-
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
با سلام
سرور برای کاهش پینگ ارائه میکنید ؟ اگر ارائه میکنید کدام دیتاسنتر و آیا قوانین برای استفاده از پهنای باند خاص است ؟
با تشکر
-
پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه
تست 1 روزه هم دارید؟ برای سرعت آپلود و دانلود باید بررسی کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
تست 1 روزه هم دارید؟ برای سرعت آپلود و دانلود باید بررسی کنم.
سلام متاسفانه تست ارائه نمیگردد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
سرور برای کاهش پینگ ارائه میکنید ؟ اگر ارائه میکنید کدام دیتاسنتر و آیا قوانین برای استفاده از پهنای باند خاص است ؟
با تشکر
با سلام برای کاهش پینگ هم ارائه میشه ولی خب icmp هست بعضی وقت ها بالا میره ...
-
هر کور پردازنده چند مگاهرتز هست ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
هر کور پردازنده چند مگاهرتز هست ؟!
باسلام 1000mhz برای هر هسته محدود میشود قربان.
-
سلام من یه VPS نامحدود 512 میخوام ! ویندوز میخوام برای آپلود / دانلود ! دقت کنید هم سروری که ازش دانلود میکنم ایران ( آسیاتک ) هست و هم سروری که آپلود میکنم آسیاتک هست ! خواستم ببینم با پورت 10mbps سرعت دانلود و آپلود من چقدر میشه یه لینک باید بدم تست کنید یا یه vps بدید چند دقیقه تست کنم ؟ و اینکه من حداقل ماهی 1.5 تا 2 ترابایت مصرف دارم فردا اخطار ندید ! مطمین باشیم از این لحاظ مشکلی نداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
سلام من یه VPS نامحدود 512 میخوام ! ویندوز میخوام برای آپلود / دانلود ! دقت کنید هم سروری که ازش دانلود میکنم ایران ( آسیاتک ) هست و هم سروری که آپلود میکنم آسیاتک هست ! خواستم ببینم با پورت 10mbps سرعت دانلود و آپلود من چقدر میشه یه لینک باید بدم تست کنید یا یه vps بدید چند دقیقه تست کنم ؟ و اینکه من حداقل ماهی 1.5 تا 2 ترابایت مصرف دارم فردا اخطار ندید ! مطمین باشیم از این لحاظ مشکلی نداره ؟
با سلام یک لینک ارسال کنید اول تست کنیم و ارسال کنیم بعد خرید کنید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
song-ir
خدمت شما .
http://8pic.ir/images/hzftxmcc2glfm3eoyst5.png
http://8pic.ir/images/7d9c8136wuf75v338xhx.png
- - - Updated - - -
برای ارتقا کیفیت و سرعت بالا سرور ها بر روی سرور های 4/5/9 پورت اظافه فعال گردید که کیفیت بهتری و اپتایم نزدیک به 100 درصد را به کاربران ارائه بدهیم . باتشکر
-
لطفا قیمت سرور با مشخصات زیر رو به بنده بدید
رم 3 گیگ
سی پی یو 7000 مگاهرتز (واقعی)
هارد 100 گیگ
پورت باز تا 20 مگابایت دانلود و 10 مگاپایت اپلود ...
پورد درخواست دشه به هیچ وج دائمی پور نیست و فقط جهت رد و بدل دیتای بازی بین بازیکنان و سرور درخواست شده و دلیل درخواست بالا بودن آن هم نیاز مندی به پاسخ گویی سریع پرت به بازیکنان میباشد ...
سرور به جهت دانلود و اپلود استفاده نمیشود ...
در صورت امکان آی پی اینترانت نیز ارائه میکنید ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
لطفا قیمت سرور با مشخصات زیر رو به بنده بدید
رم 3 گیگ
سی پی یو 7000 مگاهرتز (واقعی)
هارد 100 گیگ
پورت باز تا 20 مگابایت دانلود و 10 مگاپایت اپلود ...
