-
پاسخ : تور تصویری elementary OS Freya زیباترین توزیع لینوکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
خب این توزیع برای سیستم شخصی ساخته شده ولی شما میتونید به عنوان سرور هم ازش استفاده بکنید موردی نداره
مصرف بالای منابع نداره برای استفاده تو سرور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
مصرف بالای منابع نداره برای استفاده تو سرور؟
برای استفاده در سرور موردی نداره ولی برای سرور مجازی مشکل منابع ایجاد میکند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
خب این توزیع برای سیستم شخصی ساخته شده ولی شما میتونید به عنوان سرور هم ازش استفاده بکنید موردی نداره
یک سوال داشتم این هم مثل ubuntu مشکل مصرف شدید منابع داره؟
چون اون اصلا بهینه نبود و سرعت با پردازنده ی I7 اصلا قابل قبول نبود (سیستمی که در ویندوز با چندین برنامه ی باز و مرورگر با بیش از 20 تب و .... تنها 1 تا 2 درصد مصرف پردازنده دارد در ان بالای 50 ....)
علت بهینه نبودن لینوکس چیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
یک سوال داشتم این هم مثل ubuntu مشکل مصرف شدید منابع داره؟
چون اون اصلا بهینه نبود و سرعت با پردازنده ی I7 اصلا قابل قبول نبود (سیستمی که در ویندوز با چندین برنامه ی باز و مرورگر با بیش از 20 تب و .... تنها 1 تا 2 درصد مصرف پردازنده دارد در ان بالای 50 ....)
علت بهینه نبودن لینوکس چیست؟
خیر این نسخه اصلا مشکل منابع نداره
اون مشکل که فرمودید تو اوبونتو هست به احتمال زیاد برای پوسته یونیتی هست چون خودم هم تجربشو داشتم و مشکلات زیادی داره
لینوکس کاملا بهینه است . حتی خیلی بهتر از ویندوز ولی هرمشکلی از یک توزیع دیدید روی حساب لینوکس نزارید
من اصلا زیاد از اوبونتو خوشم نمیاد بیشتر توزیع های دیگه ای که ازابونتو ساخته شده رو میپسندم از رنگ بندی محصولات کنونیکال ( سازنده اوبنتو ) زیاد خوشم نمیاد
ولی اگه واقعا دنبال کم مصرف ترین منابع هستید ارچ لینوکس رو نصب بکنید . حدود 256 مگ رم فقط مصرف میکنه من خودم دیشب رم مصرفی سیستمم رو دیدم 150 مگ بود
-
سلام
امروز نصب کردم
راستش رضایت من رو جلب نکرد
شاید از نظر سرعت بهتر از ubuntu باشه اما از نظر راحتی کار و گرافیک زیاد باب دلم نبود
به هر حال از توضیحاتتون ممنونم
خوشحال میشم که درمورد توضیع های دیگر هم تاپیک بزنید
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
امروز نصب کردم
راستش رضایت من رو جلب نکرد
شاید از نظر سرعت بهتر از ubuntu باشه اما از نظر راحتی کار و گرافیک زیاد باب دلم نبود
به هر حال از توضیحاتتون ممنونم
خوشحال میشم که درمورد توضیع های دیگر هم تاپیک بزنید
ارادتمند
کدوم نسخه رو دانلود کردید ؟ freya یا luna ?
المنتری هنوز منتشر نشده و به احتمال زیاد شما نسخه بتا freya رو دانلود کردید یا هم اینکه شما نسخه 2012 luna رو دانلود کردید که خیلی قدیمی هست
بله حتما درمورد دبیان و فدورا و راه های زیباسازی اون تاپیک خواهم زد
-
الان شما چطور خودتون همینی ک هست رو دانلود و نصب کردید ؟ هنوز ک میگید منتشر نشده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
الان شما چطور خودتون همینی ک هست رو دانلود و نصب کردید ؟ هنوز ک میگید منتشر نشده؟
نسخه بتا هست و مخصوص توسعه دهندگان برای استفاده طولانی مدت نیست و پایدار هم نخواهد بود چون باید باگ های جدید گزارش داده بشه و رفع بشه
مثل ویندوز 10 که هنوز نیومده ولی نسخه های توسعه دهندگان اون رو میتونید دانلود کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
نسخه بتا هست و مخصوص توسعه دهندگان برای استفاده طولانی مدت نیست و پایدار هم نخواهد بود چون باید باگ های جدید گزارش داده بشه و رفع بشه
مثل ویندوز 10 که هنوز نیومده ولی نسخه های توسعه دهندگان اون رو میتونید دانلود کنید
elementaryos-unstable-amd64.20150208
اینو من الان الکی دانلود و رایت کردم ؟ :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
کدوم نسخه رو دانلود کردید ؟ freya یا luna ?
