-
پاسخ : آموزش 0 تا 100 نصب و کانفیگ کنترل پنل دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ فایروال csf
suphp گویا در ورژن 5.5 php به صورت خودکار نصب شده است و دیگر نیازی به نصب نیست بر روی 5.3 تست کردم نیاز به نصب بود .
-
پاسخ : آموزش 0 تا 100 نصب و کانفیگ کنترل پنل دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ فایروال csf
خیلی شیک راحت توضیح دادید موفق باشید
-
من هر چی می زنم صفحه دایرکت ادمین رو نمی یاره
iptable رو غیر فعال هم می کنم نمی یاره کلا
مشکل از کجا میتونه باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
من هر چی می زنم صفحه دایرکت ادمین رو نمی یاره
iptable رو غیر فعال هم می کنم نمی یاره کلا
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
سرویس دایرکت ادمین رو ریستارت کردید و log هارو چک کردید؟
-
کل سرور رو ریبوت دادم
اوکی نشده
لوگ ها رو چک کردم ولی
تو کدومش می زنه ارور ها رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
کل سرور رو ریبوت دادم
اوکی نشده
لوگ ها رو چک کردم ولی
تو کدومش می زنه ارور ها رو
دوست عزیز دستور
service iptables stop
را وارد کنید اگر نشد حتما یک جای کار را اشتباه انجام دادید.
-
مشکل از کارت شبکه بود که دوست عزیز JeyServer برام حلش کردن
اما بعدش تو dns ها به مشکل خوردم که متاسفانه هنوزم حل نشده مشکلش
و اینکه رو سرور شدیدآ اتک هست و دیتاسنتر همش آی پی رو بلاک می کنه
یه کانفیگ صحیح هم برا این اتک ها می خوام
-
سلام.
با تشکر از آموزش خوبتون.
دوستانی که سیستمشون تحت حمله قرار گرفته و یا تنظیمات امنیتی برای Brute Force میخواهند بد نیست این صفحه رو ببینند:
http://help.directadmin.com/item.php?id=527
من از گزینه ۳ در این راهنما استفاده کردم. هر تلاشی برای لاگین چه به دایرکت ادمین چه به ssh بیشتر از ۴ بار بشه سریع با iptables آی پی رو بلاک میکنه.
-
سلام
با تشکر از آموزشه کاملتون من چیکار کنم با این خطا ؟
اونجایی که گفتید اون متن رو وارد کنم وارد کردم ولی exim به مشکل خرده
Exim configuration error in line 199 of /etc/exim.conf:main option "deny" unknown
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2sh2
سلام
با تشکر از آموزشه کاملتون من چیکار کنم با این خطا ؟
اونجایی که گفتید اون متن رو وارد کنم وارد کردم ولی exim به مشکل خرده
Exim configuration error in line 199 of /etc/exim.conf:main option "deny" unknown
ممنونم
سلام دوست خوبم با عرض پوزش دیر پیامتون رو دیدم
اگر مشکلتون هنوز حل نشده دستوری که برای exim وارد کردید رو بگید تا راهنماییتون کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arminit
HiradHost عزیز یه سوال داشتم در رابطه با سرور اختصاصی
میتونیم بعد از نصب و کانفیگ از روی سرور مجازی یه تمپلت بگیریم و بعدا ازون استفاده کنیم؟
بحث لایسنس اگر باشه میتونیم جایگزین کنیم فکر کنم!؟ و بقیش که دیگه مشکلی نداره! فقط اینکه تو آی پی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ چون رو یه آی پی دیگه نصب شده
سلام ببخشید پیامتون رو ندیده بودم
بله میتونید تمپلت بگیرید مشکل آی پی و لایسنس پیش میاد ولی با چند مرحله کوچک قابل حل هست.
-
با سلام و خسته نباشید بسیار ممنون از اموزشی که دادین .
ولی من اینو نصب کردم و وردپرس هم نصب کردم این خطا رو می ده ممنون می شم راهنماییم کنید
“Mohammad.jpg” بهخاطر وجود خطایی بارگذاری نشد
امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2015/10 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
با سلام و خسته نباشید بسیار ممنون از اموزشی که دادین .
