-
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
خبر مهم: با توجه به درخواستهای مکرری که دوستان جهت اکانت تست داشتند، امکان ارایه اکانت تست هم مهیا شد. دوستانی که درخواست اکانت تست دارند لطفا در تاپیک بیان کنند، در اولین فرصت براشون ارسال خواهد شد.
سلام
یک سرور تست برای من ارسال کنید
بعد هم کد تخفیف از کجا باید دریافت کنم
کمی راهنمایی کنید
-
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin033
سلام
یک سرور تست برای من ارسال کنید
بعد هم کد تخفیف از کجا باید دریافت کنم
کمی راهنمایی کنید
سلام و عرض ادب
کد تخفیف در ابتدای تاپیک قید شده است:
نقل قول:
با کد تخفیف 21% ماه اول whtna1m خرید کنید
اکانت تست هم براتون پ.خ شد.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasanbes
سلام امکان دسترسی vmهست؟
با عرض سلام
باید عرض کنم پنل ریبوت برای سرویس های ما بصورت پیشفرض در ناحیه کاربری فعال میباشد.
اگر شخصی هم نیاز به دسترسی وی ام ویر داشته باشید با ذکر دلیل قابل ارائه است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agraph
سلام
اکانت تست لطف کنید
امکان ارائه تست نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agraph
امکان ارائه تست نیست؟
چرا دوست عزیز.
مشخصات براتون تیکت شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
چرا دوست عزیز.
مشخصات براتون تیکت شد.
اکانت شما منقضی شد.
-
با سلام و احترام.
لطفا یک اکانت میفرستید؟
با تشکر
-
سلام
لطفا یک اکانت تست بدید.
و اینکه تورنت مشکلی نداره؟
-
با سلام.
رم یک گیگ رو چقدر میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
با سلام و احترام.
لطفا یک اکانت میفرستید؟
با تشکر
اکانت برای شما ارسال شد.
1 ساعت مهلت تست دارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali123321
سلام
لطفا یک اکانت تست بدید.
و اینکه تورنت مشکلی نداره؟
در صف انتظار ارسال قرار گرفتید.
خیر مشکلی نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
اکانت برای شما ارسال شد.
1 ساعت مهلت تست دارید.
اکانت شما منقضی گردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
در صف انتظار ارسال قرار گرفتید.
خیر مشکلی نداره.
اکانت براتون ارسال شد.
-
هارد اضافی
حجم
100گیگ
200گیگ
500گیگ
1000گیگ
2000گیگ
رو می فرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
digar_t
هارد اضافی
حجم
100گیگ
200گیگ
500گیگ
1000گیگ
2000گیگ
رو می فرمایید
روی سرور های امریکا امکان ارائه بیش از 100 گیگ هارد نیست.
قیمت 100 گیگ هارد روی سرور های امریکا نیز 9 هزار تومان میباشد.
(اگر هارد بالا میخواید پیشنهاد میکنم به تاپیک فروش سرور های انگلیس ما سر بزنید)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/102877/
-
با سلام اکانت تست یا یه آی پی لطف می کنیین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it_yashar
با سلام اکانت تست یا یه آی پی لطف می کنیین؟
سلام
براتون ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H-SK33PY
شما برای قیمت رم یک گیگ تخفیف ندارید؟
با سلام
چرا عزیز با کد تخفیف زیر رم 1 گیگ امریکا رو میتونید با قیمت 11 هزار تومان خرید کنید.
کدتخفیف: ntwht3m10
-
سلام
تحویل سریع دارید ؟ یک میکروتیک تست ارایه بدید عالی می شه نیم ساعت هم کافی هست
منتظر جواب هستیم
-
فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گ
من اگه پلان شما خريداري كنم چقدر هزينه اضافي براي اينكه به هاردتون ده گيگ اضافه كنيد بايد بپردازم
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Safa66
من اگه پلان شما خريداري كنم چقدر هزينه اضافي براي اينكه به هاردتون ده گيگ اضافه كنيد بايد بپردازم
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام.
مشکلی بابت 10 گیگ هارد نیست.
براتون رایگان اضافه میشه.
:53:
-
سلام
یه اکنت تست لطف میکنین ویندوز باشه ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asgarali
سلام
یه اکنت تست لطف میکنین ویندوز باشه ممنون
با عرض سلام.