پورد درخواست دشه به هیچ وج دائمی پور نیست و فقط جهت رد و بدل دیتای بازی بین بازیکنان و سرور درخواست شده و دلیل درخواست بالا بودن آن هم نیاز مندی به پاسخ گویی سریع پرت به بازیکنان میباشد ...
سرور به جهت دانلود و اپلود استفاده نمیشود ...
در صورت امکان آی پی اینترانت نیز ارائه میکنید ؟!
با سلام هزینه این سرویس با توجه به پورت و پهنای باندی که میخواهید میشود 160 هزار تومان و اینکه در حال حاضر اینترانت ارائه نمیشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
روی این حساب که ما مالک سرورهای خودمان هستیم و سخت افزار و شبکه خودمان هست
ما پهنای باند کلی رو بین همه تقسیم میکنیم همچنین نه محدودیتی ندارم اگر هم باشه قطع نمیکنیم اخطار میدیم
سلان
عزیز شما می فرمایید سرور با پهنای باند نامحدود! بعد چه اتفاقی بیافته اخطار میدین ؟ مثلا کاربر اگر ۳ ترابایت مصرف کنه اخطار میدین ؟ مگه نامحدود نیست !!!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
سلان
عزیز شما می فرمایید سرور با پهنای باند نامحدود! بعد چه اتفاقی بیافته اخطار میدین ؟ مثلا کاربر اگر ۳ ترابایت مصرف کنه اخطار میدین ؟ مگه نامحدود نیست !!!؟
ما چون پهنای باند زیاد میخریم مشکلی از اون نظر نداریم ولی خب نامحدود هم نه ولی حداکثر در ماه 2 ترا اجازه هست بعد از استفاده این ترافیک پورت شما برروی 10mbps محدود میشود و اگر استفاده بیش از حد باشه اخطار داده میشود و درصورت پاسخگو نبودن سرور مسدود میشود البته قبلش همکاران من با شما تماس میگیرن
-
سلام
من یه دونه از این وی پی اس ها میخوام واسه سرور تیم اسپیک و کاهش پینگ
میخواستم ببینم میشه روی پینگ این سرور ها اعتماد کرد؟ یعنی مثل سرور های پارس پک پینگشون همیشه ثابت رو حدود 80 میلی ثانیه هست با خارج از کشور؟
و یک تست پینگ هم با -t از آدرس login.p1.worldoftanks.eu بگیرید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
سلام
من یه دونه از این وی پی اس ها میخوام واسه سرور تیم اسپیک و کاهش پینگ
میخواستم ببینم میشه روی پینگ این سرور ها اعتماد کرد؟ یعنی مثل سرور های پارس پک پینگشون همیشه ثابت رو حدود 80 میلی ثانیه هست با خارج از کشور؟
و یک تست پینگ هم با -t از آدرس login.p1.worldoftanks.eu بگیرید لطفا
متاسفانه پینگ icmp مشکل دارد و نمیتوانیم در حال حاضر برای این بخش سرویس بدهیم ولی در حال پیگیری هستیم که درست کنیم این مشکل را
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
ما چون پهنای باند زیاد میخریم مشکلی از اون نظر نداریم ولی خب نامحدود هم نه ولی حداکثر در ماه 2 ترا اجازه هست بعد از استفاده این ترافیک پورت شما برروی 10mbps محدود میشود و اگر استفاده بیش از حد باشه اخطار داده میشود و درصورت پاسخگو نبودن سرور مسدود میشود البته قبلش همکاران من با شما تماس میگیرن
خوب بهتر نیست جای نامحدود همین مورد رو بنویسید ! که بعد هم مشکلی پیش نیاد ! چون میگن شما نوشتین نامحدود و این متن رو ننوشتین !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
خوب بهتر نیست جای نامحدود همین مورد رو بنویسید ! که بعد هم مشکلی پیش نیاد ! چون میگن شما نوشتین نامحدود و این متن رو ننوشتین !
