-
پاسخ : برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wolfsaman
به نظر من این بزرگترین پیشرفت برای ایرانی ها بوده ,در حوزه هاست و سرور
واقعا کاربزرگی انجام دادین
خسته نباشید
فقط یه سوالی که دارم
شما معمولا رو سرورهاتون تخفیف ویژه ای میزارین
تو این درگاه تخفیف های شما اعمال میشه یا نه این فقط برای پرداخت راحت ایرانی ها و خرید سرورشون ا رد استیشن هست؟
سلام
متشکر از لطف شما
ابتدا هدف خرید آسان بوده و در فاز جدید امکان ارائه کد تخفیف از نمایندگان برای خرید مستقیم امکان پذیر خواهد بود اما درحال حاظر تخفیف اضافه فقط با خرید از نمایندگان امکان پذیر است
موفق وپیروز
-
پاسخ : برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست
سلام
با عرض پرده از شما كاربران عزيز كه حدود ١ ساعت پيش اقدام به پرداخت كرده بودند با ارور مواجه شده بودن. مشكل از سمت بانك پارسيان بوده كه درگاه بانك سامان با همكاري زرين پال جايگزين شد.
موفق باشيد
-
سلام
بانک ملت رو کاش می گذاشتید
سلام
متشکر از لطف شما
ابتدا هدف خرید آسان بوده و در فاز جدید امکان ارائه کد تخفیف از نمایندگان برای خرید مستقیم امکان پذیر خواهد بود اما درحال حاظر تخفیف اضافه فقط با خرید از نمایندگان امکان پذیر است
موفق وپیروز
با این مورد حال کردم
هر چی زود تر پلیز
-
اگر براتون مقدور هست از درگاه پاسارگاد استفاده کنید ، سایر درگاهها قطعی های نامنظمی دارند .
-
همچنان مشکل پابرجاست
Sorry, an unexpected problem has occurred. Details of the problem have been recorded for investigation.
If you encounter this problem again please be patient whilst we look into the cause of this.
Click the button below to return to your MyRedstation Control Panel home page.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
سلام
بانک ملت رو کاش می گذاشتید
سلام
متشکر از لطف شما
موفق وپیروز
با این مورد حال کردم
هر چی زود تر پلیز
باسلام
در آینده اضافه خواهد شد.
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
اگر براتون مقدور هست از درگاه پاسارگاد استفاده کنید ، سایر درگاهها قطعی های نامنظمی دارند .
باسلام
با تشکر از شما بله حتما اضافه میشود
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
همچنان مشکل پابرجاست
Sorry, an unexpected problem has occurred. Details of the problem have been recorded for investigation.
If you encounter this problem again please be patient whilst we look into the cause of this.
باسلام
با عرض پوزش از شما. یکی از مشکلات بانکهای ایرانی این میباشد دیگر. مجدد تست کنید و نتیجه را اگر میشود اعلام کنید. چون ما تست کردیم و مشکل حل شده بود.
موفق باشید
-
سلام
ایمیل هم کرده بودیم.
A problem occurred with the Parsian Bank payment gateway.
Please contact payments@almahost.co.uk for more details quoting the code -6
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
ایمیل هم کرده بودیم.
A problem occurred with the Parsian Bank payment gateway.
Please contact
payments@almahost.co.uk for more details quoting the code -6
باسلام
با تشکر از شما دوست عزیز بله ایمیل شما به دست ما رسید همان صبح. آیا در حال حاضر هم مشکل دارید؟
موفق باشید
-
سلام
صبح ایمیل کردیم
الان هم مجدد تست کردیم، مشکل برقرار است
code -6
-
سلام
چك شد مجدد مشكلي مشاهده نشد.
كش مرورگر را يك بار پاك كنيد
موفق باشيد
-
مطمئنید فردا مشکل تحریم و اینجوری مسائل مشکل ساز نمیشه؟! بنده خودم سابقا چوب ایرانی بودن رو خوردم و گفتن یه بک آپ بردار بزن به چاک!