المنتری هنوز منتشر نشده و به احتمال زیاد شما نسخه بتا freya رو دانلود کردید یا هم اینکه شما نسخه 2012 luna رو دانلود کردید که خیلی قدیمی هست
بله حتما درمورد دبیان و فدورا و راه های زیباسازی اون تاپیک خواهم زد
سلام
freya نصب کردم
اگر امکان داره اموزش نصب این رو قرار بدید : OS X Yosemite Like Theme for Elementary OS 0.2 Luna | UbuntuHandbook
من یک جا مشکل دارم ، تم داخل tweak اضافه نمیشه ....
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
المنتری توییک که اینجا معرفی شده مخصوص فریا نیست و برای لونا است باید نسخه فریا رو نصب بکنید برای نصب تم هم پوشه تم رو در پوشه .themes کپی کنید پوشه هایی که . دارند در فایل منیجر المنتری مخفی هستند برای مشاهده پوشه مخفی باید ctrl+h رو بزنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
elementaryos-unstable-amd64.20150208
اینو من الان الکی دانلود و رایت کردم ؟ :D
این خوبه ولی از این جدیدتر هم فکر کنم باشه همانطور که از اسم فایل دانلود شده معلومه unstable هست دوست عزیز
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خوبه ولی برای المنتری لونا هست روی نسخه فریا باید از مخازن دانلود کنید و دستی نصب بکنید یا اینکه از خود مخازن المنتری فریا دانلود بکنید که من اطلاعی در باره این ایکون ندارم
-
شخصا با eOS خیلی کار کردم و توزیع مناسبی برای طراحان وب هست و کسایی که میخوان الهام بخشی و زیبایی مک رو در لبنوکس داشته باشن
ولی خوب دسکتاپی که الان استفاده میکنم i3-Desktop هست با حجم 800 KB :دی :دی
----------------------
برای کسایی که میخوان تازه با لینوکس شروع به کار کنن UBUNTU با دسکتاپ UNITY رو پیشنهاد میکنم
----------------------
توجه داشته باشید که دسکتاپ مثلا KDE یا unity رو میشه روی هر توزیعی نصب کرد - اگه برای اون توزیع ارایه شده باشه - که معمولا میشه
--------------------- مثلا دسکتاپ KDe به قدری گرافیک داره که دلزده میشه آدم - این مورد رو هم توجه کنید , لینوکس سیستم عاملیه که هرکس یه اندازه ی نیازش میتونه به بهترین شکل ممکن ازش بهره ببره و حتما نیازی به FULL شدن در کار با اون نیست !
Damn You RHEL :d
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
لفظ زیبا بسیار سلیقهای هست و نمیشه چیزی رو تو زیبایی مطلق و برتر دونست.
همچنین اگر طرفدار مینیمالیسم هستید، پیشنهاد میکنم سیستمعاملهای زیر رو هم بررسید بفرمایید،اینها هم زیبا هستن:
evolve OS
Ozon OS
Pear OS
ارادتمند.
pear خیلی وقته پروژش متوقف شده فکر کنم ؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
pear خیلی وقته پروژش متوقف شده فکر کنم ؟!!
بله دیگه ادامه نمیدند . ولی بجای ارایه توزیع دارند روی دسکتاپشون کار میکنند متاسفانه اسمش یادم رفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
بله دیگه ادامه نمیدند . ولی بجای ارایه توزیع دارند روی دسکتاپشون کار میکنند متاسفانه اسمش یادم رفته
سلام
من المنتری دانلود کردم اما تو سایتش اخرین نسخه برای سال 2013 بود یعنی تقریبا زمانی که پیر متوقف شده بود الان که دارن نصبش میکنم نصبش عین پیر لینوکس هستش و هیچ تفاوتی بااون نداره فکر کنم فقط اسمش عوض المنتری هم مثل پیر بر پایه ابونتو هستش ؟ ظاهرا درسته ؟ اون زمان پیر مثل ابونتو هنگ میکرد الان اینم مثل اون دوتای دیگه هنگ میکنن ؟ liberoffice هم که نداره ؟! تنها دسکتاپی که میشه گفت لینوکس رو شبیه لینوکس میکنه دسکتاپ mate هستش ساده سبک روان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
