-
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز خیر این شکلی نیست
دکل های شرکت ایرانسل همشون نسل چهارم هستن یعنی 4g و دکل های همراه اول هم بسیاریشون 3g هستن یا قراره خیلی سریع 3g بشن
دوست عزیز من لطفا توجه کنید که بنده دارم از زمان حال صحبت می کنم و چیزی که الان فعال هست و قطعا تا زمانی که مجوز نسل سوم توسط ایرانسل و همراه اول گرفته نشود مشترکین رایتل که دارند از رومینگ ملی استفاده می کنند از شبکه نسل 2 استفاده خواهند کرد. (چیزی که الان فعال شده است)
-
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
هیچ میدونستید وایمکس استاندارد ارسالش چیه؟! تو ویکی پدیا بخونید !! برای همین دکل های ایرانسل و همراه اول مجهز به 3g هستن و 4g ندارن !!! و قیمت دکل های 4g خیلی گرونتر از 3g هست!!! فکر کنم رایتل هم به این مجهز نباشه
تازه اینقدر رایتل رو گنده نکنین اینترنتش که واسه خودش نیست !! اسیاتک شاتل پارس انلاین دارن کمکش میکنن ایپی هاششو نیگاه کنین !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.xmh
هیچ میدونستید وایمکس استاندارد ارسالش چیه؟! تو ویکی پدیا بخونید !! برای همین دکل های ایرانسل و همراه اول مجهز به 3g هستن و 4g ندارن !!! و قیمت دکل های 4g خیلی گرونتر از 3g هست!!! فکر کنم رایتل هم به این مجهز نباشه
تازه اینقدر رایتل رو گنده نکنین اینترنتش که واسه خودش نیست !! اسیاتک شاتل پارس انلاین دارن کمکش میکنن ایپی هاششو نیگاه کنین !!
آقای محترم چرا حرف بیخود میزنی اصلاً هر کسی کمکش کنه صحبت از 3g هستش که رایتل این تکنولوژی رو داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
آقای محترم چرا حرف بیخود میزنی اصلاً هر کسی کمکش کنه صحبت از 3g هستش که رایتل این تکنولوژی رو داره
دوست گرامی من حرف بیخودی نزدم بیاین فیسبوک اسمتون رو بدین من شمارو با بیشتر تکسین های شبکه رایتل اشنا کنم ! خودشون دارن ازین حرف ها میزنن یکیشون هم فامیل نزدیک بنده هست !! برام پ خ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
دوست عزیز من لطفا توجه کنید که بنده دارم از زمان حال صحبت می کنم و چیزی که الان فعال هست و قطعا تا زمانی که مجوز نسل سوم توسط ایرانسل و همراه اول گرفته نشود مشترکین رایتل که دارند از رومینگ ملی استفاده می کنند از شبکه نسل 2 استفاده خواهند کرد. (چیزی که الان فعال شده است)
دوست عزیز وقتی انتن و مجوز داده شده میشه استفاده کرد
الان به دلیل اینکه مجوز داده نشده به ایرانسل نمیشه از 4g استفاده کنه وگرنه تکنولوژیش امادست و الان رایتل استفاده میکنه از این تکنولوژی
-
همراه اول چی؟ جاهایی که همراه اول آنتی دهی خیلی ضعیف داره میشه مثلاً از آنتن دهی ایرانسل استفاده کرد؟ رومینگ ملی برای کل اوپراتورهاست؟
-
من از چند ماه پیش که گوشیم روی اوتامات بود دیدم خیلی جاها رومینگ میشه چون واسه کار و اینا به شهر های دیگه میریم معمولا این اتفاق میفته مثلا نزدیکای دیتاسنتر مبین نت علامت رومیینگ افتاده بود این موضوع واسه 2 ماه پیشه !
