نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط mr.tiny عرض کردم که برای : FusionCMS سایت سیستم مدیریت محتوی : Fusion-hub.com برای چه کاری از این اسکریپت می خواید استفاده کنید؟؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-Sadeghi برای چه کاری از این اسکریپت می خواید استفاده کنید؟؟؟؟ CMS تخصصی برای گیم سرور World Of Warcraft هست
نقل قول: نوشته اصلی توسط mr.tiny CMS تخصصی برای گیم سرور World Of Warcraft هست ادرس دقیق لطفا
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-Sadeghi ادرس دقیق لطفا آدرس دقیق چی ؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط mr.tiny آدرس دقیق چی ؟ سایتتون که قراره قالب روش نصب بشه
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-Sadeghi سایتتون که قراره قالب روش نصب بشه FunServer.ir
نقل قول: نوشته اصلی توسط mr.tiny FunServer.ir بله انجام میشه راحت هست شما محدودیت هزینه که ندارید درسته؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-Sadeghi بله انجام میشه راحت هست شما محدودیت هزینه که ندارید درسته؟ هزینه رو اعلام کنید با هزینه ای که تیم توسعه دهنده گرفتم مقایسه میکنم هر کدوم مناسبتر باشه همون رو خرید میکنم
نقل قول: نوشته اصلی توسط mr.tiny هزینه رو اعلام کنید با هزینه ای که تیم توسعه دهنده گرفتم مقایسه میکنم هر کدوم مناسبتر باشه همون رو خرید میکنم اگر مورد نداره میشه بگید چقدر اعلام کردند؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-Sadeghi اگر مورد نداره میشه بگید چقدر اعلام کردند؟ 35 تا 45 دلار