-
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsvarzesh
سلام .
ببخشید شما سایت با بازدید روزانه 20 تا 30 هزار تا آیپی رو نیز ساپورت میکنید ؟؟
سایت کاملا بهینه میباشد اما بازدید بالایی داره و طبیعتا فشار بیشتری روی سرور شما خواهد داشت ... بنده از شما 4 سرویس هاست دارم و کاملا راضی هستم ، اگر ساپورت میکنید که این وب سایت هم منتقل بشه سمت سرور های ایران سرور
پیشاپیش سپاس گذارم از پاسخگویی
با سلام و احترام
میزبانی سایتی که شما میفرمایید بر روی سرور مجازی انگلیس ما انجام میشود ، با کانفیک رایگان و کنترل پنل دایرکت ادمین .
به بخش پشتیبانی در سایت ما تیکت ارسال نمایید .
در خدمت شما هستیم
موفق باشید
-
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
یکی از سایت های پربازدید رو پ خ کنید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
یکی از سایت های پربازدید رو پ خ کنید ممنون میشم
با سلام و عرض ادب
به صورت پ.خ براتون ارسال گردید ، لطفا سوالی داشتید از طریق پ.خ بیان نمایید .
با تشکر ... موفق باشید
-
یه توضیحی در مورد این میدین؟
** استفاده از آنتی دی داسر و فایروال نرم افزاری **
همین طور یه نمونه از پربازدید تری ن سایتها پشتیبانی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tama2016
یه توضیحی در مورد این میدین؟
** استفاده از آنتی دی داسر و فایروال نرم افزاری **
همین طور یه نمونه از پربازدید تری ن سایتها پشتیبانی ؟
با سلام و احترام
آنتی دی داسر نرم افزاری بر روی سرور نصب و کانفیگ شده است و همچنین ما از فایروال های قوی مانند csx , csf استفاده میکنیم و به شدت حساس بوده و حملات زیادی را دفع می کند . همچنین بر روی سرور کلاد لینوکس اگر یک سایت مورد هدف قرار گیرد به دیگر سایت ها آسیب نمیرسد و این باعث آپتایم بیشتر در سرور میگردد .
نمونه سایت پر بازدید نیز برای شما به صورت پ.خ ارسال گردید .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم .
موفق و پیروز باشید .
-
سلام، در یاهو ادد کردیم اما پاسخی نگرفتیم.
برای سفارش فایل بک آپ رو بدیم انتقال میدین دیگه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samandata
سلام، در یاهو ادد کردیم اما پاسخی نگرفتیم.
برای سفارش فایل بک آپ رو بدیم انتقال میدین دیگه؟
با سلام و عرض ادب
بنده زیاد با یاهو کار نمیکنم و به ندرت یاهو آنلاین میشم .
در مورد سوالتون ، بله انتقال به صورت رایگان انجام میشه و این امر جزء وظایف شرکت میباشد .
در خدمت شما هستیم ...
موفق و پیروز باشید .:53:
-
سلام یکی از سایت های خیلی پربازدید روی کلود رو لطف کنید برای تست سرعت
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
سلام یکی از سایت های خیلی پربازدید روی کلود رو لطف کنید برای تست سرعت
ممنون
با سلام و عرض ادب
به صورت پ.خ پاسخ و درخواست شما ارسال گردید .
موفق و پیروز باشید .
-
یک هاست سفارش دادم . لطفا بررسی کنید
-
هاست 1 گیگ از پلن حرفه ای خریداری شد
امیدوارم عین بغیه جاها نباشید...
-
هاست 15 گیگابایت خریداری گردید.
فقط با توجه به هزینه هاست 10 گیگ فکر کنم پرداخت ماهیانه اشتباه خورده است ! @-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
هاست 1 گیگ از پلن حرفه ای خریداری شد
امیدوارم عین بغیه جاها نباشید...
با سلام و احترام
مبارکتون باشه ، همیشه سعی کردیم متمایز از دیگران باشیم و این رو هم تا به حال به کاربرانمون ثابت کردیم .
موفق و پیروز باشید دوست گرامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
apair
هاست 15 گیگابایت خریداری گردید.
