-
پاسخ : اخطار اخطار!!! 27 مرتبه قطعی، مشکل برق و دیگر از تاریخ 26/11/92 تا الان 14/2/93 در دیتاسنتر آسیاتک
سلام
نقل قول:
مدیرعامل هر دو شرکت یک شخص هست به اسم آقای محمدعلی یوسفی زاده
به همین دلیل هر دو شبیه هم با یک ساختار و یک تعرفه هستند
شهراد پورت ها رو از شرکت های pap اجاره میکنه و خودش پهنای باندش رو میده. اگر از ip های شهراد whois بگیرید مشاهده خواهید کرد که همگی به اسم خودش هست
-
پاسخ : اخطار اخطار!!! 27 مرتبه قطعی، مشکل برق و دیگر از تاریخ 26/11/92 تا الان 14/2/93 در دیتاسنتر آسیاتک
آره اینو میدونستم
اما موردی که هست اینه که وقتی برای کولو با شهراد تماس گرفتم کاملا برخورد متفاوتی رو با آسیاتک دیدم
کاملا محترمانه و حساب شده بود برخلاف آسیاتک
درضمن این 2 شرکت درسته که مدیرشون یکی هست و ... ولی یه دلیلی داره که این 2 ادغام نمیشن و به 1 اسم کار نمیکنن
تازه کولو توی شهراد گرونتر از آسایتک هست،
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojiz
آره اینو میدونستم
اما موردی که هست اینه که وقتی برای کولو با شهراد تماس گرفتم کاملا برخورد متفاوتی رو با آسیاتک دیدم
کاملا محترمانه و حساب شده بود برخلاف آسیاتک
درضمن این 2 شرکت درسته که مدیرشون یکی هست و ... ولی یه دلیلی داره که این 2 ادغام نمیشن و به 1 اسم کار نمیکنن
تازه کولو توی شهراد گرونتر از آسایتک هست،
دلیلش اینه که شهراد مدیر عامیلش اون شخص هست ولی تا زمانی که ما بودیم میگفتند خود مدیر عامل شهراد جزو هیئت مدیره آسیاتک هست نه مدیر عامل اصلی. (الان نمیدونم چرا همه میگن مدیر عامل)، یعنی طرف اینقدر پول داره هم هیئت مدیره آسیاتکه هم اومده یه شرکت دیگه کامل به نام خودش زده، پس دلیلی نداره ادغام بشن و باید جداگانه کار کنند اما در اصل با هم هستند.
در مورد این مرکز تحقیق کنید مطالب زیاد هست مگر این که بخواهید شخصا پشتیبانی خوبشون را تست کنید. :ی
کمی تحقیق کنید در انجمن و سرچ نمائید.
موفق باشید.
-
سلام
ظاهرا همه ناراضی هستن از این دیتاسنتر
دوستان پس چطوری hostdl از این دیتاسنتر سرویس میده . سرویس هاشم down time نداره و در حال حاضر خودمم با hostdl کار میکنم مشکلی نداره سرورهای اسیاتکش
چطوری سرورهای بقیه مشکل داره جز سرورهای این هاست دی ال؟
-
ممکنه رک هایی که سرور هاست دی ال قرارداده شده توسط خود هاست دی ال کانفیگ و مدیریت میشه ولی سایر سرورها توسط اسیاتک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
دوستان پس چطوری hostdl از این دیتاسنتر سرویس میده . سرویس هاشم down time نداره و در حال حاضر خودمم با hostdl کار میکنم مشکلی نداره سرورهای اسیاتکش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
سلام
چون سرور های بدرد بخور در ساختمان زیر ساخت هستند
سرور های درپیت و کولو شده سایر مشتریان تو خیابان بهشتی که کمترین امنیت فیزیکی رو داره ظاهرا - هر چیزی رو میشه تحمل کرد ، اما قطعی برق رو :|
-
تو قراردادی که به ما دادن نوشته بود باید برق یو پی اس تهیه کنیم و هیچ مسیولیتی اینا دربرابر قطعی برق ندارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
تو قراردادی که به ما دادن نوشته بود باید برق یو پی اس تهیه کنیم و هیچ مسیولیتی اینا دربرابر قطعی برق ندارن
یه شرکتی با این همه ادعا نتونه چند تا یو پی اس بزاره تو سرور روم هاش، بهتره جم کنه ! چون نتیجش میشه همین تاپیکی که می بینید !
