-
پاسخ : نصب nginx و nginx +apache بدون نیاز به پلاگین بصورت رسمی توسط دایرکت ادمین
سلام.
من هم nginx+apache رو نصب کردم.
این پیغام رو توی همه سایت ها میده :
Nginx is functioning normally
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
پاسخ : نصب nginx و nginx +apache بدون نیاز به پلاگین بصورت رسمی توسط دایرکت ادمین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bistebist
سلام.
من هم nginx+apache رو نصب کردم.
این پیغام رو توی همه سایت ها میده :
Nginx is functioning normally
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
کد:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build rewrite_confs
-
همین الان همین کد رو زدم نشد.
واسه همه مینویسه: Apache is functioning normally
واسه من نوشته: Nginx is functioning normally
- - - Updated - - -
کسی نمیدونه؟
این هم سایت: http://0up.ir/
-
من این کدها رو زدم ولی آپاچی stop شد.
آدرس سایت رو هم که وارد میکنم این پیام میاد:
502 Bad Gateway
nginx
-
خروجی دستور زیر را قرار دهید :
grep -nr 'webserver' /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
grep -nr 'nginx' /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
-
خروجی دستورات به این شکل هست:
[grep -nr 'webserver' /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
24:webserver=nginx_apache
[ grep -nr 'nginx' /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
79:nginx=0
80:nginx_p r o x y=1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
خروجی دستورات به این شکل هست:
[grep -nr 'webserver' /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
24:webserver=nginx_apache
[ grep -nr 'nginx' /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
79:nginx=0
80:nginx_p r o x y=1
دستورات زیر را بزنید :
cd /usr/local/directadmin/data/templates
cp virtual_host2*.conf custom
echo "action=rewrite&value=httpd" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
echo "action=rewrite&value=nginx" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build rewrite_confs
در صورت اینکه مشکل مجددا وجود داشت لطفا دسترسی روت ارسال کنید.
-
بعد از اجرای دستور زیر
./build nginx_apache
وقتی برمیگرده به خطر فرمان عبارات زیر قابل مشاهده هست :
./build rewrite_confs
Checking to ensure /etc/httpd/conf/ssl.crt/server.ca is set.
Using 148.251.205.135 for your server IP
Restarting apache.
Stopping httpd: [ OK ]
Starting httpd:
Checking to ensure /etc/httpd/conf/ssl.crt/server.ca is set.
Installation of ModSecurity Rule Set has been finished.
Stopping httpd: [ OK ]
Starting httpd:
nginx: [emerg] invalid port in "|IP|:|PORT_80|" of the "listen" directive in /et c/nginx/nginx-vhosts.conf:2
nginx: configuration file /etc/nginx/nginx.conf test failed
Restarting nginx.
Starting nginx: nginx: [emerg] bind() to 148.251.205.135:80 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 127.0.0.1:80 failed (98: Address already in use)
nginx: [emerg] bind() to 148.251.205.135:80 failed (98: Address already in use)
/bin/bash: line 1: 30994 Hangup /usr/sbin/nginx -c /etc/nginx/n ginx.conf
و بعد باز زمانی که دوباره دستور زیر رو اجرا می کنم
./build rewrite_confs
باز هم همون خطا ها نمیرن چی کار باید بکنم در ضمن محز اطلاع من وارنیش کش رو نصب داشتم و mod_security رو هم برابر با yes قرار داده بودم و اینکه موقع تغییر آپاچی به ان جین ایکس آپاچی یه پیامی میداد که باید comodo mod seecurity بشه owpas منم از comodo تغییر دادم به owaps و بیلد کردم
اینو منظورم هست :
modsecurity_ruleset=OWASP
و الان وقتی با کاراکتر مد به این شکل میخوام یه اکانت رو مشاهده کنم
ipserver/~user
Not Found
میگیرم
با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
-
باسلام
فکر کنم (درحد احتمال) از خطا ها معلوم هست پورت 80 بسته شده
بهتر بگم
این پورت از طرف اپاچی اشغال هست
- - - Updated - - -
باید پورت های 8080 و 8081 برای اپاچی باشه
-
خب پورت 80 رو که به وارنیش کش اختصاص دادم و پورت 8080 رو هم که به آپاچی ممنون میشم راهنمایی بفرماید چه طوری مشکل رو رفع کنم با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
-
دوستان هنگام نصب با خطای زیر رو به رو میشم :
Wrong modsecurity_ruleset set in options.conf. Comodo ruleset is compatible with webserver=apache only. Please switch to OWASP for other combinations
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.G.N
دوستان هنگام نصب با خطای زیر رو به رو میشم :
Wrong modsecurity_ruleset set in options.conf. Comodo ruleset is compatible with webserver=apache only. Please switch to OWASP for other combinations
مد سکیوریتی هنوز مچ نیست با apache + ngnix ابتدا مد سکیوریتی رو روی no بزارین بعد save وall build کنید سرور رو .