به نظر بنده با توجه به روند مبهم مسئله تحریم و ... بهتره جهت احتیاط هم شده اینقدر واضح ایرانی بودن خودتون رو ثابت نکنید
-
سلام
دوست عزیز در این دیتا سنتر مشکلی برای ایرانی ها نیست و نخواهد بود
در قرار دادی که بادیتا سنتر داریم در اصل طرف دیتا سنتر یک شرکت انگلیسی میباشد و ....
البته لازم نیست تمام سیایت کاری خود را اعلام کنیم اما مشکلی نیست
متشکر بابت تذکری که دادید اما زیاد سخت نگیرید به خود
موفق و پیروز
-
درود
انشا.. که همیشه موفق تر از قبل باشید .واقعا کار ارزشمندی انجام دادین واسه ما ایرانیان.
یه سوال هم داشتم :
آیا برای تایید پرداخت مثل درگاه خودشون نیاز به اسکن کارت و کارت شناسایی داره ؟
-
سلام
ممنوت از لطف شما انشالله موفقیت روز افزون شما
خیر فقط کافی است داخل اکانت کشور ایران قرار دهید و در هنگام پرداخت گزینه بانک پارسیان را انتخاب کنبد
موفق وپیروز
-
با سلام
بنده فقط این رو میتونم بگم.
آدم های بزرگ
موفقیت های بزرگی دارند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaqsheQw
با سلام
بنده فقط این رو میتونم بگم.
آدم های بزرگ
موفقیت های بزرگی دارند!
سلام.
با تشکر از شما دوست گرامی
-
با درود و احترام خدمت شما واقعا کار بسیار بزرگ و شایسته ای کردید و از شما و تیم فعال شما به دلیل فعالیت ها و اقدامات بزرگ شما تشکر می کنم در کل با توجه به صحبت هایی که با هم داشتیم اهداف بزرگی دارید و هر روز به یک هدف بزرگ می رسید چون افرادی که در شرکت شما هستند چه از نظر دانش و ادبیات و برخورد بسیار مورد تایید هستند در هر صورت از شما مچکر هستم
پیروزو موفق باشید
-
سلام . ایول الله به حرکتتون . در سایه امام زمان (عج) مستدام باشید
-
-
سلام
تشکر ولی مشکل دارد:
Information
بعد یه سوال دیگه، پوند چطوری محاسبه میشه به طور اتوماتیک؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
سلام
تشکر ولی مشکل دارد:
Information
بعد یه سوال دیگه، پوند چطوری محاسبه میشه به طور اتوماتیک؟
سلام
همانشکل که مشاهده کردید در انجمن متاسفانه مجدد زیر ساخت با بعضی آی پی های رداستیشن مشکل پیدا کرده است. ما برای اینکه این مشکل را حل کنیم در حال انجام چند آپدیت در سیستم میباشیم.
ممنون از صبر و شکیبایی شما.
به محض اتمام آپدیتها مجددا در این تاپیک اعلام خواهیم کرد که سرویس در دسترس قرار گرفته است
بله بصورت اتوماتیک انجام میشود.
موفق و پیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
همانشکل که مشاهده کردید در انجمن متاسفانه مجدد زیر ساخت با بعضی آی پی های رداستیشن مشکل پیدا کرده است. ما برای اینکه این مشکل را حل کنیم در حال انجام چند آپدیت در سیستم میباشیم.
ممنون از صبر و شکیبایی شما.
به محض اتمام آپدیتها مجددا در این تاپیک اعلام خواهیم کرد که سرویس در دسترس قرار گرفته است
بله بصورت اتوماتیک انجام میشود.
موفق و پیروز
سلام
با تشکر از صبر وشکیبایی شما . آپدیتها به پایان رسید. و سیستم مجدد در دسترس قرار گرفت. لطفا درصورت مشاهده هر گونه مشکل سریعا از طریق ایمیل payments[at]almahost.co.uk به ما اعلام کنید.