پ.خ شد براتون
-
سلام خدمت شما
من برای انجام و ارائه پروژه ام نیاز به یه هاست دارم
نکته مهم اینه که باید سایت با ای پی باز بشه
مثلا شما تو مرورگرتون این ای پی رو وارد کنید
38.74.1.42
سایت بلاگفا باز میشه
منم برای انجام کارم به چنین چیزی نیاز دارم
زمانی که ای پی رو تو مرورگر وارد کنیم صفحه ایندکس بیاد بالا
سایت هم به زبان php قراره نوشته شه
حالا درخاست دارم شما منو راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
کدوم سرویس تون رو پیشنهاد می دید ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saadatieathar
سلام خدمت شما
من برای انجام و ارائه پروژه ام نیاز به یه هاست دارم
نکته مهم اینه که باید سایت با ای پی باز بشه
مثلا شما تو مرورگرتون این ای پی رو وارد کنید
38.74.1.42
سایت بلاگفا باز میشه
منم برای انجام کارم به چنین چیزی نیاز دارم
زمانی که ای پی رو تو مرورگر وارد کنیم صفحه ایندکس بیاد بالا
سایت هم به زبان php قراره نوشته شه
حالا درخاست دارم شما منو راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
کدوم سرویس تون رو پیشنهاد می دید ؟
ممنون
در مورد سوال شما:
برای اینکار میتونید یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و از طریق وب سرویس مثل Xampp یا Wamp server سایت مورد نظرتون رو بالایی بیارید طوری که با زدن ای پی سایت اصلی بالا بیاد.
-
دوستان سرور سوم از امریکا اضافه شده است .
دوستان میتونند سفارش هاشون رو ثبت کنند.
امیدوارم راضی باشید. :53:
-
آیا کنسول هم ارایه میکنید؟
من بعضا نیاز میشه یکهو نصفه شب سیستم عامل رو مجدد نصب کنم و معمولا هم توی اون بازه پشتیبانی یا نیست یا خیلی وقتها سرش شلوغه و کار من میمونه توی نوبت
الآن سرویسی که دارم بهم کنسول دادن میتونم os رو مجدد نصب کنم اما مشکل اینجاست که ایمیل زدن دیگه سرویس رو بعد از پایان دوره مشترکین فعلی تمدید نمیکنند چون با دیتاسنتر مشکل دارند!
اگه ارایه کنید، من یدونه لینوکس میخوام
استفاده من هم تونلینگ و گهگاهی تورنت هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr18
اقا یه عدد تست ویندوز لطف میکنین ؟
براتون ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
آیا کنسول هم ارایه میکنید؟
من بعضا نیاز میشه یکهو نصفه شب سیستم عامل رو مجدد نصب کنم و معمولا هم توی اون بازه پشتیبانی یا نیست یا خیلی وقتها سرش شلوغه و کار من میمونه توی نوبت
الآن سرویسی که دارم بهم کنسول دادن میتونم os رو مجدد نصب کنم اما مشکل اینجاست که ایمیل زدن دیگه سرویس رو بعد از پایان دوره مشترکین فعلی تمدید نمیکنند چون با دیتاسنتر مشکل دارند!
اگه ارایه کنید، من یدونه لینوکس میخوام
استفاده من هم تونلینگ و گهگاهی تورنت هست.
با سلام خدمت شما
هیج مشکلی نیست.
در صورت نیاز دسترسی کنسول هم براتون صادر میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام.
پ.خ شد براتون
فکر کنم اشتباهی جای دیگه فرستادین چیزی برام نیومده
-
100 گیگ هارد ماهیانه چقدر هست با تخفیف؟ هارد ها به مدت سه ماه گرفته بشه چقدر تخفیف میخوره؟
رم اضافه چقدر هست؟
-
سرور ها عالیه
همیشه باید هوای دانشجو هارو داشته باشید :d
-
با عرض سلام و خسته نباشید
دوست عزیز میشه ادرس سایتت رو بدید .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sutedell
با عرض سلام و خسته نباشید
دوست عزیز میشه ادرس سایتت رو بدید .
با تشکر
با سلام
ادرس در ابتدای تاپیک تاپیک درج شده بود.
به هر حال خدمت شما:
Server Gate Inc اعضا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاشار زوم
100 گیگ هارد ماهیانه چقدر هست با تخفیف؟ هارد ها به مدت سه ماه گرفته بشه چقدر تخفیف میخوره؟
رم اضافه چقدر هست؟
هر 100 گیگ هارد اضافه معادل 8 هزار تومان میباشد.
متاسفانه تخفیفی روی هارد ها نداریم.
-
سلام
یه اکانت تست لطف میکنید
-
خدارو شکر مثله اینکه دوباره میشه آفر هایی نزدیک به قیمت های قبل از گرانی دلار را دید امیدوارم همیشه موفق باشید و خریدارانتون بیشتر شوند
سرویس ای هم که به صورت آفر گذاشته شده بسیار استاندارد است (فکر میکنم بیشتر پلن های فروخته شده تو این رنج هستند)
کاش از هنلد هم چنین آفر هایی رو از شما یا بقیه مشاهده کنیم ، هر کاری کنیم هیچ کجا هلند نمیشه ، هلند بهشت سرور ها ست :113:
کلا آفر از هلند نمیدونم چرا اینقدر کم شده !!
