-
پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب
سلام.عذر میخوام ک در تاپیک دخالت میکنم ولی فکر کردم بگم بهتره.پیشاپیش لز غلط املایی هام عذر میخوام چون با موبایل هستم
کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون تا قبل از ب مشکل خوردنشون واقعا 20 بود.با اینکه حدود 170 گیگ از اطلاعاتم با اشتباهشون یا بهتره بگم مشکلشون پرید ولی واقعا در مقابل زحماتی ک کشیدن هیچی نبود چون واقعا سرویسشون در حد 20 بود
دوستان پیشنهاد میکنم برای خراب نشدن انجمن تیکت بزنین و صحبت کنین و بعد برای اطلاع کاربران یه عکس از تیکت بذارین اینجا.دوستانی ک مدرک دارن ک ایشون همچنان مشکل دارن و ب قول یکی از دوستان د ز د هستن مدرک بذارین اینجا.چرا دعوا اونم توی ی انجمن تخصصی؟
بازهم عذر خواهی بابت دخالتم.مشکل مالی شدید دارم و نیاز ب سرور هم دارم.انشالله مشکلم حل شد سرویس میگیرم ازشون
بروز باشید
-
پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام.عذر میخوام ک در تاپیک دخالت میکنم ولی فکر کردم بگم بهتره.پیشاپیش لز غلط املایی هام عذر میخوام چون با موبایل هستم
کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون تا قبل از ب مشکل خوردنشون واقعا 20 بود.با اینکه حدود 170 گیگ از اطلاعاتم با اشتباهشون یا بهتره بگم مشکلشون پرید ولی واقعا در مقابل زحماتی ک کشیدن هیچی نبود چون واقعا سرویسشون در حد 20 بود
دوستان پیشنهاد میکنم برای خراب نشدن انجمن تیکت بزنین و صحبت کنین و بعد برای اطلاع کاربران یه عکس از تیکت بذارین اینجا.دوستانی ک مدرک دارن ک ایشون همچنان مشکل دارن و ب قول یکی از دوستان د ز د هستن مدرک بذارین اینجا.چرا دعوا اونم توی ی انجمن تخصصی؟
بازهم عذر خواهی بابت دخالتم.مشکل مالی شدید دارم و نیاز ب سرور هم دارم.انشالله مشکلم حل شد سرویس میگیرم ازشون
بروز باشید
سلام
ممنون که شما درکمون میکنید
تیکت بدید بهتون سرویس تقدیم میکنم تا هرموقع که مشکل مالیتون برطرف شد پرداخت کنید و تعداد روزهایی که طلب دارید بهتون تقدیم میشه همراه با 20 روز رایگان
-
با سلام:.
ولی ما همچنان متوجه نشدیم سرویس بگیریم از ایشون یا خیر؟ والا این مشکلات برای هر فرد یا شرکتی پیش میاد ولی اینکه بد قولی کنید ادم رو به شک می اندازد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
ولی ما همچنان متوجه نشدیم سرویس بگیریم از ایشون یا خیر؟ والا این مشکلات برای هر فرد یا شرکتی پیش میاد ولی اینکه بد قولی کنید ادم رو به شک می اندازد
هیچ وقت هم متوجه نمیشین تا اینکه ازشون خرید کنین
بروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
سلام دوست عزیز خیلی ها از روزی که تاپیک زدیم خیلی ها خرید کردند و خیلی ها هم پیغام خصوصی دادند کلی حرف زدند...
شما خودتون قاضی باشید اگر ما بدیم خرید نکنید
یا اگر خوب هستیم خرید کنید
-
در یاهو اددتون کردیم لطفا اد کنید صحبت کنیم با تشکر
-
با سلام
دوستان اگر کمی فکر کنید .. تمتوجه می شوید که قیمتهای پائین همیشه ضامن خوب بودن نیست البته باید گفت اگر شما کمی فکر کنید.
