پاسخ : تماس پلیس فتا برای پخش اطلاعات مشتری
تجربه شخصی دوبار:
سری اول،نامه با مهر و امضا دادگستری : پاسخ نامه را به صورت کامل دادیم (از کارت ***ی خرید کرده بودن انگار)
سری دوم فتا،با تماس private number و میگفتن نامه خود پلیس فتا : پاسخی ندادیم و گفتیم فقط نامه از دادگاه (اطلاعات یکی از مشتریامونو میخاستن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoudgolchin
بسیار عالی و پاسخ به جایی دادند! متاسافنه اکثرا از قانون اطلاعانی ندارند و نیرو انتظامی در حال سو استفاده از نا آگاهی مردم است!
هیچ همکاریی نیاز نیست از نظره من :d
مگر اینکه اطلاعات یک مشتری رو بخوان
نه همه
با سلام
شما اگر تعهدی بابت دادن اطلاعات دادید و عمل نکنید پیگرد دارد اگر تعهدی صورت نگرفته دادن اطلاعات لازم نیست . کافی است از خودشان بپرسید من چه تعهدی به شما دادم که اطلاعات را بشما بدهم .
برای بنده نیز اطلاعات را خواستند من هیچ گونه اطلاعاتی به اونا ندادم چون بهشون تعهدی ندادم . حتی تهدید هم کردند و می بینید اینجا نشستم و دارم پست میدم بدون کوچکترین مورد و مشکلی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein535
با سلام
شما اگر تعهدی بابت دادن اطلاعات دادید و عمل نکنید پیگرد دارد اگر تعهدی صورت نگرفته دادن اطلاعات لازم نیست . کافی است از خودشان بپرسید من چه تعهدی به شما دادم که اطلاعات را بشما بدهم .
برای بنده نیز اطلاعات را خواستند من هیچ گونه اطلاعاتی به اونا ندادم چون بهشون تعهدی ندادم . حتی تهدید هم کردند و می بینید اینجا نشستم و دارم پست میدم بدون کوچکترین مورد و مشکلی !
دوست عزیز فراموش نکنید تو کشوری داریم زندگی میکنیم که قوانینی داره و باید طبق اون قانون ها فعالیت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
دوست عزیز فراموش نکنید تو کشوری داریم زندگی میکنیم که قوانینی داره و باید طبق اون قانون ها فعالیت کنیم
من از شما درخواست میکنم تمامی اطلاعات مشتریتان را بدید شما میگی چرا ! برای چه و ... بمن میگی دلیلی نداره من اطلاعات را بدم ما قراری نداشتیم که بدم و...
شما نفمیدی موضوع را . من عرض کردم اگر تعهد نداید . "وقتی تعهد بدید پای قانون و مقررات میاد وسط، جناب!"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein535
من از شما درخواست میکنم تمامی اطلاعات مشتریتان را بدید شما میگی چرا ! برای چه و ... بمن میگی دلیلی نداره من اطلاعات را بدم ما قراری نداشتیم که بدم و...
شما نفمیدی موضوع را . من عرض کردم اگر تعهد نداید . "وقتی تعهد بدید پای قانون و مقررات میاد وسط، جناب!"
بستگی داره کی از من بخواد؟وقتی یک ارگان رسمی که مسئول امنیت جامعه هست برای همکاری با اون دیگه بحث تعهد نیست،اجباره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
بستگی داره کی از من بخواد؟وقتی یک ارگان رسمی که مسئول امنیت جامعه هست برای همکاری با اون دیگه بحث تعهد نیست،اجباره
شما یکبار کافیه به یکی از مراکز فتا برید ! طرف نمیدونه ایپی چیه !!! چه برسه به اینکه sqli رو بگه ! یا مثلا همین نامه ای که به بیان زدن رو ببین یک کلمه تخصصی بکار برده نشده
فتا مشهد الان فقط فعال هست با تهران که دست بچه های سیمرغ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
شما یکبار کافیه به یکی از مراکز فتا برید ! طرف نمیدونه ایپی چیه !!! چه برسه به اینکه sqli رو بگه ! یا مثلا همین نامه ای که به بیان زدن رو ببین یک کلمه تخصصی بکار برده نشده
فتا مشهد الان فقط فعال هست با تهران که دست بچه های سیمرغ هست
در این مورد اطلاعی ندارم
ممنون بابت راهنمایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanix
نظر شما محترم و از نظر شما شاید درست باشه .
کار من ،شغل من و زندگی من حریم داره و تعهدی هم اگر در این موارد بدم باید اجرا بشه و در صورت عدم اجرا پیگرد دارد وقتی تعهد ندادم دلیلی برای ورود کسی به این حریم ندارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاشار زوم
تابحال پلیسی رو دیدن که بدون مجوز دادگاه وارد یه خونه بشه؟ تازه مجوز هم داشته باشن کلی یاالله میگن و میان تو...
