-
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzinn
اخلاق - رفتار - پشت کار . واقعا بی نظیر هستند .
ببخشید آقای محمدی سوالی دارم ؟ لیچر روی سرویس ها فعال هست ؟ میشه ازش استفاده کرد ؟ یا خیر ؟
با سلام و احترام
ممنونم از نظر لطف شما دوست من .
در مورد سوالتون ، بله عزیز اگه استفاده به صورت شخصی باشه اصلا مشکلی نیست ، میتونید به راحتی استفاده کنید . فقط در صورتی که سی پی یو سرور بیش از اندازه بالا نره .
موفق و پیروز باشید دوست عزیزم :53:
-
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
با سلام و احترام
یک ماهی میشه از آقای محمدی سرویس دارم تو این مدت یک لحضه هم دان تایم نداشته سرور ایشون
پشتیبانی واقعا 7/24 + اخلاق توپپپپپپپپپپ + سرویس های ارزان و با کیفیت
دوستانی که مشکل ساسبند دارن پیشنهاد میکنم از ایران سرور استفاده کنن
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
ممنونم از نظر لطف شما دوست من .
در مورد سوالتون ، بله عزیز اگه استفاده به صورت شخصی باشه اصلا مشکلی نیست ، میتونید به راحتی استفاده کنید . فقط در صورتی که سی پی یو سرور بیش از اندازه بالا نره .
وقت بخیر
ببخشید یعنی با لیچ چقدر حجم در روز میتونه مورد فشار باشه سرور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzinn
وقت بخیر
ببخشید یعنی با لیچ چقدر حجم در روز میتونه مورد فشار باشه سرور؟
از نظر حجمی مشکلی نداره دوست من ، فقط موارد لیچ اگه در سرور به صورت پی در پی زیاد بشه سی پی یو سرور بالا میره ، به طور مثال استفاده چندین کاربر به طور همزمان از سیستم لیچ .
از نظر حجم بستگی به فضای هاست شما داره .
موفق و پیروز باشید :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilas
با سلام و احترام
یک ماهی میشه از آقای محمدی سرویس دارم تو این مدت یک لحضه هم دان تایم نداشته سرور ایشون
پشتیبانی واقعا 7/24 + اخلاق توپپپپپپپپپپ + سرویس های ارزان و با کیفیت
دوستانی که مشکل ساسبند دارن پیشنهاد میکنم از ایران سرور استفاده کنن
با تشکر
با سلام و احتزام
از نظر لطف شما بسیار سپاس گذارم .
سعی شده به صورتی باشه که کاربران در هر ساعت از شبانه روز به واحد پشتیبانی دسترسی داشته باشند .
انشالله که همیشه راضی باشید
-
آقای محمدی ۱۰۰٪ تاًیید میشن
تو خرید از ایشون اصلاً شک نکنید
سرویس هاشون واقعا عالی و با کیفیت بی نظیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsa08
آقای محمدی ۱۰۰٪ تاًیید میشن
تو خرید از ایشون اصلاً شک نکنید
سرویس هاشون واقعا عالی و با کیفیت بی نظیر
با سلام و احترام
ممنونم از شما پارسا عزیز ، نظر لطف شماست دوست من .
انشالله که همیشه به همین صورت راضی باشین ، در خدمت هستیم .
موفق و پیروز باشید دوست من :53:
-
:x اخلاق - رفتار - پشت کار - پشتیبانی - سرویس های ارزان و با کیفیت . واقعا بی نظیر :x
-
با سلام...
قبل از تشکر از این شرکت میخواستم بگم حدود 5 تا شرکت وب رو انتقال دادیم و هر کدوم مشکلاتی داشتن و نتونستن بیشتر از 2 ماه میزبان ما باشند...ولی این شرکت به بنده نشون داد واقعا در کار خودشون مسلط و خبره هستند
و نکته مهمتر اخلاق و وقت گذاشتن برای مشکلات کاربراشون باعث میشه بین بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات باشند...
جا داره از تمام عوامل این شرکت تشکر کنم که با میزبانی خوبشون سعی در بهتر کردن وب سایت های کشور عزیزمون دارند...
ممنون از شما و همکارانتون.
-
سلام هاست ایران دارید
- - - Updated - - -
سلام هاست ایران دارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazandweb
سلام هاست ایران دارید
با سلام و احترام
متاسفانه هاست ایران فعلا ارائه نمیشه ، اما سرور ما به ایران پینگ خیلی خوبی داره بین 140 تا 170 هستش و همینطور هارد سرور از نوع ssd میباشد که به مقدار قابل توجهی باعث بالا رفتن لود سایت میشود .
آیپی ها برای شما جهت تست پینگ پ.خ شد .