در خصوص این سرویسی که ارائه کردید خواهشمندم به این درخواست ها در جهت همکاری طولانی مدت پاسخ فرمایید :
1- تست سرعتی که با ای دی ام گرفتید سرعت دانلینک را مشخص میکند و در سرور بیشتر سرعت آپلینک مهمتر است اگر امکانش هست تست سرعت را با Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test قرار دهید
2- در خصوص تعداد دو کور سی پی یو که اختصاص دادید هر کور چند مگاهرتز دارد و جمعا چقدر میشود ؟
3- ایا سرعت را برای هر کاریر لیمیت کردید یا نه ؟ معمولا سرعت آپلود و سرعت دانلود vps ها از چقدر پایین تر نمی آید ؟
4- رو ویندوز IPSec کانفیگ میکنید ؟
5- قیمت هر ip اضافی؟
6- نحوه برخورد با abuse ؟ (تذکر میدهید ؟ جریمه میکنید ؟ سرویس را خالی میکنید ؟ و ... )
7- اسکریپت نال شده مثل vbulletin را میشود بدون مشکل نصب کرد ؟
8- حداکثر زمان پاسخ گویی به تیکت ؟
9- هارد سرور به صورت رید چند کانفیگ شده و در صورت سوختن هارد امکان بازیابی هست ؟
10- تعداد سرور بیشتری سفارش داده بشه چقدر تخفیف داره ؟
از بردباری شما متشکرم
-
سلام
لطفا یک سرور تست یا یک آی پی جهت تست پینگ از سرور آمریکا به من بدین
متشکرم
-
سلام
لطفا تست ارسال نمایید
و اینکه کدام دیتاسنتر از چه کشوری هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
سلام
یه اکانت تست لطف میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
خدارو شکر مثله اینکه دوباره میشه آفر هایی نزدیک به قیمت های قبل از گرانی دلار را دید امیدوارم همیشه موفق باشید و خریدارانتون بیشتر شوند
سرویس ای هم که به صورت آفر گذاشته شده بسیار استاندارد است (فکر میکنم بیشتر پلن های فروخته شده تو این رنج هستند)
کاش از هنلد هم چنین آفر هایی رو از شما یا بقیه مشاهده کنیم ، هر کاری کنیم هیچ کجا هلند نمیشه ، هلند بهشت سرور ها ست :113:
کلا آفر از هلند نمیدونم چرا اینقدر کم شده !!
در خصوص این سرویسی که ارائه کردید خواهشمندم به این درخواست ها در جهت همکاری طولانی مدت پاسخ فرمایید :
1- تست سرعتی که با ای دی ام گرفتید سرعت دانلینک را مشخص میکند و در سرور بیشتر سرعت آپلینک مهمتر است اگر امکانش هست تست سرعت را با
Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test قرار دهید
2- در خصوص تعداد دو کور سی پی یو که اختصاص دادید هر کور چند مگاهرتز دارد و جمعا چقدر میشود ؟
3- ایا سرعت را برای هر کاریر لیمیت کردید یا نه ؟
معمولا سرعت آپلود و سرعت دانلود vps ها از چقدر پایین تر نمی آید ؟
4- رو ویندوز IPSec کانفیگ میکنید ؟
5- قیمت هر ip اضافی؟
6- نحوه برخورد با abuse ؟ (تذکر میدهید ؟ جریمه میکنید ؟ سرویس را خالی میکنید ؟ و ... )
7- اسکریپت نال شده مثل vbulletin را میشود بدون مشکل نصب کرد ؟
8- حداکثر زمان پاسخ گویی به تیکت ؟
9- هارد سرور به صورت رید چند کانفیگ شده و در صورت سوختن هارد امکان بازیابی هست ؟
10- تعداد سرور بیشتری سفارش داده بشه چقدر تخفیف داره ؟
از بردباری شما متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bugsy
سلام
لطفا یک سرور تست یا یک آی پی جهت تست پینگ از سرور آمریکا به من بدین
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar_syberia
سلام
لطفا تست ارسال نمایید
و اینکه کدام دیتاسنتر از چه کشوری هست ؟
با عرض سلام
دوستان متاسفانه سرور امریکا ظرفیت تکمیل شده است و روی سرور جدید هم در گرفتن ای پی دچار مشکل شده ایم.
فعلا روی سرور امریکا فروش نداریم و فقط افر های کشور انگلیس پابرجاست.
الته این مژده رو هم بدم تا 24 ساعت اینده سرور های فرانسه - المان و هلند هم به لیست سرور ها اضافه خواهد شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/102877/
-
اشکال نداره انگلیس تست بدید
فقط idm داشته باشه برای تست سرعت
ممنون