من المنتری دانلود کردم اما تو سایتش اخرین نسخه برای سال 2013 بود یعنی تقریبا زمانی که پیر متوقف شده بود الان که دارن نصبش میکنم نصبش عین پیر لینوکس هستش و هیچ تفاوتی بااون نداره فکر کنم فقط اسمش عوض المنتری هم مثل پیر بر پایه ابونتو هستش ؟ ظاهرا درسته ؟ اون زمان پیر مثل ابونتو هنگ میکرد الان اینم مثل اون دوتای دیگه هنگ میکنن ؟ liberoffice هم که نداره ؟! تنها دسکتاپی که میشه گفت لینوکس رو شبیه لینوکس میکنه دسکتاپ mate هستش ساده سبک روان
چندین بار تو همین تاپیک گفتم المنتری رو از سایتش دانلود نکنید نسخه قدیمی هست و نسخه 2015 هنوز منتشر نشده دوست عزیز
نسخه ای که شما دانلود کردید دیگه پشتیبانی نمیشه باید صبر بکنید تانسخه 2015 freya منتشر بشه دوست عزیز :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
چندین بار تو همین تاپیک گفتم المنتری رو از سایتش دانلود نکنید نسخه قدیمی هست و نسخه 2015 هنوز منتشر نشده دوست عزیز
نسخه ای که شما دانلود کردید دیگه پشتیبانی نمیشه باید صبر بکنید تانسخه 2015 freya منتشر بشه دوست عزیز :)
سلام
الان پس هیچ نسخه قابل پشتیبانی نداره پس باید از کجا دانلود کرد ؟یعنی الان دستکاپ پیر قابل نصب برو روی ابونتو اینا هستش ؟ یا هنوز پابلیک نشده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
الان پس هیچ نسخه قابل پشتیبانی نداره پس باید از کجا دانلود کرد ؟یعنی الان دستکاپ پیر قابل نصب برو روی ابونتو اینا هستش ؟ یا هنوز پابلیک نشده ؟
لینوکس پیر ازدسکتاپ گنوم شل استفاده میکنه فقط تم پیر رو میتونید از لانچپد خود پیر دانلود کنید !
اگر هم که المنتری جدید میخواید در پست اول من قراردادم
برای نصب دسکتاپ پیر رو اوبنتو اموزش های زیادی هست
-
المنتری توزیع زیبایی هست وکار باهاش لذت بخشه...
البته اوبونتو در کنار زیبایی قدرت رو هم اضافه کرده و کار با یونیتی عالیه.
کلا وقتی با لینوکس کار میکنی عذاب وجدان نداری:-p.
دوستانی که میگن دور دوره اپن سورس هست حتما نرم افزار تخصصی رو مد نظر قرار نمیدند.دوستانی که نرم افزار مکس یا اتوکد کار کردن با اون همه پلاگین جانبی و... چطور میتونن به لینوکس یا حتی مک مهاجرت کنند؟!.حتی مکینتاش هم با اون همه تبلیغات هنوز تو بحث گیمینگ داره درجا میزنه.تو لینوکسم که هیچی...هر کمپانی یا شخصی یکی دوتا توزیع میزنه بعد به تاریخ میپینوده.جالبه بدونید اندازه جمعیت ایران:-p توزیع داریم،ولی چهارتا نرم افزار که خلاعش تو لینوکس احساس نشه تولید نشده.و البته کلی گیم
ویندوز جدید هم که داره بصورت رایگان اپدیت میکنه و ماها هم میتونیم رایگان استفاده کنیم و کاملا بی نیاز میشیم از...
تنها برتری لینوکس عمل نکردن ویروساست که واسه کارهای روزمره خیلی خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.SAEIIID
المنتری توزیع زیبایی هست وکار باهاش لذت بخشه...
البته اوبونتو در کنار زیبایی قدرت رو هم اضافه کرده و کار با یونیتی عالیه.
کلا وقتی با لینوکس کار میکنی عذاب وجدان نداری:-p.
دوستانی که میگن دور دوره اپن سورس هست حتما نرم افزار تخصصی رو مد نظر قرار نمیدند.دوستانی که نرم افزار مکس یا اتوکد کار کردن با اون همه پلاگین جانبی و... چطور میتونن به لینوکس یا حتی مک مهاجرت کنند؟!.حتی مکینتاش هم با اون همه تبلیغات هنوز تو بحث گیمینگ داره درجا میزنه.تو لینوکسم که هیچی...هر کمپانی یا شخصی یکی دوتا توزیع میزنه بعد به تاریخ میپینوده.جالبه بدونید اندازه جمعیت ایران:-p توزیع داریم،ولی چهارتا نرم افزار که خلاعش تو لینوکس احساس نشه تولید نشده.و البته کلی گیم
ویندوز جدید هم که داره بصورت رایگان اپدیت میکنه و ماها هم میتونیم رایگان استفاده کنیم و کاملا بی نیاز میشیم از...
تنها برتری لینوکس عمل نکردن ویروساست که واسه کارهای روزمره خیلی خوبه
سلام
این رو خیلی قبول دارم .
این قدر که به ظاهر داره توجه میشه به برنامه های کاربری توجه نمیشه واقعا توی خیلی از ضمینه ها نرم افزار به قدرتمندی ویندوز وجود ندارد.
