درود
شخصی کار کنید همین است
یه ایمیل به بخش فروش ما بزنید
دیگر لازم نیست با چنین اشخاصی کار کنید
تصفیه و کارهای قانونی و... رو هم به ما بسپارید
البته برخلاف بخش فروش
بخش فنی حضوری هستند و پروژه ای با هیچکس قراداد نمیبندیم
و نخواهیم بست
نمایش نسخه قابل چاپ
تمامی پست ها و مطالب دوستان رو خوندم و یاد یک قضیه ای افتادم
دقیقا 5 یا 6 سال پیش ، همین مشکل رو ما با کودکان هاست فروش داشتیم . زمانی که یک فرد 13 ساله یا یک خط ایرانسل و یک سایت با قالب رایگان ، هاست 500 تومنی میداد . مشتریان بی اطلاع به این ها حمله ور میشدن و هاست میخریدن ، بعد از یک مدت که دست این مدل هاستینگ های زیر زمینی رو شد و اطلاعات بسیاری بر باد رفت ، خیلی از مشتریان اولین شرط خریدشون شد اعتماد ...
الان 99% مشتریان سوابق شرکت رو جستجو می کنن و بعد اقدام به خرید هاست میکنن ، یعنی در واقع همچین چیزی فرهنگ سازی شده . حالا با اون درصد محدود که هنوز هم دنبال ارزون هستن کاری نداریم . چون همیشه هستن کسانی که برای وقت و اطلاعاتشون ارزشی قائل نیستن !
حالا دقیقا همچین مسئله ای برای طراحی وب پیش اومده . از دوستان و همکارانی که به صورت معتبر کار می کنن خواهش دارم ، به خاطر کودکان فعال در عرصه ، بازار رو نشکنید . این مشکلات در همه صنف ها وجود داره و کاملا موقتی هست .
مطمئن باشید مشتری دوبار پولش رو دور نمیریزه
در پایان هم برای همه همکاران فعال در عرصه هاستینگ و وب آرزوی موفقیت دارم
من نمیخاستم وارد بشم تاپیک را خراب کنم.ولی اومدم تابادوستان بحث کنم وشبهعات را برا خودم حل کنم.واز دوستان چیز یاد بگیرم.نمیدونم حرفام درسته یا نه.ازهمه شرکت کندگان درتاپیک هم معذرت میخام.از استارتر هم معذرت میخام.ولی بعضی دوستان چنان گله وشکایت میکنند.آدم اعصابش خورد میشه.آخه استارتر عزیز بعضی همین دوستانی که شما داری باهاشون درد دل میکنید اصلا رشته دانشگاهیشون کامپیوتر نیست.شدند طراح سایت وهاست فروش.اومدن بازار مهندسای کامپیوتر را خراب کردند گله هم میکنند.طرف رشتش عمرانه اومده شده طراح سایت.طرف رشتش تجربیه اومده شده طراح قالب وردپرس.اونوقت مهندس کامپیوتر سر زمین داره بیل میزنه.اونوقت مهندس کامپیوتر داره تو خیابون مسافر کشی میکنه.شماها اول کاررا به کاردان بسپرید بعدا گله کنی.هرکی تو رشته دانشگاهیش کار گیر نمیاره میاد میشه طراح سایت.تو اینترنت وتوروزنامه وخیابونم هم همش شده تبلیغات اموزش طراحی سایت.طرف داره میره سبزی بخره میبینه روتیر برق زدن اموزش طراحی سایت.میره یاد میگیره وتو خونه کار میکنه.همش هم ازمون وخطا.واین مسائل را باید حل کرد.
حالااون به کنار اینم یکی دیگه!:-ss
راه اندازی سایت تنها با 5000 تومان | کسب درآمد اینترنتی
الان مگه دیگه کسی پول طراحی کدنویسی میده :دی ؟ یه قالب Rtl دانلود کن یا بخر !!! با visual composer بیوفت به جونش!! 10000 تا مدل بده بهش :52: دیگه با وجود صفحه ساز دیگه طراحی معنایی نداره
الان شما داری می گی دانلود کن یا بخر ! یعنی چی ؟ یعنی یه بنده خدایی که تخصصش اینه میاد تخصصی طراحی می کنه ! بعد شما روی نتیجه ی کار اون بنده خدا ویرایش می کنی.پس درواقع طراح و طراحی معنا داره !
همچنین نام کسی که ویرایش می کنه یا اسکریپتی رو نصب می کنه طراح یا برنامه نویس نیست !
حالا طراحی هم به کنار ! برنامه نویسی اون سایت چی میشه ؟ روی هوا از جایی دانلود می کنه ؟ نمی شه که هرکس باید تخصص خودش رو انجام بده.
که متاسفانه همه در ایران همه فن حریف هستند !
سلام جناب ! Omid StaR ! عزیز
بله حق با شماست واقعا درد دل خوبی بود
این موردی که فرمودین در شهرستان ها بیشتر رواج دارد ...
ای کاش همه مثل هم فکر می کردند ...
تو امریکا طرف 10میلیون پول میده تایه نرم افزار بخره.(ویزوال استودیو2012)تازه تا میاد یه لیسانس بگیره کلی پول خرج میکنه.کپی رایت داره رعایت میشه.تو ایران مهندس یه نرم افزار میخره 5هزار تومان.
