پاسخ : بک لینک برای سایت هایی که شیلتر می شوند؟؟
نه برای tk نمی گیرم اونو واسه اول کار گرفتم ، چند روز دیگه آدرس بعدیم رو ir یا in می دم بعد بک لینک می گیرم ، ولی بازم همونو موندم ir بگیرم یا ir ، in قیمتش مناسبه واسه سایت موزیک که زیاد فیلی میشه همین الان تقریبا توی یه ماه دو بار فیلی شدم .in هم دوست دارم ولی خیلی گرونه اگه کسی پیشنهادی در این رابطه هم داره لطف کنه و در اختیار بنده و سایر دوستانی که تجربه زیادی ندارن قرار بده ، جایی هست که بشه دامین ارزون و به قول دوستمون یکساله بگیریم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam_rs232
نه برای tk نمی گیرم اونو واسه اول کار گرفتم ، چند روز دیگه آدرس بعدیم رو ir یا in می دم بعد بک لینک می گیرم ، ولی بازم همونو موندم ir بگیرم یا ir ، in قیمتش مناسبه واسه سایت موزیک که زیاد فیلی میشه همین الان تقریبا توی یه ماه دو بار فیلی شدم .in هم دوست دارم ولی خیلی گرونه اگه کسی پیشنهادی در این رابطه هم داره لطف کنه و در اختیار بنده و سایر دوستانی که تجربه زیادی ندارن قرار بده ، جایی هست که بشه دامین ارزون و به قول دوستمون یکساله بگیریم ؟
بهتره همین کار رزو انجام بدید از نظر من in بهتره
منظور دوستمون از یک ساله اینه که بعضی ها هستن دامنه ها رو زیر قیمت میفروشن مثلا 8 هزار تومان
ولی فقط یک ساله یعنی بعد یک سال دیگه نمیشه ازش استفاده کنن البته به خیلی ها شون هم نمیشه اعتماد کرد ممکنه بعد 1 هفته ازاد بشن و قابل فروش!!
همون بهتره از in استفاده کنید
تصمیم گرفتم به جای بک لینک بدم سایت رو سئو کنن فکر می کنم بک لینک گرفتن خوبه ولی برای سایت هایی که ف/ی/ل/ت/ر میشن باید سئو بشن اول ، چون هر چقدرم بک لینک بگیری وقتی شیلتر میشی هر چی هزینه کردی بی فایدست دوستانی که سایت های ف/ی/ل/ت/ر/ی دارن (منظورم سایت های موزیک و... هست) اگه کسی رو سراغ دارن که سئو کار حرفه ای هست و کارش رو بلده و قبلا باهاش کار کردن و نتیجه گرفتن ، و با بک لینک و اینا جور تقلبا رتبه رو تو گوگل بالا نمیاره معرفی کنید از همگی مچکرم