Vmware ESX/ESXI
Microsoft Hyper-V
Citrix XenServer
نمایش نسخه قابل چاپ
Vmware ESX/ESXI
Microsoft Hyper-V
Citrix XenServer
ممنون
کدومشون مثل openvz بصورت منابع اشتراکی کار میکنن؟
هزینه هاشون چطوره و چه تعداد میشه وی پی اس داد؟ از لحاظ سنگین بودن روی سرور چطورن؟>
نصب وی پی ان ربطی به نوع مجازی سازی نداره.
من روی OpenVZ (لینوکس) نقلی با رم ۱۲۸ مگ هم v.p.n نصب کرده ام. البته برای استفاده ی شخصی. اینکه سرور مجازی رو با چه مشخصای انتخاب کنید بستگی به این داره که بخواهید به چند نفر سرویس بدهید و هر کدام با چه نرخی استفاده کنند. انتخاب سیستم عامل هم بستگی به این داره که کاربران تان با کدام راحت تر هستند. من با ویندوز تجربه ندارم اما روی لینوکس می توانید Open*** رو نصب کنید و کلاینت ویندوز رو هم داره ولی مستلزم یک کپی پیست فایل کانفیگ هست که ممکنه برای بعضی کاربراتون پیچیده باشه.
در کل فکر می کنم وی پی ان رم زیاد نیاز نداره. بیشتر باید نگران پهنای باند باشید.
پ.ن. این اسپم کردن اسم. وی.پی.ان واقعا مسخره است. ادمین فوروم هاستینگ که نباید وردست سانسورچی های حکومتی باشه!
هیچ کدام اشتراکی نیستند .
محدودیت تعداد vds ندارند
مجازی سازی که هم ویندوز بدهد هم لینوکس نمی تواند منابع اشتراکی داشته باشد.
کدوم مشکل کمتری رو داره؟ و از لحاظ هزینه چطوری هستند؟
مرسی از مطالب مفیدتون.:53:
بالاخره یک مشتری هم پیدا می شه که مثل من بیاد این ها رو بخونه
هدف منم همینه که دوستان عزیز اینا رو بخواند . خوشحالم که شما از این پست استفاده کردید . خدا رو شاکرم که توانستم قدمی برای دوستان بردارم !
سلام دوستان....
من در حال راه اندازی یک سایت دانلود هستم و برای گرفتن VPS یا Host کلی تحقیق کردم (نه خیلی زیاد;) ) حالا به این نتیجه رسیدم که من اگه VPS بگیرم برام به صرفه تر هستش حالا از اونجایی که تا حالا VPS نداشتم این سوالان برام پیش اومده با این نیازهایی که من دارم چه منابعی برای من پیشنهاد میشه؟
1- بتونم با یه نرم افزاری مثل Rapid Leech فایل هامو بیارم روی سرور خودم...
2- این خیلی برام مهمه که بتونم خودم روی فایلهام رمز بزارم (آدرس سایتم) و نیازی نباشه یه بار روی سیستم خودم دانلود کنم بعد رمز بزارم دوباره آپلود کنم جوری باشه که بتونم یه نرم افزار مثل winrar روش نصب کنم برای اینکار
3- من هیچ تجربه ایی از کار با VPS ندارم ولی همه چیز و خیلی زود یاد میگیرم:-p
4- منابع مالی محدودن و ماهی 15-20 بیشتر نمیتونم براش بدم...
5- حداقل هاردی که میخوام30 گیگ هستش و پهنای باند خیلی زیاد البته اینارو بسته به بازدیدهام زیاد میکنم از ماه های بعد...
فعلا همینا لطفا راهنمایی کنید...
یک vps ویندوز , یک iis
لطفا در این تاپیک آفر ندید
همانا pm را خدا آفرید
نه خیر شما نبودید ،
آقا گرگه بود !با ایشان بودم
چرا حالا xp ?
2003 که بهتره و سبک تره !
بله میشه
من الان روی سیستم خودم وردپرسی که برای طراحی و تست ازش استفاده میکنم با نرم افزار Wamp بالا میارمش اونجا هم باید این نرم افزار رو نصب کنم تا سایتمو بالا بیارم؟؟؟ و در دید کاربرا قرار بدم؟؟
میشه wamp یا xampp استفاده کرد
میشه iis استفاده کرد ،
میشه لایسنس plesk خرید و ....