خب عزیز ما قبل از سفارش به یوزر میگم که بدونه بعد خرید کنه پس چرا ما میاییم جواب میدیم؟ که کاربر وقتی میاد خرید کنه اطلاع داشته باشه البته ما میتونیم شما رو ببریم روی یک سروری که پهنای باندش اشتراکی بین 50 نفر باشه و بگیم نامحدود ولی این کار رو نمیکنیم و قبلش به کاربر تمامی این موارد را میگوییم که اطلاع داشته باشد قبل از خریدش
- - - Updated - - -
مشکل پینگ در شبکه پارس آنلاین حل گردید همچنین پورتال وب سایت تعقییر یافته است به آدرس : portal.irhosting24.com و کاربرانی که قبلا از ما سرویس داشته اند لطفا ثبت نام دوباره کرده و ای پی سرور شان را ارسال نماییند باتشکر.
-
یک سرور میکروتیک از افرانت سفارش داده شد.
درخواست انتقال بک آپ را هم دادم.
کی حاضر میشه
:105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
یک سرور میکروتیک از افرانت سفارش داده شد.
درخواست انتقال بک آپ را هم دادم.
کی حاضر میشه
:105:
شماره تیکت تان ار راسال کنید برام.
-
سرور آماده نشده چرا !!؟
سفارش همچنان معلق پاسخ تیکت را هم ندادید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
سرور آماده نشده چرا !!؟
سفارش همچنان معلق پاسخ تیکت را هم ندادید
سلام قربان بخاطر این دیر پاسخ دادن به شما ما واقعا معذرت میخواهیم در حال حاضر بخاطر مشکل در شبکه ایران سرویس راه اندازی نمیگردد و سرور ها را در حال انتقال به شبکه زیرساخت هستیم به زودی از اونجا بهتون سرویس ارائه میکنیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
۵ روزه قطعه. کیفیت سرور افتضاح
عزیز دیروز قطع شده ای پی تا را ارسال کنید چک کنیم الکی هم جو سازی نکنید لطفا خوبه جوابگو همه هستیم و اینطور میکنید الان هم داریم انتقال میدیم به زیرساخت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
۵ روزه قطعه. کیفیت سرور افتضاح
جناب ما همچنان منتطزر هستیم ای پی تان را ارسال کنید تا براتون پیگیری کنیم .
-
برای من سه روزه که قطع شده.
تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!
-
دو عدد سرور پیششون داریم
بدون هیچ اطلاع قبلی سیستم پشتیبانیشون رو از Boxbilling به Whmcs تغییر دادند و کاربرا را هم انتقال ندادند
به یکی از سرورها 5 روزه دسترسی ندارم و به دیگری 3 روزه
بعد از این همه مدت اطلاع دادند که دارند سرورها را منتقل می کنند به زیرساخت
تو خود حدیث مفصل بخوان...
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
به دوستانی که به فکر بیزینس حرفه ای هستند و دیتای روی سرور براشون مهمه به هیچ وچه توصیه نمیشن چون تا بحال دو بار به دلایل نا معلموم سیستم عامل سرور را ریلود کردند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoulweb
دو عدد سرور پیششون داریم
بدون هیچ اطلاع قبلی سیستم پشتیبانیشون رو از Boxbilling به Whmcs تغییر دادند و کاربرا را هم انتقال ندادند
به یکی از سرورها 5 روزه دسترسی ندارم و به دیگری 3 روزه
بعد از این همه مدت اطلاع دادند که دارند سرورها را منتقل می کنند به زیرساخت
تو خود حدیث مفصل بخوان...
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
به دوستانی که به فکر بیزینس حرفه ای هستند و دیتای روی سرور براشون مهمه به هیچ وچه توصیه نمیشن چون تا بحال دو بار به دلایل نا معلموم سیستم عامل سرور را ریلود کردند
جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjzaret
برای من سه روزه که قطع شده.
تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!