من همراه اول دارم رومینگ واسه یه خط بیگانه بود 43270
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
همراه اول چی؟ جاهایی که همراه اول آنتی دهی خیلی ضعیف داره میشه مثلاً از آنتن دهی ایرانسل استفاده کرد؟ رومینگ ملی برای کل اوپراتورهاست؟
بله عزیز رومینگ برای کل اپراتور هاست
-
مثلاً اگه من بخوام برم روی شبکه ایرانسل میشه یا خودکار باید این کار انجام بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
مثلاً اگه من بخوام برم روی شبکه ایرانسل میشه یا خودکار باید این کار انجام بشه؟
باید سرچ کنید و وصل بشید
-
در حال رومینگ هزینه ها تغییر میکنه؟
-
توی سایت هیچ کدوم از اپرتور ها هیچ چیزی نوشته نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در این باره !!!!!!!!!!!
-
زیر نویس میاد زمان پخش مسابقه ها
از خزر تا خلیج فارس با رومینگ رایتل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز وقتی انتن و مجوز داده شده میشه استفاده کرد
الان به دلیل اینکه مجوز داده نشده به ایرانسل نمیشه از 4g استفاده کنه وگرنه تکنولوژیش امادست و الان رایتل استفاده میکنه از این تکنولوژی
من چیزی غیر از این گفتم مگه؟!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.XmH
من همراه اول دارم رومینگ واسه یه خط بیگانه بود 43270
43270 شبکه موبایل روستایی هست.
-
روستایی ها اکثرا اولشون
ir 77
ir 99
ir43270
ir ......
-
خوب شد. بالاخره این رایتل من توی منزل آنتن میده .
-
من که تغییری احساس نمی کنم جایی رفتم که همراه اول بسیار آنتن دهی ضعیفی داره هر چی جست و جو کردم چه اتو و چه دستی ایرانسل رو انتخاب کردم ولی انگار نه انگار همون جوریه و ایرانسل نمیذاره بیام تو شبکش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
من که تغییری احساس نمی کنم جایی رفتم که همراه اول بسیار آنتن دهی ضعیفی داره هر چی جست و جو کردم چه اتو و چه دستی ایرانسل رو انتخاب کردم ولی انگار نه انگار همون جوریه و ایرانسل نمیذاره بیام تو شبکش
رایتلی ها از همراه اول و ایرانسل استفاده خواهند کرد برای تکمیل کاوریج نه همراه اول یا ایرانسل از رایتل.
پی اس: من رو تصحیح کنید در صورت اشتباه. کتک نزنید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
رایتلی ها از همراه اول و ایرانسل استفاده خواهند کرد برای تکمیل کاوریج نه همراه اول یا ایرانسل از رایتل.
دوست عزیز بنده عرض کردم همراه اول دارم و میخوام از شبکه ایرانسل استفاده کنم ولی نمیشه یعنی نمیذاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
دوست عزیز بنده عرض کردم همراه اول دارم و میخوام از شبکه ایرانسل استفاده کنم ولی نمیشه یعنی نمیذاره
سرویس مد نظر شما فعلا فعال نشده است
صرفا رایتل می تواند از آنتن بقیه اوپراتور ها استفاده کند.
-
دوستان آخرش نفهمیدم؟!!
کسی توی حالت رومینگ از بسته های اینترنت رایتل استفاده کرده؟
سرعتش مثل بالاست یا مثل gprsه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
دوستان آخرش نفهمیدم؟!!
کسی توی حالت رومینگ از بسته های اینترنت رایتل استفاده کرده؟
سرعتش مثل بالاست یا مثل gprsه؟
عرض کردم که سرعت در حد همون gprs هست.
-
این طرح تا زمانی که همراه اول و ایرانسل هم 3g نشن به نظر من هنوز کامل نیست چون رایتل 3g هستش و اون دو تا 2g به نظر فعلاً رومینگ توی بعضی خدمات غیر منطقی میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inga
من گفتم که این تاپیک و خبر برای رایتل هست. شامل کیس شما نمیشه.
-
الاین رایتل رو روی ایرانسل گزاشتم ولی قعطی داره دردسترس نیست و این حرف ها
-
من امتحان کردم ایرانسل با همراه اول رو مینگ میشه ولی هنوز می نویسه غیر فعال
-
بیشتر آنتن های ایرانسل و همراه اول قابلیت ارایه خدمات به صورت 3G رو دارند فقط لنگ مجوز هستند.