در خدمت شما هستیم دوست من
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad_b
:x اخلاق - رفتار - پشت کار - پشتیبانی - سرویس های ارزان و با کیفیت . واقعا بی نظیر :x
با سلام و احترام
سپاس گذارم از شما دوست من ، انجام وظیفه میشه دوست عزیزم .
-
داش ما یه هاست میخاییم منتها قبلش میخاستم باهاتون صحبت کنم اگه ممکنه تو یاهو ان بشید.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
داش ما یه هاست میخاییم منتها قبلش میخاستم باهاتون صحبت کنم اگه ممکنه تو یاهو ان بشید.ممنون
با سلام و احترام
در خدمت شما هستم دوست من بفرمایید یاهو هم آنلاین هستم . تیکت هم در سایت ارسال کنید پاسختون داده میشه دوست من .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behi0021
با سلام...
قبل از تشکر از این شرکت میخواستم بگم حدود 5 تا شرکت وب رو انتقال دادیم و هر کدوم مشکلاتی داشتن و نتونستن بیشتر از 2 ماه میزبان ما باشند...ولی این شرکت به بنده نشون داد واقعا در کار خودشون مسلط و خبره هستند
و نکته مهمتر اخلاق و وقت گذاشتن برای مشکلات کاربراشون باعث میشه بین بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات باشند...
جا داره از تمام عوامل این شرکت تشکر کنم که با میزبانی خوبشون سعی در بهتر کردن وب سایت های کشور عزیزمون دارند...
ممنون از شما و همکارانتون.
با سلام و احترام به شما کاربر عزیز
انجام وظیفه میشه دوست عزیز ، وقتی کاربری سرویسی برای سایت پر بازدید خریداری میکنه و از طرف ما شرایط کاربر پذیرفته میشه باید طبق اون بازدید و مصرفی که دارند به اون شخصی و سایت سرویس ارائه بشه
و اینکه سایت شما چند مورد داشت که مصرف منابع رو شدید بالا میبرد که بنده براتون به حالت عادی برگردوندم ، و این وقت گذاشتن علاوه بر بهتر شدن سایت شما باعث پایین نیومدن کیفیت سرور ما نیز میشه دوست من
خواهش میکنم دوست عزیز و ممنونم از نظر لطف شما
-
با سلام . میخواستم بدونم امکان ارائه نیم سرور ( dns ) اختصاصی وجود داره ؟ و اینکه هزینه این سرویس به چه صورت هستش ؟
فقط نیم سرور میخواستم به آی پی نیازی ندارم ... مورد دوم نصب و کانفیگ امنیتی whmcs رو انجام میدین ؟ هزینه اون مورد به چه صورت هستش ؟
بنده در نظر دارم برای فروش پکیج ایمیل تبلیغاتی یک هاست دیگه از شما تهیه کنم ، البته اگه این موارد انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nohie
با سلام . میخواستم بدونم امکان ارائه نیم سرور ( dns ) اختصاصی وجود داره ؟ و اینکه هزینه این سرویس به چه صورت هستش ؟
فقط نیم سرور میخواستم به آی پی نیازی ندارم ... مورد دوم نصب و کانفیگ امنیتی whmcs رو انجام میدین ؟ هزینه اون مورد به چه صورت هستش ؟
بنده در نظر دارم برای فروش پکیج ایمیل تبلیغاتی یک هاست دیگه از شما تهیه کنم ، البته اگه این موارد انجام بشه
بله ، مواردی که فرمودین انجام میشه دوست من .
در صورتی که به نیم سرور اختصاصی بدون آی پی نیاز داشته باشید رایگان براتون انجام میشه . نصب سیستم whmcs و رفع مسائل امنیتی هم همینطور براتون رایگان انجام میشه موردی نیست .
لطفا موارد رو از طریق تیکت در ناحیه کاربری خودتون پیگیر باشید ، در خدمت شما هستیم دوست من .
-
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازدید کنندگان تاپیک ایران سرور IrServerCo.ir
بنده یکی از مشتری های قدیمی ایران سرور هستم و تا الان خیلی ازشون راضی بودم و خیلی خرید داشتم الان هم در حال حاضر هاست پر بازدید و وی پی اس و ... دارم اما تا حالا هیچوقت نبوده که حتی کوچکترین مشکلی چه از نظر مدیران و سرویس هاشون برام پیش بیاد نمیخوام تعریف الکی کنم واقعا هم خودشون و هم سرویس هاشون تو ایران تک هست, مردم دار و خیلی با آدم خوب رفتار میکنند و هر مشکلی در هر زمان که پیش بیاد خیلی سریع رفع میکنند!