موفق و پیروز
-
باسلام
برای هرچه راحتر شدن پیگیر پرداخت های شما درصورت بروز هرگونه مشکل از این به بعد میتوانید با ایمیل parsian[at]redstation.com تماس حاصل فرمایید.
موفق باشید
-
با سلام
جناب آرایش تبریک میگم انشالله موفق و موید باشید خیلی خوشحال شدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
با سلام
جناب آرایش تبریک میگم انشالله موفق و موید باشید خیلی خوشحال شدم.
سلام
ممنونم از شما و آرزوی موفقیت برای شما
موفق وپیروز
-
با سلام
بهترین خبری بود که تا الان شنیدم ....
واقعا از پیگیری های جناب آرایش ممنونم و امیدوارم هر روز موفق تر از دیروز باشید ....
-
با تشکر از زحمات جناب آرایش ولی نمیدونم چرا هنوز باور نمیکنم :دی یعنی دیگه به واسطه احتیاجی نیست
خدا را شکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
بله درست میگید و اگر کسی پیشنهادی داشته باشه ما استقبال میکنیم چه در مورد سخت افزار و چه نرم افزار ... خدا را شکر تیم مذاکره کننده خوبی داریم و همینطور تیم حقوقی که به مسیر های بین المللی واقف هستند
موفق وپیروز
- - - Updated - - -
سلام
ممنون و متشکر آرزوی موفقیت برای شما ... حس خوبیه این حس محبت
ياد ۱+۵ افتادم!
شاهكار كرديد! (البته من دير ديدم!)
موفق باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
با سلام
بهترین خبری بود که تا الان شنیدم ....
واقعا از پیگیری های جناب آرایش ممنونم و امیدوارم هر روز موفق تر از دیروز باشید ....
سلام
ممنون از لطف شما این ها همگی الطاف خداوند بوده و همکارانم در آلما هاست و انرژی شما دوستان
موفق وپیروز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
با تشکر از زحمات جناب آرایش ولی نمیدونم چرا هنوز باور نمیکنم :دی یعنی دیگه به واسطه احتیاجی نیست
خدا را شکر
سلام
خواهش میکنم . باور کنید ;)
بله کاملا بی واسطه و مستقیم البته یک عده ای ناراحت شدند و در این مدت سعی در خدشه دار کردن روابط ما با دیتا سنتر کرده اند و اقدام به رایزنی با بعضی از کاربران ما
اما تا چند روز دیگر مستندات جالی ارائه خواهد شد که جنجال آفرین است پس خود را برای بک باور سخت آماده کنید
باز هم متشکر
:->
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
ياد ۱+۵ افتادم!
شاهكار كرديد! (البته من دير ديدم!)
موفق باشيد.
سلام ارادت فراوان
نگاه جالبی بود راضی هستم از توجه شما
ممنون
-
اقا موفق باشید خیلی خوشحال شدم .
-
نقل قول:
سلام
خواهش میکنم . باور کنید ;)
بله کاملا بی واسطه و مستقیم البته یک عده ای ناراحت شدند و در این مدت سعی در خدشه دار کردن روابط ما با دیتا سنتر کرده اند و اقدام به رایزنی با بعضی از کاربران ما
اما تا چند روز دیگر مستندات جالی ارائه خواهد شد که جنجال آفرین است پس خود را برای بک باور سخت آماده کنید
باز هم متشکر
:->
با درودی دیگر...
همیشه وقتی کار بزرگی انجام میشه آدم هایی وجود دارند که به هر شکل قصد در خراب کردن و سنگ انداختن جلوی پای فاعل دارند ...
اما شما با قدرت باید به کار خود ادامه دهید ...
همین نظراتی که داده شد نشان دهنده این هست که کار شما چقدر بزرگ بوده است ...
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
با درودی دیگر...
همیشه وقتی کار بزرگی انجام میشه آدم هایی وجود دارند که به هر شکل قصد در خراب کردن و سنگ انداختن جلوی پای فاعل دارند ...
