پاسخ : جدیدا چرا برخی ساتها بالا نمی یاد !
نزدیکه سه هفته هست که رو زیرساخت کار می کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
666regab
دوست عزیز هر 3 سایت راحت برای من باز شد :-b
دوستانی که مشکل دارن ، راهی که عرض میکنم رو تست کنند .
Network and sharing center > change adapter setting > local area connection > properties > Internet protocol version 4 > Properties > use the following DNS addresses را به شرح زیر قرار بدن
4.2.2.4
8.8.8.8
این مشکل احتمالا از سوی زیرساخت هست ، برای ینده هم چند روزی هست که با شاتل بعضی سایتها باز نمیشن ولی با رایتل بازمیشه
همین وبهاستینگ تاک الان با شاتل که باز میکنم بهم ریخته باز میشه ولی با چیز میز که وصل میشم درسته ، الانم مجبور شدم با چیز میز وصل شم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
این مشکل احتمالا از سوی زیرساخت هست ، برای ینده هم چند روزی هست که با شاتل بعضی سایتها باز نمیشن ولی با رایتل بازمیشه
همین وبهاستینگ تاک الان با شاتل که باز میکنم بهم ریخته باز میشه ولی با چیز میز که وصل میشم درسته ، الانم مجبور شدم با چیز میز وصل شم
راهی که عرض کردم رو تست کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
راهی که عرض کردم رو تست کردید؟
بله این راه هم الان تست کردم و فرقی نکرد
چند روز پیش با پشتیبان شاتل صحبت میکردم و بهم دی ان اس اختصاصی خود شبکه شاتل رو داد و با اونم که تست کردم فرقی نکرد
از منم همینطور شده سایت انجمن را با چندتا سایت خبری نمیتونم بازکنم.
روی isp شرکت شاتل این مشکل هست
رنج 5.9 درست کار نمیکرد که ظاهرا درست شده است
آخه مشکل اینجاست که به مشتری می گی داداش مشکل از ما نیست و از زیر ساخت هست شک می کنه و می گه این نونا عرضش خوردن نداره و سایت خوابیده و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
666regab
آخه مشکل اینجاست که به مشتری می گی داداش مشکل از ما نیست و از زیر ساخت هست شک می کنه و می گه این نونا عرضش خوردن نداره و سایت خوابیده و ....
بگو با یک اینترنت دیگه تست کن ، نیاز به توضیح اضافی هم نیست اگه ادم منطقی باشه میره تست میکنه و خودش میفهمه مشکل از کجاست