هزینه های سخت افزاری ( ram+harddisk+cup ,...) والبته آی پی که در ovh بر روی بعضی آفر ها پرداخت فقط یکبار بود را محاسبه کنید خواهید فهمید که قیمت کاملا نسنجیده داده شده وشخص پس از یک بازه زمانی باز دچار نوسانات نرخ ارزی می گردد وناخواسته سرور تعطیل می گردد.
کمی تفکر خوب است سرور با رم یک گیگ با نهایت تخفیف بین 25 تا 30 قیمت متعادلی دارد شما اگر سروری داشته باشید با 64 گیگ رم و بطور مثل 60 گیگ رم را هم لیمیت کنید وماهی 10 تومان بگیرید اگر سرور از خود ovh هم باشد باز مبلغ کل مشتریان شما 600.000 هزارتومان خواهد شد در صورتی که تا5 یا 6 ماه اول ماهیانه 750 با پول ستاپ پرداختی خواهید داشت وبعد از آن ماهی 650 به نظر دوستان آیا صرفه اقتصادی خواهد داشت ؟؟؟؟ خیر
1. قطعا یا منابع را به هر فرد تخصیص نمی دهید
2. یا از دلار یا یور هکی استفاده می کنید
3. یا خیلی سرمایه دار هستید
4. یا جوانی هستید خام وبی تجربه مثل ولت سرور وامثال آن که در این انجمن شاهد کارهای آنها بودیم
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
martins
با سلام
دوستان اگر کمی فکر کنید .. تمتوجه می شوید که قیمتهای پائین همیشه ضامن خوب بودن نیست البته باید گفت اگر شما کمی فکر کنید.
هزینه های سخت افزاری ( ram+harddisk+cup ,...) والبته آی پی که در ovh بر روی بعضی آفر ها پرداخت فقط یکبار بود را محاسبه کنید خواهید فهمید که قیمت کاملا نسنجیده داده شده وشخص پس از یک بازه زمانی باز دچار نوسانات نرخ ارزی می گردد وناخواسته سرور تعطیل می گردد.
کمی تفکر خوب است سرور با رم یک گیگ با نهایت تخفیف بین 25 تا 30 قیمت متعادلی دارد شما اگر سروری داشته باشید با 64 گیگ رم و بطور مثل 60 گیگ رم را هم لیمیت کنید وماهی 10 تومان بگیرید اگر سرور از خود ovh هم باشد باز مبلغ کل مشتریان شما 600.000 هزارتومان خواهد شد در صورتی که تا5 یا 6 ماه اول ماهیانه 750 با پول ستاپ پرداختی خواهید داشت وبعد از آن ماهی 650 به نظر دوستان آیا صرفه اقتصادی خواهد داشت ؟؟؟؟ خیر
1. قطعا یا منابع را به هر فرد تخصیص نمی دهید
2. یا از دلار یا یور هکی استفاده می کنید
3. یا خیلی سرمایه دار هستید
4. یا جوانی هستید خام وبی تجربه مثل ولت سرور وامثال آن که در این انجمن شاهد کارهای آنها بودیم
یا حق
5.فردی هستند که میخواهند مشتری جذب نمایند و در مدتی ضرر پرداخت کنند تا پس از آن سودی چند برابر داشته باشند :)
-
جناب مارتین جواب شما در یک کلمه میدم
هزینه سرور در این دیتاسنتر هست ماهانه 410 هزارتومان
ما از این سرور در بدترین حالت ماهانه 700 هزارتومان در میاریم و هدفمون رسیدن به بالای 100 سرور هست
---------
جناب متاسفانه یاهو ما دی اکتیو شده
-
-
جناب یه پیشنهاد دارم.یه نماد اعتماد بگیرین همه چیز حل میشه.نماد بگیرین تا در صورت مشکل راحت بشه شکایت کرد و همچنین اینطوری تونستین اعتماد کاربران رو جذب کنین
بروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
جناب یه پیشنهاد دارم.یه نماد اعتماد بگیرین همه چیز حل میشه.نماد بگیرین تا در صورت مشکل راحت بشه شکایت کرد و همچنین اینطوری تونستین اعتماد کاربران رو جذب کنین
بروز باشید
با سلام. به سایت ایشون که مراجعه کنید متوجه میشید که نماد رو هم دارند . پایین صفحه زیر قسمت ارسال تیکت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
با سلام. به سایت ایشون که مراجعه کنید متوجه میشید که نماد رو هم دارند . پایین صفحه زیر قسمت ارسال تیکت
نماد تک ستاره ک ب دردی نمیخوره گرفتنش یه روز زمان میبره
والا منم موندم چیکار کنم.کیفیت سرویسشون خوبه + پشتیبانیشون ولی حدو د 150 گیگ اطلاعات فوق العاده مهم میخوام منتقل کنم روی سرورشون
اگه ب باد بره حدود 100 ملیون باید خسارت بدن ب بنده!!!
