ای بابا من می گم مدتی رنک الکسا رو چک می کنم خبری نیست پس نگو مشکل داره - حالا فکر می کنید تا کی درست می شه نکنه سایتش رو می خواد جمع کنه :))
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا من می گم مدتی رنک الکسا رو چک می کنم خبری نیست پس نگو مشکل داره - حالا فکر می کنید تا کی درست می شه نکنه سایتش رو می خواد جمع کنه :))
الکسا یه سایت بازدید رتبه هست ما بزرگش کردیم به نظرم
این همه سایت های معتبر هست مثل های استیت
ما آمار واسمون مهم که از موتورهای جستجو میاد
رتبه خود الکسا رو ببنید جالبه
الكسا 5 روزه بروز نكرده دوباره همه اومدن ميكن تحريم شديم
من يه سايت ايتاليايي رو هم بررسي ميكردم كه اونم تا الان رنكش بروز نشده
تا جايي كه يادمه 2 يا 3 بار الكسا تا يه هفته هم رنكهاشو بروز نميكرد ولي بعدش تو 2 روز 4 تا 5 بار رتبه يه دفعه ميداد
احتمالا كارمنداش به تعطيلات رفتن وقت ندارن خو :-|
حتی اگر ایران رو هم تحریم بکنه شک نکنید که این حرکت به نفع خود الکسا هم نخواهد بود .
فایل پیوست 22876
وقتی که ایران چنین سهمی از بازدیدکنندگان این سایت دارد .
اینجارو بخونید ...
https://alexa.zendesk.com/hc/en-us/a...ehind-Schedule
و تیکتی که به الکسا زدم و از مشکل در ثبت نام پرسیدم که پاسخ دادند :
HeHi,
I'm sorry, but we are not permitted to provide commercial services to several countries, including Iran. This means that you cannot sign up for an account or Alexa Pro subscription.
Best Regards,
Greg
Alexa Customer Support
میگم پس چرا سایت های خارجی هم رنکشون آپ نشده این چند روز ؟
اگه واقعا تحریم بود همین رنک فعلی سایت ها رو هم از بین میبرد دیگه مگه نه ؟؟
خدا میدونه چه خبره
دوستان به فکر یه الکسا ایرانی باشیم بد نیستش
خدا میداند
خب ایمیل بدید بگید چرا رنک ها اپدیت نمیشه
اصلا نگران نباشید جوانان قیور ایران زمین همیشه یه راهی دارن :->
9/28 11am - All historical certify data has been restored. We are working on re-starting the daily traffic updates for all sites.
9/28 11:00 - همه داده ها گواهی تاریخی بازسازی شده است. ما در حال کار بر روی دوباره شروع به روز رسانی ترافیک روزانه برای همه سایت ها.
خیالمون کمی راحت شد انشالله واقعیت داشته باشه
اگر دقت کرده باشید دیروز تعداد بک لینک ها آپدیت شده و فقط رتبه اصلی سایت ها تغییری نکردن
یکی از سایتای ما 53 تا بک لینک داشت که دیروز شده 57 تا و این به این معنی هستش که الکسا آپدیت کرده
احتمالا مشکلی پیش اومده که متوقف شده
فک نکنم الکسا بخواد این حرکت اشتباه رو مثل یاهو و گوگل انجام بده
دوستان نگران آپدیت هم نباشید به ایرانی ها مربوط نیست ، یعنی اگر قدیم ثبت نام کردید آپدیت میشه اما دارن اوکی میکنند.
فقط به دلیل تحریم دیگه ایرانی های عزیز نمیتونند اکانت بسازند ( راه حل استفاده از قندشکن )
اینم هم آخرین تیکتی که ازشون پرسیدم ما که ایرانی هستیم الکسا الان چند وقته آپدیت نشده کلاً بعد تحریم آپ نمیشه که جواب دادند :
Greg, Sep 29 08:09: Hi,
We are currently experiencing an issue with our traffic updates for all countries. You can find the current details at the link below:
https://alexa.zendesk.com/hc/en-us/articles/203252440
Best Regards,
Greg
Best Regards,
Greg
Alexa Customer Support
خب دوستان تحریم نشدیم خداروشکر یه مشکلی واسشون پیش اومده تیکت زدم منم همین پاسخ رو دادن و اینکه فقط عضویت واسه ما بسته شده
Greg Yesterday at 21:01
Greetings,
We are currently experiencing an issue with our traffic updates. We are working to resolve this issue as quickly as possible. You can find the current details at the link below:
https://alexa.zendesk.com/hc/en-us/articles/203252440
We are keeping the above link up to date with the current status. Thank you for your patience.