فقط با توجه به هزینه هاست 10 گیگ فکر کنم پرداخت ماهیانه اشتباه خورده است ! @-)
با سلام و احترام
با تشکر از خرید و اطلاع رسانی شما ... پلان شما اصلاح گردید
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadizr
یک هاست سفارش دادم . لطفا بررسی کنید
با سلام و عرض ادب
سفارش هاست نیازی به بررسی ما نداره دوست گرامی . سفارش ها به صورت آنی و سیستمی تحویل میشوند .
موفق و پیروز باشید
-
سلام من استاندارد آخری رو می خوام nvh-7 ماهیانه ارائه نمی دین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmnoody2006
سلام من استاندارد آخری رو می خوام nvh-7 ماهیانه ارائه نمی دین ؟
با سلام و عرض ادب
ارائه پلان ها به صورت ماهانه فقط برای سرویس های حرفه ای و پربازدید میباشد .
تمام سرویس ها به صورت سالانه شامل 20 % تخفیف میباشد ، در خدمت شما هستیم
موفق باشید :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و عرض ادب
ارائه پلان ها به صورت ماهانه فقط برای سرویس های حرفه ای و پربازدید میباشد .
تمام سرویس ها به صورت سالانه شامل 20 % تخفیف میباشد ، در خدمت شما هستیم
سرویس زیر خریداری شد
pvh-4
فضا : 5000 مگابایت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmnoody2006
سرویس زیر خریداری شد
pvh-4
فضا : 5000 مگابایت
انشالله که به خوبی استفاده کنید و راضی باشید .
-
یک هاست یک گیگ ماهانه (میزبانی حرفه ای) ثبت و در لحظه تحویل گرفته شد.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
romeo2
یک هاست یک گیگ ماهانه (میزبانی حرفه ای) ثبت و در لحظه تحویل گرفته شد.
ممنون
با سلام و عرض ادب
امیدوارم از خدمات و پشتیبانی ما کمال بهره رو ببرید و همینطور از کیفیت سرویس ها لذت کافی رو ببرید .:53:
-
خدایی هاست خوبیه من سایتم رو اینجا میزبانی میکنند خیلی راضیم هم از پشتیبانی هم سرعت و مخصوصا امنیتی که داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
patoghgah
خدایی هاست خوبیه من سایتم رو اینجا میزبانی میکنند خیلی راضیم هم از پشتیبانی هم سرعت و مخصوصا امنیتی که داره
با عرض درود و احترام
نظر لطف شماست . انشالله که همیبشه راضی باشید .
40 % تخفیف ویژه ایران سرور فقط تا 2 روز دیگر !
تایپیک ویژه تخفیف :
http://www.webhostingtalk.ir/f20/131436/
کد تخفیف یلدا 93 به اتمام رسید !
کد تخفیف فعال : WHToff
-
من شش تا سایت رو با شش تا هاستينگ جدا از این شرکت راه انداختم که خدا رو شکر تو هیچکدوم مشکلی نبوده و سرعت خوبی داشته به کنار، اگر چیزی هم پیش اومد تا تیکت میزدم براشون، به سرعت جواب میدن
یه ماهی هم میشه که سرور مجازی گرفتم ازشون که از اون نظر هم خیلی خوبن. سرعت خوبی داره و پشتیبانی خیلی خوب
-
با تشکر از شما یک عدد تهیه شد از تخفیف و همچینن سرعت دریافت هاست هم بازم تشکر موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slash_70
من شش تا سایت رو با شش تا هاستينگ جدا از این شرکت راه انداختم که خدا رو شکر تو هیچکدوم مشکلی نبوده و سرعت خوبی داشته به کنار، اگر چیزی هم پیش اومد تا تیکت میزدم براشون، به سرعت جواب میدن
یه ماهی هم میشه که سرور مجازی گرفتم ازشون که از اون نظر هم خیلی خوبن. سرعت خوبی داره و پشتیبانی خیلی خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasrsd98
با تشکر از شما یک عدد تهیه شد از تخفیف و همچینن سرعت دریافت هاست هم بازم تشکر موفق باشید
با سلام و عرض ادب و احترام
از اینکه ایران سرور را به عنوان میزبان خود انتخاب نموده اید خرسند هستیم .
امیدوار هستیم که از خدمات ، کیفیت و پشتیبانی ما کمال لذت را ببرید .
در پناه حق موفق و پیروز باشید .
-
با سلام
ممنون هستم از پشتیبانی خوبتون .
سوالی داشتم سرویس ها شما مناسب برای سایت های فروشگاهی نیز میباشد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aria-amlak
با سلام
ممنون هستم از پشتیبانی خوبتون .