بروز باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asghartan
خوب شد خریداری نکردم
چرا؟
-
نقل قول:
والا منم موندم چیکار کنم.کیفیت سرویسشون خوبه + پشتیبانیشون ولی حدو د 150 گیگ اطلاعات فوق العاده مهم میخوام منتقل کنم روی سرورشون
بروز باشید
شما از ایشون یک تعهد بگیرید در قبال اینکه در صورتی که اطلاعاتتون توسط مشکلاتی که دیتاسنتر بوجود می آورد و یا ... خسارت به شما بدهند .
اما خودتان هم دقت داشته باشید که بک اپ تهیه نمایید با تشکر
-
ایشون بالای ۲۴ ساعته که قراره برای من یه وی پی اس centos تحویل بده که اصلا خبری نیست!
تحویلشون که اینجوریه وای به حال کیفیت کارشون!
پشتیبانیشونم صفره!اصلا جواب نمیدن
حالا نمیدونم پولی که برای سرور بهش دادم برمیگردونه یا نه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
شما از ایشون یک تعهد بگیرید در قبال اینکه در صورتی که اطلاعاتتون توسط مشکلاتی که دیتاسنتر بوجود می آورد و یا ... خسارت به شما بدهند .
ایشون تعهد 30 روز بازگشت وجه و نمیتونن انجام بدن تنها دلیل بسته شدن حساب ارزیشونه که هیچ ربطی به مشتری نداره اونوقت انتظار دارید تعهد خسارت بدن ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
ایشون بالای ۲۴ ساعته که قراره برای من یه وی پی اس centos تحویل بده که اصلا خبری نیست!
گفتنی ها گفته شده دیگ تصمیم با خودتونه یکم پول بیشتر خرید کردن بهتر از اعصاب خرد کنی یا رفتن آبروتون پیش مشتری هاتونه
-
دیگه تصمیم با خود مشتری هستش ما اعتماد کردیم به شرکت ثبت شده و ای نماد و ...
ولی همش چرت بود.جز اینکه مشکل پیش اومد میتونستن از کس دیگه ای سرور بگیرن و سرور ها رو موقتا انتقال بدن تا اطلاعات از دست نره ولی ایشون اطلاع داشتن چنین مشکلی هستش ولی تیکت و تلفن جواب نمیدادن.
از کجا معلوم دوباره همین برنامه پیش نیاد و این دفعه بذارن برن!!!!
بله حرف های بنده تند هستش بخاطر اینکه پشتیبانی یعنی در بدترین شرایط کاری بهترین تصمیم را بگیرید ولی شما بهترین تصمیم را قطع کردن سرور و جواب ندادن تیکت و تلفن را انتخاب کردید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
جناب دلتون خوشه ها ایشون صد تا راه قانونی داشتن بازهم اینجوری میان تهدید میکنن میگن اگر شکایت کردید قید پولتون رو بزنید بعد تعهد بدن خسارت بدن..........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asghartan
خوب شد خریداری نکردم
تشکر که خرید نرکردید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
بروز باشید
سلام
نماد داریم دوست عزیز و به زودی 2 ستاره نیز میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
بروز باشید
- - - Updated - - -
چرا؟
دوست عزیز نه به ما نه هیچ کجای دیگه در مورد اطلاعات اعتماد نکنید
اگر اطلاعات شما ارزش داره پیشنهاد میکنم ماهی 10 هزارتومان خرج کنید و یک فضای بکاپ تهیه کنید
چون بعضی مشکلات از دسترس ما خارج هست مثلا ممکنه کسی هکتون کنه و کل اطلاعات شمارو پاک کنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
دوست عزیز روز های 5 شنبه و جمعه چون کارمندان ما نیستند کمی پشتیبانی تاخیر داره
دارم سفارش شمارو اماده میکنم و تا 1ساعت اینده براتون ارسال میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
گه تصمیم با خود مشتری هستش ما اعتماد کردیم به شرکت ثبت شده و ای نماد و ...