پیشنهاد میکنم فقط یکبار امتحان کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید
اینم سایت بنده
koolakfilm3.ir
کولاک فیلم | دانلود فیلم رایگان با لینک مستقیم
koolakfilm@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimax
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازدید کنندگان تاپیک ایران سرور IrServerCo.ir
بنده یکی از مشتری های قدیمی ایران سرور هستم و تا الان خیلی ازشون راضی بودم و خیلی خرید داشتم الان هم در حال حاضر هاست پر بازدید و وی پی اس و ... دارم اما تا حالا هیچوقت نبوده که حتی کوچکترین مشکلی چه از نظر مدیران و سرویس هاشون برام پیش بیاد نمیخوام تعریف الکی کنم واقعا هم خودشون و هم سرویس هاشون تو ایران تک هست, مردم دار و خیلی با آدم خوب رفتار میکنند و هر مشکلی در هر زمان که پیش بیاد خیلی سریع رفع میکنند!
پیشنهاد میکنم فقط یکبار امتحان کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید
اینم سایت بنده
koolakfilm3.ir
کولاک فیلم | دانلود فیلم رایگان با لینک مستقیم
koolakfilm@yahoo.com
با سلام و احترام
سپاس گذارم از شما دوست عزیز ، این نظر لطف شما به تیم ایران سرور هستش .
شما هم یکی از بهترین مشتریان ما هستین ، مطمئن باشید .
-
سلام . عذر میخوام من از شما یه هاست از پکیج استاندارد دارم .
اما برای یک سیستم نیاز به یک هاست دیگه دارم ، با این تفاوت که نیاز به نسخه php مد نظر خودم دارم و اینکه نیاز دارم یکسری توابع فعال باشه و یک سری توابع دیگه غیر فعال
در سرور شما همچین امکانی وجود داره ؟ اگه وجود داره بهم توضیح بدید ممنون میشم
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarooj
سلام . عذر میخوام من از شما یه هاست از پکیج استاندارد دارم .
اما برای یک سیستم نیاز به یک هاست دیگه دارم ، با این تفاوت که نیاز به نسخه php مد نظر خودم دارم و اینکه نیاز دارم یکسری توابع فعال باشه و یک سری توابع دیگه غیر فعال
در سرور شما همچین امکانی وجود داره ؟ اگه وجود داره بهم توضیح بدید ممنون میشم
متشکرم
با سلام و احترام
بله دوست عزیز ، این امکان در سرور کلود یعنی پکیج میزبانی ابری چت روم موجود میباشد .
شما با استفاده از این پکیج میتونید هر ورژن Php که مایل هستید رو انتخاب کنید و توابع که نیاز دارید غیر فعال و یا فعال کنید
در خدمت شما هستیم
-
پیشنهاد ویژه ایـــــــران ســــــرور
دوستانی که سایت دارند و نیاز به درآمد ثابت ماهانه دارند حتما از این پیشنهاد ویژه ما دیدن فرمایند ، در آمد ثابت ماهانه همراه با ایران سرور
ادامه توضیحات رو در لینک زیر مشاهده کنید :
اخبار - ایران سرور
-
یک سرویس به همراه آی پی اختصاصی خریداری شد ، به صورت آنی تحویل شد .
پشتیبانی بسیار خوش اخلاق و سریع هستند ( در ساعت 3 بامداد جواب تیکت پشتیبانی بنده رو در کمتر از 5 دقیقه دادند ... همینطور بسیار حرفه ای هستند .
سپاس فراوان
-
سلام.
سایتتون ارور ۴۰۳ میده :-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
far30center
سلام.
سایتتون ارور ۴۰۳ میده :-)
با سلام و احترام
با عرض پوزش از شما دوست عزیز ، موردی برای سیستم whmcs اتفاق افتاده بود که در عرض 10 دقیقه رفع شد .
پوزش میخواهیم از شما .
موفق و پیروز باشید
-
سلام.بنده 2 سوال داشتم
1- پرداخت ماهانه ندارید ?
2- برای یک سایت تفریحی وردپرس با 1500 ایپی در روز فعلا,چه پکیجی پیشنهاد میکنید ?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dCode
سلام.بنده 2 سوال داشتم
1- پرداخت ماهانه ندارید ?
2- برای یک سایت تفریحی وردپرس با 1500 ایپی در روز فعلا,چه پکیجی پیشنهاد میکنید ?
با سلام و احترام
پرداخت ماهانه داریم دوست عزیز ، در پکیج های پر بازدید و میزبانی ابری چت روم پرداخت ماهانه فعال میباشد .
فعلا پنل های میزبانی استاندارد یا پربازدید برای شما پیشنهاد میشه :
خرید هاست ، سرور مجازی - ایران سرور
در خدمت شما هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
پرداخت ماهانه داریم دوست عزیز ، در پکیج های پر بازدید و میزبانی ابری چت روم پرداخت ماهانه فعال میباشد .
