شما خواستی من بیشتر از یک مگ براتون میگیرم .
بزودی لینک سرور شرکت رو براتون میزارم یک مگ پهنای باند داره و پلسک روش نصب هست
نمایش نسخه قابل چاپ
شما خواستی من بیشتر از یک مگ براتون میگیرم .
بزودی لینک سرور شرکت رو براتون میزارم یک مگ پهنای باند داره و پلسک روش نصب هست
لينك ها ممنون ميشم فراموش نكنيد
اصل كار ما هم همين است كه ميزباني تو ايران داشته باشيم كه در حال حاضر داريم بررسي ميكنيم
از كجا با اين قيمت.
خود شما پهناي باند تهيه كريدن يا دادين كولو كردن واستون ؟
اگه 30 مگ باشه واسه تست ما كافيه:)
لطف ميكنيد اطلاعات بيشتري در اين رابطه در اختيار قرار بدين
بازم ممنون از دوستان كه شركت كردن و از نظراتشون استفاده كرديم.همچنان منتظريم
دوستان استارتر نیاز به طرح داشتند و این مورد رو برای مثال مطرح کردند ولی مثل اینکه شما جدی گرفتید ...
میزبانی در ایران توجیه اقتصادی و فنی نداره و تنها کاربران دولتی رو میتونید جذب چنین میزبانی ای کنید
که متاسفانه بخش های دولتی هم اکثرا خوشون سرور دارند و نیازی به شرکت های خصوصی نیست
در این مورد بارها بحث شده ، یک جستجوی ساده گویای این نکته هست ولی باز هم اگر مایل باشید
میتونیم بحث رو ادامه بدیم و یک تاپیک جامع در این مورد تشکیل بدیم ... :67:
به نظر من اگر درست پیش گرفت به راحتی میتوان کاربران معمولی را نیز جذب کرد در حال حاضر 70 کاربر بر روی یک سرور دارم که همگی راضی هستند بر روی سرور ایران باشند چون 99 درصد بازدید هایشان از داخل هست. از نظر هزینه ای ها هم فقط هزینه پهنای باند هست که هر ماه میدهید. بیشتر سرویس های ایران با قیمتی غیر منطقی به کاربر ها داده میشود مثلاً 10 مگ 50 هزار تومان خوب خداییش زور داره ولی من برنامه هایی دارم که با هزینه ای خوب به مشتری هاست بدهیم و ضرر هم نکنیم.نقل قول:
میزبانی در ایران توجیه اقتصادی و فنی نداره و تنها کاربران دولتی رو میتونید جذب چنین میزبانی ای کنید
که متاسفانه بخش های دولتی هم اکثرا خوشون سرور دارند و نیازی به شرکت های خصوصی نیست
در این مورد بارها بحث شده ، یک جستجوی ساده گویای این نکته هست ولی باز هم اگر مایل باشید
میتونیم بحث رو ادامه بدیم و یک تاپیک جامع در این مورد تشکیل بدیم ...
کسی دوست داشت در این طرح پشتیبانی مالی کند من حاضر هستم باهاش همکاری کنم مجوز های مورد نیاز هم دارم و پهنای باند هم به قیمت خوب تهیه میکنمb-)
دوست عزيز ما ميخوايم يه طراح كامل و جامع از اين تاپيك بيرون بياد كه كم كم بيارم روي كاغذ و واسه يه اداره ببرم كه از پشتيباني كنند:)
در ايران مهمترين نكته پهناي باند است كه بتونه ساپورت كنه.
اين پهناي باند را از كجا با قيمت مقطوع و كيفيت خوب تهيه كنيم ؟
انشالله که طرح خوبی پیدا کنید ، برای قیمت پهنای باند هم میتونید به سایت شرکت فناوری اطلاعات ایران (itc.ir) سر بزنید
یا با شرکت هایی مثل سروش رسانه ، پیشگامان ، افرانت و داتک تماس بگیرید ، قیمت های پیشگامان رو سعی می کنم
امروز قرار بدم اینجا ... موفق باشید
فقط بگم گرفتن مجوز پهنای باند با فیبر حداقل 1 سال طول می کشه !
بعدش می رسه به کابل کشی ، اون هم 6 ماهی طول می کشه !
الکی نیستش که ! هرکی می رسه می گه من سرور زدم و دیتاسنتر داخلی راه انداختم!
Akbari جان شما خودت 2 تا سایتی که زیر امضات هست تو آمریکا پشتیانی میشه!!
چرا سایت خودتون رو روی سرورتون هاست نکردین؟
من کسی که میدونم فعلا به صورت معمولی خودش شروع کرده power-data بود اونم یکی از دوستان گفت , پهنای باندش هم از فن آوا به صورت DSL تامین میشه!! فقط هم به درد سایت میخوره نه فایل.
تشکر.
فن آوا یه پورت 100 بین بالای 70 تا سرور شیر هست !
نهایت پهنای باندشون برای کل دیتا سنتر 400 مگ هست !
پارس آنلاین هم تا 700 !