به نظر من شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای در زمینه طراحی سایت یا هر زمینه دیگری هیچ موقع به چنین مواردی که دوستان اشاره کرده اند نگرانی ندارند
این چنین مواردی هم که اعلام میکنید در همه جای دنیا رایج هست و مختص کشور ما نیستش
به نظر من خیلی هم خوب هست که افرادی مثل مدیر های مدرسه به فکر راه اندازی سایت افتاده اند و این هم خیلی خوب هست که به ایده های دانش آموزان خود احترام میگزارند و از ایده آنها استفاده میکنند چون باعث میشه به دانش آموز مورد نظر اعتماد به نفسی بده که طرح خودش رو قوی تر کنه و بیشتر در این مورد مطالعه کنه و چه بسا که به فکر یادگیری طراحی حرفه ای سایت بیوفتد
به نظر من شرکت های نوپا برای جذب مشتری های بیشتر باید روش های خاصی را دنبال کنند
قصد جسارت نداردم ولی استارتر عزیز من در 90 % پست های شما دیدم که از کلمه بچه 18 سال به پایین و بی ادب استفاده کرده اید که همش حرف شما در مورد آنها هستش
موافق نظر شما نیستم اصلا
ماکه مهندسی نرم افزاز خواندیم چه کردیم...
واقعا فرق ما با این اشخاصی که گفتید چیست؟
بنده میتوانستم بهترین رشته (مدیریت بازارگانی یا حسابداری یا معماری و..) در بهترین دانشگاه تهران
با شهریه ای کمتر بخوانم ولی چندسال زندگی بنده با طی روزی مسافت 50کیلومتر به کجا رسید؟
خواندید که صحبت ها مارا جناب غلامی...
- - - Updated - - -
قبلا هم فرمودید و تقریبا بندهب ه این جمله شما دیگر عادت کردم
و هربارهم میگم انشالا تجربه میکنید و حرف های مارا بهتر میفهمید
و این چو مثبت اندیشی و نخبه برداری و... را فراموش میکنید
البته بعضی عزیزان به خاطر وجود وجه سنی مشترک با چنین اشخاصی همدردی میکنند
که این مسئله از دست بنده خارج است
بنده صرفا نظرم را گفتم و قرار نیست که شما ان را قبول داشته باشید
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست من از ماست که برماست
وقتی بنده میام 4 سال زندگیمو مفت و مجانی
میذارم که عزیزان از سیستم اوپن سورسم رایگان استفاده کنند
بایدم با چندتا اموزش خودم واسه بنده ادعا کنند و حتی من رو نقض کنند
و هیچ گله ای نیست چون درواقع این حقمان است !
من یادم نمیاد چنین حرفی به ما زده باشم تا حالا شاید یک بار در یک تاپیک بوده باشه
با اطمینان هم اعلام میکنم هیچ وقت چنین مسئله ای برای ما پیش نخواهد آمد
فکر کنم شما من رو هم 18 سال به پایین تصور میکنید :)
بله بنده هم به نظر شما احترام قائل هستم نمیخوام بحث رو هم کش بدم
امیدوارم موفق باشید و دیگر با چنین افرادی مواجه نشوید
3 4 تا کد حفظ کردی جو برت نداره اولا!! اینقدر بدم میاد همه دم از کپی رایت میزنند!!!! گفتم دوست دارید دانلود کنید یا بخرید!!! نگفتم که برو دانلود کن :)) منم 2 هفته پیش 58$ دادم خریدم و فارسیش کردم!! من ادیت قالب رو نمیگم مثل اینکه نمیدونید visual composer چی هست!! اگرم میدونید به من چه!!!! توی ایران همه مجبورند همه فن حریف شند تا گول امثال خیلی هارو نخورند!!! در کل همین کار های شمارو کنار کار های خارجی قرار میدم 1000 تومان هم مفتشه :))) البته این نظر منه امیدوارم براتون قابل احترام باشه و احترام هرکیم دست خودشه :)) شمام اگه زرنگی برو نخصص خودتو انجام بده :)) به درودیوار گیر ندید :)
انشالا داریم به شعار هر ایرانی یک وبمستر نزدیک میشیم
همشم از بیکاریه به همین سوی چراغ :))
کاری با حرفه ای ها نداریم.حساب اونا جدا،اما خب بالاخره همون حرفه ای ها هم یه روز مبتدی و آماتور بودن دیگه.
مشکل اینجاس که خزه همه چی رو دراوردن
اینم برمیگرده به همون بیکاری.بالاخره طرف میاد نت باس یه جوری پول اینترنتشم دراره دیگه.چی بهتر از طراحی سایت و وبمستری:))
در آخر هم هرچی بشه میگن من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود
موافقم.بالاتر هم گفتم هر شخص حرفه ای بالاخره خودش یه زمان آماتور بوده
ولی بحث اقا امید این نبود،میگفت کسایی دم از حرفه ای بودن میزنن که سره سوزن سواد ندارن
بحث سره ادم های بی سواد و نادونی هستش که ادعای حرفه ای بودن میکنند
ملاک هر بحث و اظهار نظری رسیدن به نتیجه مطلوب و راهکار مناسب است.
در طول این چند مدت که عضو کوچکی از این انجمن هستم ، کمتر مبحثی رو دیدم به این هدف و ملاک نزدیک باشد.
در اکثز مواقع به جای ارائه راهکاری عملی یا اظهار نظرات سازنده ، خصومت های شخصی وارد مباحث میشود.
سن و سال معیار فهم ، ادب ، درک و شعور ، توانایی نیست عزیزان.
چه بسیار افرادی که از سن خود بزرگ هستند.
( تاپیک به دلیل انحراف از مبحث اصلی ، بسته شد )