سلام
برای سرور اختصاصی با ما از طریق لینک زیر در ارتباط باشید تا شب بهتون یک سرور عالی تحویل خواهم داد
HiradHost.COM
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای سرور اختصاصی با ما از طریق لینک زیر در ارتباط باشید تا شب بهتون یک سرور عالی تحویل خواهم داد
HiradHost.COM
دوستان باز تو سرور به مشکل برخوردم الان شما پیشنهاد میکنید از فرانسه بگیرم یا از هلند
آفر ویژه ای میتونم بدم
YID: major.host
شما باید یک سرور با سی پی یو قوی، در حد زئون 1245 و هارد حتما اس اس دی بگیرید
سلام دوستان شرمنده میشه از هلند و فرانسه یک افر بدیند همراه با مشخصات و هزینه فعال سازی و ماهیانه ممنون میشم این بار رو دیگه گول هاست و هاست کلود و سرور مجازی نمیخورم
شما احتمالا درست هزینه نمیکنید برای سرویسی که میخواهید یا شانستون خوب نیست و درستم هزینه بکنید جنس خوب به شما نمیدن.
بهترین حالت برای شما پردازنده خوب و رم مناسب و هارد حتما و حتما و حتما SSD هست. (دقت کنید که برای جامعه مجازی SSD مهم هست.).
نمونه آفر های ما در ماه رمضان را میتوانید مشاهده کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/116122/
هرگونه مشکلی هم باشه یا نباشه بعد از 7 روز با کسر 15 هزار تومان و ترافیکی که مصرف کردید بقیه هزینه کامل به شما برگشت داده میشه.
با تشکر
باسلام،
از ایران سرور اختصاصی بهترین گزینه شماست
cpu: core i7
H.D.D: SSD
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
با تشکر از شما دوست عزیز مثل اینکه دوستان سایت منو بررسی کردند و مشکل سرعت ما از چت گروهی آروچت بوده و نیاز به هارد ssd بوده و به این دلیل سرعت نداشتیم و همیشه هنگ بودیم..الان هم به دلیل اینکه نتونستیم تصمیم بگیریم سرور رو از کجا بگیریم که پشتیبانیشون خوب باشه و سابقه کاری خوب داشته باشند سرور ما هم سه روز هست قطع شده .و کاربرا هم فکر کنم همه پریدند.
الان نیاز به دو عدد هارد ssd دارم که ride هم باشه آیا در سرور های ایران میسر هست.
حد اقل هم 1t پهنای باند نیاز دارم هزینه این سرور چند میشه حدودا
بنده از همان اول هم ذکر کردم که ssd باید تهیه کنید. اولین فیسبوکی نیستید که میزبانی میکنیم :) (مثل نقل و نبات از وقتی اسکریپتش تو نت پخش شد هر روز یکی فیس بوک بالا آورده و از 1 کاربره تا 500 کاربر آنلاین را دیدیم که90% مثل شما آخر به مشکل به دلیل هزینه زیاد میخوردند و جمع میکردند یا وضع شما رو داشتند و هر روز جابه جا میشدند ،الان هم همینجوره).
شما تعداد آنلاینتون چه در چت روم چه در خود اسکریپت چه قدر هست ؟ از این منو هایی که لایسنس باید خرید و پائین صفحه آنلاین نشون میده هم دارید ؟ (تولبار).
ترافیکی که گفتید دقیقا چه طوری مصرف میشه ؟ 1 ترابایت برای بازدید سایتتون هست یا مثلا آپلود سنتر دارید و 500 گیگ دانلود داخل سایتتون انجام میشه ؟
هارد SSD چه قدر لازم هست حداقل ؟
بیشتر توضیح بفرمائید.
در مورد سوابق کاری ما تحقیق کنید و در صورت لزوم میتوانید جهت سریعتر به نتیجه رسیدن با ما تماس بگیرید :
تلفن مشاوره : 02166378056 داخلی 102
یا حق
قیمت : 340 تومان
Intel® Xeon® E3-1270 v3
Quadcore Haswell
incl. Hyper-Threading Technology
- RAM 32 GB ECC RAM
- Hard Drive 2 x 480 GB SATA 6 Gb/s Data Center Series SSD
(Software-RAID 1)- Connection 1 Gbit/s-Port
- Guaranteed Bandwidth 200 Mbit/s
- Backup Space 100 GB
- Inclusive Traffic 30 TB*
لوکیشن : آلمان
بر رویه سرر 20 یوزر هاست هست که به طور ماهانه می باشد برای جزئیات بیشتر از پ.خ در تماس باشید که پست حذف نشود
این سرور کانفیگ حرفه ای هم شده برای شیرترانیکس و شبکه های مجازی
با سلام
دوست عزیز از سرورهای اختصاصی و مجازی پارس سرور دیدن فرمائید
صفحه نخست - پارس سرور - سرور مجازی نامحدود ایران - سرور اختصاصی ایران