-
ورژن آپاچی 2.4 هست مشکلی نیست که از این بابت ؟
همچنین ماژول Comodo در قسمت پلاگین های دایرکت ادمین نصب شده است.
apache + ngnix در افزایش سرعت لود صفحات تاثیر میزاره یا نه ؟ یا خود Apache بهینه کانفیگ بشه بهتر از این دو تا عمل می کنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.G.N
ورژن آپاچی 2.4 هست مشکلی نیست که از این بابت ؟
همچنین ماژول Comodo در قسمت پلاگین های دایرکت ادمین نصب شده است.
apache + ngnix در افزایش سرعت لود صفحات تاثیر میزاره یا نه ؟ یا خود Apache بهینه کانفیگ بشه بهتر از این دو تا عمل می کنه ؟
باسلام
خیر مشکلی نیست کلا دیگر در دایرکت ادمین پشتیبانی از مورادی مثل php 5.2 apache2.2 , ... وجود ندارد و فقط کاستوم بلید 1.2 را قرار دادند که اگر کسی تمایل دارد استفاده کند.
درمورد nginx+apache هم عمکرد بسیار خوبی دارد و میتوانید استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
مد سکیوریتی هنوز مچ نیست با apache + ngnix ابتدا مد سکیوریتی رو روی no بزارین بعد save وall build کنید سرور رو .
مطابق فرمایش شما عمل کردم اما Comodo حذف نشد.
modsecurity=no
modsecurity_ruleset=comodo
apache_ver=2.4
-
سلام دوستان
برای این که بخوایم بعد از نصب nginx+apache بهینه تر کار کنه باید چیکار کنیم،یعنی کانفیگ خاصی باید انجام بشه و مقداری معینی داخل فایل های کانفیگ ست بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.G.N
مطابق فرمایش شما عمل کردم اما Comodo حذف نشد.
modsecurity=no
modsecurity_ruleset=comodo
apache_ver=2.4
سلام
./build rewrite_confs
-
درود
دوستان تازیگیا nginx+apache رو همراه با ioncube نصب کردید؟ whmcs کلا بالا نمیاد!
بنده دایرکت و کاستوم بیلد رو آپدیت کردم و سایت از کار افتاد و دیگه بالا نیومد ، در هر حالتی که بگید امتحان کردم و متوجه شدم آپاچی مشکل داره ولی با nginx اوکیه و بالا میاد.
خیلی روش کار کردم و تمام لاگ ها رو چک کردم ولی به نتیجه نرسیدم ، فقط به آپدیت کاستوم بیلد شک داشتم و تصمیم گرفتم یک دایرکت ادمین دیگه نصب کنم و روی اون هم امتحان کنم!
در کمال ناباوری دیدم روی روی سرور جدید هم همین مشکل هست و تا الان نتونستم راش بندازم.
دوستان دیگه بعد از آپدیت به این مشکل نخوردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
دوستان تازیگیا nginx+apache رو همراه با ioncube نصب کردید؟ whmcs کلا بالا نمیاد!
بنده دایرکت و کاستوم بیلد رو آپدیت کردم و سایت از کار افتاد و دیگه بالا نیومد ، در هر حالتی که بگید امتحان کردم و متوجه شدم آپاچی مشکل داره ولی با nginx اوکیه و بالا میاد.
خیلی روش کار کردم و تمام لاگ ها رو چک کردم ولی به نتیجه نرسیدم ، فقط به آپدیت کاستوم بیلد شک داشتم و تصمیم گرفتم یک دایرکت ادمین دیگه نصب کنم و روی اون هم امتحان کنم!
در کمال ناباوری دیدم روی روی سرور جدید هم همین مشکل هست و تا الان نتونستم راش بندازم.
دوستان دیگه بعد از آپدیت به این مشکل نخوردید؟
مشکل میتونه از php باشه
ماژول های آپاچی رو چک کردید ؟ و مازول های پی اچ پی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
مشکل میتونه از php باشه
ماژول های آپاچی رو چک کردید ؟ و مازول های پی اچ پی
بله چک شد و بدرستی نصب شده و مشکلی نداره.
به قدری کلافه شدم که روی یک سرور دیگه از 0 اوکی کردم ولی با اونم همینطوره ، فقط به این نتیجه رسیدم که آپدیت جدید مشکل داره.
به دایرکت ادمین اطلاع دادم و منتظر پاسخشون هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
بله چک شد و بدرستی نصب شده و مشکلی نداره.