ممنون از جناب vpspersia
جناب Hello آدرس این پست رو داد و گفت قبل از خرید vps اینجا رو هم بخونم که خوندم.
حالا میخواستم راهنماdییه دوستان رو هم بگیرم که من برای کارم که از در این تاپیک مطرح شده چه vpsی با چه مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری توصیه میکنن؟
.................................................. ......
برای شروع کار:
برای حدودا 50 تا دومین هاست میخوایم.
فکر میکنم برای هر دومین حدودا 30-40 مگ کافی باشه (چون دانلود/آپلود خاصی نداریم فقط معرفی اشخاص و حرفه شون هست. میشه 4تا دونه عکس و مطلب).
پهنای باند به تعداد ویزیتور مربوط میشه قراره روی seoی اینا بطور حرفه ای کار بشه (به مرور ویزیتورها اضافه میشن اما الان نمیتونم بگم چقدر هست).
سرور ایران باشه مشکلی نیست. امن باشه ایران باشه (البته ظاهرا باید باشه چون وب سایت دولتی هم میاد روی سرور)
.................................................. ............................
به نظر من اگر ايران نياز داري از نگاه روشن پارس vps ايران بگير داركت ادمين رايگان هم ميده. ;)
رفیق طبق قوانین در بخش اموزشی دادن افر و پیشنهاد فروش ممنوع هست خوبه تازه از بن در امدی الان دوباره اخطار میگری و اخطارهات زیاد میشه و مجدد بن میشی
روی کلاینت کدوم یکی از این شبیه ساز ها میشه کرنل اختصاصی نصب کرد؟
سلام ،
Citrix XenServer کرنل کاملا و 100 اختصاصی نمیده ، در ورژن های قبل از 5.6 ، ساعت VPS ها وابسته به سرور بودند !
در مورد کرنل هم Vmware و Hyper-V میشه گفت کاملا اختصاصی هستند !
ممنون
یک سوال دیگه :
اگر کسی توی شبیه ساز xen آی پی vps اش توسط دیتاسنتر بلاک شده باشه چطوری میشه از اطلاعات روی وی پی اس backup گرفت؟
Ip رو نمی تونید عوض کنید؟
حتما از ovh سرور داری ؟
ببین سیستم عامل شما چیه ؟
هیچ جوره شما کاری نمی توانید انجام بدید ، باید مدیر سرور از کنسول برای شما بک آپ بگیره !
وقتی اینترنتش قطع شده نمیشه کاری کرد ،
از مدیر سرور بخواهید !
سلام
من تازه کارم و هرچی اطلاعات دارم در همین انجمن و از خود شما به دست آورده ام.
یک سوال در مورد قیمت هایی که در پست اول داده بودید دارم.در حال حاضر iweb دارد سیستم با این مشخصات رو 190 هزار تومان ماهیانه می دهد
- CPU : 2 x Xeon Quad Core 2.13GHz Nehalem
- RAM : 12GB Tri-Channel DDR3
خب طبق فرمایش شما 1 گیگ برای مجازی ساز و کنترل کنار می گذاریم.می ماند 11 گیگ رم:
حال اگر این 11 گیگ رم را میان 22 نفر با hyper-V به صورت کاملا مجزا تقسیم کنیم یعنی به عبارتی 22 تا وی دی اس 512 از سیستم بگیریم هزینه ی هر وی دی اس برای ما در می آید 8630 تومان.حال این وسط ما 5 هزار تومان هم روی هر وی دی اس ، بخواهیم ماهیانه سود کنیم می توان یک وی دی اس 512 مگ را ماهیانه 13630 تومان به فروش رساند.این در حالی است که شرکت های داخلی با ارقام چندین برابر این حرف ها وی دی اس ارایه می کنند.
خب با این حساب این اختلاف قیمت از کجا حاصل شده است؟
پی نوشت:البته من هزینه های ثبت شرکت و پشتیبانی را در نظر نگرفته ام و همچنین قصد ناراحت کردن افرادی که این سرویس ها را ارایه می دهند ندارم.صرفا می خواستم ببینم چیزی را در محاسباتم از قلم انداخته ام یا نه.
دلار که مفت نیست
بعدشم vps که میسازیم باید ساپرت داشته باشه . طرف میگه 100 تا اسکریپت و.. نصب کن
بعدشم یکی سرور 100 هزار تومانی می خره ، یکی 300 هزار تومانی
فرق داره