اما شما با قدرت باید به کار خود ادامه دهید ...
همین نظراتی که داده شد نشان دهنده این هست که کار شما چقدر بزرگ بوده است ...
با احترام
تفسیر جالبی بود خدایی :d
-
با تشکر از این اقدام شما دوست عزیز . خیلی خوب هست که حالا میشه بدون واسطه از رد استیشن خرید کرد . موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
بله یک حرکت خیلی مهم بود که به کمک تیم آلما اتفاق افتاد.
کاربرانی ایرانی دیگر میتوانند از امروز به بعد از این دیتاسنتر به صورت مستقیم خرید کنند.
منتظر خبرهای خوش بعدی هم باشید ... :)
موفق و پیروز
اگه هتزنر رو بتونید مث این اوکی کنید که خیلی خیلی عالی میشه
-
سلام
اقدام شما را تحسین میکنم و در خصوص اقدامات همکار(انی) که سعی در خدشه دار کردن دیگر نمایندگان داشته اند هم مشتاقانه منتظر اطلاعات هستم ، لطفا من را هم در جریان این مستندات قرار دهید
در خصوص این درگاه ریالی ، به نظر من
اگر چه به فرموده شما اقدام به عنوان شرکت انگلیسی صورت گرفته است
اما فکر میکنم کاربران با انتخاب ایران به عنوان کشور میتوانند پرداخت انجام دهد ، اما ریسک همیشگی بسته شدن اکانت در صورت ایجاد تحریم مانند گذشته وجود خواهد داشت ، صرف نظر از اینکه درگاه پرداخت بواسطه یک شرکت انگلیسی بوده است )
اگر چه اخیرا این مساله تحریم در دیتاسنتر ها و مراودات بین المللی کمرنگ تر شده اما هنوز کاملا محو نشده
روسیه که مشکلی مثل ما با آمریکا از نظر مشکل مذاکرده و رفت آمد و .... ، اما در چند روز پر تنش بسیاری از شرکتها تحریم هایی علیه روسها اعمال کردند
از طرفی برنامه ریسلر دیتاسنتر هم متوقف شده و طبق صحبتی که داشتم ممکن است دیتاسنتر برنامه نمایندگی را برچیده و یا در اختیار آلماهاست دهد ( در حال حاظر همه درخواستهای نمایندگی طبق بررسی بنده به آلماهاست ارجاع می شود )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
اقدام شما را تحسین میکنم و در خصوص اقدامات همکار(انی) که سعی در خدشه دار کردن دیگر نمایندگان داشته اند هم مشتاقانه منتظر اطلاعات هستم ، لطفا من را هم در جریان این مستندات قرار دهید
در خصوص این درگاه ریالی ، به نظر من
اگر چه به فرموده شما اقدام به عنوان شرکت انگلیسی صورت گرفته است
اما فکر میکنم کاربران با انتخاب ایران به عنوان کشور میتوانند پرداخت انجام دهد ، اما ریسک همیشگی بسته شدن اکانت در صورت ایجاد تحریم مانند گذشته وجود خواهد داشت ، صرف نظر از اینکه درگاه پرداخت بواسطه یک شرکت انگلیسی بوده است )
اگر چه اخیرا این مساله تحریم در دیتاسنتر ها و مراودات بین المللی کمرنگ تر شده اما هنوز کاملا محو نشده
روسیه که مشکلی مثل ما با آمریکا از نظر مشکل مذاکرده و رفت آمد و .... ، اما در چند روز پر تنش بسیاری از شرکتها تحریم هایی علیه روسها اعمال کردند
از طرفی برنامه ریسلر دیتاسنتر هم متوقف شده و طبق صحبتی که داشتم ممکن است دیتاسنتر برنامه نمایندگی را برچیده و یا در اختیار آلماهاست دهد ( در حال حاظر همه درخواستهای نمایندگی طبق بررسی بنده به آلماهاست ارجاع می شود )
سلام
ممنون از نظر شما و لطف شما
بابت اطلاعاتی که میفرمایید در اختیار شما قرار دهیم فکر میکنم همیشه باید از حاشیه دوری کرد و آن را حل و فصل کرد نه اینکه به آن دامن زد ولی خوب با همه این مسایل امروز شاهد این رویداد خوب و نیکو هستیم.