ولی من اینو نصب کردم و وردپرس هم نصب کردم این خطا رو می ده ممنون می شم راهنماییم کنید
“Mohammad.jpg” بهخاطر وجود خطایی بارگذاری نشد
امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2015/10 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟
دوست خوبم suphp رو به خوبی نصب نکردید یا اینکه دسترسی پوشه هاتون بر روی 777 نیست یا اینکه پسورد روی دایرکتوری وردپرس wp-content گذاشته اید.
-
suphp رو دوباره نصب کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
suphp رو دوباره نصب کنم ؟
مجددا نصب کنید اطلاع بدید
نسخه php را هنگام نصب چی انتخاب کردید؟
-
با سلام
موقع نصب متاسفانه خطای زیر رخ میدهد :
Cannot find /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
* Please see this guide:
* http://help.directadmin.com/item.php?id=267
من چک کردم مثل اینکه میگن مشکل از نسخه ی سیستم عامله اما مشکلی نداره با هم ست هستند
-
-
سلام نصب ناجیکس رو هم کاش یاد می دادین
-
ممنون می شم روش افزایش حجم اپلود sql رو بهم بگین چون به عنوان پیش فرض 8 مگ می باشد و خیلی کم هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
ممنون می شم روش افزایش حجم اپلود sql رو بهم بگین چون به عنوان پیش فرض 8 مگ می باشد و خیلی کم هست
میتونید مقادیر php.ini رو تغییر بدید ...
بطور مثال
post_max_size = 800M
upload_max_filesize = 800M
max_execution_time = 5000
max_input_time = 5000
memory_limit = 1000M
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
میتونید مقادیر php.ini رو تغییر بدید ...
بطور مثال
post_max_size = 800M
upload_max_filesize = 800M
max_execution_time = 5000
max_input_time = 5000
memory_limit = 1000M
اینارو هم انجام دادم ولی افزایش پیدا نکرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
اینارو هم انجام دادم ولی افزایش پیدا نکرد
دسترسی سرور برام ارسال کنید اگه مقدور هست تا اوکی کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
با سلام
* Please see this guide:
*
http://help.directadmin.com/item.php?id=267
من چک کردم مثل اینکه میگن مشکل از نسخه ی سیستم عامله اما مشکلی نداره با هم ست هستند
دوست خوبم سیستم عامل شما چیست؟همچنین در مرحله چندم به این مشکل بر میخورید این مشکل میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
سلام نصب ناجیکس رو هم کاش یاد می دادین
سلام به زودی دوست خوبم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
ممنون مشکلم حل شد
خوشحالیم که مشکلتون رفع شد لطفا بگید که چطور مشکلتون رو حل کردید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
با سلام
* Please see this guide:
*
http://help.directadmin.com/item.php?id=267
برای منم این مشکل پیش می اومد که فکر کنم مشکل از تنظیمات شبکه سیستم عامل بود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
برای منم این مشکل پیش می اومد که فکر کنم مشکل از تنظیمات شبکه سیستم عامل بود .
قبل از مرحله لایسنس این مشکل به وجود میاد یا بعد از آن؟
-
با سلام دوباره به کاربر HiradHost
برای کنفیگ سرور دانلود هم می شه از این استفاده کرد ؟ مشکلی پیش نمی یاد و سرور هنگ نمی کنه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
با سلام دوباره به کاربر HiradHost
برای کنفیگ سرور دانلود هم می شه از این استفاده کرد ؟ مشکلی پیش نمی یاد و سرور هنگ نمی کنه ؟
سلام
بله دوست عزیز تا بخشی از مراحل این آموزش را میتوانید استفاده کنید اما برای ایجاد محدودیت سرعت دانلود باید مراحل دیگری را طی کنید اگر این کانفیگ را انجام بدید سرعت دانلود به صورت باز دراختیار کابران شما قرار خواهد گرفت و هنگام دانلود چند نفر همزمان ممکن است سرعت افت کند (بستگی به نوع سرورتون داره)
-
برای محدود کردن سرعت باید چیکار کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behroozfar
برای محدود کردن سرعت باید چیکار کنم ؟
باید تو آپاچی تنظیمات اعمال کنید در اولین فرصت براتون میذارم آموزشش رو.
