پاسخ : شکایت از یک هاستینگ بسیار معتبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
END
کجاش معروفه پردیس :d
ضمنا ، کار شما هم اشتباه بوده که اطلاعات غلط دادید .
من یه مدادنوکی از اینترنت میخرم مشخصاتم رو کامل وارد میکنم !
فردا اگر مشکلی برای همین سرویس دهنده شما ، از طرف شما پیش می آمد ، با اطلاعات جعلی شما چکار میتونست بکنه !!!؟
خو موقعی که من از این شرکت توی همین سایت تحقیق می کردم چند تا سایت بزرگ بودن مثل فیلم باران و.. ازش هاستینگ داشتن و همه می گفتن. حتی دو نفر بهم پیام شخصی دادن. Saeed-MC و .K.H.A. کلی تعریف کردن و گفتن فلان سایت و فلان سایت از پردیس هاستینگ داره و برو هویز بگیر و فلان (که گرفتم) و شرکت فقط پردیس!!!!
و من اطلاعات غلط ندادم
ببین.
من که آدرس خانه و کد پستی ام و شماره تلفن خونه را در اختیار هر کس و ناکسی که قرار نمی دهم!
اسم و فامیل و شماره موبایلم و نام شهر و خیابانمون واقعی بود.
الان مشخصه که از اولین ایمیل که هم در اینباکس ایمیلم هست و هم در لیست ایمیلهای فرستاده شده که با مشخصات من , با اسم و فامیل من, با آی پی من, اکانت whmcs باز شده(یک کپی از اطلاعات ثبتانمی ایمیل میشه اول کار), و بعد پول سرویس با آی پی من پرداخت شده. هر ماه هم آی پهای سفارش های ثبت شده و پرداخت شده برای من بوده که من پرداخت کردم. (این فردی که اطلاعات الان در اختیارشه در یک شهر دیگه(شهر نه , دهات!!:|) زندگی می کنه و آی پیش کاملا با من فرق داره.)
پاسخ : شکایت از یک هاستینگ بسیار معتبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
halfblod
اسم و فامیل و شماره موبایلم و نام شهر و خیابانمون واقعی بود.
من برداشت کردم که حتی این موارد رو نیز غیر واقعی دادید ، پوزش می طلبم .
اگر enamad دارن از اون طریق پیگیری کن ، اگر اطلاعاتت واست ارزش دارن می تونی این سرقت اطلاعات رو پیگیری کنی
درگاه های بانکی هم دارن به شاپرک وصل میشن و با اگر شکایتت اثبات بشه حتی درگاهشم می بندن
یاد میگیره دیگه با مشتری با احترام برخورد کنه :77::66:
متاسفانه یه ضرب المثلی هست میگه ... تا نباشد چوب تر ... فرمان نبرد ...
موفق باشید