دیتا سنتر اشراف کامل دارد که ما ایرانی هستیم و اینکه با شرکت ما در انگلیس قرار داد بسته بیشتر برای راحت انجام شدن این تجارت و مسیر با کاربران ایرانی است و ما هم صد درصد به جوانب مختلف آن فکر کرده ایم ...
اگر بخواهیم نگاه را به اندازه شما در سطح تنش های دو کشوری که مثال زدید ریز کنیم پس باید به بیانیه ای که یک سال پیش امریکا اعلام کرد در این باب که اینترنت یک امتیاز است که ما آن را به دیگر کشور ها میدهیم نگاهی ویژه داشته باشیم که نکند اینترنت را از ایران بگیرند..
علت اینکه طرح ریسلری دیتا سنتر متوقف شده هم کاملا واضخ است چون تعدادی ریسلر بوجود آمده بود که فقط از نماینده بودن تخفیف دادن و پول گرفتن را رعایت میکردند و سرویس و پشتیبانی خوبی ارایه نمیدانند که خیلی از همکاران این ادعا را تایید میکنند و باعث بروز ناراحتی سرویس گیرنده ها شده بود و به سمت ریسلر های دیگر کوچ میکرند اما خوشبختانه با همکاری باقی نمایندگان که در حال حاظر فعالیت خوبی دارند این مورد سامان داده شد و به زودی شاهد بهتر شدن روند این تجارت خواهیم بود...بابت ارجا به آلما هاست هم خوب این بیشتر برای این است که فعال شدن نمایندگان جدید با شناخت بهتری صورت پذیرد تا واقعا سرویس دهنده به فکر و اندیشه کاربر باشد و برای اینکه شبهه ایجاد نشود در همین جا اعلام میکنیم اگر کسی تمایل دارد که نماینده دیتا سنتر شود میتواند با ما پیگیری کند و آلما هاست و دیتا سنتر استقبال میکنند از این امر
البته یک خبر جالب هم به زودی منتشر میکنیم که واقعا جذاب است برای تمامی کاربرانی که در این تجارت مشغول هستند...
از شما جناب رسانانگار ( نام شما را نمیدانم ) دعوت میکنم در صورت تمایل در محل شرکت ما یک گپ و گفت داشته باشیم در صورتی که دوست دارید حول این موارد و همکاری جلسه داشته باشیم و صمیمانه از شما این درخواست را داریم
موفق وپیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
شما زمانی سفارش در صورتی که کشور را ایران انتخاب کنید میتوانید از خود دیتاسنتر بدون واسطه سرویس خودتان را تهیه کنید و مستقیما از کارتهای شتاب برای پرداخت استفاده کنید
موفق باشید
سلام و عرض ادب
کار بزرگی کردید ممنون از بزرگواری شما .
رد استیشن جهت داشتن خرید مستقیم چه مدارکی نیاز دارد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
سلام و عرض ادب
کار بزرگی کردید ممنون از بزرگواری شما .
رد استیشن جهت داشتن خرید مستقیم چه مدارکی نیاز دارد ؟
سلام
اگر میخواهید فقط خرید مستقیم داشته باشید مدارک خاصی نمیخواهد فقط کافی است در سایت دیتا سنتر ثبت نام کنید و سفارش را ثبت کنید و کشور را ایران قرار دهید
اما اگر منظور شما دریافت نمایندگی است باید در تایم اداری تماس بگیرید با شرکت
موفق وپیروز
-
-
سلام
حرکت جالبی هست اما اگر سایت دیتاسنتر با ip ایران بالا بیاد بهتره قیمتا به ریال زده بشه خیلی بهتره