-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
سلام
1-
کپی رایت هم دارید روی سروراتون؟؟
اگه بخایم سایت مثلا فیلم بزنیم یا ...
سایت کپی رایت دار
اگه ازمون شکایت بشه میندازینمون بیرون؟؟؟
بدون اطلاع؟؟؟
فایل هامون؟؟؟
زندگی مون؟؟
مسدود میشیم؟؟؟
یا که نه؟؟
2-
تورنت میتونیم استفاده کنیم
سایت لیچ
کلا محدودیت هاتون چیه؟؟
-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
سلام
1-
کپی رایت هم دارید روی سروراتون؟؟
اگه بخایم سایت مثلا فیلم بزنیم یا ...
سایت کپی رایت دار
اگه ازمون شکایت بشه میندازینمون بیرون؟؟؟
بدون اطلاع؟؟؟
فایل هامون؟؟؟
زندگی مون؟؟
مسدود میشیم؟؟؟
یا که نه؟؟
2-
تورنت میتونیم استفاده کنیم
سایت لیچ
کلا محدودیت هاتون چیه؟؟
1- نه مشکلی با سایت فیلم و کپی رایت نیست
۲- تا ۲بار بهتون اخطار میدیم بار سوم بکاپتون رو میدیم
۳- تورنت از یو ترونت مشکلی نداره ولی بیت تورنت مشکل ساز میشه
محدودیت خاصی نداریم
-
با سلام
تعویض ویندوز در ماه چند بار رایگان ؟
استفاده از سرور ها برای ک.ر.ک مشکلی دارین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
با سلام
تعویض ویندوز در ماه چند بار رایگان ؟
استفاده از سرور ها برای ک.ر.ک مشکلی دارین ؟
سلام
۱۰بار رایگان هست
تا وقتی دیتاسنتر گیر نده مشکلی نیست دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
۱۰بار رایگان هست
تا وقتی دیتاسنتر گیر نده مشکلی نیست دوست عزیز
ببخشید
میخواستم ببینم در صورتی که مشکلی پیش بیاد اول اختار میدین یا مثل بعضی دوستان یکدفعه کلن ما رو بلوک میکنید و سرورم قطع میکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
ببخشید
میخواستم ببینم در صورتی که مشکلی پیش بیاد اول اختار میدین یا مثل بعضی دوستان یکدفعه کلن ما رو بلوک میکنید و سرورم قطع میکنید.
تا ۲بار بهتون اخطار میدیم بار سوم بهتون بکاپتون رو میدیم
-
یک سرور رم 1 سفارش داده شد :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
یک سرور رم 1 سفارش داده شد :53:
ممنون از شما
سفارش شما تحویل داده شد
موفق باشید
-
دوستان عزیز
برای دریافت پنل تیکت ارسال کنید تا برای یک ریستارت کوچیک وقتتون رو در پاسخ پشتیبان هدر ندهید
از شنبه ۲نیروی کار جدید به شرکت اضافه میشه و پشتیبانی ۲۴ ساعته ما کامل خواهد شد
با تشکر
-
آی پی تست دارید بدید برای پینگ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaspersky
آی پی تست دارید بدید برای پینگ؟
سلام
88.150.149.129
بفرمایید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamsaye
سرور 4 گیگ سفارش داده شد
سلام
سفارش شما تحویل داده شد
و سفارش های باقی دوستان هم تحویل داده شد
-
سلام آیا برای سیستم ایمیل مارکتینگ هم میتونید به ما بدهی روی این سرور مجازی ؟
-
Re: فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
برای کرک کردن وی پی اس میتونیم از سروراتون استفاده کنیم؟مشکلی باهاش ندارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
سلام آیا برای سیستم ایمیل مارکتینگ هم میتونید به ما بدهی روی این سرور مجازی ؟
سلام
روی این وی پی اس ها حداکثر روزانه 100 ایمیل میشه فرستاد طبق قوانین دیتاسنتر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™LEO
برای کرک کردن وی پی اس میتونیم از سروراتون استفاده کنیم؟مشکلی باهاش ندارین؟
سلام
نه متاسفانه
-
من میخواهم بین 1000 ایمیل الی 10.000 ایمی لارسال کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
من میخواهم بین 1000 ایمیل الی 10.000 ایمی لارسال کنم
از سرور های ایران میتونید استفاده کنید
-
متاسفانه من یکی خریده بودم ولی بدلیل محدویت فعلی و نداشتن رنج آی پی دیگه ای سرور بدون استفاده مانده ...