ولی همش چرت بود.جز اینکه مشکل پیش اومد میتونستن از کس دیگه ای سرور بگیرن و سرور ها رو موقتا انتقال بدن تا اطلاعات از دست نره ولی ایشون اطلاع داشتن چنین مشکلی هستش ولی تیکت و تلفن جواب نمیدادن.
از کجا معلوم دوباره همین برنامه پیش نیاد و این دفعه بذارن برن!!!!
بله حرف های بنده تند هستش بخاطر اینکه پشتیبانی یعنی در بدترین شرایط کاری بهترین تصمیم را بگیرید ولی شما بهترین تصمیم را قطع کردن سرور و جواب ندادن تیکت و تلفن را انتخاب کردید.
دوست عزیز
ما اعتماد شمارو بی جواب نذاشتیم و الان هم داریم میگیم ( داد میزنیم ) که بیاید خسارت بگیرید
داریم به شما سرور رایگان به مدت 2ماه الی 6ماه میدیم!
متاسفانه نمیتونید این هارو ببینید و فقط هدف شما تخریب هست
ولی چرا مدرک نمیزارید؟ لطفا مدرک بزارید از سرویسی که از ما داشتید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
تشکر که خرید نرکردید
- - - Updated - - -
سلام
نماد داریم دوست عزیز و به زودی 2 ستاره نیز میشه
- - - Updated - - -
دوست عزیز نه به ما نه هیچ کجای دیگه در مورد اطلاعات اعتماد نکنید
اگر اطلاعات شما ارزش داره پیشنهاد میکنم ماهی 10 هزارتومان خرج کنید و یک فضای بکاپ تهیه کنید
چون بعضی مشکلات از دسترس ما خارج هست مثلا ممکنه کسی هکتون کنه و کل اطلاعات شمارو پاک کنه
- - - Updated - - -
دوست عزیز روز های 5 شنبه و جمعه چون کارمندان ما نیستند کمی پشتیبانی تاخیر داره
دارم سفارش شمارو اماده میکنم و تا 1ساعت اینده براتون ارسال میشه
- - - Updated - - -
دوست عزیز
ما اعتماد شمارو بی جواب نذاشتیم و الان هم داریم میگیم ( داد میزنیم ) که بیاید خسارت بگیرید
داریم به شما سرور رایگان به مدت 2ماه الی 6ماه میدیم!
