پاسخ : تبلت زیر قیمت 600000 تومان چیا هستن؟غیر ایرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan
سلام
به نظر بنده در حال حاضر بهترین تبلت زیر 600 تومن Lenovo IdeaTab A3000 - 16GB هست .
البته اگه یه 60 تومن بودجتون و افزایش بدین میتونین ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB بخرین که واقعا فوق العاده اس در این رنج قیمتی .
:113:
چه چیزهاییش از لنوا بهتره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
چه چیزهاییش از لنوا بهتره؟
سلام
اگه استفاده کنین هر دو رو متوجه میشین که چرا میگم بهتره دوست عزیز !!!
تنها یک مورد عرض میکنم که پردازنده ی بهتری داره که در موقع استفاده هم زمان از این دو بخوبی خودش و نشان خواهد داد.
مورد دوم هم صفحه نمایش بهترش هست.
دارا بودن Edge یکی دیگه ...
وب کم و دوربین بهتر ...
مورد آخر و مهمترینش باطری بهترشه که در استفاده ی هم زمان از این دو تبلت حداقل 2 ساعت بیشتر شارژدهی داره ...
حالا به نظرتون 60 تومن ارزش اینارو نداره دوست عزیز؟
تشکر از شما
:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan
سلام
اگه استفاده کنین هر دو رو متوجه میشین که چرا میگم بهتره دوست عزیز !!!
تنها یک مورد عرض میکنم که پردازنده ی بهتری داره که در موقع استفاده هم زمان از این دو بخوبی خودش و نشان خواهد داد.
مورد دوم هم صفحه نمایش بهترش هست.
دارا بودن Edge یکی دیگه ...
وب کم و دوربین بهتر ...
مورد آخر و مهمترینش باطری بهترشه که در استفاده ی هم زمان از این دو تبلت حداقل 2 ساعت بیشتر شارژدهی داره ...
حالا به نظرتون 60 تومن ارزش اینارو نداره دوست عزیز؟
تشکر از شما
:x
چرا بزرگوار ان شالله بعد عید میخوام خرید کنم...
ممنونم از توصیحات و پیشنهاد خوبتون...
به نظرم منم پولتونو بیشتر کنید و ASUS Fonepad بگیرید.خیلی تفاوت داره با لنوو.در حال حاضر من همین تبلتو دارم و کاراییش خیلی بیشتر از لنوو.بنچمارت بسیار بالایی داره و باید با هردوتا
کار کنید تا تفاوتشونو ببینید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khoramdesign
به نظرم منم پولتونو بیشتر کنید و ASUS Fonepad بگیرید.خیلی تفاوت داره با لنوو.در حال حاضر من همین تبلتو دارم و کاراییش خیلی بیشتر از لنوو.بنچمارت بسیار بالایی داره و باید با هردوتا
کار کنید تا تفاوتشونو ببینید.
خدا کنه بعد عید یکم پایین بیاد قیمتش ...
و اینکه میشه ارتقا داده حافظه 8 گیگش رو به 16 یا 32 گیگ؟
بله قابلیت نصب sd کارت داره،کلا ببین دوست عزیز خداییش من این تبلت asusرو به اون تبلت های گرون قیمت ترجیح میدم
چرا قیمت ها داره میره بالا؟!!!یعنی تا بعد عید امکان داره بره بالا؟برسه به 700 تومان؟چون امکان خریدم بعد عید هست...
دوست عزیز قیمت تبلت و لب تاب تا جایی که من میدونم داره میره بالا و مطمئنا بعد از عید هم این قیمت ها رو به افزایشه.الان تهیه کنید بهتره