هنوز ایران ظرفیت ، پتانسیل و زیرساخت لازم رو نداره برای این کار ها
فکر نکنم کسی خوشش بیاد موش آزمایشگاهی بشه ، با آزمون و خطا که کار درست نمیشه ! اونم چه کاری، 1 ثانیه تعطیلی برابر با 1 ماه تعطیلی سایر کار ها !
-
تازه یه چیز جالب هم بدونید تمام ای اس پی های نو ظهور همه واسه یه تیم هست خودتون میتونید بفهمید صاحب خط هایوب و اسیاتک و یا اوا گستر یا چیز دیگه یه صاحاب دارن .رنج ایپی هاشونم یکی هست
-
آسیاتک با مخابرات هم یک زد و بندی داره
هر وقت مخابرات استان فارس طرح ویژه فروش میزنه آسیاتک هم میزنه
جالبه جایزه ها و ویژگی های فروش هم برابره
مثلا الان هر دو به کسانی که یکساله خرید کنند 10 خودروی لیفان میدن
مسلما هر کدوم 10 تا نمیدن و کلا 10 تا لیفان میدن اما مردم این رو نمیدونند که اینها با هم یکی هستند.http://troli.ir/smilies/sadtrollface.png(کپی رایت این ترول برای آقای ساعتی هست)
-
2 فایل پیوست
اکنون ساعت 11:14 دقیقه شب - 93/2/21
فایل پیوست 20354فایل پیوست 20355
لطفا همین لحظه چک کنید.
با بعضی isp های داخل بدون مشکل کار می کنه، با بعضی خیر، خارج از کشور هم که دیگه کلا نمی بینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyarvex
سلام به همه دوستان و همکاران گرامی
به عنوان یک عضو قدیمی، و کسی که کمی سابقه فعالیت در این حوزه داره (11) سال
امروز تصمیم گرفتم این پست را ارسال کنم و به اطلاع همه برسونم.
به هیچ عنوان در دیتاسنتر آسیاتک نه سرور تهیه کنید نه پهنای باند و نه کولو،
از تاریخ 92/11/26 تا اکنون 93/2/14 بارها و بارها با مشکل جدی برق که اخرین بارش دیشب ساعت 1 شب بوده. با مذاکرات فراران پس از این همه دان تایم و مشکلات جدی شبکه ای، هیچ پاسخگویی نبوده و حتی راضی به دادن یک نامه که مشکل داشتیم نشدند.
مراقب فضای فیزیکی دیتاسنتر هم باشید، سرور نو رو بردیم الان در حدود 2 وجب خاک روی سرورها نشسته که جای بسی تاسف داره ... !!!
ارائه سرویس غیر حرفه ای به چه قیمت ؟
هزینه ورود به بازار را باید مشتریان شما بپردازند؟
پاسخگویی غیر حرفه ای و یا حتی عدم پاسخگویی موجب تضعیف اعتماد همگان به این گونه سرویس ها خواهد شد.
این پست صرفا جنبه اطلاع رسانی داشته، و هیچ گونه زیاده گویی و یا خدشه در برند هیچ شرکتی نمی باشد.
سعی می شود لینک این پست را به دست مدیران شرکت محترم آسیاتک برسانیم.
به امید موفقت و پیروزی جامعه ایرانی و ارائه سرویس های بهتر و صادقانه تر
-------------------
به درخواست مسئولین محترم انجمن مرحله اول مستندات ارائه می شود.
فایل پیوست 20209فایل پیوست 20210فایل پیوست 20211
عکس های تهیه شده از گزارش دان تایم سرور بوده و هم اکنون (15/2/93 - ساعت 11:05 ) سایت اعلامی داخل تصویر هنوز در مرکز داده آسیاتک می باشد.
امکان ارائه دسترسی به سرور و یا ریموت دستکتاپ ویندوز نیز برای تست امکانپذیر می باشد.
*** توجه توجه ***
از ارائه موارد فوق صرفا جهت اطلاع رسانی و بالا بردن کیفیت می باشد و هیچ گونه برداشت غیره و تخریب برند و یا حتی توحین به هیچ شخص و یا گروهی مد نظر نیست.