Best Regards,
Greg
Alexa Customer Support
عزیز تحریم شدیم ، فقط در قسمت ساخت اکانت جدید !
اما همانطوری که گفتند مشکلی دارند در قسمت آپدیت رتبه ها که دارند روش کار میکنند ، حتی چند بار گفتند اوکی شده اما روز بعدش زدند باز مشکل به وجود اومده و در حال بررسی هستش ...
تیکت اولی که بهشون دادم که در صفحه 4 یا 5 بود میتونید مشاهده کنید که کلاً زده ایرانیا نمیتونند بسازند اکانت ...
حالا باید منتظر بمونیم پشتیبانی که گفته بعد از اینکه بلاک شدیم برای ساخت اکانت جدید مشکل پیش نمیاد برای آپدیت رنک در ایران ، حقیقت داره یا نه ! مدیرانش کلاً ممکنه رنک ایران رو بردارند !
در نتیجه فقط باید صبر کرد دید که بعد از اینکه مشکل آپدیت بر طرف میشه پرچم ( رنک ) ایران باقی میمونه یا خیر.
حتی در تیکت گفتند شما اگر حتی اکانت پرمیوم هم بخواید بخرید قادر نیستید با کشور ایران این کار رو انجام بدید !
یه بخشی رو پیدا کردم میشه از طریق نظرات وبلاگ خود الکسا نامه هاتون رو به دست مدیراشون برسونید
The Alexa Blog
Alexa کم بود که اینم اضافه شد.
یاهو هم تحریممون کرده بود :71:
هرچند که الان اوکی شده :111:
خوب دوستان اوکی شد الکسا ...
موفق باشید :دی
نه عزیز تحریم پا برجاس آپدیت اوکی شد
رتبه ها بروز شده دوستان.تحريمي دركار نبود.كفتم كه
رتبه ها بروز شده ولی هنوز نمیشه اکانت ساخت
بزار اصلا تحریم کنه ایران رو
یه مدت مثل یاهو میشه میبینه کاری نمیشه کرد باز برمیگرده سر جای قبلیش
ما ایرانیها باید اونا رو تحریم کنیم نه اونا مارو
رنک های الکسا امروز آپدیت شد!!!!!!!!!
رنک ها آپدیت شده ولی گراف ها دیگه آپدیت نشدن
http://traffic.alexa.com/graph?w=400...1m&u=tabnak.ir
تحریم ها اثر ندارد http://www.freesmile.ir/smiles/6761_..._escapejar.gif
با تشکر
تحریم نیستیم بابا من الان ثبت نام کردم. رتبه سایت منم که هر روز پایین بالا میره
من که همون موقع این تاپیک زده شده هم عضو شدم هم الان رتبه آپدیت شد
انگار تو این سایت عادت شده یارو سایت دانلود ها براش باز نمیشه اینجا تاپیک میزنه اگر درسته لایک کنید :d
با سلام 9
الکسا دامنه ir رو تحریم کرده و دامنه با پسوند ir رو نمیزاره ثبت بشه و پیامی با این مضمون نشون میده که در انطباق با مقررات OFAC،(وزارت خزانه داری ایالات متحده) ما می توانیم سایت هایی که واقع در مناطق تحریم است را پشتیبانی نمی کنیم .
عزیزم بجای اینکه بابت اطلاع رسانی تشکر کنی داری تمسخر می کنی !!
به نظرم حداقل می تونستید اول عکسی که ضمیمه کردم را ببینید بعد اینجوری بی احترامی کنید !! اگر هم سواد کافی ندارید که متن انگلیسی را بخوانید می تونید از دیکشنری کمک بگیرید
فقط می تونم بگم متاسفم براتون ... !