نمی شود سرور استاپ شه و بعد از اختلالات استارت شود ؟ ! بهتر نیست یکم همکاری و مشتری مداری کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
متاسفانه من یکی خریده بودم ولی بدلیل محدویت فعلی و نداشتن رنج آی پی دیگه ای سرور بدون استفاده مانده ...
نمی شود سرور استاپ شه و بعد از اختلالات استارت شود ؟ ! بهتر نیست یکم همکاری و مشتری مداری کنید؟
سلام
متاسفانه مشکلات این چنین مخابراتی هیچ ربطی به کیفیت سرویس دهی ما نداره و هیچ کمکی توی مشکلات این چنینی از دست ما ساخته نیست چون هیچ دسترسی برای رفع مشکل نداریم
برگشت وجه هم و استاپ کردن سرویس هم ممکن نیست در موارد مشکلات مخابراتی.
موفق باشید
-
سلام دوست عزیز
هنوز از این افر موجود دارید ؟:)
-
خرید سرور
سلام
می بخشید، من دیشب یه سرور سفارش دادم، کی آماده میشه؟
24 ساعت بیشتر شده، لطفا رسیدگی کنید.
ممنون
-
پاسخ : خرید سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
می بخشید، من دیشب یه سرور سفارش دادم، کی آماده میشه؟
24 ساعت بیشتر شده، لطفا رسیدگی کنید.
ممنون
سلام
پوزش بابت تاخیر
سفارش شما تحویل داده شد
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
سلام دوست عزیز
هنوز از این افر موجود دارید ؟:)
سلام
بله هنوز موجود هست
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
ممنون دوست عزیز
خواهش میکنم دوست عزیز
دوستان عزیز در صورت سفارش ۱ساله امکان قرار داد شرکتی ممکن می باشد و تخفیف خوبی به شما داده خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
1- نه مشکلی با سایت فیلم و کپی رایت نیست
۲- تا ۲بار بهتون اخطار میدیم بار سوم بکاپتون رو میدیم
۳- تورنت از یو ترونت مشکلی نداره ولی بیت تورنت مشکل ساز میشه
محدودیت خاصی نداریم
پس چرا توی شرایط چیز دیگری نوشته شده:39::39::39::39:
شرایط استفاده
کلیه کاربران باید قوانین کپی رایت دیتاسنتر هارا رعایت کنند و از ارسال هرگونه اسپم و استفاده از هرگونه تورنت جلوگیری کنند در غیر اینصورت بدون اخطار قبلی سرور مسدود میگردد.
نصب هرگونه نرم افزار که به شبکه دیتاسنتر و سرور صدمه بزند و سرور را از دسترس خارج کند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده سرویس کاربر بدون اطللاع قبلی مسدود می شود و دیگر امکان سرویس دادن به آن کاربر ممکن نمی باشد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
پس چرا توی شرایط چیز دیگری نوشته شده:39::39::39::39:
شرایط استفاده
کلیه کاربران باید قوانین کپی رایت دیتاسنتر هارا رعایت کنند و از ارسال هرگونه اسپم و استفاده از هرگونه تورنت جلوگیری کنند در غیر اینصورت بدون اخطار قبلی سرور مسدود میگردد.
نصب هرگونه نرم افزار که به شبکه دیتاسنتر و سرور صدمه بزند و سرور را از دسترس خارج کند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده سرویس کاربر بدون اطللاع قبلی مسدود می شود و دیگر امکان سرویس دادن به آن کاربر ممکن نمی باشد .