در صورتی که دوستان گرامی در مرکز داده آسیاتک این توپیک را می خوانند، جای نگرانی نیست، اطلاع داشته باشند و پاسخگو باشند.
مرحله دوم مستندات به زودی ارائه خواهد شد.
-
توی ایران دیتاسنتر فقط افرا نت ، بقیه حرفشون رو نزن
-
عجب!!!!!!!!!!!
چه دیتاسنتری الان بهتر هست؟
افرا نت،شاتل یا پارس انلاین
دوستانی هم که با تبیان کار کردن نظر بدن !!!!
4 سایت روی اسیا تک دارم خیلی داون میشدن پس بگو مشکل این بود
-
در حال حاضر پارس آنلاین و افرانت توی ایران استاندارد هستن ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
عجب!!!!!!!!!!!
تبیان هم از نظر زیرساختی هم دسترسی سریع به سخت افزار چون داخل شهر هست و کلا محیط مناسبی که داره تایید میشه. باز هم بستگی به واسطی داره که از آن میخواهید خرید کنید.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
عجب!!!!!!!!!!!
درود
در حال حاضر با دیتاسنتر افرانت نزدیک به 1 سال میشه که داریم کار میکنیم...
توی این 1 سال حتی یک خورده گرد و غبار هم نگرفته روی سرور رو از نظر محیطی خیلی خوبن و پشتیبانی و کیفیت فوق العاده ای هم داره شبکه افرانت که من تابحال روی سرورای شرکتای دیگه ندیدم...
ارادتمند شما
هادی امیری
-
آسیا تک به درد دیتا سنتر و سرور نمیخوره اینترنت هم به زور ساپورت میکنه. دیتا سنترهای حرفه ای افرا نت پارس آنلاین هر دو خوب هستند تبیان هم بد نیست
-
-
با افرانت کار کنین لذت ببرین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
سلام
متاسفانه مشکل دقیقا طرز فکر های مشابه هست :)
اولا اون سایت هایی که می بینین اصلا ربطی به آسیاتک نداره
بعد مسئله دیگه دیتاشک هم می تونه بهترین دیتاسنتر باشه در صورتی که قرارداد خوبی با شما داشته باشه :) !
نمی دونم دوسنان چرا فقط به اسم توجه می کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
من الان نویسنده سایتم مثلا... یک سایت بهم میگه هر مطلب 500 تومان میده بهم.. یکی دیگر میگه هر مطلب 3000 تومان میدم بهت!! مطالب یکی هستند اما آنی که ارزونه رو هر وقتی دلم بخواد میزارم شایدم چند ساعت بعد انتشارش اما آنی که 3 هزار تومانه رو نصفه شب همین که منتشر میشه رو می زارم!! هاست دل هم همینطوره..وقتی پول خوبی داره میده صد در صد چندین نفر اختصاصی شب و روز پای سرورهاشون هستند و احتمالا یک نفر هم 24 ساعته داره سرورهارو دستمال میکشه!! :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
سلام
متاسفانه مشکل دقیقا طرز فکر های مشابه هست :)
اولا اون سایت هایی که می بینین اصلا ربطی به آسیاتک نداره
بعد مسئله دیگه دیتاشک هم می تونه بهترین دیتاسنتر باشه در صورتی که قرارداد خوبی با شما داشته باشه :) !
نمی دونم دوسنان چرا فقط به اسم توجه می کنند
دوست عزیز سایت هایی نظیر دانلود ها ، میهن دانلود ، فیس نما ، وطن دانلود و جزئی از سیستم ثبت نام یارانه ی ملی و ... این همه سایت همشون از دیتاسنتر آسیاتک استفاده میکنن و دان تایم هم نداشتن میتونی بری از مدیر های سایت هاشون بپرسی مثل فیس نما که با نام کاربری facenama در انجمن فعالیت داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiradHost
دوست عزیز سایت هایی نظیر دانلود ها ، میهن دانلود ، فیس نما ، وطن دانلود و جزئی از سیستم ثبت نام یارانه ی ملی و ... این همه سایت همشون از دیتاسنتر آسیاتک استفاده میکنن و دان تایم هم نداشتن میتونی بری از مدیر های سایت هاشون بپرسی مثل فیس نما که با نام کاربری facenama در انجمن فعالیت داره.
