-
پاسخ : ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
آدرسهای ir. بالا نمیان ، تایید میکنید ؟
من هر سایتی ir. بود تست کردم ( پارس آنلاین - مخابرات ) حتی سایتهای دولتی بالا نیومدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکلی نداره... الان سایت ما هم دامنه ir است و مشکلی نداره.
-
ir بدون مشکل بدون چیز میز باز میشه !
-
برای بنده هم دامین های ir بدون مشکل باز میشه.
-
بله دامین .ir ما هم باز میشه و مشکلی نیست
-
اس تی ام وان ارزون کننن همین میشه دیگه از یک جا دیگه کلی مشکل میزنه بیرون:)
-
-
امروز محدوده ساعت 2 الی 5.30 دامین های ir. بروی بیشتر ISP ها قابل دسترس نبودن این خبر رو با اطمینان میگم چون هم از منزل و هم محل کار و اینترنت دانشگاه تست کردم و از بعضی دوستان هم در اینترنت کمک گرفتم که تایید کردن بحث سایت خاصی هم نبود حتی سایتهای دانشگاهها و ...
در هر صورت در حال حاضر مشکل رفع شده اما کلاً تغییرات این مدت بسیار مشکوکه IP های بعضی از سرورها همچنان با مشکل دسترسی از داخل کشور روبرو هستن و کاهش سرعت نسبی اینترنت هم احساس میشه
با افرادی که در مخابرات و یا سازمانهای مربوطه هم تماسی داشتم اکثراً بی اطلاع هستن و برای خودشونم عجیبه اما قبلاً تغییری رخ میداد حداقل بعضی هاشون تایید میکردن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
امروز محدوده ساعت 2 الی 5.30 دامین های ir. بروی بیشتر isp ها قابل دسترس نبودن این خبر رو با اطمینان میگم چون هم از منزل و هم محل کار و اینترنت دانشگاه تست کردم و از بعضی دوستان هم در اینترنت کمک گرفتم که تایید کردن بحث سایت خاصی هم نبود حتی سایتهای دانشگاهها و ...
در هر صورت در حال حاضر مشکل رفع شده اما کلاً تغییرات این مدت بسیار مشکوکه ip های بعضی از سرورها همچنان با مشکل دسترسی از داخل کشور روبرو هستن و کاهش سرعت نسبی اینترنت هم احساس میشه
با افرادی که در مخابرات و یا سازمانهای مربوطه هم تماسی داشتم اکثراً بی اطلاع هستن و برای خودشونم عجیبه اما قبلاً تغییری رخ میداد حداقل بعضی هاشون تایید میکردن ...
دوست عزیز ،
کارکنان ر مخابرات یا پشتیبانان isp فکر نمیکنم اطلاعی داشته باشند یا اگر هم داشته باشند مطمئنن باید انکار کنند.
ما نیز با چندین ارگان دولتی مرتبط در مورد این مشکلات تماس گرفتیم ، ولی متاسفانه هر سری به نوعی تمام سو ضن هارو از خودشون دور کردند.
-
مشکل دامنه های آی آر وجود داشت - ولی حل شد.
سایت خبرگزاری ها هم با دامنه کام بالا میومد - اما با دامنه آی آر خیر
-
کلا ای ار مشکل داشت الانم بعضی وقتا سایتم بالا نمیاد زنگ زدم پشتیانی اینترنتم میگه از ما نیست با پشتیبانی هاست تماس بگیر جاله کریو وصل میشم سریع باز میشه قطع میکنم سایت بالا نمیاد الان اکی شده یعنی از دیشب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
کلا ای ار مشکل داشت الانم بعضی وقتا سایتم بالا نمیاد زنگ زدم پشتیانی اینترنتم میگه از ما نیست با پشتیبانی هاست تماس بگیر جاله کریو وصل میشم سریع باز میشه قطع میکنم سایت بالا نمیاد الان اکی شده یعنی از دیشب
کاری از دست ما جزء صبر کردن بر نمیاد و فقط باید صبر کرد و دید چطور پیش میره.
-
موج جدید شروع شد و کلاتمام ای پی های آلمان و یه سری ازای پی های آمریکا مجددا به مشکل خورده
از همکاران کسی دیگه هم مشکل داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
موج جدید شروع شد و کلاتمام ای پی های آلمان و یه سری ازای پی های آمریکا مجددا به مشکل خورده
من چندتا سرور مجازی جدید گرفتم مختلف حتی از هلند و انگلیس اونام الان بلاک شدن وقعاً نمیدونم چیکار کنم تو این 2 هفته 200 تومن مجموع پول سرور مجازی دادم یه چیزی رو بگم حتی سروری که روش سیستم nod32 بود و برای کارای اختصاصی استفاده میشد هم بلاک شده .....
