-
پاسخ : آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
بخش پشتیبانی خیلی خوبی دارن !
بنده هم یک سرور تهیه کردم کیفیت خوب و پیشتیبانی خوبی دارن
-
پاسخ : آغاز فروش استثنائی سرورهای نیمه اختصاصی آمریکا|تخفیف 15% ماه اول| شروع از 8.500 تومان| مهتاآنلاین
سرور میکروتیک ایران دارید؟؟
من نیاز به سرور ایران دارم.
-
سلام و درود!
پنلشو رایگان نصب می کنید؟
-
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash_90
سرور میکروتیک ایران دارید؟؟
من نیاز به سرور ایران دارم.
خیر متاسفانه
در حال حاظر در ایران سرویس دهی نمیکنیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
سلام و درود!
پنلشو رایگان نصب می کنید؟
..........
سلام و درود به شما
لطفا پنل مورد نیازتان را از طریق تیکت یا پیام خصوصی اعلام بفرمایید
در صورت امکان برایتان نصب خواهیم کرد
موفق باشید
-
کاربر عزیز rabis
پیغام شمارو دریافت کردم ولی صندوق پیام خصوصی شما پره و باید اونرو خالی کنید
یک نکته اساسی خدمت دوستان بگیم که سوال چندین نفر از دوستان بوده، ما درحد معمول(هاستینگ ها) با اسکریپت های سی پنل و دایرکت ادمین برای ارسال ایمیل مشکل نداریم
اما ارسال ایمیل انبوه در دیتاسنتر ما به هرشکل ممنوع هست و امکان ارایه سرور برای ارسال ایمیل انبوه رو نداریم
متشکرم
-
سلام.3-4 روزی میشه سرور مجازی ازشون گرفتم،ولی چون هنوز سایتم رو منتقل نکرده بودم استفاده ای نکرده بودم ازش.
پشتیبانیشون که واقعا عالی هست،در هر شرایطی پاسخگو هستن و سریع هم کار رو راه میندازن.سرویسشون هم کیفیت خیلی خوبه داره.
امیدوارم موفق باشید
-
من دو تا سایت کم بازدید دارم که میخوام هر دو را روی یک vps اجرا کنم.امکانش هست؟
لطفا کمی راهنمایی نمایید.برای امشب میخوام هاستم داره تموم میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salixem
من دو تا سایت کم بازدید دارم که میخوام هر دو را روی یک vps اجرا کنم.امکانش هست؟
لطفا کمی راهنمایی نمایید.برای امشب میخوام هاستم داره تموم میشه.
درود
هیچ مشکلی نداره
فقط کنترل پنلی رو که نیاز دارید باید انتخاب کنید
و پیشنهاد بنده استفاده از ssd هست
برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی ما در تماس باشید
موفق باشید
-
متاسفانه قسمت نشد بتونم از خدماتشون استفاده کنم ولی انسان بسیار صبور و با اخلاقی هستند و برای من چندین ساعت وقت گذاشتن که در نهایت به دلیل کمبود وقت از طرف من لطف کردند هزینه را بازگشت دادند.
-
قیمت همچین سروری چند میشه ؟
سی پی یو : 2 هسته و 1500 مگاهرز رزرو شده
رم : 1
هارد : 15
سرعت پورت : معمولی
من مصرف سی پی یوی بالایی دارم میشه گفت 24 ساعته در بیشتر حالت در حال مصرف هست
و 2 مورد کانفینگ (ف) میخواستم
لطفا قیمت بگید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
قیمت همچین سروری چند میشه ؟
سی پی یو : 2 هسته و 1500 مگاهرز رزرو شده
رم : 1
هارد : 15
سرعت پورت : معمولی
من مصرف سی پی یوی بالایی دارم میشه گفت 24 ساعته در بیشتر حالت در حال مصرف هست
و 2 مورد کانفینگ (ف) میخواستم
لطفا قیمت بگید
با تشکر
درود
پلان vds-5 برای شما مناسبه
در استارت تاپیک هم عرض کردیم به هیچ وجه منابع لیمیت نشده و روی پلان vds-5 شما 2هسته 2×2.5 گیگاهرتزی دارید که میتونید به طور کامل استفاده کنید
برای هماهنگی بقیه موارد با پشتیبانی سایت ما در تماس باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
همچین پلانی وجود نداره
از لینک زیر میتونید این پلان رو ملاحضه کنید
مهتاآنلاین - سبد خرید
و این هم لینک مستقیم این محصول
http://client.mahtaonline.ir/cart.php?a=confproduct&i=0
موفق باشید
-
همون سرور رو با همون مشخصات میتونید به صورت تست برای 6 ساعت باز بزارید ؟
من باید مطمئن بشم که به درد کار من میخوره یا نه
این کار رو انجام میدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
همون سرور رو با همون مشخصات میتونید به صورت تست برای 6 ساعت باز بزارید ؟
من باید مطمئن بشم که به درد کار من میخوره یا نه
این کار رو انجام میدین ؟
طبق قوانین ما شما تا 24 ساعت می تونید در صورت عدم رضایت از کیفیت درخواست بازگشت وجه بدید.