اگر به جای ایجاد توضیع های جدید روی برنامه ها کار میشد لینوکس برای کاربر خانگی خیلی بهتر میشد
به نظر من برای خیلی از افراد لینوکس هنوز مناسب نیست .
یکی از دوستانم طراح حرفه ای هست ، خوب بحث میکردیم نتیجه این شد که اصلا لینوکس براش مناسب نیست واقعا هم درست بود چه از نظر ابزار های طراحی و چه از نظر درایور های گرافیک و ....
گیمر ها هم که دیگه به کنار ........
کلا بهتر بگم ، هرجا بحث گرافیک و گیم و کلا چیزای این طوری پیش میاد لینوکس در کامپوتر های دسکتاپ کم میاره و حرفی نداره .
به نظرم اندروید تنها علت پیشرفتش این بود که شرکت هابجای ایجاد سیستم عامل های جدید همه چسبیدند به یک سیستم عامل و گسترشش دادن .
به نظرم تنها لینوکس درصورتی به موفقیت واقعی در دسکتاپ ها میرسه که همین توضیع اوبونتو را گسترش بدند و براش برنامه بنویسند (در ضمینه هایی که کمبود داره) و وقت روی ایجاد توضیع های جدید برای یک مدت گذاشته نشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
این رو خیلی قبول دارم .
این قدر که به ظاهر داره توجه میشه به برنامه های کاربری توجه نمیشه واقعا توی خیلی از ضمینه ها نرم افزار به قدرتمندی ویندوز وجود ندارد.
اگر به جای ایجاد توضیع های جدید روی برنامه ها کار میشد لینوکس برای کاربر خانگی خیلی بهتر میشد
به نظر من برای خیلی از افراد لینوکس هنوز مناسب نیست .
یکی از دوستانم طراح حرفه ای هست ، خوب بحث میکردیم نتیجه این شد که اصلا لینوکس براش مناسب نیست واقعا هم درست بود چه از نظر ابزار های طراحی و چه از نظر درایور های گرافیک و ....
گیمر ها هم که دیگه به کنار ........
کلا بهتر بگم ، هرجا بحث گرافیک و گیم و کلا چیزای این طوری پیش میاد لینوکس در کامپوتر های دسکتاپ کم میاره و حرفی نداره .
به نظرم اندروید تنها علت پیشرفتش این بود که شرکت هابجای ایجاد سیستم عامل های جدید همه چسبیدند به یک سیستم عامل و گسترشش دادن .
به نظرم تنها لینوکس درصورتی به موفقیت واقعی در دسکتاپ ها میرسه که همین توضیع اوبونتو را گسترش بدند و براش برنامه بنویسند (در ضمینه هایی که کمبود داره) و وقت روی ایجاد توضیع های جدید برای یک مدت گذاشته نشه
دقیقا...اندروید محکوم بود به جهانی شدن.چون گوگل پشتش بود.ولی حیف که توزیع های لینوکس بینهایت سلیقه ای و شخصی شدند
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
چهار روز پیش توزیع زیبای elementary بتا دوم و آخر نسخه Freya خود را منتشر کرد.
من این توزیع را دریافت و به صورت زنده بوت کردم و طی یک ساعت کار با آن تصاویر زیر را برایتان تهیه کردم.
elementary تا انشار نهایی Freya تغییر ظاهری نخواهد داشت پس میتوان این تصاویر را، به عنوان تصاویر انتشار نهایی در نظر گرفت.وقتی elementary را برای اولین بار بوت میکنید چنین تصویری جلوتان ظاهر میشود. دسکتاپ فوق العاده شیک و مینیمال است.
در بالا یک پانل شفاف قرار گرفته که در سمت چپش اجراگر، وسط ساعت و در راست تنظیمات سیستمی مثل اندیکاتور صدا، شبکه و غیره قرار گرفته. پایین صفحه هم داک است که آیکن برنامههای مورد علاقه و/یا در حال اجرا در آن جای میگیرد.
بنده مدت زیادی از این سیستم عامل زیبا استفاده کرده ام و جدیدا هم نسخه بتا فریا رو دانلود کردم و یک هفته ای روی لب تاپم نصب بود مشکلات زیاد داشت مثل سویچ نشدن زبان از انگلیسی به فارسی و بالعکس ، ذخیره نشده یک سری تنظیمات و....
نسخه نهاییش هم دیشب منتشر شد امیدوارم این مشکلات حل شده باشند واقعا عالی هست برای دوستانی که تازه میخوان برن سمت لینوکس با گرافیک خیره کننده ای که داره و رابط گرافیکی عالیش میتونه خیلی ها رو به سمت خودش جذب کنه
-
-
دوستان نسخه بتا باگ داره لطفا نسخه منتشر شده رو نصب کنید
-
لینک دانلود از این os موجوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط