none of them!
نمایش نسخه قابل چاپ
none of them!
دوستانی که سابقه طولانی در این حرفه داشته باشند یادشون هست که چند سال قبل چه مشکلات عظیمی همین شرکت های امریکایی برای مشتریان ایرانی درست کردند
1 - بسته شدن سی پنل و از بین رفتن حجم بالایی از اطلاعات ایرانیان بر روی سرور ها
2- بسته شدن تعداد زیادی دامین هایی که بر روی شرکت های امریکایی همچون enom - godady قرار داشتند
3- بسته شدن بسیاری از سرور ها بر روی دیتا سنتر های امریکایی و این مسله همچنان ادامه دارد .
قرار نیست ما خودمون رو گول بزنیم و چون قیمت سرور ها در امریکا پایین تر هستند و سرعت بالاتری دارند از این دیتا سنتر ها خریداری نمایید . اقای شاهری یکی از دوستان قدیمی ما هستند و از سال 1386 اشنایی با ایشان و نحوه فعالیتشون داشتیم و در این مدت که سرور هایی در کانادا داشتند هیچ مشکل خاصی نداشتند . و این مشکلات جدید از طرف دیتا سنتر گیگا که میشه گفت یک دیتا سنتر درجه 2 اروپاییی هست برای ایشان درست شده است که یک مسله مهم که متاسفانه قیمت های پایین و فریبنده ایرانیان را سوق میدهد به طرف این دیتا سنتر ها و بعد از بوجود امدن مشکلات باید چند برابر این هزینه را پرداخت نمایند تا مشکلاتشون حل شود همانطوری که در پست اول گفته شد .
درباره دیتا سنتر مطرح شده در کانادا متاسفانه شما اطلاعات زیادی ندارید و بهتره یه جستجو تو فروم wht.com بزنید و ببنید در سابقه 10 ساله دیتا سنتر فقط 3 مشتری ناراضی وجود داشتند که دلایل هم نوشته شده و متوجه میشید که این یک سابقه بسیار خوب هست که هر دیتا سنتری بهش دست پیدا نمیکند
ولی بحث اصلی درباره دیتا سنتر گیگا و مشکلات اون هست که تجربیات ایرانیان و دوستانی که از این دیتا سنتر خرید داشتتند نشان میدهد که واقعا دیتا سنتر قابل اعتمادی نیست و فقط پهنای باند نا محدود باعث سوق دادن ایرانیان به سمت این دیتا سنتر بوده . که ما هم پیشنهاد میکنیم سایت های خودشون رو از این دیتا سنتر منتقل کنند به یک دیتا سنتر دیگر که همچین مشکلاتی را نداشته باشد و برای هر موضوع کوچیکی از مشتری های خودش درخواست جریمه نکند . و با توجه به همکاری از قبل با دیتا سنتر iweb و تجربیات خوب بهتره در همین دیتا سنتر به مشتریان خود سرویس دهی نمایید .
تک وب جان شما بجای این کار پیغام هایی که بهتون میدیم رو جواب بده
بعد بیا دیگران رو مورد اتهام قرار بده
یه پشتیبانی ساده شما خودت نداری!!!!
(توجه:این قضیه هیچ ربطی به خرید دامین و هاست از ایشون نداره)
من شدیدا می خوام یه درسی به این حروم خورا بدم
پیشنهادی ندارید ؟
یعنی سایر دوستان به همین راحتی با این مسئله کنار اومدن؟
قراره با لیسان آبی بریم آلمان :دینقل قول:
حالا علی آقا برنامه چیه برای حال اساسی دادن ؟
آره کاریش نمیشه کرد زورش زیاده فقط نباید باهاشون کار کنیم و عزیزانی که میخوان خرید کنن بهشون هشدار بدیم ....
اینم بگما اونی که حالیشه طرف گیگا نمیره اونیم که حالیش نیست ( که عده ی کمی هستن ) مهم نیست برن یا نرن همین که اینجا میایم و خرابشون میکنیم و اجنبی ها هم میرن wht.com اونا هم یطور دیگه گیگا رو خراب میکنن به نظر من کافیه.