موفق باشید
-
این قیمت برای ماه اول هست درسته 13,000 تومان ؟
از ماه بعدی چقدر میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
این قیمت برای ماه اول هست درسته
13,000 تومان ؟
از ماه بعدی چقدر میشه ؟
ماه اول 11.500 تومان
و تمدید به صورت ثابت 13تومان
موفق باشید
-
آی پی برای تست پینگ لطفاً.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
آی پی برای تست پینگ لطفاً.
پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید
موفق باشید
سپاسگزارم.
-
سلام
اگر رنج جدیدی از آی پی گرفتید خبرم کنید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhollah
سلام
اگر رنج جدیدی از آی پی گرفتید خبرم کنید
ممنون
درود
به زودی اضافه میشه
این مژده هم به شما عزیزان میدیم که به زودی سرورهای اروپا با قیمت فوق العاده اضافه میشه
منتظر خبرهای خوش باشید....
-
سلام
من از ایشون سرویس گرفتم و از کیفیت و پشتیبانی شون واقعن راضی هستم
-
کيفيت و پشتيبانيشون عاليه!
-
سلام
چند وقتی دنبال یه سرور خوب و ارزون تو اینترنت واسه کارام میگشتم تا مهتا انلاین رو پیدا کردم.
قیمت های مهتا انلاین در قسمت سرور مجازی فوق العاده مناسبه ، اما این قیمت کم به هیچ وجه باعث نشده کیفیت سرور هاشون پایین بیاد.
قیمت کمش هم به گفته ی اقای عرفان قیاسی ، جزو سیاست های مهتا انلاینه .
البته یه نکته هم در مورد پشتیبانی بگم که شما هر وقت ایمیل میدین حد اکثر ده دقیقه بعد جواب میاد ! برای من که به این صورت بوده و نوشته ی پشتیبان خیلی واضح و مودبانه است.
در کل اگر شما به یه هاست یا سرور خوب و با کیفیت اما با بودجه ی محدود نیاز دارید ، مهتا انلاین بهترین انتخاب شما میتونه باشه.
اگه میخواین باور کنین امتحان کنین
-
نقل قول:
سلام
من از ایشون سرویس گرفتم و از کیفیت و پشتیبانی شون واقعن راضی هستم
نقل قول:
کيفيت و پشتيبانيشون عاليه!
نقل قول:
سلام
چند وقتی دنبال یه سرور خوب و ارزون تو اینترنت واسه کارام میگشتم تا مهتا انلاین رو پیدا کردم.
قیمت های مهتا انلاین در قسمت سرور مجازی فوق العاده مناسبه ، اما این قیمت کم به هیچ وجه باعث نشده کیفیت سرور هاشون پایین بیاد.
قیمت کمش هم به گفته ی اقای عرفان قیاسی ، جزو سیاست های مهتا انلاینه .
البته یه نکته هم در مورد پشتیبانی بگم که شما هر وقت ایمیل میدین حد اکثر ده دقیقه بعد جواب میاد ! برای من که به این صورت بوده و نوشته ی پشتیبان خیلی واضح و مودبانه است.
در کل اگر شما به یه هاست یا سرور خوب و با کیفیت اما با بودجه ی محدود نیاز دارید ، مهتا انلاین بهترین انتخاب شما میتونه باشه.