فعلا پنل های میزبانی استاندارد یا پربازدید برای شما پیشنهاد میشه :
خرید هاست ، سرور مجازی - ایران سرور
در خدمت شما هستیم
کنترل پنل دایرکت ادمین برای این هاست ها دارید ?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dCode
کنترل پنل دایرکت ادمین برای این هاست ها دارید ?
متاسفانه خیر
تمام سرور ها دارای کنترل پنل ، سی پنل هستند .
سی پنل از همه نظر از دایرکت ادمین بهتر هستش دوست من
-
پاسخ : :55: ▆▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆ :55:
یکی از دوستان ایران سرور رو به من معرفی کردن، یک هاست ابری ازشون خریداری کردم، پشتیبانی فوقالعاده قوی دارن، که تیکت ها رو چند دقیقه ای جواب میدن. حتی برای من کاری انجام دادن که از حیطه پشتیبانی شون خارج بود و مربوط به شرکتی بود که ازش دامنه خریداری کرده بودم. تا دیر وقت جوابگو هستند، کیفیت هاستشون عالیه. و این باعث شد که یه سرویس دیگه هم ازشون خریداری کنم. حتما از این به بعد از ایران سرور خرید میکنم، چون به پشتیبانی و کیفیتشون ایمان دارم.
-
سلام
فرق پنل های استاندارد و ارزان در تعداد اد دامنه هاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام
فرق پنل های استاندارد و ارزان در تعداد اد دامنه هاست؟
با سلام و عرض احترام خدمت شما دوست گرامی
امکانات پنل استاندارد به جز پهنای باند نامحدود میباشد ، پنل ارزان امکانات محدود تری نسبت به سایر پنل ها داره و همینطور از پهنای باند کمتری برخوردار میباشد .
پنل های ارزان ، استاندارد و پر بازدید از یک سرور هستند و پنل میزبانی ابری ( کلود ) از یک سرور دیگه .
در خدمت شما هستیم :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و عرض احترام خدمت شما دوست گرامی
امکانات پنل استاندارد به جز پهنای باند نامحدود میباشد ، پنل ارزان امکانات محدود تری نسبت به سایر پنل ها داره و همینطور از پهنای باند کمتری برخوردار میباشد .
پنل های ارزان ، استاندارد و پر بازدید از یک سرور هستند و پنل میزبانی ابری ( کلود ) از یک سرور دیگه .
در خدمت شما هستیم :53:
یعنی کلود لینوکس نصب هست با قابلیت تغییر نسخه php ؟
اگر جواب مثبته اعلام کنید همین الان خریداری بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
یعنی کلود لینوکس نصب هست با قابلیت تغییر نسخه php ؟
اگر جواب مثبته اعلام کنید همین الان خریداری بشه
با عرض احترام
بله دوست گرامی ، کلود لینوکس نصب میباشد با قابلیت تغییر نسخه Php .
یک پ.خ برای شما ارسال شد .
در خدمت هستیم :53:
-
سلام
عذر میخوام ولی چرا cpanel تون لایسنس نداره؟
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alipoor90
سلام
عذر میخوام ولی چرا cpanel تون لایسنس نداره؟
با سپاس
با سلام و عرض ادب
دوست گرامی اینطور مسائل لطفا در تیکت بیان کنید ...
لایسنس سرور شماره 1 توسط سی پنل تایید نشده هنوز ، انشالله به زودی اوکی خواهد شد .
دوستانی که از ایران سرور هاست دارند میدونند تمام سرور های ایران سرور دارای لایسنس رسمی و معتبر هستند .
موفق باشید
-
دوست عزیز انتقال رو خودتون انجام میدید؟
امکان تغییر mx رکورد روی پلن هاتون باز هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
دوست عزیز انتقال رو خودتون انجام میدید؟
امکان تغییر mx رکورد روی پلن هاتون باز هست؟
با سلام و عرض ادب
بله دوست گرامی انتقال سایت شما به صورت کاملا رایگان انجام میگیره توسط ما
بله امکان رکود دامنه باز میباشد .
در خدمت شما هستیم دوست عزیز :53:
-
یک سرویس ازین دوستان تهیه کردم. بسیار با صبر و حوصله پیگیر کارها هستند و بسیار مشتری مدار.
-
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان و بازدید کنندگان محترم تایپیک رسمی ایران سرور
با توجه به حلول ماه مبارک رمضان تصمیم تیم مدیریت بر این شده که تخفیف ویژه ای رو به مدت 10 روز برای کاربران اعمال کنند .
سفارش های جدید که دریافت میشوند برای سفارش های سالانه 40 % و برای سفارش های ماهانه 20 % تخفیف در نظر گرفته شده که امیدوار هستیم قدمی در جهت فراهم آوردن رضایت کاربران برداشته باشیم .
سایر اطلاعات در تایپیک زیر قابل مشاهده میباشد :
http://www.webhostingtalk.ir/f20/117414/
با تشکر _ آرمین محمدی