پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی به تعداد محدود | رم 2 گیگ=21000تومان | یکـــــسرور | YekServer.Org
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
شما کانفینگ اولیه رو به صورت کامل انجام میدین؟ میشه روی این سروری که فرمودین لایت اسپید رو به صورت رایگان نصب کرد؟
خیر کانفیگی روی سرور ها انجام نمی دهیم.
اگر منظور شما به صورت تریال هست که مشکلی ندلرد ...
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی به تعداد محدود | رم 2 گیگ=21000تومان | یکـــــسرور | YekServer.Org
من یه مشکلی دارم کلا با وی پی اس هایی که ارزون تر میدن
وی دی اس هم میتونین بدین با این قیمت ؟
سرعت دانلود و آپلود چقدره ؟
تضمین می کنین سرعت رو ؟
اورسل چقدر دارین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
من یه مشکلی دارم کلا با وی پی اس هایی که ارزون تر میدن
وی دی اس هم میتونین بدین با این قیمت ؟
سرعت دانلود و آپلود چقدره ؟
تضمین می کنین سرعت رو ؟
اورسل چقدر دارین ؟
سلام علیکم و رحمت الله
خیر - بجز سی پی یو منابع اختصاصی می باشند ، سرعت دانلود از سرور های قدرتمند حدود 60مگابایت در ثانیه می باشد.
سلام
برای ایمیل انبوه پشتیبانی میکنید ؟ و مشکلی ندارید ؟
خودتون راه اندازی و کانفیگشو انجام میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
سلام
برای ایمیل انبوه پشتیبانی میکنید ؟ و مشکلی ندارید ؟
خودتون راه اندازی و کانفیگشو انجام میدید ؟
سلام
خیر - طبق قوانین دیتاسنتر حداکثر می توانید روزانه 100ایمیل ارسال کنید
با سلام یک سوال تا چه مدت دیگه با این دیتا سنتر کار میکنید ( یعنی یک ماه دیگه نگید داریم جابجا میشیم و اینا ) ( تجربه شخصی !!!! )
سرور های افر ویژه اورسل هستند یا منابع اختصاصی ؟؟؟
قیمت ها به چه صورت ماندگاره یا بعد یه مدت تغییر میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perince_3000
با سلام یک سوال تا چه مدت دیگه با این دیتا سنتر کار میکنید ( یعنی یک ماه دیگه نگید داریم جابجا میشیم و اینا ) ( تجربه شخصی !!!! )
سرور های افر ویژه اورسل هستند یا منابع اختصاصی ؟؟؟
قیمت ها به چه صورت ماندگاره یا بعد یه مدت تغییر میکنه
سلام
تازمانی که کیفیت سرور ها کاهش نیابد ادامه خواهیم داد. به جز سی پی یو اختصاصی هستند - باتغییر نرخ ارز تغییر خواهد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
آی پی تست لطف می کنین ؟
ای پی به صورت پیام خصوصی به شما ارسال شد.