متاسفانه نمیتونید این هارو ببینید و فقط هدف شما تخریب هست
ولی چرا مدرک نمیزارید؟ لطفا مدرک بزارید از سرویسی که از ما داشتید
تیکت ارسال کردیم. پاسخ را ارسال نمایید
-
سفارش داده شد.منتظر تحویلم.انشالله ک دیگه مشکلی پیش نمیاد
بروز باشید
-
وقتی نمیتونید به قولتون وفادار باشید من هم نمیتونم اعتماد کنم
دلیل اینکه نمیخوام با شما کار کنم پشتیبانی ضعیفتونه
قرار شد اگه تا ۱۲ آماده نبود نفرستی
تیکت هم زدم قبل اینکه وی پی اس رو بفرستی گفتم نمیخوام
زورکی که سرور نمیدن!از جای دیگه سرور گرفتم خیلی هم سریع وی پی اس رو برام آماده کردن
پولو پس بده.اشتباهی که کردم قبل از خرید این تاپیکو نخوندم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
وقتی نمیتونید به قولتون وفادار باشید من هم نمیتونم اعتماد کنم
دلیل اینکه نمیخوام با شما کار کنم پشتیبانی ضعیفتونه
قرار شد اگه تا ۱۲ آماده نبود نفرستی
تیکت هم زدم قبل اینکه وی پی اس رو بفرستی گفتم نمیخوام
زورکی که سرور نمیدن!از جای دیگه سرور گرفتم خیلی هم سریع وی پی اس رو برام آماده کردن
پولو پس بده.اشتباهی که کردم قبل از خرید این تاپیکو نخوندم
شما دیروز ساعت ساعت 6 عصر خرید کردید
و 15 دقیق پیش تحویل داده شد یعنی ساعت 15:18
سرویس شما کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
روز های تعطیل همه شرکت ها پشتیبانی به مراتب کمتر میشه و حتی بعضی از شرکت ها سرویس هم تحویل نمیدند
ما سرویس شما رو تحویل دادیم و هیچ دلیلی هم نیست که کنسل کنم سفارش شمارو
متاسفانه هر روز یک داستان جدید داریم.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
شما دیروز ساعت ساعت 6 عصر خرید کردید
و 15 دقیق پیش تحویل داده شد یعنی ساعت 15:18
سرویس شما کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
روز های تعطیل همه شرکت ها پشتیبانی به مراتب کمتر میشه و حتی بعضی از شرکت ها سرویس هم تحویل نمیدند
ما سرویس شما رو تحویل دادیم و هیچ دلیلی هم نیست که کنسل کنم سفارش شمارو
متاسفانه هر روز یک داستان جدید داریم.....
همون لحظه ای که آنلاین بودی و سفارشمو فاکتور کردی آنلاین بودی دیگه!همون موقع هم گفتی دارم آماده میکنم سرورو!
بعد چند تا تیکت بی جواب به زور جواب دادیو طبق قولی که دادی قرار شد تا ظهر ساعت ۱۲ تحویل بدی در غیر این صورت برگشت وجه
ادعا میکنید که خسارت میدید و...
شما متاسفانه منطق جواب دادنتون برای من قابل قبول نیست.برای من اهمیت پشتیبانی خوبه که شما ندارید
نمیخوام آقا نمیخوام!!!!!!زوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
همون لحظه ای که آنلاین بودی و سفارشمو فاکتور کردی آنلاین بودی دیگه!همون موقع هم گفتی دارم آماده میکنم سرورو!
بعد چند تا تیکت بی جواب به زور جواب دادیو طبق قولی که دادی قرار شد تا ظهر ساعت ۱۲ تحویل بدی در غیر این صورت برگشت وجه
ادعا میکنید که خسارت میدید و...
شما متاسفانه منطق جواب دادنتون برای من قابل قبول نیست.برای من اهمیت پشتیبانی خوبه که شما ندارید
نمیخوام آقا نمیخوام!!!!!!زوره؟
من به شما هیچوقت نگفتم دارم سفارش رو آماده میکنم!!!! مدرک؟
بهتون گفتم فردا ظهر تحویل داده میشه باز هم تایمی بهتون ندادم و هیچگونه تضمینی هم به شما در رابطه با خسارت ندادم فقط گفتم تا ظهر بهتون تحویل داده میشه!
طبق روال 90 درصد هاستینگ ها تضمین تحویل 24 ساعته هست
ماهم سرویس شمارو کمتر از 24 ساعت تحویل دادیم
ماهم نمیتونیم به زور بهتون سرویس رو کنسل کنیم و پولتون رو پس بدیم به قول خودتون زوره؟>!!
عجله داشتید میگفتید عجله دارم من هم به شما میگفتم میتونم بهتون سریع تحویل بدم یانه!