-
تایید میشه / تمام سرورهای المان ما امکان ریموت نیست :-&
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
من چندتا سرور مجازی جدید گرفتم مختلف حتی از هلند و انگلیس اونام الان بلاک شدن وقعاً نمیدونم چیکار کنم تو این 2 هفته 200 تومن مجموع پول سرور مجازی دادم یه چیزی رو بگم حتی سروری که روش سیستم nod32 بود و برای کارای اختصاصی استفاده میشد هم بلاک شده .....
سرور انگلیستون کدوم دیتا سنتر بوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
سرور انگلیستون کدوم دیتا سنتر بوده؟
درود بر شما
برای اینکه سوء برداشت نشه ای پی سرور رو هم براتون بصورت پ خ ارسال کردم
AS35662 REDSTATION Redstation Limited (registered Jul 14, 2008)
mnt-by: REDSTATION-MNT
mnt-domains: REDSTATION-MNT
mnt-routes: REDSTATION-MNT
اگه بررسی کنید تمام این سرورها که بلاک شدن کاملاً ping دارن و همه چیز در ظاهر عادیه اما امکان هیچگونه ریموت و استفاده ای وجود نداره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
درود بر شما
برای اینکه سوء برداشت نشه ای پی سرور رو هم براتون بصورت پ خ ارسال کردم
AS35662 REDSTATION Redstation Limited (registered Jul 14, 2008)
mnt-by: REDSTATION-MNT
mnt-domains: REDSTATION-MNT
mnt-routes: REDSTATION-MNT
اگه بررسی کنید تمام این سرورها که بلاک شدن کاملاً ping دارن و همه چیز در ظاهر عادیه اما امکان هیچگونه ریموت و استفاده ای وجود نداره!
تغییر پورت ریموت رو تست کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
تغییر پورت ریموت رو تست کردید؟
udp و tcp روی این آی پی ها بسته میشه و فقط icmp باز هست ، تغییر پورت چه فایده ای داره ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
udp و tcp روی این آی پی ها بسته میشه و فقط icmp باز هست ، تغییر پورت چه فایده ای داره ؟!
سخنان شما متین .
ولی همانطور که خودتون هم مطلع هستید این روش در بعضی مواقع پاسخگو است.
http://www.webhostingtalk.ir/f14/105890/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
بی فایده هست !
وقتی udp و tcp اینترنت ایران روی ای ن ای پی ها بسته هست فرقی نمیکنه !
ما از اول روی سرورهای ویندوزمون برای امنیت بیشتر پورت 3389 ریموت رو تغییر داده بودیم و با پورت دیگه ای میدادیم به یوزر و اونا هم الان مشکل دارن !
این بحث اصلا ربطی به پورت نداره و پروتکل مسدود شده.
-
مشکل این هست که مثلا از آی.پی های /27 میان 10تا رو میبندن و بقیه مشکلی نداره و امکان کنسل کردن این /27 برای ما مقدور نیست
حالا اگه چندتا /27 داشته باشیم و اینچنین باشه همشون ، کلی ضرر هست
مشتری هم که اصلا راضی به تغییر آی.پی نیست و اگه هم تغییر کنه از ماه بعد تمدید انجام نمیده
حتی آی.پی جدید هم که دوستان گذاشتن باز به مشکل خورده... (تغییر پورت هم اصلا کارساز نبوده)
امیدوارم این مشکل هرچه زودتر رفع بشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
بی فایده هست !
وقتی udp و tcp اینترنت ایران روی ای ن ای پی ها بسته هست فرقی نمیکنه !
ما از اول روی سرورهای ویندوزمون برای امنیت بیشتر پورت 3389 ریموت رو تغییر داده بودیم و با پورت دیگه ای میدادیم به یوزر و اونا هم الان مشکل دارن !
این بحث اصلا ربطی به پورت نداره و پروتکل مسدود شده.
درست میفرمایید .
گویا اوایل این راهکار برای بعضی ای اس پی ها پاسخگو بوده ولی الان گویا کلا پروتکل مسدود گشته است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
رو سرور اختصاصی آلمان ما مشکلی وجود ندارد :114:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pourya74
رو سرور اختصاصی آلمان ما مشکلی وجود ندارد :114:
طبیعتا شانسی نیست ولی روی یکی از سرورهای آلمان ما تقریبا نصف ای پی ها اینطوری شده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
برای من دو روز پیش در مورد سرور فرانسه همین اتفاق افتاد ولی فعلا در مورد سرور آلمان مشکلی پیش نیومده
-
سلام
از صبح تا حالا 4 تا آی پی ما از دو سرور مختلف این بلا سرش اومده
ومنظریم تا ببینیم چه کنیم برای این مشکل
سرورهای آمریکا Dacentec
جالب این هست روی این سرورها هیچگونه قند و شکری نصب نبوده است
با قندو شکر باز می شوند اما بدون قندو شکر چی بگم...کم کم همه آی پیهای ما داره از دست میره
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
تایید میشه / تمام سرورهای المان ما امکان ریموت نیست :-&
من هم سرور از المان داشتم از کار افتد سایت بالا نمیامد مجبور شدم برم از انگلیس بگیر خداروشکر الان با سرور رداستیشن مشکلی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kayako
من هم سرور از المان داشتم از کار افتد سایت بالا نمیامد مجبور شدم برم از انگلیس بگیر خداروشکر الان با سرور رداستیشن مشکلی ندارم
تمامی ای پی های المان این مشکل رو ندارند.