دوستمون اشاره کرد
این سایت ها با برند اسیاتک کار می کنند
سرور جای دیگه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
دوستمون اشاره کرد
این سایت ها با برند اسیاتک کار می کنند
سرور جای دیگه هست
تمامی سرور ها در قسمت زیر ساخت آسیاتک می باشد نه قسمت عمومی میتوانید از مدیران سایت هایی که گفتم بپرسید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiradHost
تمامی سرور ها در قسمت زیر ساخت آسیاتک می باشد نه قسمت عمومی میتوانید از مدیران سایت هایی که گفتم بپرسید.
خیر گرامی
به شکلی که می فرمایید نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
خیر گرامی
به شکلی که می فرمایید نیست
دوست عزیز برید سوال کنید و تحقیق و اطلاعات خود را به صورت صحیح کامل کنید.
-
آسیاتک ... و اون رفیقش هاست ...
همون هایی هستند که به سایت های بزرگ پول دادن که الکی بنر بزنن و نیم سرور ثبت کنند که ما رو فلان جا هاست شدیم !
همون هایی هستند که اصلا کلیک ***ی در وب فارسی را راه انداختن با کلیک روی آگهی کاملا بی ربط کاربرا به سایت های خودشان کشاندن ...
همون هایی که 2 روز مانده بود هب تمدید سرور خیلی ها خبر عدم تمدید و توقف فعالیتشان را دادند...
خیلی از دوستان این مسائل یادشان هست. تازه ارزان هم نیست وقتی خیلی دقیق تر بهش نگاه کنید. شخصا اگر کلا کار سرور را کنار بزارم با امثال ایشان وارد تجارت نخواهم شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Abooali
همون هایی هستند که به سایت های بزرگ پول دادن که الکی بنر بزنن و نیم سرور ثبت کنند که ما رو فلان جا هاست شدیم !
همون هایی هستند که اصلا کلیک ***ی در وب فارسی را راه انداختن با کلیک روی آگهی کاملا بی ربط کاربرا به سایت های خودشان کشاندن ...
همون هایی که 2 روز مانده بود هب تمدید سرور خیلی ها خبر عدم تمدید و توقف فعالیتشان را دادند...
خیلی از دوستان این مسائل یادشان هست. تازه ارزان هم نیست وقتی خیلی دقیق تر بهش نگاه کنید. شخصا اگر کلا کار سرور را کنار بزارم با امثال ایشان وارد تجارت نخواهم شد.
دوست عزیز آسیاتک که دیگه به من پول نداره و من از آن ها 3 ماه سرور داشتم به بسیار راضی بودم و الان هم میخواهم سرور جدید از آن ها دوباره تهیه کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Abooali
کاملا حق با ایشونه.
-
این که چیزی نیست برو خدارو شکر کن از شبکیه اینترنت نداری...
زنگ زدیم میگیم اینترنت چرا قعطه
میگه برقمون رفته ....
میگم تا کی باید صبر کنیم؟
میگه دیگه بستگی داره برق کی بیاد :|
گفتم من یه isp پکیده... تو اتاقم دوتا ups دارم :D شما ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mirhendi
این که چیزی نیست برو خدارو شکر کن از شبکیه اینترنت نداری...
زنگ زدیم میگیم اینترنت چرا قعطه
میگه برقمون رفته ....
میگم تا کی باید صبر کنیم؟
میگه دیگه بستگی داره برق کی بیاد :|
گفتم من یه isp پکیده... تو اتاقم دوتا ups دارم :D شما ....
دوست عزیز بحث با دیتاسنتر هست نه اینترنت خانگی!!!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من الان نویسنده سایتم مثلا... یک سایت بهم میگه هر مطلب 500 تومان میده بهم.. یکی دیگر میگه هر مطلب 3000 تومان میدم بهت!! مطالب یکی هستند اما آنی که ارزونه رو هر وقتی دلم بخواد میزارم شایدم چند ساعت بعد انتشارش اما آنی که 3 هزار تومانه رو نصفه شب همین که منتشر میشه رو می زارم!! هاست دل هم همینطوره..وقتی پول خوبی داره میده صد در صد چندین نفر اختصاصی شب و روز پای سرورهاشون هستند و احتمالا یک نفر هم 24 ساعته داره سرورهارو دستمال میکشه!! :))
تاحالا اینطور تشبیه ندیده
بودم :ی
نمیدونم اسم این رو باید چی گذاشت
ولی بیخیال شیم بهتره :ی
هاست دی ال همه چیش اختصاصی بعدش تو زیر ساخت آسیا تک هستند نه تو بخش عمومی
-
سرور های سایت های دانلود ها و امثالهم همه در آسیا تک هستند
با توجه به سخن یکی از بنیان گزار های فیس نما
او
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
سرور های سایت های دانلود ها و امثالهم همه در آسیا تک هستند
با توجه به سخن یکی از بنیان گزار های فیس نما
او
بله ، دوست عزیز
سرور های دانلود ها، میهن دانلود ، فیس نما ، 4 جوک ، وطن دانلود و...
