امکان هر سیستم عاملی وجود دارد؟؟
از جمله Ubuntu - Mikrotik .
گارانتی برگشت هزینه برای اینکه سرعت ناراضی کننده باشد...
الان از دیتاسنتر افرانت دارم سرعتش خوبه و اینکه خیلی پورت ها محدود نمی باشد.
تضمینی برای سرعت دارید..
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان هر سیستم عاملی وجود دارد؟؟
از جمله Ubuntu - Mikrotik .
گارانتی برگشت هزینه برای اینکه سرعت ناراضی کننده باشد...
الان از دیتاسنتر افرانت دارم سرعتش خوبه و اینکه خیلی پورت ها محدود نمی باشد.
تضمینی برای سرعت دارید..
متوجه نشدم از این که گفتید خیلی پورت ها محدود نمیباشد . افرانت مگر چند پورت به شما ارائه کرده است ؟(پورت نامحدود هم وجود ندارد از 1 گیگابیت شیر بیشتر ارائه کردند به شما ؟)
در مرود تضمین و ... شما تا 7 روز طبق قوانین وزارت صنعت و معدن کشور امکان کنسل کردن سرور بدون هیچ دلیلی دارید که البته 15 هزار تومان + هزینه ترافیک مصرفی کسر میشود از پرداختیتون.(دقیقا هزینه های غیر قابل برگشت کسر میشود).
ما از سه مرکز داده الان سرویس میدیم اگر افرانت هم میدادیم تضمین نمیکردیم هیچ چیزی در ایران مشخص نمیباشد و هیچ دیتاسنتر قرار داد تضمین کیفیت سرعت و ... نمیبندد و دقیقا در قرار داد ذکر میکنند که اگر مشکل کمبود و ... مشاهده بشه و خارج از دسترسی مرکز داده باشه مسئولیتی ندارد پس ما هم نمیتوانیم تضمین کنیم.
سیستم عامل هم مشکلی ندارد اما در مورد میکروتیک باید با مشاوره صحبت کنید : 02166378056 و در صورت تایید مصرف و عدم امکان جایگذین آن ارائه میشود. ( متاسفانه جدیدا این سیستم عامل جهت تخریب استفاده میشه :) )
با تشکر - شریفی
cpu های پلن معمولی قابل ارتقا هستند؟
سرویس اینترانت سرعت دانلود آپلودش فرق میکنه؟
با چیه چیزی باید به اینترانت وصل شد؟ دیال آپی؟
فروش ادامه دارد
سلام یک سوال برام پیش اومده چی شد که یکدفعه قیمت پهنای باند در ایران کاهش یافته ؟
من نمیدونم چرا از آنهایی که سرور نامحدود میدن سوال نمیکنید :d
اوکی پاسخ میدم :
قیمت ترافیک کاهش پیدا نکرده ما هنوز هم در دو مرکز داده دیگری که سرویس ارائه میکنیم ترافیک به همان قیمت قبل میباشد در مرکز داده جدید پشتیبانی به اندازه دو مرکز داده دیگر نمیباشد و خیلی موارد را که دو مرکز داده دیگر دارند مرکز داده جدید ندارد و هزینه های به صورت چشم گیر کاهش پیدا کرده. (خود زیرساخت هم هزینه ها را کم کرده برای جذب و میزبانی در ایران)
البته نکته جالبش اینجاست هزینه نگهداری برای ما چند برابر هست :-| ولی خب ترافیک ارزانتر هست و با مشتری چند برابر امید به پوشش این هزینه ها هستیم :)
امیدوارم توضیحات کامل باشه. از بیس توضیح دادم !!!!
یا حق