پاسخ : ** شروع فروش سرور اختصاصی کانادا دیتاسنتر yesuphost شروع قیمت از 100 هزار تومان در ماه ***
هزینه بعد از تملیک چگونه است؟
یعنی اینکه بعد از تملیک چه هزینه ای باید پرداخت شود؟
ممنون
پاسخ : ** شروع فروش سرور اختصاصی کانادا دیتاسنتر yesuphost شروع قیمت از 100 هزار تومان در ماه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام خدمت شما کاربر گرامی بعد از تمام شدن زمان تملیک با همون قیمت الی 10 دلار بالا تر پرداخت میشود .
یعنی مالک که میشیم هنوز 10 دلار بیشتر هم پرداخت می کنیم؟
مثلاً در مثالی که خودتون زدید ماهی 30 دلار میدیم بعد از تملیک به 40 دلار میرسه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
خدمت شما عرض کنم قربان که بعد از زمان که پرداخت تملیک تمام شود سرور ها رو میتونیم با یک هزینه به پنل مشترک انتقال بدهیم.
در مورد این شرط تملیک این متنی هست که دیتاسنتر نوشته
All the servers that we are offering a special deal will be listed on this page.
و اینکه دیتاسنتر اومده این افرها رو ازاده کرده ولی برای نصب سیستم عامل یا مجازی ساز هم پول ستاپ رو میگیره و هم پول نصب ولی برای بار اول میگیرن . !
دوست عزیز ببین من یه سوال ساده دارم
چه جوری که ما زمانی که مالک سرور میشیم هنوز هزینه هامون پایین نمیاد که هیچ، بالاتر هم میره
معمولاً در این شرایط باید فقط هزینه ترافیک به اضافه سرویس رو پرداخت کرد
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
دوست عزیز من این رو دادم گفتم این رو دیتاسنتر داده نوشته کلیه این سرور ها با یک قرارداد خاص ارائه میشن که وقتی من با دیتاسنتر حرف زدم گفتن طی یک قرار داد تا این زمان مثلا 1 سال پرداخت میکنید و بعد سرور مال شما میباشد.
خب بازم سوالم من موند هزینه ما کاهش پیدا میکنه؟؟؟
ممنون
* دوستان معذرت میخواهم سرور ها به شرط تملیک نیست و من به اشتباه گفتم پوزش میخواهم امیدوارم ببخشید سرور ها به صورت عادی فروخته می شود
هر جور حساب کردم میگم شما میگید به شرط تملیک یعنی اینکه بعد از یک سال ما مالک خود سرور میشیم تعجب کردم توی تاپیک که خوندم گفتم اصلا مفهوم به شرط تملیک رو نمیدونند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan23
هر جور حساب کردم میگم شما میگید به شرط تملیک یعنی اینکه بعد از یک سال ما مالک خود سرور میشیم تعجب کردم توی تاپیک که خوندم گفتم اصلا مفهوم به شرط تملیک رو نمیدونند
قربان من شرط تملیک رو میدونم چیه ! ولی این رو با دیتاسنتر حرف زده بودیم که گفته بودن بازم من معذرت میخواهم .
در اصل موضوع فرقی که نکرد؟ بازم همون ماهی 29 دلاره دیگه؟ آره ourweb جان؟