پاسخ : سوال درباره رنک الکسا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
سلام الکسا چند وقت به چند وقت رنک میده ؟
مثلا اگه یک سایت در ایران رنکش 100 باشه توی همون روز در بین سایت های ایرانی 100 شده یا میانگین هفتگی و یا ماهانه نگاه میکنه ؟
پ.ن : ممد تا کی بن تشریف داره؟
اون رقم مربوط به 3 ماه گذشته هستش!
يعنی اگر مثلا سايت شما تو سه ماه 100 باشه متوسط 3 ماهش هم ميشه 100 و بنابراين تو ليست 100 تا سايت ميای!
در کل اون عدد مربوط به 3 ماه هستش و روزانه يا هفتگی يا ماهانه نيست و نوسانش هم مربوط به معدلی هستش که از 3 ماه قبل تا الان ميگيره!
آقای عصر نت درست میگویند هر 3 ماه یک بار تغییر میکنه و رنک هم تا 10 داره فکر میکنم نه 100 فکر میکنم شما برای مثال عدد 100 رو اوردین :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianHost.Ir
آقای عصر نت درست میگویند هر 3 ماه یک بار تغییر میکنه و رنک هم تا 10 داره فکر میکنم نه 100 فکر میکنم شما برای مثال عدد 100 رو اوردین :d
نه، رنک تقريبا هر روز آپديت ميشه!
ولی براساس آمار 3 ماه گذشته!
در مورد 100 هر چرا تا 100 تای اول هر کشور رو ميشه تو ليست ديد!
بعلاوه اينکه برای هر سايتی مشخص هستش که چندم هر کشور هستش!
اما کاملا دقیق و 100% نمیشه گفت !!!
همیشه راه تقلب بازه . ولی دلیل نمی شه که بگید این روش آمارگیری چرته .
من رنک 5 هم داشتم با الکسای خوب .
توی رنک های پایین ممکنه با هم هماهنگی نداشته باشه ولی رنک های بالاتر همگراست .
گفتم گوگل الگوریتم خودشو داره . من بعضی موقع ها فکر می کنم میان دستی رنک می دن :) . مثلا چند زبانه بودن سایت تاثیر موق العاده داره و یا تخصصی بودن .
کلا همشون یه علم هستند . آدما بیکار نیستند که سالیانه میلیون ها دلار برای بهتر شدن سایتشون در این مشخصه ها کار می کنند .
سلام
یکی لطفا کمک کنه که من چطوری باید رتبمو ببرم بالا
این سایت منه:
به سایت اندیشه خوش آمدید.
خب من 2 هفته ای هست که آمارم خیلی بیشتر شده از نظر بازدید اما هر روز داره رتبم میاد پایین تازه الان نوشته در یک ماه پیش 1800000 در کل 1080000 هستم
اما شما این سایتو ببینید:
پرشين فروم - صفحه اصلی
این سایت سالی یک نفر میرن داخلش اما رتبش 600000 است
چرا اینقدر فرق می کنه؟
چرا بازدید من در آلکسا حساب نمیشه روزهایی که اینقد بازدید دارم اما آمار رو به کاهشه
با سپاس