ما نیز از هتزنر سرویس داریم ولی تا الان مشکلی نبوده.
معلوم نیست بر چه اساسی ای پی ها بلاک میشه.
-
از امروز جالب تر هم شده ...
از ظهر امروز ای پی ها به دو دسته بلوک میشه. یکه همونه که با یه .... شکن ای پی باز میشه ولی نوع دوم که از امروز واسه من اتفاق افتاده ای پی پینگ داره بالا هم میاد ولی در ردیوس تایم اوت میده.
ماشاا... به جا اینکه بشینند یه فکری به حال این نت داغون بکنند هر روز یه روش جدید پیدا میکنند که بیشتر باعث اذیت بشوند.
تجربه نشان داده تو ایران چیزی که مسدود بشه دیگه به حالت قبلی برنمیگرده. پس دوستان به نظر من به باز شدن ای پی هاتون امیدوار نباشید. ولی بدبختی جایی هم نیست ادم سوال کنه این گندکاری ها واسه چیه ....
موفق باشید
-
قبلا در همین انجن دوستانی بودند که برای سرورهای رداستیشن اونا همین مشکل پیش اومده بود من تاپیکشون رو دنبال نکردم و نمیدونم به جایی رسید و مشکل حل شد یا نه در مورد سرور من حدود 24 ساعت طول کشید ولی شکر خدا حل شد
-
برای سرور های هتزنر ما این مشکل نبوده شکر خدا
-
یه نکته جالب، از اینترنت دانشگاه های کشور مثه امیرکبیر به تمام آی پی های مسدود شده میشه دسترسی داشت بدون مشکل.
دوستان، رو سروراتون چیز شکن نصب بوده ؟ حتی استفاده شخصی ؟
-
ثبت سرور و آی پی های سرور در سایت ساماندهی جمهوری اسلامی ایران تنها راهش.
توجه کنید شرکت های معتبر با این مشکل روبرو نشده اند.
سرورا رو ثبت کنید مشکل حل میشه و ***** نمیشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_d
تعدادی ای آی پی های من در Dacentec آمریکا بلوک شده و رادیوس تایم اوت میشه.
اگر برای ibs از سرور ایران استفاده کنم مشکل رادیوس تایم اوت حل میشه؟
فکر خوبیه تست بفرمایید و نتیجه رو اعلام کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
ثبت سرور و آی پی های سرور در سایت ساماندهی جمهوری اسلامی ایران تنها راهش.
توجه کنید شرکت های معتبر با این مشکل روبرو نشده اند.
سرورا رو ثبت کنید مشکل حل میشه و ***** نمیشن.
آدرس سایتش رو بدین.
-
ساماندهی نمیدونید کجاست؟؟؟؟
درضمن عزیز باید مراجعه حضوری برید شماره ثبت شرکت و سایت ، تعهدو چندتا چیز دیگه بدید بدش میتونید استفاده کنید الکی که نیست.
راستی عدم اعتیاد هم باید بدید.
صفحه اصلی |
اینم آدرس
-
یا خدا میخوای ایپی تو ساماندهی ثبت کنی ؟ :)) کد تاییدو میزاری تو دسکتاپ ؟؟؟؟ نمیشه بابا جان ثبت شرکتم کنی نمیشه سرور های که برنامه پ9 نصبه اسکن میکنن میبندن یه راه حل هست ولی از اونجا که شما هیچ کدومتون نصب نکردید بردتونم نمیخوره که بگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirvazir
یا خدا میخوای ایپی تو ساماندهی ثبت کنی ؟ :)) کد تاییدو میزاری تو دسکتاپ ؟؟؟؟ نمیشه بابا جان ثبت شرکتم کنی نمیشه سرور های که برنامه پ9 نصبه اسکن میکنن میبندن یه راه حل هست ولی از اونجا که شما هیچ کدومتون نصب نکردید بردتونم نمیخوره که بگم
ربطی به سرویس های ** نداره.
حتی ای پی هایی که واسه این کار استفاده نمیشدند هم بلاک شده اند.
-
آی پی هایی که برای چیز میز ان استفاده می شوند دچار مشکل می شوند و خواهند شد. ( ظاهرا سیستم فیلپرینگ ارتقا یافته است) آی پی ها تون رو برای چیز میز ان استفاده نکنید که بلک لیست خواهد شد!!!
-
2تا از ایپی های ما فقط بلاک شده که هفته پیش بود،انشالله که مشکل از اینترنت باشه و به زودی رفع کنند و عمدی نباشه وگرنه کار کردن با این وضیعت سود ک نداره هیچ کلی هم ضرر هست