جواب بعدیتون رو با مدرک بزارید
-
Image393c2 - سایت آپلود عکس زوم
Image49258 - سایت آپلود عکس زوم
با گوشی گرفتم
پرسیدم چقدر زمان میبره و جواب شمام هست.وقتی که میپرسم چقدر زمان میبره خب حتما برام مهمه پس جوتب واضح بدید
حوصله بحث کردن ندارم چون هرچی هم که بگم باز حرف خودتون رو میزنید که حرفامون برای هم قابل قبول نیست
حالا که سرویس رو دارم.... ادامه میدم اگه پشتیبانی و کیفیت کارتون خوب باشه تمدید + انتقال بقیه سرویس ها به سرور های شما
نبود هم که با یکی دیگه از کاربران همکاری میکنم
تمام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
با گوشی گرفتم
پرسیدم چقدر زمان میبره و جواب شمام هست.وقتی که میپرسم چقدر زمان میبره خب حتما برام مهمه پس جوتب واضح بدید
حوصله بحث کردن ندارم چون هرچی هم که بگم باز حرف خودتون رو میزنید که حرفامون برای هم قابل قبول نیست
حالا که سرویس رو دارم.... ادامه میدم اگه پشتیبانی و کیفیت کارتون خوب باشه تمدید + انتقال بقیه سرویس ها به سرور های شما
تمام
دوست عزیز روز های غیر تعطیل و ساعات کاری تحویل سرویس ها 1ساعته الی 5-6 ساعت هست
و روز های تعطیل و غیر ساعات کاری نهایت 24 ساعت هست
سرویس شما هم کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد!
توضیحات بیشتر در پست های قبل دادم
به هرحال موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aseman
با گوشی گرفتم
تمام
دوست عزیز روز های غیر تعطیل و ساعات کاری تحویل سرویس ها 1ساعته الی 5-6 ساعت هست
و روز های تعطیل و غیر ساعات کاری نهایت 24 ساعت هست
سرویس شما هم کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد!
توضیحات بیشتر در پست های قبل دادم
به هرحال موفق باشید
-
من هم قبل از این جریانات و هم الان از ایشون سرویس دارم ، درسته ، قبول دارم که اعتماد دوباره (مثلا هاست کردن یه سایت مهم و پربازدید) سخته ولی به جد میگم سرویس های ایشون کیفیت مناسبی دارن خصوصا واسه کارای دانلود و آپلود و تورنت
پشتیبانیشون هم عالی نیست ولی خوبه (بعضی دوستان واقعا دارن سیاه نمایی میکنن)
کسی که سرور مجازی میخره باید بدونه از کی واسه چی و به چه قیمتی میخره ؛ انتظار زیادی داشتن باعث سوتفاهم میشه
من انتظار ندارم زیر سه دقیقه تیکت جواب بدن چون از توان شرکت خارجه
کسی که تحویل سریع سرویس رو میخواد خب بره سرور مجازی kvm بگیره
کسی هم اطلاعاتش خیلی مهم ان فضای بکاپ بگیره یا اصلا سرور مجازی پشتیبان از یه شرکت دیگه بگیره
حالا هم که مدیران مدارک رو تایید کردن لزومی به جر و بحث تو تاپیک نیست.
-
تشکر بابت نظر دوستان
دوستان عزیز یاهو جدید ساخته شده لطفا ادد کنید
Y!: drswebir2
متاسفانه یاهو قبلی به لطفا بعضی از دوستان دی اکتیو شده
یک عکس هم از اپتایم یکی از سرور هامون گذاشتم میتونید مشاهده کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/48071413...558_uptime.jpg
-
سلام همکار گرامی
این تخفیف برای ماه اول می باشد فقط؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام همکار گرامی
این تخفیف برای ماه اول می باشد فقط؟
سلام
بله فقط ماه اول ۴۰ درصد تخفیف داریم
ولی اگر مصرف زیادی ندارید میتونم بهتون ماه بعدی رو ۱۵ حساب کنم روی رم ۱گیگابایت
و رم ۲گیگابایت رو ۱۸ تومن حساب کنم
-
سلام دوستان، ایشون حسن نیتشون رو ثابت کردند و بعد از حدود 90 روز از درخواست بازگشت وجه، دیروز پول دو سرور مجازی رو تمام و کمال به حساب ما واریز کردند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سلام دوستان، ایشون حسن نیتشون رو ثابت کردند و بعد از حدود 90 روز از درخواست بازگشت وجه، دیروز پول دو سرور مجازی رو تمام و کمال به حساب ما واریز کردند.