-
سلام من این clamscan را نصب کردم ولی موقع اسکن ارور میده
میگه :
Warning : -Remove Can't Access File
-
از دوستان ممنون میشم بحث کانفیگ دایرکت ادمین رو تا حد حرفه ای اموزش بدهند تا مرجعی بشه برای همه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
از دوستان ممنون میشم بحث
کانفیگ دایرکت ادمین رو تا حد حرفه ای اموزش بدهند تا مرجعی بشه برای همه
سلام
من از همین روش استفاده کردم ، مشکلی نبوده ، شما کجا به مشکل برخوردید ؟ البته تو این آموزش اون قسمتی که باید پکیج سیستم عاملو بصورت tar.gz انتخاب کنی گفته نشده اما من تو قسمت centos گزینه آخرو انتخاب کردم باقیشم زیاد مهم نبود
در نهایت وقتی پنل بالا میاد ، باید پکیج بسازید ، یکسری موارد رو انجام بدید تا در نهایت اجازه ساخت یوزر بده
نکته مهم : در موقع نصب با توجه به نیازتون حتما mysql و php مورد نظر رو نصب کنید که 4 گزینه پیش روی شما قرار میده ، در پست اولم بهش اشاره شده ، مثلا من برای نصب ویبولتین به مشکل خوردم چون اون 4 گزینه رو رعایت نکردم و به مشکل خوردم.
اگر خواستید در مورد دایرکت ادمین و سی پنل با من در تماس باشید
موفق باشید.
-
با سلام و احترام
من دایرکت ادمین رو طبق آموزش شما نصب کردم ولی متاسفانه وقتی آدرس آی پی و 2222 رو میزنم ارور The connection was reset. رو دریافت میکنم
لطفا کمک کنین
باتشکر
-
درود
service iptables stop
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
service iptables stop
موفق باشید
این کارو کردم ولی جواب نداد حتی فکر کردم مشکل از بسته بودن پورت باشه گفتم چک کردن مشکلی نداشت نمیدونم چیکار کنم دیگه
البته اینک بگم که من تازه کارم و تا حالا با سرور مجازی کار نکرده بودم
-
اگر امکانش هست دسترسی بدید چک کنم حلش کنم
@almanwebhostcom
ایدی تلگرام بندست
==========================
https://ip:2222
تست کنید
-
مشکل در دانلود و نصب:
کد:
Fastest server is files25.directadmin.com at 2642411 B/s
Changed downloadserver option from files25.directadmin.com to files25.directadmin.com
beginning pre-checks, please wait...
—2016-11-03 01:50:18— http://files25.directadmin.com/services/6.8/files.sh
Resolving files25.directadmin.com... 213.163.93.209
Connecting to files25.directadmin.com|213.163.93.209|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
2016-11-03 01:50:18 ERROR 404: Not Found.
*** Unable to download files.sh
tried: http://files25.directadmin.com/services/6.8/files.sh
ممنون می شم راهنمایی کنید.
-
سلام دوست عزیز ، در هنگام نصب Fastest server رو تایید نکنید و بصورت معمولی نصب کنید ، ببینید انجام میشه یا نه.
همچنین دوباره بررسی کردید ببینید از یک سرور دیگه دانلود میکنه یا نه؟
-
ن نمی شه. بازم همین ارور اخه شمااگر به مسیر برید اصلا این فایل موجود نیست.
centos 6.8 بودم همین مشکل بود
الان بازم عوض کردم رو نسخه 7 بازم همون مشکل.
-
از کدوم آموزش استفاده میکنید ؟ ، دایرکت ادمین اصلی رو نصب میکنید یا نال شده؟
لطفا این آموزش رو بررسی کنید
https://www.directadmin.com/installguide.php
اول yum update -y رو بزنید ، بعد کدهای بالارو اجرا کنید.
-
بله بروز رسانی هم انجام شده.
نخیر نصب بشو نیست.
روی vps دارم نصب می کنم.
- - - Updated - - -
اررور جدید :
## REPORT_END
Permissions set
./install.sh: line 313: /etc/init.d/iptables: No such file or directory
Make the crontab...
Change permissions and owners...
-bash: /etc/init.d/iptables: No such file or directory
- - - Updated - - -
Linux 3.10.0-327.36.3.el7.x86_64 #1 SMP Mon Oct 24 16:09:20 UTC 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
CentOS Linux release 7.2.1511 (Core)
- - - Updated - - -
فکر کنم زیادی بروز رسانی شده