سوالی داشتم سرویس ها شما مناسب برای سایت های فروشگاهی نیز میباشد ؟
با عرض درود و احترام
خواهش میکنم پشتیبانی وظیفه ماست ... بله سرویس های ما مناسب با سیستم محتوا های رایج کانفیگ و قابل استفاده میباشد ، لطفا موارد مورد نیاز خودتون رو از طریق تیکت ارسال کنید تا بررسی های مورد نظر انجام شود
در خدمت شما دوست گرامی هستیم
موفق و پیروز باشید
-
با سلام لطفا ip سرور را بفرستید .
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein01
با سلام لطفا ip سرور را بفرستید .
با تشکر.
با عرض درود و احترام
کدام پیکج و سرور مد نظ شماست دوست عزیز ؟ اعلام کنید تا آی پی مورد نظر براتون ارسال بشه
-
سلام.
دوست عزیز قیمت هاتون عالین با این امکاناتی که در اختیار میدهید. به خصوص هاست های دانلودتون : 50 گیگ فقط 10 هزار تومن!
من حتما تا چند هفته دیگه مزاحمتون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad.R
سلام.
دوست عزیز قیمت هاتون عالین با این امکاناتی که در اختیار میدهید. به خصوص هاست های دانلودتون : 50 گیگ فقط 10 هزار تومن!
من حتما تا چند هفته دیگه مزاحمتون میشم
با عرض درود و احترام
خواهش میکنم دوست گرامی نظر لطف شماست ... ما در خدمت دوستانی چون شما هستیم
در پناه حق بدرود
-
سلام
ببخشید شما در پکیج های میزبانی وب فضای بیشتر از 25 گیگ ندارید ، امکان اختصاص فضا بیشتر با افزایش بودجه وجود داره ؟
قرار هست یک سایت فروش فایل راه اندازی کنیم که جهتن امنیت حتما باید فایل ها در خود هاست میزبانی قرار بگیره
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shakoori
سلام
ببخشید شما در پکیج های میزبانی وب فضای بیشتر از 25 گیگ ندارید ، امکان اختصاص فضا بیشتر با افزایش بودجه وجود داره ؟
قرار هست یک سایت فروش فایل راه اندازی کنیم که جهتن امنیت حتما باید فایل ها در خود هاست میزبانی قرار بگیره
با تشکر
با عرض درود و احترام
بله این امکان وجود داره ، لطفا از طریق تیکت پیگیر باشید
در خدمت شما هستیم
موفق و پیروز باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
هزینه نصب وردپرس چقدره؟
با عرض درود و احترام
وردپرس و سایر سیستم های محتوا برای شما رایگان نصب میشوند
در خدمت شما کاربر گرامی هستیم
-
سلام
هاست ویندوز ایران هم دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas06
سلام
هاست ویندوز ایران هم دارید ؟
با عرض درود و احترام
فعلا در زمینه هاست ایران فعالیت نمیکنیم ... انشالله با جذب نیرو کاری جدید این سرویس هم اضافه خواهد شد .
با تشکر از انتخاب شما . موفق و پیروز باشید
-
یه مقدار فضای هاستتون محدوده. مثلا برای 84 هزارتومن در ماه فقط 5 گیگ فضا(پربازدید)؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.XJ
یه مقدار فضای هاستتون محدوده. مثلا برای 84 هزارتومن در ماه فقط 5 گیگ فضا(پربازدید)؟
با عرض درود و احترام
بله دوست گرامی ، سرور کلود با هزینه بالایی تهیه شده و ضمن اینکه منابع در این سرور کاملا اختصاصی میباشد
شما خودتون میفرمایید سرور پر بازدید ، یعنی پر بازدید واقعی ... قرار باشه به شرایط سرویس عادی سرویس ارائه بشه خوب میتونید از پلان حرفه ای استفاده کنید !
اما در این سرور کلود لینوکس نصب هستش و منابع سرور به صورت اختصاصی به کاربر ارائه میشود ... روال سرویس پربازدید به این صورت میباشد .
در خدمت شما کاربر گرامی هستیم :53:
موفق و پیروز باشید .
-
سلام
وقت بخیر
برای یه پروژه ای نیاز به 200mb هاست ایران با php 5.5 و مدت 6 ماه نیاز داریم.
ایا ارائه میدهید ؟