فقط پول شما رو برگشت زدن ما هنوز بعد از 90 روز منتظریم -- میزان خسارت بنده : 90 تومن نمایندگی هاستینگ + 2 سرور مجازی رم 1 گیگ هر کدوم 13 تومن = 116 تومن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
فقط پول شما رو برگشت زدن ما هنوز بعد از 90 روز منتظریممیزان خسارت بنده : 90 تومن نمایندگی هاستینگ + 2 سرور مجازی رم 1 گیگ هر کدوم 13 تومن = 116 تومن
کل تایم انتظار شما 31 روز شده دوست عزیز
متاسفانه فقط روی 45 روز میتونیم برگشت بدیم
صبر کنید هر مقدار که در سایت مشخص شده طلب دارید برگشت داده میشه
یا اگر نمیتونید صبر کنید میتونید سرویس تهیه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
کل تایم انتظار شما 31 روز شده دوست عزیز
متاسفانه فقط روی 45 روز میتونیم برگشت بدیم
صبر کنید هر مقدار که در سایت مشخص شده طلب دارید برگشت داده میشه
یا اگر نمیتونید صبر کنید میتونید سرویس تهیه کنید
اوکی 14 روز دیگه هم صبر میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
اوکی 14 روز دیگه هم صبر میکنیم
قبلا هم این مورد رو چندین باز توضیح داده بودم بهتون اما رعایت نکردید
امیدوارم اینبار رعایت کنید
شب خوش
- - - Updated - - -
دوستان امکان خرید مستقیم سرور های مجازی ovh.ie نیز وجود دارد
برای اطلاعات بیشتر با بخش فروش در تماس باشید
-
آقا اخی بردا از این آقا خرید نکنید
پشتیبانیشون زیر صفره
یه تیکت ارسال میکنی 3 روز طول میکشه تا جواب داده بشه
من 12 روز ازشون سرویس گرفتم همش صرف جواب دادن به تیکت هام شده
اولش فکر میکردم که شاید قبلا مشکل داشتن و تمام یوزر هاشون پریده و فکر کردم مشکلشون حل
ولی اینطور نیست
درویس وب اصلا پشتیبانیش خوب نیست و کانفیگ هم براتون انجام نمیده در صورتی که بیشتر شرکت ها حداقل یه کانفیگ ibsng رو انجام میدن ولی این شرکت نمیده
خلاصه از ما گفتن بود خیلی دوست دارید خرید کنید و امتحان
-
من قبلا ازتون دو تا سرور مجازی داشتم
که مدتی بعد از تمدید هر دو سرویس که یکی برای سرور دانلود و دیگری برای سرویس کریو مورد استفاده بود
هر دو سرویس قطع شد و
از ما تیکت زدن و از شما پاسخ ندادن !!
و بعد هم قضایای تاپیک های قبلی که اینجا نمیگنجه.{ نارضایتی مشتریان و.... }
الان تاپیکتون رو دیدم که میگید جبران خسارت میکنید
به ما چطور جبران خسارت میکنید
-
دوست عزیز دیروز من سفارش کردم ، ولی الان میام سایتتون اصلا نمیاد بالا
Suspended Domain
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
-
ببخشید
سایت خرابه ؟ یا فقط من مشکل لودینگ دارم ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirVPS
دوست عزیز دیروز من سفارش کردم ، ولی الان میام سایتتون اصلا نمیاد بالا
Suspended Domain
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
من نمیدانم بعضی ها چرا با اینگه می بینند انقدر فروشنده ای دارای کاربران ناراضی هست باز هم اقدام به خرید می کنند و فریب قیمت آن می خورند !
همانطور که دوستان گفتند متاسفانه ایشان فقط فکر پول هست و خدماتشان در هد صفر در تعجبم که چرا ایشان هنوز بن نشده اند!