همه در آسیاتک میزبانی میشوند.
-
گفتيم چند تا سرور بخريم و سايت بياريم داخل ايران
به چند تا از مشتري ها كه سايت خبري داشتند پيشنهاد داديم
خوب شد هنوز نخريدن :دي
با توجه به هزينه اي كه ميگيرن بعيد هست
البته نا گفته نماند با توجه به سرويس اينترنتش كه آخر قرار داد ميرسه هي قطع و وصل ميشه تا تمديد كني، ديتاسنترش چيز بهتري نميشه :)
اينترنت ما داشت تموم ميشد از 2 هفته قبل اس ام اس ميداد، ديد ترتيب اثر نميديم اينقدر قطع و وصل كردن كه .... !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bit-O-Byte
برای ساخت دیتاسنتر در ایران مجوزی چیزی نباید میگرفتن؟
در ایران دیتاسنتر ها قبل از شروع به کار نباید گواهی کیفیت بگیرند؟
من شنیدم در کشورهای پیشرفته دیتاسنتری که حداقل tier1 نگیره اجازه فعالیت تجاری نداره آیا در ایران هم هست چنین چیزی؟
اونجا كشور هاي پيشرفتس
اينجا كشور در حال توسعس!
خيلي فرق داريم با اونا!
ما اينجا فوق فوقش چند تا گواهينامه ايزو رو با پول صادر كنن! بدون طي كردن مراحل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
خیر عظیم نیست
خدمات adsl آسیا تک رو تست کردید ؟!
از 24 ساعت 23:59 دقیقه قطع هست
این می تونه عظمت به حساب بیاد؟
از مدت 6 ماه قرارداد يا 1 سالي كه باهاشون ميبنديم
5 ماه و 29 روز قطع هست و 1 روز اين وسط با سرعت نسبتاً مناسبي كار ميكنه!
(اينترنت 8 مگابيت روي 1 خط و ديگري 1 مگابيت )
-
وقتی دیتاسنتر های ایرانی دیگه مثل پارس انلاین و افرانت و تبیان به این خوبی هستن دیگه واقعا ارزش ریسک کردن نداره بخاطر چند درصد قیمت پایین تر با همچین دیتاسنتری کار کرد
چه بازدیدی داشته این تاپیک :
-
من تعجب میکنم دوستان از کیفیت بد آسیا تک میگن در صورتی که به نظر بنده با تجربه 2 ساله که با این دیتاسنتر دارم از خیلی های دیگه بهتر و قوی تر هست. البته دیتاسنتر زیرساختش بسیار عالی هست اما دیتاسنتر عمومی بله هیچ کیفیتی نداره. دوستان وقتی میخواید در این دیتاسنتر کولو کنید درخواست بدید در قسمت زیرساخت قرار بگیره سرورهاتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
facenama
من تعجب میکنم دوستان از کیفیت بد آسیا تک میگن در صورتی که به نظر بنده با تجربه 2 ساله که با این دیتاسنتر دارم از خیلی های دیگه بهتر و قوی تر هست. البته دیتاسنتر زیرساختش بسیار عالی هست اما دیتاسنتر عمومی بله هیچ کیفیتی نداره. دوستان وقتی میخواید در این دیتاسنتر کولو کنید درخواست بدید در قسمت زیرساخت قرار بگیره سرورهاتون
متاسفانه
حرف سازی و شایعه سازی چیزیه که همه ی ما بلدیم دلیل اصلی این تایپیک هم همینه
مشکلاتی بوده ولی اینکه بگیم دیگه اصلا آسیا تک اندازه جلبکم ارزش نداره خیلی ظلمه