پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی پرقدرت-آمریکا-پورت 1 گیگ-رم1 گیگ 19 تومان و رم 2 گیگ 23 تومان
ما سرور مجازی با پشتیبانی دقیقه ای داریم می تونید سر بزنید
اعضا - خدمات هاستینگ هاست سنتر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی پرقدرت-آمریکا-پورت 1 گیگ-رم1 گیگ 19 تومان و رم 2 گیگ 23 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
تو تاپیک مردم؟ :|
ما سرور برای کار شما داریم با کمترین قیمت برای فروش ویژه با پشتیبانی دقیقه ای در خدمت شما هستیم
اعضا - خدمات هاستینگ هاست سنتر
من یک تیکت زدم پاسخم رو با تیکت پیگیری می کنم :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poyagh
آقا اگه واقعا این طوری که گفتید پشتیبانی میکنید، من میخوام. فقط مث سایت ehost نباشید که هر تیکت ۳ ۴ ساعت طول بکشه؟ (البته قبل از خرید چنان وانمود میکنن که آدم مطمئن میشه ولی...)
راستی من الان چند تا دامین فعال با کلی اطلاعات و فایل دارم،
۱- انتقال رایگانه؟ پس از انتقال تضمین میکنید که هیچ کم و کاستی در اطلاعاتم پیش نمیاد؟
۲- مث میهن وب هاست نشه که پس از چند ماه همه فایلها رو یه دفعه حذف کنن و زیر بار نرن؟
سلام خدمت شما
ببینید من نمی دونم اون شرکت چی کار کرده ولی ما به تعهداتی که در مقابل مشتری داریم،پایبند هستیم
ضمن اینکه پشتیبانی هم از طریق سایت هست و اگر خیلی ضروری باشه با تلفن و همراه کی تونید با ما تماس یگیری و مشکلی نیست
انتقال رایگان هست، می تونید به من تمپلت بدید براتون ریستور کنم
توی این یک سال و نیم که ما سرور مجازی به مشتری ها می دیم، تا حالا نشده کسی اطلاعاتش حذف بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
من یک تیکت زدم هنوز بعد یکساعت جواب نداده اند فقط یک سوال کردیم :53:
سلام
لطفا شماره تیکت بدید
هیچ تیکیت تا الان بیشتر از 5 دقیقه نشده که جواب ندادیم، با توجه به اینکه امروز سرمون هم شلوغ هست
سوالتون چی بوده؟
قیمتاتون ثابته؟ یعنی همین ۱۹ تومنه؟ دیگه ماه دیگه خواستم واریز کنم بیدلیل مثلا نگید ۲۵ تومن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
گزارش خلاف قوانین ارسال شد
لطفا ابتدا قوانین اینجا را بخوانید بعدا بیایید تبلیغ کنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poyagh
قیمتاتون ثابته؟ یعنی همین ۱۹ تومنه؟ دیگه ماه دیگه خواستم واریز کنم بیدلیل مثلا نگید ۲۵ تومن؟
بله قیمت همین هست
تاپیک قبلی فروش ما را ملاحظه کنید، تا 6 ماه پایبند قیمت فروش ویژه بودیم
ممنون