش یا 4 تا سازمان هستن که کسپرسکی بهشون مفت و قسطی میفروشه . در خیلی از موارد پول فروشنده کسپرسکی رو 1-2 سال بعد میدن .
3 تا لینک زیر رو ببینی بیشتر روشن میشی دوست عزیز :
یک کارشناس خبره امنیتی ، ادعاهای کسپرسکی درباره ویروس Mask را زیر سوال برد .
کسپرسکی سر نیویورک تایمز هم کلاه گذاشت .
سوء استفاده کسپرسکی از نام یک ایرانی فعال حوزه امنیت اطلاعات
و این لینک هم اختصاصی میدم حالش رو ببری
سیاستها و فعالیتهای کسپرسکی
- - - Updated - - -
همینجوری کسی کسپرسکی نمیخره مگه تو 4 تا کشور مثل ایران که بهتره محصولات فاقد کیفیت و دارای نقص های امنیتی مثل کسپرسکی رو بخرن . :d
ی کاربر یا ی شرکت یا سازمان تو اروپا و آمریکا و آسیای جنوب شرقی هنوز اینقدر بی سواد و ساده لوح نشده که امنیت سازمانش رو بده دست ی شرکت تازه تاسیس و در پیت روسی اونهم کسپرسکی که سابقه کلاهبرداری و انتشار صدها خبر دروغ داره و در سالهای اخیر صدها نمایندش رو از دست داده و دهها کارمند و مدیرش استعفاء دادن .
درسته مهندس جان ؟ :d
- - - Updated - - -
من شما خواهش میکنم یک مدرکی غیر از سایت خودتون بیارید . انگلیسی هم بلدیم منبع خارجی هم باشه مشکلی نیست
مثلا این یک حرف شما
نقل قول:
یعنی منه کاربر فرق بین نسخه ی اصلی و لایسنس اصلی رو متوجه نمیشم ؟؟؟؟ شما واقعا فکر کردید اومدید توی انجمن پشت کوهی ها و فقط شمایید که سواد دارید ؟
عجیبه واقعا این شیوه ی صحبت . خراب کردن هم میهن های خودتون به بهانه ی طرف داری از یک آنتی ویروس ؟ واقعا شرم بر شما
کلا از حرف هاتون چیزی نفهمیدم . ولی این یه مورد رو توهین به خودم میدونم و گزارش کردم ./ نمیدونم اینجا در و پیکر نداره که هرکی هرچی دلش خواست میگه بدون اینکه کسی حرفی بهش بزنه ؟
نقل قول:
همینجوری کسی کسپرسکی نمیخره مگه تو 4 تا کشور مثل ایران که بهتره محصولات فاقد کیفیت و دارای نقص های امنیتی مثل کسپرسکی رو بخرن . :d
ی کاربر یا ی شرکت یا سازمان تو اروپا و آمریکا و آسیای جنوب شرقی هنوز اینقدر بی سواد و ساده لوح نشده که امنیت سازمانش رو بده دست ی شرکت تازه تاسیس و در پیت روسی اونهم کسپرسکی که سابقه کلاهبرداری و انتشار صدها خبر دروغ داره و در سالهای اخیر صدها نمایندش رو از دست داده و دهها کارمند و مدیرش استعفاء دادن .