عزیز من نمیدونم کدوم یوزر ما هستید هر کسی مشکلی داره شماره تیکتش رو بده ما چک کنیم و درست کنیم ای پی ها رو دادن و داریم تحویل میدیم
-
[QUOTE=ourweb;1281146]جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم
- - - Updated - - -
من به عنوان سرور بک آپ استفاده می کردم و واسم خیلی مشکلی به وجود نیاورد، اما دان سه روزه سرور گاها برای یک سایت خدمات دهنده یعنی نابودی !! مخصوصا اینکه دیتا هم روش باشه
به خاطر همین می گم حرقه ای نیستید، که اگر بودید از همون اول از یک سیستم مدیریت واحد استفاده می گردید، یا حداقل یوزرهارو انتقال می دادید ضمن اینکه برای همین باکس بیلینگ هم واسه هر مجازی سازی که بخواید پلاگین مدیریت سرور هست.
اینکه هارد بسوزه چه ارتباطی به این داره که شب خوابی، صبح بیدار شی ببینی سرورت میکروتیکه، تیکت بزنی بگه راه حلی جز نصب محدد سیستم عامل نیست، یک هفته بعد باز ببینی سیستم عاملت شده لینوکس!
دوست عزیز من تو یک برهه زمانی مثل خود شما سرویس دهنده بودم، شروع کارم هم که آماتور بودم همچین رویه ای را که شما پیش گرفتید پیش نمی گرفتم.
در ضمن سرویس دهنده هستید به ازای سرویسی که دارید می دید هزینه دریافت می کنید و موظفید بابت مشکلات که به هر دلیلی پیش میاد پاسحو باشید.
-
[QUOTE=rasoulweb;1281178]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
جناب شما که انقدر خوب میایی اینجا حرف میزنی هر وقت پیام دادی جواب ندادیم؟ هروقت زنگ زدید جواب ندادیم؟ الان ای پی ها رو گرفتیم داریم سرویس هامون رو میدیم دلیل که چرا از اباکس بلینگ انتقال دادیم بخاطر خود شما هاست که پنل ریبوت بهتون بدیم ما این همه هزینه کردیم که این حرف و حدیث ها تمام بشه چرا اون بار هم اطلاعات پرید ها ؟ چون هارد سوخت عزیز این هم تقصیر ماست؟ بد کردیم داریم سرویس میدیم این همه هم جواب میدیم ؟ مثل بقیه نبودیم که فرار کنیم یا پاسخ گو نباشیم هرکی زنگ زد جواب دادیم الان هم داریم یکی یکی سرور ها رو تحویل میدیم
- - - Updated - - -
من به عنوان سرور بک آپ استفاده می کردم و واسم خیلی مشکلی به وجود نیاورد، اما دان سه روزه سرور گاها برای یک سایت خدمات دهنده یعنی نابودی !! مخصوصا اینکه دیتا هم روش باشه
به خاطر همین می گم حرقه ای نیستید، که اگر بودید از همون اول از یک سیستم مدیریت واحد استفاده می گردید، یا حداقل یوزرهارو انتقال می دادید ضمن اینکه برای همین باکس بیلینگ هم واسه هر مجازی سازی که بخواید پلاگین مدیریت سرور هست.
اینکه هارد بسوزه چه ارتباطی به این داره که شب خوابی، صبح بیدار شی ببینی سرورت میکروتیکه، تیکت بزنی بگه راه حلی جز نصب محدد سیستم عامل نیست، یک هفته بعد باز ببینی سیستم عاملت شده لینوکس!
دوست عزیز من تو یک برهه زمانی مثل خود شما سرویس دهنده بودم، شروع کارم هم که آماتور بودم همچین رویه ای را که شما پیش گرفتید پیش نمی گرفتم.
در ضمن سرویس دهنده هستید به ازای سرویسی که دارید می دید هزینه دریافت می کنید و موظفید بابت مشکلات که به هر دلیلی پیش میاد پاسحو باشید.