به قدری کلافه شدم که روی یک سرور دیگه از 0 اوکی کردم ولی با اونم همینطوره ، فقط به این نتیجه رسیدم که آپدیت جدید مشکل داره.
به دایرکت ادمین اطلاع دادم و منتظر پاسخشون هستم.
سلام
ما از نسخه ی جدید استفاده میکنیم و چندین سرور با این نسخه کانفیگ شده و هیچ مشکلی نداشته
از چه ورژنی برای php استفاده میکنید؟
درصورت امکان کل فایل options.conf را ارسال کنید
یا دسترسی برای بررسی ارسال کنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
ما از نسخه ی جدید استفاده میکنیم و چندین سرور با این نسخه کانفیگ شده و هیچ مشکلی نداشته
از چه ورژنی برای php استفاده میکنید؟
درصورت امکان کل فایل options.conf را ارسال کنید
یا دسترسی برای بررسی ارسال کنید
موفق باشید
درود
با تمام نسخه های php و apache mpm تست شد و هیچ کدوم کار نکرد.
با یکی از پشتیبان های دایرکت ادمین مشکل رو مطرح کردم و تائید شد که ورژن 1283 کاستوم بیلد برای nginx+apache همراه با ioncube 4.7.5 مشکل داره.
برای درک بهتر این معضل اسکریپت کاستوم بیلد رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و سپس تمام پکیجها رو آپدیت کنید ، مشاهده میکنید که لودر ioncube عمل نمیکنه و whmcs کار نمیکنه!
-
آگه از ورژن 5.5 استفاده میکنید دانگرید کنید به 5.4 درست میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza0071
آگه از ورژن 5.5 استفاده میکنید دانگرید کنید به 5.4 درست میشه
درود
با تمام ورژن های php تست شد و مشکل از جای دیگه بود و حل شد.
-
سلام به همه اساتید
ضمن تشکر از این تاپیک بسیار مفید و ارزنده
میخواستم بدونم تا این تاریخ آیا عزیزان در استفاده از nginx_apache به مشکل خاصی برنخورده اند؟ و به عنوان مثال مشکل ترکیب nginx_apache با ioncube و WHMCS حل شده؟
ضمنا چندتا سوال دیگه هم داشتم:
موقع نصب یک هشدار به بنده داده شده به شرح زیر:
WARNING: It's not recommended to use nginx_apache with mod_ruid2 & suPHP enabled. It's a redundant and slow combination.
بنده قبل از نصب در فایل options.conf مقدار php1_mode رو برابر suphp قرار دادم و ظاهرا این هشدار به همین دلیله
مقدار پیشفرض این متغیر mod_php بود
تا اونجایی که بنده متوجه شدم برای رفع مشکل سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها باید از suphp کرد.
آیا این کندی سرعتی که داخل هشدار بهش اشاره شده محسوسه؟
در صورت استفاده نکردن از suphp مشکل دسترسی فایل رو چطور باید رفع کرد؟
و در آخر چه ترکیبی از تنظیمات فایل options.conf برای بهترین عملکرد nginx_apache باید اعمال شود؟
پیشاپیش از راهنمایی های بی دریغ استاید سپاسگذارم.
-
درود
نقل قول:
میخواستم بدونم تا این تاریخ آیا عزیزان در استفاده از nginx_apache به مشکل خاصی برنخورده اند؟ و به عنوان مثال مشکل ترکیب nginx_apache با ioncube و WHMCS حل شده؟
بله بسیار استیبل هست و خیلی عالی جواب داده است.
نقل قول:
WARNING: It's not recommended to use nginx_apache with mod_ruid2 & suPHP enabled. It's a redundant and slow combination.-
زمانی که از suphp استفاده میکنید نمیتونید از mod_ruid2 استفاده کنید.
-
ممنون از پاسختون دوست عزیز.
فقط یک نکته
برای یک vps با هارد 30 گیگابایتی و رم یک گیگ که قصد دارم برای کار هاستینگ کم حجم ازش استفاده کنم کدوم رو توصیه میکنید؟
من چندجایی خوندم که میگفتن mod_ruid2 امنیتش درحد کمی بالاتر از suPHP هستش! شما این موضوع رو تایید میکنید؟
نکته دیگه اینکه تا جایی که بنده اطلاع دارم استفاده از suPHP حداقل در ایران رایج تره
با در نظر گرفتن این موارد تجربه دوستان در این زمینه چیه؟ درواقع سوال بنده این هست؟ استفاده از mod_ruid2 یا suPHP؟
ممنون از پاسختون
-
سلام بعد از نصب و اجرای مراحل ionCube کار نمیکنه
Site error: the file /home/shweb/domains/sharifweb.com/public_html/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.5.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.
