پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
$135 در کمتر از یک دقیقه پرداخت شد مثل همیشه عالی.
پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
پرداخت دیگه ای رو به مبلغ 200 یورو برای ما انجام دادند مثل همیشه مطمئن و عالی.
سلام
110 یورو به ovh پرداخت داشتیم که خیلی سریع انجام شد.
پرداخت دیگه ای رو به مبلغ 225$ زحمت کشیدند برای ما انجام دادند. تشکر میکنم ازشون.
$500 در کمتر از یک دقیقه پرداخت شد کارشون حرف نداره.
ممنون داداش :111:
سه تا پرداخت کلا به مبلغ 150$ داشتیم که زحمت کشیدند خیلی سریع برای ما انجام دادند. تشکر فراوان.
شما پرداخت با وبمانی هم انجام میدید؟
سلام.نياز فورى به 610 دلار پى پال دارم.لطفا دوستان قىمت و شماره تماس بدن.ضرورى و اورژانسى هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iransmspanel.com
سلام.نياز فورى به 610 دلار پى پال دارم.لطفا دوستان قىمت و شماره تماس بدن.ضرورى و اورژانسى هست
سلام
قیمت ارسال شد.
ممنون
سلام.بنده نمىتونم پ خ بدم.لطفا اطلاعات تماس و نحوه پرداخت رو پ خ کنىد برام.
درگاه پرداخت دارىد ?
بنده چندین سال هست پرداخت ارزی دارم....انسان های شریف البته زیاد هستند در این انجمن....اما بی شک یکیشون آقای طالعی نژاد هست .
از خیلی وقت پیش ایشون در انجمن بودند...بنابدلایلی مشکلی داشتم ایشون یک هفته پیگری کردند ... تا حل مشکل....نکته اینکه خودشون پیگیر بودند...من مورد مشابه با شخص دیگه داشتم واقعا اذیت شدم ... اما این یک هفته ایشون بخصوص امروز اذیت شد...اما اصلا بهروی خودشون نیوردن هر چند منو با این اخلاقشون شرمنده کردند. امیدوارم موفق باشند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iransmspanel.com
سلام.بنده نمىتونم پ خ بدم.لطفا اطلاعات تماس و نحوه پرداخت رو پ خ کنىد برام.
درگاه پرداخت دارىد ?
سلام
از طریق پیغام خصوصی پاسخ داده شد.
ممنون
سلام 50 دلار از aliexpress خرید میخواهم انجام بدم. امکانشو دارید؟ چند حساب میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6600
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران عزیز
دلار پی پال با سورس معتبر موجود است.
به دلیل لحظه ای بودن قیمت ها لطفا برای دریافت قیمت و اطلاعات تماس pm بفرستید.
سابقه ما مشخص هست و اکثر کاربران این فروم با ما آشنایی دارند.
آیدی یاهو: sh63_gold
ارادتمند
6600
یک پرداخت 63
یک پرداخت 175
دلاری رو سریع انجام دادن
تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aalikhan
سلام 50 دلار از aliexpress خرید میخواهم انجام بدم. امکانشو دارید؟ چند حساب میکنید؟
سلام
aliexpress رو با وبمانی انجام بدید راحترید دوست عزیز.
ممنون