عزیز من تازه کار نیستم جناب شادابی فکر کنم باشید ! در مورد سرور تان الان یادم اومد بله ای پی شما بعد از اینکه هارد سوخت سرور جدید که اومد بالا داده شد به مشترک در مورد دیتاهاتون طبق قوانین ما موزف به نگهداری اطلاعات شما نیستیم چون بک آپ هم در کار نیست سرور های که شما خریداری میکنید بدون مدیریت بوده و فقط مشکلات فنی حل میگردد همین قطعی که شما ازش دم میزنی تمام سرمایه ما رو خراب کرد فکر نکنید ما اینجا راحت نشتیم میگیم به درک که اطلاعاتش رفت نه عزیز ما هم خیلی بیشتر از شما ناراحت این وضعیت هستیم برای بار اخر هم خدمت تان عرض میکنم لطفا اطلاعات ای پی و یا شماره تیکت را برای من ارسال کنید تا براتون چک کنم در ضمن نگهداری اطلاعات رو هم باز ذکر میکنم که با ما نیست چون هارد هست یک موقه میبینید میسوزه میزبانی وب هم نیست بگیم بک اپ بگیریم پس خواهشا جبهه نگیرید در مورد سیستم عامل هم عرض کنم ما نماینده رسمی هاستینگ 24 امریکا بودیم که بخاطر برخی مشکلات مجبور به کنسلی نمایندگی شدیم و لایسنس به نام اون ها بوده که باز هم اون ها لطف کردن و لایسنس رو برامون فعال گذاشتن که اطلاعات مان را انتقال بدیم من هم خیلی دوست دارم شما جای من باشی با این همه یوزر و این همه مشکل ببینم چطوری پشتیبانی میکنی که دم از پشتیبانی میزنید هر وقت پیام دادید طبق قوانین و زمان بندی درست جواب گو بودیم و باز هم خواهیم بود فقط از شما خواهشی که دارم در اینجا این بحث رو ادامه ندید بلخره شما مشترک ما هستید و ما باید موظف هستیم که سرویس رو بدون مشکل تحویل بدیم .
-
با سلام
نقل قول:
عزیز من نمیدونم کدوم یوزر ما هستید هر کسی مشکلی داره شماره تیکتش رو بده ما چک کنیم و درست کنیم ای پی ها رو دادن و داریم تحویل میدیم
شماره تیکت : 349765
-
نقل قول:
شماره تیکت در پرتال جدید: 442752
شماره تیکت در پرتال قدیم: 176
شاد باشید
-
شماره تیکت در پرتال جدید: 197560
شماره تیکت در پرتال قدیم: 172
-
[QUOTE=ourweb;1281191]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoulweb
عزیز من تازه کار نیستم جناب شادابی فکر کنم باشید ! در مورد سرور تان الان یادم اومد بله ای پی شما بعد از اینکه هارد سوخت سرور جدید که اومد بالا داده شد به مشترک در مورد دیتاهاتون طبق قوانین ما موزف به نگهداری اطلاعات شما نیستیم چون بک آپ هم در کار نیست سرور های که شما خریداری میکنید بدون مدیریت بوده و فقط مشکلات فنی حل میگردد همین قطعی که شما ازش دم میزنی تمام سرمایه ما رو خراب کرد فکر نکنید ما اینجا راحت نشتیم میگیم به درک که اطلاعاتش رفت نه عزیز ما هم خیلی بیشتر از شما ناراحت این وضعیت هستیم برای بار اخر هم خدمت تان عرض میکنم لطفا اطلاعات ای پی و یا شماره تیکت را برای من ارسال کنید تا براتون چک کنم در ضمن نگهداری اطلاعات رو هم باز ذکر میکنم که با ما نیست چون هارد هست یک موقه میبینید میسوزه میزبانی وب هم نیست بگیم بک اپ بگیریم پس خواهشا جبهه نگیرید در مورد سیستم عامل هم عرض کنم ما نماینده رسمی هاستینگ 24 امریکا بودیم که بخاطر برخی مشکلات مجبور به کنسلی نمایندگی شدیم و لایسنس به نام اون ها بوده که باز هم اون ها لطف کردن و لایسنس رو برامون فعال گذاشتن که اطلاعات مان را انتقال بدیم من هم خیلی دوست دارم شما جای من باشی با این همه یوزر و این همه مشکل ببینم چطوری پشتیبانی میکنی که دم از پشتیبانی میزنید هر وقت پیام دادید طبق قوانین و زمان بندی درست جواب گو بودیم و باز هم خواهیم بود فقط از شما خواهشی که دارم در اینجا این بحث رو ادامه ندید بالاخره شما مشترک ما هستید و ما باید موظف هستیم که سرویس رو بدون مشکل تحویل بدیم .