مشکل از کجا میتونه باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
max0008
ممنون از پاسختون دوست عزیز.
فقط یک نکته
برای یک vps با هارد 30 گیگابایتی و رم یک گیگ که قصد دارم برای کار هاستینگ کم حجم ازش استفاده کنم کدوم رو توصیه میکنید؟
من چندجایی خوندم که میگفتن mod_ruid2 امنیتش درحد کمی بالاتر از suPHP هستش! شما این موضوع رو تایید میکنید؟
نکته دیگه اینکه تا جایی که بنده اطلاع دارم استفاده از suPHP حداقل در ایران رایج تره
با در نظر گرفتن این موارد تجربه دوستان در این زمینه چیه؟ درواقع سوال بنده این هست؟ استفاده از mod_ruid2 یا suPHP؟
ممنون از پاسختون
درود
ابن 2 هیچ ربطی به یکدیگر ندارند ، در واقع suphp یک آپاچی هندل هست و mod_ruid2 کارش تغییر پرمیشن اتوماتیک فایل ها هست.
-
سلام دوستان
من بعد از نصب DA اول وب سرور رو تبدیل به nginx کردن حالا میخوام که تبدیلش کنم به nginx apache ولی وقتی میزنم
./build nginx_apache
این خطا رو میده
nginx_apache webserver configuration option is not compatible with php-fpm, lsphp or php-fastcgi PHP mode with mod_ruid2 enabled.
کسی میتونه کمک کنه که چیکار میکتونم بکنم ؟
با تشکر :)
-
mod ruid2 رو غیر فعال باید بکنید و php را هم دوباره بیلد کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
mod ruid2 رو غیر فعال باید بکنید و php را هم دوباره بیلد کنید.
ممنونم دوست من این کار مشکلی پیش نمیاره برای سایت ها و اینکه میشه توضیح بدید چجوری ؟
ممنونم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
سلام
با عرض پوزش بخاطر اينكه تاپيك قديمي رو بالا آوردم.
nginx +apache نصب كردم تمام شد حالا با كدام دستورات ssh ميتونم مطمئن بشم آيا nginx +apache با هم نصب شدن يا نه؟
باید هردو سرویس httpd و nginx را روی سرور داشته باشید.
کد:
[root@server ~]# service httpd status
httpd (pid 1972) is running...
[root@server ~]# service nginx status
nginx (pid 1988) is running...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
ممنونم از بابت پاسختون اما دستور براي هر دو ارور زير رو داد:
-bash: [root@server: command not found
نیاز به بررسی سرور میباشد.
در صورت تمایل مشخصات سرور را ارسال نمایید.
ارسال مشخصات
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
ممنونم از بابت پاسختون اما دستور براي هر دو ارور زير رو داد:
-bash: [root@server: command not found
چون دستور رو اشتباه وارد کرده اید!
دستورهای فوق به این صورت صحیح هستند:
کد:
service httpd status
service nginx status
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
دستورات رو اشتباهي مي دادم.
متاسفانه سرويس nginx نصب نشده، فكر كنم چون از دايركت ادمين نال شده ورژن 1.44.3 استفاده مي كنم نصب نشده، درسته؟
بله مشخص بود که دستورات را اشتباه میزنید ولی هدف از دریافت مشخصات سرور، چکاپ سرور و وضعیت نصب بودن سرویس های مربوطه بوده است.
به هیچ عنوان از ورژن نال شده استفاده نکنید. امنیت سرور خودتان را به خطر میاندازید.
شخصی که نال میکند و در اینترنت بصورت رایگان قرار میدهد معمولا هدفی دارد و سرور شما با مشکلات امنیتی رو به رو میشود.
لایسنس دایرکت ادمین قیمتی ندارد (حدود ۱۰ تومان)
در این بخش امکان ارائه آفر نیست. در صورت تمایل در بخش مربوطه درخواست دهید تا آفر ها ارسال شوند.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
الان هر دو نصب هست ولي سايتها ارور : Nginx is functioning normally رو ميدن
ارور log هم اينه:
www.example.com:8081:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
لطفا راهنمايي بفرماييد
با تشكر
۱. از ورژن اورجینال استفاده کنید.
۲.از این آموش استفاده کنید.
۳. اگر موفق نشدید مشخصات را بفرستید تا بررسی شود.
-
از Custombuild 3 استفاده میکنیم امکان نصب وجود داره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
از Custombuild 3 استفاده میکنیم امکان نصب وجود داره !
البته کاستوم بیلد 2 صحیح است.
-
بر رویه کاستوم بیلد 3 نصب کردیم و با .htaccess مشکل داره ...