webhostingtalk.com
به نظر من فعلا برای شروع برید اینجا و یه پست بزنید و ریویو بزنید بقیه بچه ها هم میان تایید میکنن و ریویو میزنن. کلا من اونجا بودم وی پی اس لنوکس میساختم لاگین نکرده کار نکره دست یوزر نداده ایمیل abuse dep میمود که اتک کردین با این
کجا بودید آن موقعها وقتی میگفتم این دیتاسنتر آشغالی بیش نیست و فرت و فرت پول میگیره میگفتید فلان هاستینگ ایرانی داره ازش استفاده میکنه و راضی هست. حالا که خودتون به مشکل خوردید شد آشغال؟ از اولم من یکی میگفتم هر کی رو دیدم رو این دیتاسنتر بوده داشتند میچاپیدنش.اینا کلا کارو زندگی ندارند. هر چی آپلود کنی رو هاست کلا نمیدونم چطور میفهن! انگار یکی رو گزاشتند مسئول اینکه فایلهای روی هاست رو بگرده و بیخودی گیر بدن و پول زور بگیرن. رو یکی از همین سرورهای آشغالشون یک فایل زیپ داشتم که اسمش هم اصلا چیز دیگری بود! بهم گفتن شما ویندوز آپ کردی 250 یورو بده بابت ضرر کپی رایت! بهشون گفتم خود مایکروسافت گیر نمیده شما الکی گیر میدی میگی شکایت شده ضرر بدید؟گفتند یا میدید این مبلغ رو یا .... روم به دیوار 4 تا فحش بارشون کردم گفتم سرویستون مال خودتون :d یک vps در پیتی که هیچ. سرورهاشون کلا از ریسلر هم بدتره! خدا نگه داره این آمریکا و هلند رو
بابا دستتون درد نکنه. تا دیروز همه تعریف کردن و هر کی اومد گفت خوب نیست همه بهش اعتراض کردن. تا ما سرور رو گرفتیم طرفدارای دیروز اومدن گفتن کار نکنید. این مسائل همه به خاطر اینه که تعریف و تمجید ها و بدگویی و ... خیلی وقت ها از روی تعصب هست که من نمی دونم چه جایی در بیزینس داره.
Giga International the worst - Web Hosting Talk
How Giga International ruined my business - Web Hosting Talk
Giga-international.com - 3 day review - Web Hosting Talk
Giga-hosting / Giga-international sluggish support - Web Hosting Talk
opinions about giga-international - Web Hosting Talk
giga-international.com review - Web Hosting Talk
Giga-International - don't use! - Web Hosting Talk
My experiences with giga-international.com - Web Hosting Talk
از این تاپیک ها زیاد هست فرقش اینه از این مشتری ها پول نمیگیرن ولی از ایرانی ها خوب پول میگیرن چون راهش رو یاد گرفتن . تاپیک زدن تو این فروم ها هم مشکلی رو حل نمیکنه بهترین کار این هست که قبل از خرید تحقیق کنید و اینکه دنبال ارزونی نباشید . هر کسی رفت دنبال ارزونی این مشکلات را داشته و چند برابر ضرر داده و هنوز هم جالبه تو فروم برخی ها دنبال سرور ارزون هستند و باید بیان این تاپیک ها رو ببینند .
مثل اینکه حجم بیشتر درآمد این دیتاسنتر از جریمه ها به دست میاد! :دی
من که بهتون میگم.انگار تمام فایلهای روی سرور مشتری های ایرانی ها رو میگردند.با مال بقیه کاری ندارند اما مال ماها رو میشینن میگردند و یک فایل پیدا میکنند و جریمه میگیرند! والا آمریکا که اینهمه دنبال اطلاعات ایرانیهاست از این کارا نمیکنه اما اینا میشینن فایلها رو همینطوری سرچ میکنند.
نتیجه گیری از گفته های دوستان:
گیگا جان دستت درد نکه ایرانی ها رو اذیت می کنی شاهری جنبه کلاهبرداری شما رو نداشت
مشکل از شاهری هست
شما راحت باش
پس چرا رفتید رو گیگا ؟ آیا قیمت پایین سرور های گیگا باعث این کار نشد ؟ در هر صورت بهتره دیگه تجربه ها را تجربه نکنیم . و با هزینه بیشتر به فکر بهترین ها باشیم
http://www.webhostingtalk.ir/f34/tal...html#post45105
پارسال یه سرور بواسطه یکی از دوستان (بخاطر مسائل تحریم)، از گیگا گرفتیم همون اولش پسورد روت رو عوض کردیم، سرور هنگ کرد و دیگه بالا نیومد، ایمیل زدیم که سرور هنگ کرده ، ریبوتش کنید ، 24 ساعت بعد ریبوتش کردن ولی دیگه لوگین نمیکرد و ... خودبخود هنگ میکرد، معلوم شد که چه سرور باکیفیتی قالب کردند به ما :71: ، ما هم بیخیالش شدیم و رفتیم از کارو سرور گرفتیم و از دردسرها راحت شدیم.
آلمانی ها کم دارن بابا
بالاخره نتیجه چی شد. چیکار میخواین انجام بدین
منم هستم! هر کسی میخواد باهم همکاری کنیم خودشو معرفی کنه تا بیشتر صحبت کنیم! توی تاپیک نمی شه
جیمیل
aghaee.sajjad
من 3 سال پیش از گیگا گرفتم خیلی سرویس بدی می داد همون وقت قطع همکاری دادم,
الان هم با ورلد استریم کار می کنم و هم با آی وب کانادا
ورلد استریم خیلی گل خدا وکیلی هیچ کاری نداره تو با سرور چیکار میکنی یا چی نصب میکنی , ایمیلها هم من هر موقع زدم سریع جواب دادن , پورتشم خیلی خوبه
آی وب هم خوبه بخاطره 1.پورتش 2.پشتیبانی فارسیش 3.سرور استاندارد
اي وب كه پشتيباني فارسي نداره!
فكركنم تو بخش فروش يه ايراني هست...
من فعلا 2 تا ایرانی در فروش آ ی وب دیدم