نه اشتباه گرفتید
بله مشکلات پیش میاد منم منکر این نمیشم، هرکاری ریسک های خاص خودشو داره، و همه اینها باید پیش بینی بشه ،هروقت پذیرفتید که اشتباه کردید و با بهونه های کوجک و بزرگ توجیه نکردید، اون وقت آدم می تونه به شما اعتماد کنه.
تیکت من و یکی از دوستانم که از شما سرویس گرفته در حدود 24 ساعت بدون جواب هستش
می خوام ببینم بالاخره کی پاسخ ما داده میشه.
موفق باشید
-
قربان همه چیز تمام شده از کسی که واسطه بوده برای سرور های ما کلاه برداری کرده میتوانید از ما شکایت کنید متاسفانه ما هم تو این آتیش سوختیم در حال شکایت هستیم هر کسی سوالی دارد میتوانید با ما صحبت کنید 09375150429
- - - Updated - - -
در حال حاضر داریم کسانی که به تازگی خرید کردن رو برگشت میدیم و اینکه اگه قابل بدانید تا ماه جدید سرور گرفته شود ما یکماه رو رایگان میدیم به یوزرانی که سرویس شان قطع شده
-
هیچ ارزونی بی حکمت نیست. از روز اول هم معلوم بود. به هرکسی اعتماد نکنید
-
جناب من یک روز از شما سرویس داشتم تیکت 197560 درخواست برگشت دادم . لطفا رسیدگی کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
u30f
جناب من یک روز از شما سرویس داشتم تیکت 197560 درخواست برگشت دادم . لطفا رسیدگی کنید .
سلام شماره تیکت و هزینه ای که کردید رو اس ام اس کنید تا آخر ماه براتون برگشت میزنیم
-
شماره تیکت در پرتال جدید: 197560
شماره تیکت در پرتال قدیم: 172
شماره کارت و هزینه در دو تیکت بالا دادم . چندبار
-
سلام سرویس شما 12 ساعت هم برای ما فعال نبود لطفا برگشت وجه بزنید شماره تیکت #909015
-
شماره حساب و کارت را برای بازگشت پول ارسال کردیم اما بعد از گذشت 48 ساعت نه پول برگشت خورد نه به تیکت جواب جواب میدن.
-
شماره کارت دادیم هنوز پولی به حساب نیومده
رسیدگی کنید
-
آخر ماه جدید تمام هزینه ها برگشت میخوره
-
گفتن اول ماه بر میگردونن. حالا شده اول ماه و میگن آخر ماه. دوستان فک می کنین آخر ماه چی بگن؟ میگن آخر ساله و....... فک کنم پول همگی سوخت. به هرحال هیچ ارزونی بی حکمت نیست. میگن ما هستیم و جوابگوییم ولی تا موقعی که پول نشه که برای ما جواب نمیشه
-
بعد یک هفته امروز فردا کردن پاسخ شما؛ با سلام لطفا برای دریافت سرور با این شماره تماس بگیرید
ای پی رو بهشون بگید تا براتون روشن کنن
لطف کنید قبل از پاسخ دادن تیکتهای قبلی رو یه نگاهی کنید
من که ار شما سرویس تحویل نگرفتم!! آی پی چی بدم!!
این شماره مال کیه:->
شما خودتو بزار جای من از کسی خرید میکنی که نه سایت داره و ...
مبلغ را برگردونید تا از جای دیگه بگیرم