لینک منبع جهت مطالعه بیشتر در این زمینه
رگولاتور: همراه اول و ایرانسل تجهیزات 3G را خریداری و نصب کردهاند/مجوز LTE طی مزایده واگذار خواهد شد - ایستنا
-
سلام
آقا شیراز شهرستان آباده هم فعال شد
-
ارتیل رو الان روی ایرانسل بردم موبایلم زنگ میخوره و همه چی اوکی هست ولی اینترنت نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
ارتیل رو الان روی ایرانسل بردم موبایلم زنگ میخوره و همه چی اوکی هست ولی اینترنت نمیده
اگر گوشی اندروید هست باید تیک گزینه data roaming را هم فعال کنید (من توی خراسان تست کردم و اینترنت هم فعال بود البته GPRS)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
اگر گوشی اندروید هست باید تیک گزینه data roaming را هم فعال کنید (من توی خراسان تست کردم و اینترنت هم فعال بود البته gprs)
همرو زدم کلا کانکشن بالا صفحه نمیاد چنبار هم فعال غیرفعال کردم میاد تو e ولی قطع میشه
-
بازم معذرت می خوام ولی آباده رایتل هم داره با ایرانسل رومینگ میشه
-
دوستانی که اطلاع ندارند، دو تا نکته:
1. برای استفاده، می بایست قابلیت رومینگ گوشی تون رو فعال کرده باشید
2. گوشی شما از نزدیک ترین آنتن با سیگنال قوی تر استفاده خواهد کرد (مگر اینکه آنتن سرویس دهنده اصلی کیفیت کافی را داشته باشد)
-
-
دوستانی که رایتل دارند، می تونن با انتخاب شبکه MCI به جای RighTel هم اکنون از این سرویس بهره مند شوند! (تست شده)
فقط توجه داشته باشید، APN های ایرانسل و همراه اول را هم در گوشی خود اضافه کرده باشید و ضمنا قابلیت Roaming اگر قابل تنظیم هست (مثلا در گوشی های اندرویدی)، فعال شده باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
دوستانی که رایتل دارند، می تونن با انتخاب شبکه MCI به جای RighTel هم اکنون از این سرویس بهره مند شوند! (تست شده)
فقط توجه داشته باشید، APN های ایرانسل و همراه اول را هم در گوشی خود اضافه کرده باشید و ضمنا قابلیت Roaming اگر قابل تنظیم هست (مثلا در گوشی های اندرویدی)، فعال شده باشد.
ایول یک ساعته مکالمه درسته ولی اینترنت نداره الان واسه همراه اول رو زدم کانکت شد دمت گرم
-
دوستان بنده ایرانسل هستم - رومینگ هم فعال هست
بفرمایید برای تست به چه صورت می تونم اقدام کنم؟
تمام اپراتور های که گوشی پیدا میکنه یک علامت ممنوع کنارشون هست و نمیشه ازشون استفاده کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
تمام اپراتور های که گوشی پیدا میکنه یک علامت ممنوع کنارشون هست و نمیشه ازشون استفاده کرد
در فاز اول این طرح ( حال حاضر) تنها مشترکین اپراتور رایتل ، امکان استفاده از آنتنهای ایرانسل و همراه اول را دارند !
و فعلا امکان استفاده ایرانسل از همراه اول و بلعکس فراهم نشده است !
-
من الان با رایتلم
خیلی زیبا ؛ تونستم به ایرانسل و همراه اول وصل بشم کامل !
یعنی رفتم تو قسمت carrier :D
سرچ رو زدم
سه تا اپراتور رو آوورد
وصل شدم :D
خیلی داریم پیشرفت میکنیم :-j
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
رایتل هم موقع سرچ علامت ممنوع میزنه، ولی باید همون رو انتخاب کنید و در جواب سوالی که پرسیده میشه هم پاسخ مثبت بدهید تا اتصال برقرار بشه.