تو ایران این چیزا زیاده ، جلوش وایسا بگو مجوز همونجا شق میزنه تو گوشت میگه اینم مجزو ، صادر شد ، البته ببخشید مثال زدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itech
تو ایران این چیزا زیاده ، جلوش وایسا بگو مجوز همونجا شق میزنه تو گوشت میگه اینم مجزو ، صادر شد ، البته ببخشید مثال زدم
بنظر این دوستمون یکم با این مسائل شاید هنوز روبه رو نشده و در جریانش نیست . البته من بنظر ایشون احترام میگذارم .
دوست عزیز تو ایران آدم پلیس رو میبینه بیشتر میترسه تا وقتی که پلیسی نیست متاسفانه تو ایران پلیس باعث نا امنی شده تا امنیت
چند مورد تا حالا برام اتفاق افتاده
از مبحث اصلی تاپیک خارج نشیم
---------------------
پیشنهادم به ارستارتر هم اینه که یکم مشتری رو بررسی کنه تا موردی نباشه و بیخیال موضوع بشه تا اگر دوباره پیگیری کردن رجوع کنه به مرکز
موفق باشید.
قبلا با من هم سر یک مساله تماس گرفتن شمارشون 3 رقمی بود البته واسه شیراز 718 بود اگه اشتبا نکنم
نده داداش نده
من الان از هر شماره خواستی باهات تماس میگریم
نده عزیزم
علکیه مگه
تا نامه اداری نیاد نده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3@n
دوستان 100% مطمئن هستم که از خود پلیس فتا تماس گرفتن در این مورد شکی نیست تمامی موارد چک شده و درست است
سوال اینجاست باهاشون همکاری کنیم یا خیر
دوست عزیز
بنده 1سال قبل توسط فتا شناسایی شدم ( فروش سایت با کن :دی )
مثل شما به منم زنگ زدن گفتن پاشو بیا کارت داریم با شماره 718 اهمیت ندادم تا اینکه فرداش دوباره زنگ زدن رفتم به ادرسی که دادن
اقا اینا کین دیگه !!!!!!!!!
طرف میگفت وی پی .... از کجا میاری !!!:59:
میگم رو سرور کانفیگ میکنم:59:
میگن از کجا ! چه جوری:59:
اقا 4ساعت داشتم براشون توضیح دادم ...
بعدش ای پی های سرورو گرفتن گفتن اگه که کسی با ای پی سرور شما کلابرداری کنه هویتش مشخص نیست و ما ایپی اصلیش رو از خودت میخواهیم
منم از اون به بد دیگه سمت فروش نرفتم
خبری از حبس و جریمه هم نبود بار اولم بود با یک تعهد تموم شد
برو دوست عزیز خبری نیست کاریت ندارن
منم مثل شما وقتی که باهام تماس گرفتن زودی اومدم اینجا تاپیک دادم :71:
نقل قول:
دوست عزیز
بنده 1سال قبل توسط فتا شناسایی شدم ( فروش سایت با کن :دی )
مثل شما به منم زنگ زدن گفتن پاشو بیا کارت داریم با شماره 718 اهمیت ندادم تا اینکه فرداش دوباره زنگ زدن رفتم به ادرسی که دادن
اقا اینا کین دیگه !!!!!!!!!
طرف میگفت وی پی .... از کجا میاری !!!
:59:
میگم رو سرور کانفیگ میکنم
میگن از کجا ! چه جوری
اقا 4ساعت داشتم براشون توضیح دادم ...
بعدش ای پی های سرورو گرفتن گفتن اگه که کسی با ای پی سرور شما کلابرداری کنه هویتش مشخص نیست و ما ایپی اصلیش رو از خودت میخواهیم
منم از اون به بد دیگه سمت فروش نرفتم
خبری از حبس و جریمه هم نبود بار اولم بود با یک تعهد تموم شد
برو دوست عزیز خبری نیست کاریت ندارن
منم مثل شما وقتی که باهام تماس گرفتن زودی اومدم اینجا تاپیک دادم
این اقا کلان موضوعش با شما فرق داره
خواستم به دوستمون بگم که باشون همکاری کنه بار دوم تلفنی بار سوم مامور! بره بهتره شاید اون فردی که اطلاعاتشو میخوان کلاه بردار بوده :-ss
بنده از هر شماره که بخوای تماس میگیرم با هر ایمیلی میل میزنم که حتی هدر امیل رو هم ببینی شک نمیکنه!!!! بینید دوستان فتا هیچ وقت ایمیل یا تماس نمیگیره فقط نامه میده نامه ممهور شده با پارافین مخصوصه مهر دولتی است حتی نامه طوری ممهور میکنن پیک وقتی تحویل میده اگر تو راه خراب شده براش مسولیت داره اینم بگم چند وقت پیش یک ایمیل ازinfo@cyberpolice.ir دریافت کردیم که شما سرور میفروشی پرونده شما به شماره فلان تشکیل شده هدر ایمیل نگاه کردیم معلوم بود جعلیه بعدش طرفو شناسای کردیم به طرف گفتیم چرا انکارو کردی گفت ما نبودیم اینا خیلی جالب بود که طرف برا اینکه بازار خودش خوب بشه جلو مارو با اینکار میخواست بگیره=))