اگه میخواین باور کنین امتحان کنین
باتشکر
انشاالله بتونیم در اینده روند کار رو به همین شکل پیش ببریم
مجودیت های سرور بروز شد و تعداد کمی باقی مونده و طبق معمول با توجه به اختصاصی بودن سرویس ها بعد از رسیدن به حدنصاب سرویس دهی رو از سرورهای فعلی متوقف می کنیم
این نوید رو به دوستانی که منتظر آفر vds-6 هستند میدیم که در روز های آینده سرور جدید تهیه و این آفرها مجدد باز میشه
همینطور از الان دوستانی که قصد خرید دارند میتونن با هماهنگی قبلی به صورت پیشخرید سرور مد نظر رو خریداری کنند
موفق و پیروز باشید
-
امکان ارتقاع به پنل بالاتر در هر زمان وجود دارد؟
-
یک عدد سرور خریداری شد منتظر تحویل هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
امکان ارتقاع به پنل بالاتر در هر زمان وجود دارد؟
درود
درصورتی که پلان بالاتر موجود باشه میتونید با پرداخت مابه التفاوت به پلان بالاتر ارتقاع بدید
درغیر اینصورت به صورت مجزا باید منابع خودتون رو ارتقاع بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wweiran
یک عدد سرور خریداری شد منتظر تحویل هستم
باتشکر از خرید شما
بعد از نصب ارسال میشه خدمت شما
موفق باشید
-
سلام
باورم نمیشه با چنین قیمتی سرور به این خوبی رو داشته باشم
-
به سرعت به تیکتها پاسخ داده میشه
برخورد عالی و مودبانه
-
جا داره از مسئولین مهتا آنلاین به خاطر رفع خیلی سریع مشکل بنده در رابطه با تعویض سرور تشکر کنم مودب و پیگیر
-
سلام
اگر درخواست آی پی جدید بدم میتونید
رو همین سرور برام پیاده سازی کنید
فقط خیلی عجله دارم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhollah
سلام
اگر درخواست آی پی جدید بدم میتونید
رو همین سرور برام پیاده سازی کنید
فقط خیلی عجله دارم
با تشکر
درود
لطفا ازطریق تیکت اعلام بفرمایید اگر ای پی خالی موجود باشه خدمت شما ارائه میشه
موفق باشید
-
سلام خدمت کلیه کاربران سایت .
بنده مدت یک ماه است که از مهتا آنلاین وی پی اس رم یک گیگ دارم واقعا فوق العاده هست .
بنده 8 سال است که نت فعالیت دارم و با خرید این همه وی پی اس ( آذر آنلاین - هاست آی تی - نوین وی پی اس - تک وی پی اس - شرق سرور - هگزا هاست و ... ) اصلا حتی به یک سوم از پشتیبانی مهتا آنلاین نمی رسند و با توجه به قیمت های اعلام شده شرکت بهترین سرویس هارا ارائه می دهد و همچنین مهم ترین ویژگی این سرویس ها Unlimited بودن CPU است که از مزیت های سرویس های مهتا آنلاین است .
پشتیبانی 24 ساعت حتی در ساعات نیمه شب بسیار کمک حال بنده و سایر مشتریان بوده است .
اینجانب از کلیه کارمندان مهتا کمال تشکر و آرزوی موفقیت را دارم .
Ali Giutin
ali_asd314@ymail.com
ali_asd314@raidcall.com
aligiutin@btinternet.com
-
بنده دیروز از ایشون وی پی اس گرفتم، تحویل سریع و پشتیانی ایشون جای تقدیر داره کیفیت وی پی اس هم عالی هستش و امیدوارم همیشه همینطور باشه
-
یک عدد سفارش ثبت شد، منتظر تحویل هستم
کدهای تخفیف هم فکر کنم تمام شده بودند، به هر حال بدون تخفیف هم قیمت مناسب هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jiksearch
یک عدد سفارش ثبت شد، منتظر تحویل هستم
کدهای تخفیف هم فکر کنم تمام شده بودند، به هر حال بدون تخفیف هم قیمت مناسب هست
با تشکر از خرید شما
سفارش شما و بقیه دوستان تحویل داده شد.
-
1 عدد خزیداری شد
بسیار عالی
تحویل بسیار سریع
-
قیمت ها ثابت هست؟
سرور رم ی هنوز موجود هست؟
برای هر 50 یا 100 گیگ هارد چقدر هزنیه میگیرید؟