قوانین کلی هست دوست عزیز مثلا شاید دیتاسنتر ایکس توی امریکا انقدر حساس باشه که با ابیوز دوم سرور مارو ۲۴ ساعت ببنده! ولی رد استیشن زیاد حساس نیست
توی اخطار دادن سرورتون مسدود میشه تا بیاید یک توضیح بابت کاری که کردید بدید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
سرور شماره 5 از این دیتاسنتر سفارش داده شد
به 10 سفارش اول ۱گیگابایت رم رایگان تا زمان تمدید تقدیم می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
قوانین کلی هست دوست عزیز مثلا شاید دیتاسنتر ایکس توی امریکا انقدر حساس باشه که با ابیوز دوم سرور مارو ۲۴ ساعت ببنده! ولی رد استیشن زیاد حساس نیست
توی اخطار دادن سرورتون مسدود میشه تا بیاید یک توضیح بابت کاری که کردید بدید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
سرور شماره 5 از این دیتاسنتر سفارش داده شد
به 10 سفارش اول ۱گیگابایت رم رایگان تا زمان تمدید تقدیم می شود
سلام
من ساعت 2-3 بعداز طهر دیروز درخواست دادم
1- به طول انجامید؟؟
2- جزو 10 نفر نشدیم؟؟
تقیان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
سلام
من ساعت 2-3 بعداز طهر دیروز درخواست دادم
1- به طول انجامید؟؟
2- جزو 10 نفر نشدیم؟؟
تقیان
این درسته؟؟؟
"سلام رنج آی پی شما چنده؟ آخه الان سرورهای همه رد استیشنی ها در ایران مشکل پیدا کرده و پینگ ندارن. "
-
دوست عزیز از دیروز منتظر جواب دادن تیکت هستم که بدونم سیستم عامل چی میخواهید لطفا وارد سایت بشید و جواب تیکت را ارسال کنید
بررسی میکنم جزو ۱۰ نفر بودید بهتون ۱گیگابایت رم اضافه رو میدم
-
برا یکی از دوستان سرور مجازی لازم داریم آیا با رم بیشتر از اونچه داخل تاپیک گذاشتین هم می تونید سرویس بدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
برا یکی از دوستان سرور مجازی لازم داریم آیا با رم بیشتر از اونچه داخل تاپیک گذاشتین هم می تونید سرویس بدین ؟
سلام
بله موجود هست میتونید سفارش بدید
خوسحال میشم همکاری داشته باشیم دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
بله موجود هست میتونید سفارش بدید
خوسحال میشم همکاری داشته باشیم دوست عزیز
سلام .
میشه لطفا قیمت رم 8 گیگابایت با هارد 160 گیگابایت رو بدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
میشه لطفا قیمت رم 8 گیگابایت با هارد 160 گیگابایت رو بدین ؟
به مدت ۳ماه میتونم بهون ماهانه ۶۰ هزارتومان تقدیم کنم و بعد ۳ماه ماهانه ۱۰۵ هزارتومان
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
ویندوزه؟
سلام ویندوز و هر سیستم عامل دیگری قابل نصب هست
-
سی پی یو رزرو شده هست ؟
من مصرف بالا هست و همیشه در حد اکثر هست . مشکلی نداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
سی پی یو رزرو شده هست ؟
من مصرف بالا هست و همیشه در حد اکثر هست . مشکلی نداره ؟
سلام سی پی یو به صورت اشتراکی هست و در صورت مصرف مداوم بالا روی 800 مگاهرتز لیمیت می شوید
-
سلام
سروری که میدین میشه روش از تورنت استفاده کرد؟
-
با سلام ........
Plan 3
Ram : 4gb
Cpu : 4Core
HDD: 260GB
Port : 1gbps unlimited
ماهانه : 28000تومان
بعد سه ماه قیمتش چقدر میشه ؟
بعدا میشه هارد رو ارتقا داد ؟
هر صد گیگ هارد چند تومن میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S A B
سلام
سروری که میدین میشه روش از تورنت استفاده کرد؟
سلام
از یوتورنت مشکلی نداره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
با سلام ........
Plan 3
Ram : 4gb
Cpu : 4Core
HDD: 260GB
Port : 1gbps unlimited